Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Školská stupidita pokračuje. Inkluzivní skandál už běží, a nyní k nám z USA přišla další školská specialita - když studentům nejde nějaký předmět, tak se jeho výuka omezí, nebo zruší (nebo změní jeho náplň). V této fázi je u nás nyní matematika. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže místo aby se školství podívalo, jaké vzdělání si žádá praxe a podle toho určilo, jaké předměty se budou vyučovat, školství se dívá na studenty a ptá se, jaké předměty se jim líbí a které zvládnou. Je to dementní, nicméně je to také přicházející realita. Zbývá nám netrpělivě čekat, kdy už vznikající umělá inteligence dokáže v praxi nahradit studenty, co studovali špatným směrem, a nic neumí.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(V USA se z osnov a praktik vypouští vše, co se studentům zdá nevhodné a drastické - prostě vše, co by nějak mohlo zranit jejich city a jemnou psychiku. Profesoří protestují, ale školy je nepodporují, a stojí za studenty. Jeden profesor řekl - co budeme dělat, až studentům chirurgie bude vadit pohled na krev? Zrušíme chirurgii?)

Tonda Vlas (Pá, 6. 12. 2019 - 09:12)

Toto jsem na mysli neměl, já ale zítra zase odjíždím do Německa a tak jsem ted s časem opravdu na štíru.

Milan (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

Tondo, tebe naopak napomínám :-(, ty vždycky něco plácneš a nenapíšeš konkrétně o co jde, s tím, že na to nemáš čas. Pokud chceš tedy něco sdělit, tak to sděl celé a nebo raději mlč! Mima je hodná a laskavá žena a pokud to nepoznáš, jsi pouze k politování. To se prostě nedělá. Ty, ty, ty.

Jirka (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

Milane, je fajn, že jsi kavalír, ale zjevně nechápeš o co se jedná. V tomto případě se nejedná o to, jestli je Mima hodná a laskavá žena, ale co napsala. Máš sklony každého napomínat a poučovat, ale když tobě někdo něco vytkne, sám se urazíš. Mohu pak napsat i já tobě - pokud to nevidíš, jsi pouze k politování. To zní odporně, viď Milane. Ale ty tuhle větu používáš rád a často. Pohrdání, povyšování se a pokrytectví, to nemá s Ježíšem vůbec nic společného.

Milan (So, 7. 12. 2019 - 10:12)

Jirko, není důvod se urážet, to jen ty si myslíš o lidech věci podle toho jak to sám chápeš, ale to není skutečnost. Mě nevadí ani výsměch, urážky a nadávky, to dělají pouze ti co to v sobě mají a díky tomu mohou vidět jací momentálně jsou. Uvedu jeden příklad: když jsem kolem roku 2 000 učil mladé kluky vrtat technikou kterou nikdy před tím nepoužívali, tak po cestě z práce jsme se stavěli u jednoho silničního bistra, kde si kluci dávali opečené klobásy a jelikož nejím maso, koupil jsem si ke kávě sušenku. Kluci si mě kvůli tomu rošťácky dobírali. Nechal jsem je dokud se nevytvořila vhodná situace pro odpověď, při které jsem ji se svým klidem řekl, že pro mne je lepší, když si mě někdo dobírá, než aby kvůli mě musel někdo umírat, být zabit. Ta odpověď na ně zapůsobila tak, že po několik minut bylo hrobové ticho. Ani já jsem netušil jak to na ně zapůsobí. Od té doby si mě již nikdy nedobírali, ba naopak jsem cítil z jejich strany ke mě úctu. Vidíš Jirko, že není třeba se urážet, být na někoho naštvaný a cítit se pořád dotčený. A klidně mi můžeš psát, že jsem k politování, mě to nevadí a vůbec mi to nepřipadá hnusné. To připadá hnusné tobě, protože nemáš rád když ti tímto způsobem říkám aby jsi měl vůči Mimě větší úctu a nepodsouval ji pořád své nesmyslné domněnky. Mima, velice dobře ví, co a proč tak píše a pokud to pořád ještě nechápeš tak si polož otázku, komu tím škodí, a co z toho co píše o alkoholu škodí. Podívej se, Otakar tady záměrně a provokativně se svou škodolibou zlomyslností napadá na zdejší diskusi Ježíše a jeho působení, a toho si nevšímáš, a Mimu, která tady po léta obhajuje slušný způsob života napadáš, místo toho aby jsi ji bránil jako ženu jemnějšího pohlaví, jako matku svých dětí, babičku vnoučat, dobrou a laskavou přítelkyni. Řeknu ti akorát jedno, jdi se vycpat. Jsem zvědav jak toto své vystupování budeš obhajovat před Kristem, jestli se nezměníš.

Jirka (So, 7. 12. 2019 - 11:12)

Chvástáš se a povyšuješ, neustále máš potřebu někoho umravňovat a poučovat o životě, vše, co děláš ty je prostě dobré a žádnou chybičku,zdá se na sobě nenacházíš. Za to ostatní, ti jich mají, co. S takovými lidmi jako ty je v reálu těžké vyjít, když už kdekomu lezeš na nervy svým psaným projevem tady.

Milan (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Jirko a pověz mi, jak si připadáš ohledně vůči Mimě ?

Jirka (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Píše se buď jen "ohledně" nebo jen "vůči", psát obojí je nesmyslná zbytečnost. Já v tom příspěvku ale nepíšu o Mimě. Píšu o tobě Milane, tak buď muž a vyjádři se k tomu, co píšu o tobě a neodváděj pozornost od sebe k Mimě. S Mimou byla polemika o alkoholu v Bibli, pokud jsi to nestihl zaregistrovat, tohle je věc jiná. Ale zde píšu o tobě.

Milan (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Ještě doplním, že určitě nejsem sám, kdo tady leze druhým na nervy :-).

Jirka (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

....a tomu docela věřím. Zvláště těm, kterých se dotýká pravda.

Jirka (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Milane všimni si, že předstíráš, a psals to tady už několikrát, že ti na mých názorech vůbec nezáleží a přitom ti na nich záleží až nezdravě moc. Snad si nemyslíš, že to není poznat.

Milan (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Nic nepředstírám a nejsem na tvých názorech závislý, ale vadí mi jak se někdy chováš k Mimě a v minulosti i Touze. A to je podstatný rozdíl, nemyslíš? A nemám vůči tobě negativní smýšlení i když ti vyčítám jisté věci. A aby nedošlo k mýlce, tak být tvým otcem, asi bych tě párkrát ohnul přes koleno :-).

Jirka (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Milane, jsi hodně foremný člověk a dá se s tebou snadno manipulovat. Co jsem měl s Mimou a kdysi s Touhou, tím se nezabývej, radši se zabývej tím, co děláš špatně ty.

Milan (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Jirko, vyhýbáš se odpovědi, proč napadáš neustále Mimu a Otakara si nevšímáš.

Tonda Vlas (So, 7. 12. 2019 - 20:12)

I já si ho všímám ale jako Severočech už znám tento druh ateistů. Ty bys ho jako též Severočech měl znát také. Otrávil mě tu, takže tu chodím málo ale pouštět se s ním do úporných hádek je ztráta času. Akorát by tu dával tím větší průchod svému výsměšnému rouhání. To samé Déčko a Hvězdoun. U Hvězdouna je to ještě horší, protože on je velmi pyšný odpadlík.

Rakato (So, 7. 12. 2019 - 21:12)

Vidím ti až do ledví, hříšný Tome. Nauč se respektovat cizí názor a nepomlouvej, sketo.

Jirka (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Ale dobře, pokusím se ti to vysvětlit. S Rakatem nemám co psát, psal jsem si s ním až až, mnohé mu vytýkal a za mnohé napomínal. Domnívám se, že není biblické to dělat trvale, nemá to prostě efekt. Že ty to nepoznáš, je tvoje věc, ne moje. S Mimou se vedla exegetická polemika, že ty v tom vidíš nějaké osobní napadání, je zase věc tvoje, ne moje. Mimu podezírám trochu ze zákonictví, mám na to právo, nebo nemám? Pokud ano, tak proč mě v tom Milane omezuješ? Ale jestli tě to uklidní, tak Mima má každopádně do křesťana blíže, než ty.

Milan (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Děkuji za vysvětlení a přeji hezký den :-).

Jirka (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Není to o tom, že bych se vyhýbal odpovědi, spíš mi na takovou hloupost připadá zbytečné reagovat. Protože jsi si to vymyslel a chceš mi to podsouvat.

Milan (So, 7. 12. 2019 - 12:12)

Jirko, schválně jdi v diskusi do minulosti a přečti si co píšeš ty ve svých příspěvcích. Možná se o sobě něco dozvíš, a že bych byl bez chyby a ledově klidný, tak to snad ne :-).

Reklama

Přidat komentář