Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Alešku já to necham na nich jestli mi tam nechaji nebo ne.Mě by to nevadilo ale co Risa se Zdenou,babi příští týden nemá čas a já potřebuju fungovat aspoň pro ně:-( teď sem dala sluchátka s hudbou,jestli mi to zas pomůže jako Mie a vidim v hlavě Lucinky stehna a zadek v kalhotách v jakých se mi líbí.Uplně mi zas bolestně chybí,mít jí tady po ruce tak bych jí tak chtěla osahávat a líbat.Už se zase nějak teochu třesu,já po ní chcípam a po jaru,po krásnym jaru a mam strach ze svátků že se v bytě udusim.Mam jim tam všechno tohle říct??? Tak to sem nevěděla že už si měl takový tři.No to Céčko je taky průser a s kombinací Hiv už máš po prdeli.Nevim na kolik je rizikový pasivní kouření když ti to dělaji pusou.Já už si musim davat taky hodně pozor proto mě už to s chlapama ani neláká, sem si je sama v hlavě zakázala a i v pornu je většinou vypínam a v reálu stačí Sergej.Vim že bych nemohla být bez sexu s chlapen to zas nejsem lesba ale prostě nějaký střídání a rizika k tomu už mě to nebaví.A přitom včera ten blbec večer,ví to o mě co mam,za to já nevim o něm kdyby měl třeba taky céčko a prostě se snažil na mě vlézt ještě že pomohlo ho zkopnout a nechtěl se prát.Teď tu sem zase sama a Sergej ma přijet večer.Bych chtěla aby něco ještě tady psala ta 48 letá pani,nevim jestli to pak byla ta co se mi nabízela a jestli je to Kači známá nebo ne.Tohle mi neni jasný.Jo a más pravdu holuby jsou chytrý a drzý.

-Aleš- (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Milunko, když jim řekneš všechno, tak budou z tebe vyvalení jako joja :-) Tak jako my tady, i když psychiatři jsou zvyklí na ledacos. Pokud ovšem řekneš že máš sebevražedný sklony, tak si tě tam asi nechají. Já teď přesně nevím jak je to s tím dobrovolným a nedobrovolným pobytem. Když mě tam tehdy přivezli, tak jsem musel podepsat že tam jdu dobrovolně. Ale ono to bylo stejně jedno, protože já jsem byl po pokusu o sebevraždu a takový lidi zavírají i proti jejich vůli na uzavřený oddělení. Ty seš ještě mladá, tak seš věčně nadržená. To já už za těma holkama jezdím víceméně jenom ze zvyku. Už to není jako před léty, když jsem se v autě na cestě k nim třepal jako ratlík :-) Ten pokles testosteronu je u mě znát. Mně stačí se udělat třikrát denně a hotovo. Ale dneska v noci asi vyrazím za feťačkou, už jsem ji dlouho neviděl, tak ať si nemyslí že na ni seru.

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Ale já tu sebevraždu nechci teď,to sem myslela že je to muj plán za několik let,jen sem často na to myslela aje pravda že si říkala že škoda že sem vázaná rodinou a nemůžu to udělat.Ale zase moje druhá strana myšlenek je že chci vidět pokračování s dětma a Lucinkou a s váma tady.Už sem na vás tady za ty roky tak zvyklá.Ale nechci být stará.Tou starobou už přijdu o všechny ty zážitky který k životu potřebuju,leda že by mi to časem přestalo vadit ale nevim.Stáří se bojim jak čert kříže nebo jak se to říká.No nevim co všechno jim říct a jak začít a doufam že to neuslyší Sergej na chodbu jak na mě bude čekat.Ale to že ti to stačí 3x denně tak to je přece i tak hodně.Vždyť to je víc než u mě tak teď to moc nechápu že píšeš o poklesu testosteronu leda že bys dřív potřeboval ještě víckrát denně?

Kača (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Milu, je dobře, že ses rozhodla. Ale nazapomeň mluvit o tom, co jsi zažila v dětství...až se tě zeptá: tak co vás sem přivádí? Tak nejprve stručně řekni o adopci, proč se to stalo...pak dál navaž na to jak teď žiješ, zmiň se stručně o hospitalizacích, kriminále, dětech. Ale musí vědět o tvém dětství...to je základ, na to slyší. Pak už můžeš mluvit o svých pocitech, co máš teď... Jestli tam pojedeš v sobotu, tak spíš počítej s hospitalizací, budou tě brát jako těžký případ. Nebo nebudou mít tolik času. Slouží jen jeden doktor. Aspoň tady. Asi bych být tebou tam předem zavolala, že jsi na dně, jestli můžeš přijet. Něco vím od té mé starší známé...Ta má zkušenosti. Ona bydlí vedle pobočky kde pracuju a chodí si tam povídat. Nemyslím, že by to byla ona, co shání přítelkyni. Nemá peníze. Nebo aspoň to říká. Milu, koukala jsem na to prší, ale je toho hodně. Co jsi to psala o místnosti? Zkusím to najít. Jen mě rozčiluje, že když si chci stáhnout nějaké hry, chce to po mně přístup k fotkám, kontaktům, sms,...je to normální? To ať jdou do háje, soukromí si chráním. Ty hry co mám teď, ty už v mobilu byly a nikdo nic po mně nechce. Máma po obědě odjela na trhy do Pardubic, tak se mi hned volně dýchá...:)

-Aleš- (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Já vím že nechceš spáchat sebevraždu, ale těm psychiatrům stačí, že jim řekneš že na ni myslíš. To si nevezmou na triko, že tě nechají běhat po venku. Ostatně, já na sebevraždu někdy myslím taky, tak jako plno lidí, ale nechávám si to pro sebe. Je to krajní řešení a stejně všichni umřeme, tak proč spěchat..... Mně by možná stačilo i míň, ale je to takovej můj koníček. Někdy si ale řeknu že už se ten den nebudu dělat a večer pak lezu po zdi :-) Teď už je to takový, že mě to někdy chytne a někdy na to nemám vůbec chuť, tak jsem udělal kompromis a pro jistotu si to udělám třikrát, ať je chuť nebo není. To víš že jsem to dřív potřeboval často, mně to péro pořád stálo jak sto rohatejch. Dřív jsem se dělal minimálně 6X denně. Teď už na to jenom vzpomínám, ale to je život. Nic netrvá věčně.

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

Alešku tak to už to má tvoje další známá viď.To jeden ukrajinec co známe to má taky.Jo a k tomu psychiatrovi pojedu už zítra.Už máme auto a Sergej mi psal že tam pojede semnou.Tak sem zvědavá co mi řeknou.Jen mam strach to dobře popsat všechno.Ale už fakt nemůžu sama se sebou.Jestli nechci brát drogy nebo si to hodit tak to vidim sama že tam musim.

die (Pá, 6. 12. 2019 - 10:12)

Aleši ty hrozně riskuješ, jestli jsi s ní byl na konci léta tak by jsi měl test raději zopáknout. Na holuby a jiné ptáky máš ještě hafo času¨:-)

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 10:12)

Aleši, tak i holubi přenášejí různé nemoci, pozor na to. Včera byl článek na Seznamu.:-) A nejde se jich zbavit, když si třeba oblíbí tvůj balkon. Doporučuji raděj labutě, jen je třeba se dobře přiobléct. Já se nabaluji už teď, musím do terénu a u nás dost fouká.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 09:12)

Antib. se berou většinou co 6 nebo 4 hod. Mělo by to být už bez horeček. Ale kdoví jaké bere. Možná jiné, co jí nesedí. Mně většinou tu velkou horečku do dvou dnů srazí, ale kolem 37 st. mám dýl. Tak to je zvýšená teplota.

-Aleš- (Pá, 6. 12. 2019 - 10:12)

To já neberu antibiotika nikdy, spoléhám se na imunitní systém a tělo si vždycky poradilo do tří dnů. Kromě teda syfilis, bez penicilínu by mě sežralo zaživa. A když už jsem u pohlavích chorob, tak včera jsem se dozvěděl že jedna moje známá má HIV. Já jsem s ní byl v létě a na podzim jsem šel na testy, který dopadly dobře. Nějak se to začíná šířit, už to přestává být sranda. Asi začnu chodit krmit holuby, při této činnosti snad nic nehrozí :-)

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 22:12)

Máte pravdu bylo by krásný se zamilovat s nějakou a aby to opjetovala ale já nemam štěstí.Venku mi nic nevyšlo a už sem zase v bytě.Kači jak dlouho už máš horečky? To máš hnusnou angínu že to takhle neulevuje.Nechceš si zahrát třeba ty karty na aplikaci? Padá na mě nějaký smutno hnusný.Asi bych už ráda viděla Lucinku,příští týden jí napíšu.A co se týká Sergeje to je tak divnej vztah že po pravdě nevim co si myslet.Mam u něj pocit jako když nemůžu být bez něj a ani s nim,to je psycho vztah.Pils kam se balíš? To sem ještě nejdřív četla že jdeš blít.No ale balit to taky nechápu takhle večer,ještě jak si psala že máš taky nějaký problemy.Koukam kdyby jste se sešly se Sany asi byste si moc nerozuměly.Uplně odlišný jste názorově a Lalla je někde mezi vámi.

Sany 11 (Čt, 5. 12. 2019 - 22:12)

No tak to me mrzi, ze vam pripadam jak vam pripadam, jenom proto, ze nepodleham davove psychoze a zachovala jsem si pamet. Vim velice dobre, jake byly chyby minuleho rezimu a take jsem tu nekolikrat napsala, ZE JSEM RADA, ZE UZ JE TO MINULOST!!!!!! Doufam, ze je to nyni dost citelne, vazeny pane. To ovsem neznamena, ze i minuly rezim nemel nejake klady, jelikoz nic na svete neni cernobile. Ale chapu, ze lide jsou ruzni a maji ruzne videni skutecnosti. Ja mam svedomi ciste, nikdy jsem nekolaborovala s zadnym rezimem.
Pro Pils: az se budes priste obtezovat si poradne precist, co pisu, tak mi odpovidej a poucuj. Jinak presne odpovidas prototypu tech , co vyrvavaji na Letne. Mnoho revu "und nichts dahinter". ;)

Tak nevim (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Sany - bydlim kousek od Letný ale žádné vyřvávání sem neslyšel. A jestli to tak máte pojmenované tak nežijete právě díky obdobnému vyřvávání před třiceti lety dnes v Německu? A nevzala ste si tam sebou z domova omylem rudou záři?

Sany 11 (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

No tak kvuli tomu urcite v Nemecku neziju, Spis kvuli takovym cechackum, jako jste zrejme vy. Sam se boji rict svuj nazor, tak potom nezbyva, nez se spolehnout na jine, ze to za nej vyridi, eventuelne se vzmuze na nejakou tu urazku. Ale pekne anonymne. Jestli vas to tak zajima, tak jsem odesla, jednak kvuli prevlekacum kabatu, ze kterych mi bylo na zvraceni a pak take proto, ze jsem si konecne mohla dokazat na co mam. Rudou zari jsem si urcite nevzala, o to se postarala privatizace, aby sla do …..Mozna byste se tam chtel tez podivat.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

A vztekloun diskuse je zde.

Sany 11 (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

Jsi stasten, ze? :D Cekals jen na me, vid?

-Aleš- (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Já právě plánuju si jednou přečíst Rudou záři nad Kladnem. Ten název mě fascinuje, jde z toho taková síla a optimismus. Sany už nebydlí v Německu, přestěhovala se do Karlových Varů a k němčině si musela přidat ruštinu aby se tam domluvila :-)

Sany 11 (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

Bydlim v lese nedaleko Marianek, Alesi. Tady Rusove nejsou. :D Ti maji jine lokace.

Kača (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Včera běžel tento film v TV, ale nedala jsem ho. Potřebuji něco pozitivního...

-Aleš- (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

To ještě nějaká televize dává? Škoda že jsem to nevěděl, určitě bych zkouknul. Je fakt, že film není příliš optimistický, dělnické hnutí bylo potlačeno a předáci byli zatčeni, ale v závěru se blýská na lepší časy ustanovující schůzí KSČ.... Z toho si nic nedělej, já podezřívám všechny. Dokonce i sám sebe :-)

Reklama

Přidat komentář