Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 20:12)

Jistě neodbouráme všechny nešvary. Rasismus do jisté míry a strach z cizího a neznámého je lidem přirozený a vlastní všem těm co přežili. Takoví ti co se mazlili s jedovatými choborničkami a hladili kobru bosou nohou, prootže nebyli interdruhoví rasisti, ti už mnoho dalších potomků nezplodili.
Potíž je, když se útočí na malé množství již naturalizovaných cizinců, kteří jsou sice na pohled odlišní do většinové populace, ale pokud by útočník s nimi hovořil např. po internetu, tak by žádný rozdíl nepoznal, jako v případě útoku zřejmě rasistickým podtextem včera na Vinohradech v jednom nákupním centru.

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 20:12)

"JOJ Family
Kluci z bronzu".....Děkuji Family za tento film ! Připomenul jsem si ty krásné chvíle, kdy o nic nešlo, kdy jsme se jen bezstarostně bavili a užívali si pohody a bezpečí ! Kdy nás neohrožovali žádní teroristi, migranti a ti ZASRANÍ politici !!!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 20:12)

Posmívání se stáří není jen českým moderním fenoménem podle mne stojí i za mee too agismus. Tedy něco proti čemu by právě USA mělo bojovat. Mladí se smějí starým a jejich trapnému způsobu seznamování a neskutečné, že v zemi, která exprotuje demokracii, je možné soudně vláčet po 30ti letech, kdy ve většině civilizovaných zemích je promlčená i (dokonalá) vražda.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 20:12)

Zeman je ve výborné formě, ale jeho nožička mu brání stát, což si povšimla kamera a natočila ho na metingu NATO v Londýně jak sedí. Nicméně na závěrečné fotce stál. Holt někdo o toleranci jen kecá a za zády se pak vybraným lidem směje a jiný to nepotřebuje uzákonovat, protože je slušně vychovaný.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 20:12)

Zemanovi se vrací chuť k jídlu, jídelníček si skládá sám...
A pak že nedoknoční mandát jak zpíval Hutka...
Je to odporné, taková nenávist, v tom je jistě nějaká psychologie, Hutku by měl někdo vyšetřit, ale ne Hoschl, to je stbák non plus ultra.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Nejde neodhlédnout od jaderného potenciálu Ruska, ale řečí čísel není nějaká válka zdaleka tak pravděbodobná, respektive o něco méně pravděpodobná, než byla za karibské krize a obecně než byla za světového stavu známého jako cold war neboli studená válka.
Jestli o něco jde, tak jde o parciání územní zájmy a sféry vlivu a ekonomické sankce, které by měli umožnit lepší zisk vlastním firmám v USA, protože trh je již globální.
Rusko totiž nemůže být nějakým rizikem, protože vynakládá 10% výdajů na zbrojení ve srovnání s výdaji USA na zbrojení, tedy stejně jako např. Francie. Tahle hybridní válka je vlastně velmi bezpečná a bezpředmětná a není třeba se jí vůbec znepokojovat a nechávat ovlivňovat. Ve srovnání se stavem pod železnou oponou, jsme na tom neporovnatelně lépe. Rusko a USA jsou navíc pouze oponenti nebo možná ekonomičtí konkurenti, protože v obou zemích je jistý prvek autokratičnosti prezidenta a kapitalismus.

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Školská stupidita pokračuje. Inkluzivní skandál už běží, a nyní k nám z USA přišla další školská specialita - když studentům nejde nějaký předmět, tak se jeho výuka omezí, nebo zruší (nebo změní jeho náplň). V této fázi je u nás nyní matematika. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Takže místo aby se školství podívalo, jaké vzdělání si žádá praxe a podle toho určilo, jaké předměty se budou vyučovat, školství se dívá na studenty a ptá se, jaké předměty se jim líbí a které zvládnou. Je to dementní, nicméně je to také přicházející realita. Zbývá nám netrpělivě čekat, kdy už vznikající umělá inteligence dokáže v praxi nahradit studenty, co studovali špatným směrem, a nic neumí. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (V USA se z osnov a praktik vypouští vše, co se studentům zdá nevhodné a drastické - prostě vše, co by nějak mohlo zranit jejich city a jemnou psychiku. Profesoří protestují, ale školy je nepodporují, a stojí za studenty. Jeden profesor řekl - co budeme dělat, až studentům chirurgie bude vadit pohled na krev? Zrušíme chirurgii?)

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 20:12)

Nutit děti do maturitních zkoušek z matematiky je značně drakonické,podle mne je to jen obrana na tyhle reformy patrně Menzy či Klause ml., zavést povinou matuiritu z matematiky a tím pádem udělat z naprosté většiny blbce, protože je to buď nebaví, nebo jsou na to fakt blbí.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Prezident v pořadu Barandov se Soukupem, mluví celkem moudře. Co to je za kecy o jeho duševním stavu?

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Zloděj volá, chyťte zloděje. Špína a hnus z Las Vegas, Vivát las vegas.
To je jak když pedofil káže kajícnost a celibát a obsouložuje ministranty svěřené mu ke katolické výchově. USA by si mělo zamést před vlastním prahem. Skutečně nejde o to, že jedna nebo druhá kultura jsou lepší (Evropská či americká, nesnáším euro-atlantická civilizace), ale že je to nepřenosné do kontinentální Evropy, která přeci jenom nebyla nikdy Puritánská jako Británie ve velmi nedávné době. To je vlastně otázka dnes před-předminulého, ale před 20 ti lety, teprve předminulého století. Prudérnost v Británii se otočila až v r. 1968, ještě pár let předtím chemicky kastrovali lidi podezřelé z homosexuality a dnes zas další extrém adopce homosexuály.

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Otrokyně islámu - muslimská studentka - poděkovala soudu, že může žít svobodně. Děvče, ty jsi blbá jak tágo, ty nikdy svobodná nebudeš, obzvlášť proto, že jsi žena a tedy v muslimském světě nesvéprávná osoba. Ty budeš jen sloužit islámu a svému muži. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odporné na kauze je zvláště to, že studentku k jejímu odporu navedli muslimáci, a vše co řekla bylo v jejich režii. Známá muslimácká taktika - malými krůčky k teokracii.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Mee Too, je dost podobné lex Babiš, též se toho drží jak h*vno košile. Dokonce mee too ničí lidi, jen proto, že nějaká "goopies", která v mládí proklouzla někde do hotelového pokoje a tam se svlékla nahá vlezla do postele a když tam vešel její muzikant tak ho donutila k sexu, tak jí ruplo při přechodu v padesáti v kouli a nas*ala se na sebe zažalovalo ho. Ten má zničenou kariéru a pořadatelé pod talkem právě těchto lidskoprávních meetoo organizací ,odmítají mu domluvené koncerty a ta žesnká chce prachy aby měla na lepší život a nepotřebovala tolik už psychiatra.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 08:12)

Řada lidí by zde opravdu potřebovala psychiatra, třeba toho sionistický zmetek, ten je asi taky bývalí STBácký agent, jako jiný stejný CHoschl, zajímavé, že tam mu jeho stb agentství nevadilo v kariáře a psaní moraltit do miliardářského plátku Reflex, stejně tak jak Jahodovi sem.

ShabbaTot-Jahoda (So, 7. 12. 2019 - 11:12)

jo ,jo...a nyní něco k tvým arabským miláškům,ty dementos,lemplos...kretýno,inteligento...Google:Kolaborovali s nacisty...Velký mufti,který přímo ze středu nacistické říše pod taktovkou Géblse prohlásil....Arabové,povstaňte jako jeden muž a bojujte za svá svatá práva.Zabíjete Židy,kdekoli na ně narazíte....takto promluvil prostřednictvím říšského rozhlasu v Berlíně Mufti Mohamed Amin Al-Husejný 1 .3 1944.Mohamed byl kolaborant s nacisty v Berlíně a fašisty v Itálii...dalším prohlášením Mohameda zní:Co je nám po tom,kdo nás podporuje(nacistické Německo s Adolfem Hitlerem) a ¨s kým se polčíme,pokud nám to pomůže dosáhnout našich cílů.Máme společné nepřátele-Brity a Židy...V listopadu se velký muftí Mohamed setkal v Berlíně s německými představiteli a dokonce i Adolfem Hitlerem a pak kolaboroval s nacisty v Berlíně celé 4 roky...díky muftímu Mohamedovi se přidali muslimové na Balkáně na stranu WH a pak přímo i do služeb SS 13.horská divize SS Handžár,kde jejich komanda spáchala nejbrutálnější a nestrašnější válečné zločiny.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 08:12)

Golanské výšiny nemůže mozek s politickou inteligencí louskáčku na vlašské ořechy potvrdit ani vyvrátit, ale je to okupace. To samé, jako když nácisti zabrali naši drahou zema a udělali zní bezbraný ohryzek naprosto nechráněný přirozenou hradbou výšin a hor z kterých se dá pomocí bunkrů, opevněný, zamaskovaných pozic a pozorovatelen, radarů, dalekohledů perfektně chránit území směrem ven.

ShabbaTot-Jahoda (So, 7. 12. 2019 - 13:12)

píšeš tady o nacistech ty kolaborante?...Takže nyní Google:Příklon Arabů k nacizmu:Na nebi Alláh,na zemi Hitler!...Nejvyšší duchov¨ní představitel Palestinské samosprávy považuje vrahy Židů z jerusalemské synagogy za svaté mučedníky.Jeho předchůdce Amín,otec palestinské státnosti,byl v roce 1942 dokonce jmenován gruppenfüfrer SS....Muftí Muhamad Husejn ,nejvyšší duchovní autorita pronesl 9 .5.2012:"Osudem muslimů je zabíjet Židy!"...ale on jde pouze v tradicích svých předků,neb muftí Amín Husein chtěl již v roce 1942 jako kolaborant s nacistickým Německem prosadit otázku konečného řešení Židů po té,co byl jmenován Adolfem Hitlerem čestným árijcem a on sám pak tuto nacistickou zrůdu Adolfa Hitlera jmenoval čestným muslimem.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 14:12)

Jsi si zabral zem , která ti nepatří v 68?! Pak ji vrať. To je jednoduché. Jestli ne, tak jsi zloděj a jako takvý patříš před soud. Máš ještě celý prosinec aby si navrátil ukradené území v šestidení válce tzn. Golanské výšiny a vyklidil území a předal je ve stejném stavu v jakém si je uchvátil. Pak půjdeš před tribunál a budeš po právu souzen za útok na suveréní stát.

Petr (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Nakonec ale z toho hnutí MeeToo můžeme mít prospěch my. Jsi pro Meetoo? Tak si ty krávo ty dveře otevři sama. Bafni ty tašky a nepočítej s tím, že ti pomůžu. Jsi zlatokopka? Tak si zůstaň sama. A mnoho dalšího. Zkrátka a dobře - Nevážili jste si toho, když jsme byli k vám pozorní - tak se holt na vás zvysoka vy.erem!

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 20:12)

Zůstává ovšem problém, že MeToo nám znejistilo všechny sexuální aktivity. Máš pocit, že mezi tebou a děvčetem došlo k souznění duší a sáhneš na ni? A ona třeba zavolá policii, že ji obtěžuješ. Pokud to bude v práci, díky pozitivní diskriminaci budeš ty muset dokázat, žes neobtěžoval. Nehledě na to, že když od ní nebudeš mít písemný souhlas s obcováním, a ona si to po několika letech rozmyslí, máš na krku soud. Prozatím vidím jen jediné pozitivum pro muže - soudy teď více rozhodují o střídavé péči o děti. -----------------------------------------------------------------------------------------------------
Já myslím, že od nové generace za těchto tvrdých sexuálních podmínek moc dětí čekat nemůžeme.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Chlap má něco vydržet, rozhodně to není jak dřív co se týče sexu s holkami od starců, žádný respekt, pokud něco neznamená. To je fér. Baby rychleji stárnou, tak nabývají sebevědomí dřív.

Reklama

Přidat komentář