Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 08:12)

Golanské výšiny nemůže mozek s politickou inteligencí louskáčku na vlašské ořechy potvrdit ani vyvrátit, ale je to okupace. To samé, jako když nácisti zabrali naši drahou zema a udělali zní bezbraný ohryzek naprosto nechráněný přirozenou hradbou výšin a hor z kterých se dá pomocí bunkrů, opevněný, zamaskovaných pozic a pozorovatelen, radarů, dalekohledů perfektně chránit území směrem ven.

ShabbaTot-Jahoda (So, 7. 12. 2019 - 13:12)

píšeš tady o nacistech ty kolaborante?...Takže nyní Google:Příklon Arabů k nacizmu:Na nebi Alláh,na zemi Hitler!...Nejvyšší duchov¨ní představitel Palestinské samosprávy považuje vrahy Židů z jerusalemské synagogy za svaté mučedníky.Jeho předchůdce Amín,otec palestinské státnosti,byl v roce 1942 dokonce jmenován gruppenfüfrer SS....Muftí Muhamad Husejn ,nejvyšší duchovní autorita pronesl 9 .5.2012:"Osudem muslimů je zabíjet Židy!"...ale on jde pouze v tradicích svých předků,neb muftí Amín Husein chtěl již v roce 1942 jako kolaborant s nacistickým Německem prosadit otázku konečného řešení Židů po té,co byl jmenován Adolfem Hitlerem čestným árijcem a on sám pak tuto nacistickou zrůdu Adolfa Hitlera jmenoval čestným muslimem.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 14:12)

Jsi si zabral zem , která ti nepatří v 68?! Pak ji vrať. To je jednoduché. Jestli ne, tak jsi zloděj a jako takvý patříš před soud. Máš ještě celý prosinec aby si navrátil ukradené území v šestidení válce tzn. Golanské výšiny a vyklidil území a předal je ve stejném stavu v jakém si je uchvátil. Pak půjdeš před tribunál a budeš po právu souzen za útok na suveréní stát.

Petr (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Nakonec ale z toho hnutí MeeToo můžeme mít prospěch my. Jsi pro Meetoo? Tak si ty krávo ty dveře otevři sama. Bafni ty tašky a nepočítej s tím, že ti pomůžu. Jsi zlatokopka? Tak si zůstaň sama. A mnoho dalšího. Zkrátka a dobře - Nevážili jste si toho, když jsme byli k vám pozorní - tak se holt na vás zvysoka vy.erem!

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 20:12)

Zůstává ovšem problém, že MeToo nám znejistilo všechny sexuální aktivity. Máš pocit, že mezi tebou a děvčetem došlo k souznění duší a sáhneš na ni? A ona třeba zavolá policii, že ji obtěžuješ. Pokud to bude v práci, díky pozitivní diskriminaci budeš ty muset dokázat, žes neobtěžoval. Nehledě na to, že když od ní nebudeš mít písemný souhlas s obcováním, a ona si to po několika letech rozmyslí, máš na krku soud. Prozatím vidím jen jediné pozitivum pro muže - soudy teď více rozhodují o střídavé péči o děti. -----------------------------------------------------------------------------------------------------
Já myslím, že od nové generace za těchto tvrdých sexuálních podmínek moc dětí čekat nemůžeme.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Chlap má něco vydržet, rozhodně to není jak dřív co se týče sexu s holkami od starců, žádný respekt, pokud něco neznamená. To je fér. Baby rychleji stárnou, tak nabývají sebevědomí dřív.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Chlap má něco vydržet, rozhodně to není jak dřív co se týče sexu s holkami od starců, žádný respekt, pokud něco neznamená. To je fér. Baby rychleji stárnou, tak nabývají sebevědomí dřív.

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Politická kultura není nikde na světě, protože dnes už v politice nejde o to sloužit národu a domluvit se, ale mocensky prosadit rozhodnutí, která tě obohatí nebo která obohatí osoby s tebou spřizněná. Poslední záblesk vysoké politické kultury byla dohoda Klause (ODS) a Zemana (socani), že budou vládnou společně a Zeman bude premiérem. Trpaslíci z toho byli tumpachoví a nechtěli věřit vlastním očí. Dobře vám tak, čubky nesnášenlivé.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

"Mee Too není o flirtování, vychází to z anglosaského puritanismu, má hluboké kořeny!"
Skvěle Tomský, konečně někdo neukřičel člověka v dobrém intelektuála.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Vnutit někomu korektnost, to je anglo-saský styl. V Evropě od toho máme kulturu. Za to, že ji nemají, nebo mají, ale tzv. pop-kulturu si mohou sami, neboť jejich prvotní snaha byl ubránit svůj placatý ostrov před mořskými nájezdníky, to se jim nepovedlo, takže je dobili vikigové a od té doby válčí, obchod patrně přišel až potom. Premisa byla, dobýt území a okrást tamní lidi, a vybírat každou cestu výpalné v naturáliích, ve zlatě. No a dnes neválčí, ale vnucují korektnost. Nepotřebuju znát korektnost, abych věděl jak se nemám chovat k lidem. Ovšem potřebuju i zbraně, abych neměl dětskou zranitelnou psychiku, která se nedokáže ubránit lidem. Navíc je to pokrytectví. Za prachy se takoví korektní lidé vyřádí někdo v opilosti na Malorce a chodí tam nazí a nadávají si mezi sebou a perou se , případně jim tam za peníze kouří náhodná dívka penisy či se ožírají do němoty.
Nicméně Rusové jsou maximálně nekorektní, to zas ano, takže zlatý střed. Jisté vychování je potřeba, ale sankcionovat to právně tzn. za slova police a soud ?!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

Máte slovo - Korektnost...

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

"Prima
Policie v akci".......A takovouhle cizáckou pakáž sem tahají POLITICI !!! Jak to, že se takováhle politická pakáž nepřátelská Českému národu dostala k moci ??? Neměla by se změnit ÚSTAVA, : Politik v České republice může být jen občan Českého etnika !!!

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

„Anektování Krymu Ruskem je prvním krokem k jeho připojení k volžským Tatarům a k nastolení velkého Tatarstánu.“ (krymský Tatar Röstäm Abkerimov, přesídlený Stalinem na Sibiř)

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Paroháč znakem Grey Wolfs, miliatanti co bojují s Kurdy.

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

„Anektovat cizí území je v mezinárodní politice nejoblíbenější činnost a když se podaří anektování ustát, není pro politika většího štěstí.“ (diplomat Richard Lesslie)

Máíja (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Diplomat je jen jiné přízvisko pro politickou k.vu!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 15:12)

Všechno nějak lze, jede o míru a úplnou legalizaci oproti nějaké dostupnosti, když dělají různé vychovatele a pracovníky s mládeží a vychovávat je jako vlastní je rozdíl.
Proto není možné aby homosexuálové měli klasické sňatky. Kolo také není letadlo.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 15:12)

Adopce dětí homosexuály. Copak lid nevidí, že homosexualita a pedofílie je tatáž podskupina téže genetické variety, akorát, že místo shodného pohlaví po pubertě jsou orientováni na stejné před pubertou?! To by byl trochu problém, tím by se vlastně legalizovala pedofílie.Dva pedofilové by se dali dohromady, uzavřeli sňatek a adoptovali každý svého chlapečka.

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 15:12)

Ženy jsou hodně prohnané a pokrytecké, pozor na ně. Hlavně ony se ohnivě bijí za to, aby se omezilo znečišťování světa a globální oteplování, ale jaká je skutečnost? Každá má šatník narvaný šaty, kabáty a prádlem, které skoro nenosí, v botníku deset (j více!) bot, jejichž výroba hodně znečistila planetu. Ale přitom jsou zapálené environmentalistiky. Typická ženská bipolárnost a nelogičnost. ----------------- A já těmto ženám říkám - zameťte si nejprve před vlastním prahem, licoměrnice! Dokažte aspoň jednou, že jste upřímné a hoďte celou módu do koše. A s ní i kosmetiku, která také ničí naši přírodu a ubližuje pokusným králíčkům. Žijte podle svého přesvědčení, anebo aspoň zalezte do kouta a mlčte. To znamená - stačí vám jeden teplý a jeden letní oděv (doporučuji jen jeden celoroční - kombinézu s teplou vložkou), a jedny pracovní boty - kotníčkové (samozřejmě bez podpatku) na léto, a válenky na zimu. Líčení? Zapomeňte, stejně to každá druhá z vás přehání a chodí napajcovaná jak prostitutka. Jádrové mýdlo nechť je váš jediný luxus, snubní prsten jako důkaz vaší příslušnosti k manželovi vaše jediná ozdoba. Dlouhé vlasy, které vyžadují zdlouhavou péči a odvádějí vás od manželských a pracovních povinností? Neexistuje. ------------------------- Ženy, dokažte svou upřímnost, nebo mlčte o enviromentistice.

Petr (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Co chceš....blbý ženský

Reklama

Přidat komentář