Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluno (So, 7. 12. 2019 - 10:12)

ty bylo to období, když jsi po kriminále bydlela u rodičů a měla s nimi dohodu? A pak pak jsi utekla za arabama když jsi vysadila léky?

bianka (So, 7. 12. 2019 - 07:12)

Ach jo Milu... dělo a děje se. Ty ty léky potřebuješ. Možná, kdybys v užívaní nepřestala, byl by tvůj život trochu lepší. A pohled na život jiný.

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 20:12)

Já sem venku byla ale to je taková kláda tam že mi to tam sere ještě víc i když se víc obleču.Pořád vzpomínam na teplý večery a z toho mi ještě víc hrabe.Se mi to vždy na chvíli uklidní jen u nějakého čtení ale když si uvědomim realitu jak je právě venku a na krku ty vánoce a čumět na sebe v bytech tak se mi začne dělat divně,nikdo to nechápe,asi jen Radka a Mia ale z rodiny nikdo.Bianko jmenovalo se to Magrilan.Brala sem ho asi půl roku a pak sem ho opatrně sama vysadila a nic se nedělo.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Ale po Rivotrilu se zklidní, to znamená, že si to tělo vyžaduje. Když jej nemá, třese se. Ale ty AD potřebuje taky. Nebudeme to dál rozebírat. :-) A Miluno pamatuješ si název AD,které jsi přestala sama užívat?

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

Já rivotril nebrala ale třeba i několik měsíců.Nemam ho často,jen nárazově.Já ty třesy když sem rozrušená znam už na sobě deset let kdy mi po prvé udeřila těžší deprese a to byl hnus ta těžší a to sem ještě rivotril nebrala.Tak mi Sergej psal že nestíhá že přijede až v noci nebo zítra ráno tak mi to štve.To sem potřebovala aby tu byl teď večer abych s nim o tom mohla mluvit a nějak se s nim zklidnit,aby jsme ty krize překonávali.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Jdi se projít ven, neseď doma.

Ano (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Proto píšu, že to není absťák, když to nebereš každý den.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

Jak myslíš, ale bere jej už dlouho a velmi často. Rivotril se podává i epilektikům, pro uvolnění svalů, proti křeči, třesu. Jestli jej má od obvoďáka, má jej proti tomu.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

Když se chvěješ, bude potřeba ten Rivotril. Podle mě máš už z něj absťáky. Je silně návykový a ty to bereš nekontrolovaně. I to motání je z toho absťáku. Krom Rivotrilu potřebuješ AD. Podle mne.

Ale (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

To není absták. Kdyby to brala každý den, tak určitě, ale Miluna bere rivotril jen nárazově. O hoodně horší je neurol. Miluna potřebuje AD Rivotril ani jiné podobné léky jí neléčí, to je jen na momentální uklidnění.

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Lallo díky.Já nevim do jaký části Prahy potřebuje on jet ale tak uvidíme co bude v okolí,kdyby bylo tohle tak zkusim tam.A myslíte že už sem teda spadla do nějaké deprese? Cítim jak se trochu vnitřně chvěju a připadam si taková otupělá,omámená,jako bych už byla na nějakejch práškách ale nic sem teď neměla ani rivotril.A každou chvíli je mi plačtivě.Nechce se mi jít ani nakoupit do toho rachotu mezi ty koledy.A trochu se motam když jdu.Tohle už asi na nějaký prášky teda je??

Lalla (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Milu, pokud pojedeš do Prahy, zkus se podívat na tyto stránky: https://www.csspraha.cz/krizove-centrum-riaps-krizova-intervence-a-psychologicka-podpora

Lalla (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Koukám, že jste pěkně zdrbli Chramostovou :)…...Jo a je tady někdo kromě Andrey a mě, kdo "už" peče vánoční cukroví? :)

JJ (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Já už mám vše napečeno asi týden cca 17 kg.

Lalla (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

:))

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Jo Kači tak počkej na manžela ať ti s tim nějak pomůže,mě to nic takovýho nikdy nepsalo.Bianko já už nemam pár let psychiatra.Tenkrát sem měla ještě v severních čechách ale byl přísnej a rád si zarejpal.A když mi řekl po mých stavech jestli sem nekoukala na horor tak sem se na něj vykašlala.Léky pomalu vysadila a pak to bylo dobrý nějakou dobu a stačil nárazově jen ten rivotril.Ale teď je mi fakt už týden hůř a teď sama vim že asi už jen rivotril nestačí.Mě leze na hlavu i ta zima,tma,blížící se Vánoce.Působí to na mě negativně,v tom sem jako Mia,takže jí přesně rozumim.Nedělá mi to dobře.A jak sem ještě nedávno přemýšlela nad brigádou v krámu to bylo ještě před atakou,tak teď bych tam nevydržela tuplem.Když jdu nakoupit hrajou tam jen ty koledy dokola a mě to neskutečně leze na mozek.Uplně se mi to zarývá do mozku a nevydržim to poslouchat.On Sergej bude potřebovat se stavit do Prahy,tak pojedeme tam a rovnou se na psychoatrii stavim asi teda v Praze.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Nebo jsi chodila jen k dětskému?

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 16:12)

Já si hospitalizaci ale teď nemůžu dovolit.Babi nebude mít čas teď.A myslim že na hospitalizaci nejsem.Potřebuju prášky asi nejspíš i ty antidep.protože mam temno v hlavě a sem snadněji plačtivá.Počítam s tim že až jim tam budu povídat že se možná rozbrečim ale jestli si vemu rivotril na cestu tak ten to může potlačit.Já se rozhodla se nebránit už antidep.tim co jste mi psali,tak je po tý době zkusit protože budu potřebovat fungovat už kvuli vyřizovánim škole.Tu ambulanci musim zvolit že mi psychiatři v telefonu odmítli že už nepřibíraji,několik psychiatrů.Ještě by byla možnost jít k obvodnímu a říct to jemu.Jenže jak sem psala mam obvodního kterej neni povídavej,něco rychle vyťuká,dá recept a nazdar,další.A jestli mam s někym povídat tak musim tam.Co Bianko jak myslíš že mi to dopadne? Ráďo odpovim na profil.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Miluno, ale ty musíš mít svého psychiatra. V takovém stavu jsi léta, určitě jsi za některým chodila.
A když nemáš, proč ti ho nedoporučí obvodní?

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 16:12)

Akutní případ většinou přivezou. Uvidíme s jakou pořídí Miluna. Jak jí přivede Sergej, snad jí budou brát jako akutní.

Reklama

Přidat komentář