Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Ano (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Proto píšu, že to není absťák, když to nebereš každý den.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

Jak myslíš, ale bere jej už dlouho a velmi často. Rivotril se podává i epilektikům, pro uvolnění svalů, proti křeči, třesu. Jestli jej má od obvoďáka, má jej proti tomu.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

Když se chvěješ, bude potřeba ten Rivotril. Podle mě máš už z něj absťáky. Je silně návykový a ty to bereš nekontrolovaně. I to motání je z toho absťáku. Krom Rivotrilu potřebuješ AD. Podle mne.

Ale (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

To není absták. Kdyby to brala každý den, tak určitě, ale Miluna bere rivotril jen nárazově. O hoodně horší je neurol. Miluna potřebuje AD Rivotril ani jiné podobné léky jí neléčí, to je jen na momentální uklidnění.

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Lallo díky.Já nevim do jaký části Prahy potřebuje on jet ale tak uvidíme co bude v okolí,kdyby bylo tohle tak zkusim tam.A myslíte že už sem teda spadla do nějaké deprese? Cítim jak se trochu vnitřně chvěju a připadam si taková otupělá,omámená,jako bych už byla na nějakejch práškách ale nic sem teď neměla ani rivotril.A každou chvíli je mi plačtivě.Nechce se mi jít ani nakoupit do toho rachotu mezi ty koledy.A trochu se motam když jdu.Tohle už asi na nějaký prášky teda je??

Lalla (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Milu, pokud pojedeš do Prahy, zkus se podívat na tyto stránky: https://www.csspraha.cz/krizove-centrum-riaps-krizova-intervence-a-psychologicka-podpora

Lalla (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Koukám, že jste pěkně zdrbli Chramostovou :)…...Jo a je tady někdo kromě Andrey a mě, kdo "už" peče vánoční cukroví? :)

JJ (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Já už mám vše napečeno asi týden cca 17 kg.

Lalla (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

:))

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Jo Kači tak počkej na manžela ať ti s tim nějak pomůže,mě to nic takovýho nikdy nepsalo.Bianko já už nemam pár let psychiatra.Tenkrát sem měla ještě v severních čechách ale byl přísnej a rád si zarejpal.A když mi řekl po mých stavech jestli sem nekoukala na horor tak sem se na něj vykašlala.Léky pomalu vysadila a pak to bylo dobrý nějakou dobu a stačil nárazově jen ten rivotril.Ale teď je mi fakt už týden hůř a teď sama vim že asi už jen rivotril nestačí.Mě leze na hlavu i ta zima,tma,blížící se Vánoce.Působí to na mě negativně,v tom sem jako Mia,takže jí přesně rozumim.Nedělá mi to dobře.A jak sem ještě nedávno přemýšlela nad brigádou v krámu to bylo ještě před atakou,tak teď bych tam nevydržela tuplem.Když jdu nakoupit hrajou tam jen ty koledy dokola a mě to neskutečně leze na mozek.Uplně se mi to zarývá do mozku a nevydržim to poslouchat.On Sergej bude potřebovat se stavit do Prahy,tak pojedeme tam a rovnou se na psychoatrii stavim asi teda v Praze.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Nebo jsi chodila jen k dětskému?

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 16:12)

Já si hospitalizaci ale teď nemůžu dovolit.Babi nebude mít čas teď.A myslim že na hospitalizaci nejsem.Potřebuju prášky asi nejspíš i ty antidep.protože mam temno v hlavě a sem snadněji plačtivá.Počítam s tim že až jim tam budu povídat že se možná rozbrečim ale jestli si vemu rivotril na cestu tak ten to může potlačit.Já se rozhodla se nebránit už antidep.tim co jste mi psali,tak je po tý době zkusit protože budu potřebovat fungovat už kvuli vyřizovánim škole.Tu ambulanci musim zvolit že mi psychiatři v telefonu odmítli že už nepřibíraji,několik psychiatrů.Ještě by byla možnost jít k obvodnímu a říct to jemu.Jenže jak sem psala mam obvodního kterej neni povídavej,něco rychle vyťuká,dá recept a nazdar,další.A jestli mam s někym povídat tak musim tam.Co Bianko jak myslíš že mi to dopadne? Ráďo odpovim na profil.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 17:12)

Miluno, ale ty musíš mít svého psychiatra. V takovém stavu jsi léta, určitě jsi za některým chodila.
A když nemáš, proč ti ho nedoporučí obvodní?

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 16:12)

Akutní případ většinou přivezou. Uvidíme s jakou pořídí Miluna. Jak jí přivede Sergej, snad jí budou brát jako akutní.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 16:12)

Jak je to, když jde někdo o víkendu na psychiatrii na pohotovost? To musí být akutní případ?

Radka (Pá, 6. 12. 2019 - 16:12)

Já si asi taky budu muset jít pro prášky.Nemám práci a hledat něco jinýho,na to už nemám sílu.Jsem v depresi,doma jsme měli škaredou hádku.Manžel bouchl dveřma až vylétlo sklo.Smutním po tobě Miluško moje,ale teď jsou z nás z obouch trosky,ani nemáme jak za sebou jet,ani kde být.Nemám prachy.Všechno je hnusný.Za rohem ty blbý Vánoce,zase se bude očekávat abych jen něco chystala.Pořád jen žrádlo,chlast,znuděný příbuzný.Nejradši bych se nějak vypařila a probudila se až na jaře a to v tvém náručí Miluško milovaná.Je mi to líto,jak jsme obě dopadly.

Tak nevim (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Aleši tak to sem nevěděl že se Sany vrátila do česka. Ale Rusové z KV už prej bydlej v Marjánkách. Tak se učit nemusí.

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Kači to já nechci aby mi brali jako těžší případ,to snad nejsem.Vždyť nejsem v hysterii ani nekřičim.Tak já začnu mluvit tak nějak jak píšeš.Ale ležet si tam teď nemůžu dovolit.Kdyby mi chtěli ubytovat tak nejde se domluvit že přijedu s věcma třeba o týden dýl? I když si myslim že to na ubytování neni.Mě se ty stavy střídaji.Ta aplikace prší je to ta zelená,je tam napsáno Prší Online a pod je napsáno Tomáš Jedno.Jsou tam čísla místností většinou pro čtyry hráče.Tak na to koukni,ta aplikace je v pohodě,už jí mam pár let.To je horší se soukromim celkově geogle a fb.To by člověk nesměl mít nic.Ale když nikam nedáváš obfocenou občanku tak by to snad mělo byt v pohodě.Moc ráda bych stebou občas zahrála.Miu budu se snažit říct co mi napadne a jak se mi to střídá a jak nefunguju v normálnim životě a jak mi často všechno leze na nervy.Alešku tak to pořád ale potřebuješ víc než já.Víš co 3x denně sem to nedělala ani když sem to chtěla casto.Neříkam že se mi to nestalo nestávalo někdy víckrát denně ale nebylo to pravidlo.Takže jak píše Die to by ses hodil fakt na pornoherce.

Kača (Pá, 6. 12. 2019 - 16:12)

Našla jsem to prší, ale píše mi to hlášku, že "není aktivní v mé aktuální oblasti". A ostatní hry to samé. Asi mám problém s telefonem. Někde mám něco vypnutý, že to nejde stahovat...počkám na muže, ať se mi na to podívá.

Mia 22 (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Milu "napráskej" tam na sebe všechno. Úplně všechno i to o čem se ti nechce mluvit a nebo za co se stydíš. On tě doktor nebude nijak soudit nebo se ti pošklebovat. Jak psal Aleš, oni jsou zvyklí na ledasco. A čím víc toho bude tobě vědět, tím líp a nasadí přiměřenou léčbu.
Aleši, já jak jsem byla v šaškecu, taky na uzavřeným odd., tak jsem dobrovolný pobyt podepisovala až pár dnů před propuštěním. Byla tam hodná primářka, věděla, že v té době jsem na tom byla i dost špatně s financama a nedobrovolný pobyt se neplatil.

Reklama

Přidat komentář