Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Áňa (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Kudy chodil, tudy lid blil. Zavítal k nim pedofil.

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

"Džihádista z IS si jezdil do Vídně pro dávky a zdravotní péči. Rakousko mu sebralo občanství".....Kolik takových běhá po západní Evropě ??? A ta KRÁVA Šojdrová k nám chce tahat dalších 40 teroristů ??? Asi by ji to měl někdo vysvětlit, že se to proti vůli lidu nedělá !!!

ÚÚÚÚÚŽ (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

teď může nastoupit další ... Doktorka je stále vlhká. Další suchý a tvrdý odchází mokrý a měkký.

Ještě ne! (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

Andělin popel, manželčin opel, vítr v kapse, drbe se na bradavce,
Černá vdova, chcípli voba, Černý petr, drbe si ferdu.

Hňupe!_ (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

Už si se sem dnes vy*ákal dostatečně! Ty jsi opravdu největší gaylord diskuse !

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

"Britská novinářka hodnotila etiketu na summitu NATO, pochválila jen Zemana".....I když pochválila našeho prezidenta, tak je to genderovská KRÁVA !!!

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

"Rusko navrhlo okamžité prodloužení smlouvy o odzbrojení START "......Kdyby Američtí Sionisté věděli jak napadnout Rusko, aniž by to také neodnesli, už by ho napadli !!! A ani kdyby podepsali prodlpožení smlouvy, stejně bych jim nevěřil a doporučuji všem lidem totéž, jsou to totiž nejprolhanější etnikum na světě !!! Cikáni jsou proti nim úplná ořezávátka !!!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

To jste ještě neviděli takovýho chlapáka, kule strčí do míchačky, č....kem to zamíchá...

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

"V Minnesotě se zřítil vrtulník, zemřeli tři vojáci"......Black Hawk, Black Hawk, Black Hawk, co mi to jenom připomíná ??? Že by cinkání klíčů ??? Už to mám, zkorumpované politiky !!!

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

"Ombudsmanka: Děti v Česku by se neměly fackovat"....Souhlasím s vámi, každá rána do hlavy poškozuje mozek a u dětí obzvlášť !!!

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Souhlas. Jenže ona chce zakázat i fyzické tresty. Což sice zní líbivě, ale jak ukazuje praxe v západních zemích, končí to udavačskou atmosférou, kdy se maminy a hlavně taťkové obviňují, že skoro přizabili své dítě, přitom ve skutečnosti mu jen trochu dali na zadek. -------------------
A pak je tady skutečnost, že jednoduchá dětská duše často nerozumí domlouvání a přesvědčování, ať něco nedělá, a pokud porozumí, za den na to zapomene, kdežto po výprasku porozumí vždy, a to navždy. ---------------------
Konečně - to, že výprask velmi posiluje paměť, věděli lidé už dávno. V době, kdy kmeny neuměly psát a uzavřely vzájemnou smlouvu, vždy vybraly pár kluků a zmalovali jim zadek do červena, i když nic neprovedli. Byli to svědkové smlouvy a byli schopni dosvědčit její uzavření, i když už byli starci.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

Jako myslíš Šabatovou...?!
To jste ještě neviděli takovou řemeslnici , chytne lochnu do vrtačky, kozama to zatlouká.

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

"KOMENTÁŘ: Jak funguje česká kleptokracie – Jiří Pehe"......Pehe, nějak ti vypadli ti co tu vládli a kradli před Babišem !!! Zatím co jeho předchůdci kradli, rozprodávali a tunelovali, tak pro lidi nic neudělali !!! Babiš pro lidi i přes odpor těchto zmetků udělal pro lidi hodně, za něho se máme líp a proto ho budu VOLIT !!! Vy byste pane Pehe měl jít za roh a tam si dát pár facek, zasloužíte si je !!!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

Tento web je hrozný žrout času a to debilní bílé pozadí vypaluje světločivné buňky.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

Podle mne Pavel Novotný je otevřený fašista a překročilo to mez beztrestnosti. Nemá jako starosta žádnou imunitu. Tohle co dělá to je taneček pro média, to už známe z radnice Phy6, z radnice Phy-Jesenice. Jde jen o to si nakrást coby starosta lukrativní pozemky, přihrát zakázky kamarádíčkům, případně využít ty kterým přihraje zakázky do budoucna skrz známé, známe jak se to dělá. Já na bráchu, strejdu, známého. Strejda, brácha, známý zas na mně, mi to vrátí.
Tudíž na Novotného Řeporyje poslat kontroly, audity, pořádně mu zkontrolovat finance, itinerář, stav radnice před tím než ji převzal a zároveň na něj podat už by se našlo několik žalob za jeho výroky. Chápu, že je to strašná ztráta času a právě proto by měl být udělán nějaký fond, kde by placení profesionálové tyto kauzy pravice a fašistů a mediální k.rev řešili. Novotný byl už mnohokrát soudem popotahovaný za pomluvy např. herec a vynikající osobnost Ondra Vetchý byl pomlouván v jeho bulvárním plátku.

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

"Pozastavte plány na digitální daň, vyzval americký ministr všechny země"...Vypadá to, že Amíci mají strach, že příjdou o pořádný BUSINESS !!!

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

"TOP 09 by měla zaniknout, prohlásil Pirát Michálek. Je to tupec, kontruje Kalous".....Oba jste tupci a obě strany by měli zaniknout !!! Jsou to totiž rozvracečské strany !!!

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

"Nejvyšší soud se zastal somálské studentky s hidžábem. Česko musí tolerovat náboženský pluralismus".......Od kdy poslouchá náš Nejvyšší soud Evropskou únii ??? Toto soudní rozhodnutí je ZMATEČNÉ !!!

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Soudci zase jednou nepochopili, protože nezvážili všechno. Jsme sekulární stát, žádná římská nebo muslimácký gubernie. To za prvé. Za druhé - máme trvat, aby se blbka s hidžábem začlenila, ne vyčlenila hadrem na hlavě. Za třetí - korán hidžáb nevyžaduje, jen radikální muslimáci. Za čtvrté - dnes, kdy muslimáci dělají bordel na celém světě, je důležitá identifikace osob. Takže i když je v hidžábu tvář odhalena, důležitým znakem při identifikaci jsou i vlasy a tvar hlavy. Za páté - samozřejmě že po tomto ústupku budou chtít muslimáci více - nikáb nebo burku. Za šesté - v zimě je hidžáb na ulici prima, ale v létě, a ve třídě? Moc zdravý není. -----------------------
Toto je ten způsob, jak muslimáci dobývají svět - když je jich v zemi málo, jdou cestou drobných ústupků, když jich přibude, začne být kde co urážkou jejich víry, a až jich bude většina, převezmou to tady demokratickou cestou a budeme nosit burku všichni.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

Tak co nám dnes zas na*al na web sionista Pavel Novotný.

Reklama

Přidat komentář