Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (So, 7. 12. 2019 - 10:12)

ha,ha,ha ,ha...to si vyříkej s Hospodinem zástupů,...zpráskal,práská a bude i v budoucnu zpráská každého nepřítele Israele...no...má to nepřítel Israele prostě v tradici,že vždy dostane přes tlamu....A nyní You Tubr:Útěk ze Soriboru....máš to tam i s českým dabingem,blbečku

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 14:12)

Takkže ty Golany jako do 31.12. nevrátíš Jahoda ?! Jsi zrádce Českého národa a měl by si být vyexpedován z ČR do islámského státu a tam ponechán svému osudu.

ShabbaTot-Jahoda (So, 7. 12. 2019 - 14:12)

běž si třít penis mezi stehny malého děvčátka,ty ychtile...to je taky jedna z fatev těch tvých milášků,když je holčika moc malá na sexuální styk....nacisti a pedofilové....jo na You Tubr si ještě můžeš pustit videjko:Neser se do bagristy...toabyjsi věděl,ty a tvoji neonacističtí milášci,že nasírat Israel neprospívá zdraví¨.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 15:12)

Koukej ty Golany vrátit, tvé sexuání úchylky tě nezbavují povinosti navrátit co jsi ukradl. Takže 1.1.2020 ať je to zpátky Sýrie a koukej to vyklidi a vráti ve stejném stavu ! jInak budeš prachsprostý zloděj a vrah!

ShabbaTot-Jahoda (So, 7. 12. 2019 - 15:12)

nasrat!

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 15:12)

Tobě nasrat a rozmazat po hlavě!

ShabbaTot-Jahoda (So, 7. 12. 2019 - 10:12)

a nyní jdu hrát onlajn War Thunder,sednu do americké stíhačky a odprásknu si několik nácků....po zhlédhnutí Útěk ze Soriboru jsem dostal inspiraci si sednout i do ruské...ten voják CA Saša byl super hrdina!...Skutečný voják ,ten byl v tom filmu nejlepší!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 09:12)

Já a rádio Jerevan bych za českým impeachement neviděl nic jiného než boj o koryta. Lidé co byli zvyklí se dostat do sněmovny bojují o bidílko znamenající svět, pultík s mikrofonem ve sněmovně, já jako městký intelektuál to musím vědět. Co by se stalo, když politik vypadne na 4 roky ze sněmovny? To je katastrofa, musí jít něco dělat, jinak neuživí rodinu, občas ho ještě pustí do kantýny, někdy si vrzne jako straník v kuloárech a dá si rychle do úst dva, tři chlebíčky, ale je to mizerné, nemá tu děvku publicitu...

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 09:12)

Já hlavně doufám, že toho válečného zločince, vrchního pasáka té skvadry bordelpapá, prodejců heroinu, překupníků zbrání atd. str. Likud Benjamina Netanyahua už snad nikdo nepozve do ČR jak to udělal ten zkorumpovaný činitel ODS ovládaný maďarskou konkubínou a miliardáři a lobysty Nečas. Ten Netanyahu kam vkročí, tam se nedaří. Správně že do USA ho nikdo nikdy nepozval.

6.12. (Pá, 6. 12. 2019 - 07:12)

Ten musí být na mrtvici.

luci (Pá, 6. 12. 2019 - 09:12)

Možná ano , ale bohužel má pravdu .

6.12. (Pá, 6. 12. 2019 - 10:12)

Všaď boty,že je i vedle na JAMU.

Jedovatej (Pá, 6. 12. 2019 - 05:12)

„Babiš je hrozba pro evropský rozpočet, míní část europoslanců“

- to je název článku na Seznam Zprávy, to podstatný vokopíruju:

„Výbor Evropského parlamentu pro rozpočtovou kontrolu (CONT) se ve čtvrtek zabýval kauzami českého premiéra Andreje Babiše a jeho postavení v Evropské radě. Podle většiny členů je problematické, že bude mít vliv na rozhodování o evropském rozpočtu, který musí být odsouhlasen do konce příštího roku.

Na výbor pro rozpočtovou kontrolu přišel také komisař pro rozpočet Johannes Hahn, který se dotkl i kauz Andreje Babiše a jeho vlivu na evropský rozpočet.

„Víceletý finanční rámec respektive evropský rozpočet musí být uzavřený do konce příštího roku, takže po většinu času na něj bude mít český premiér Andrej Babiš přímý vliv,“ vysvětlil Hahn.
„Andrej Babiš je členem Evropské rady, tudíž má možnost vetovat víceletý evropský rozpočet. Pokud se opravdu potvrdí, že je ve střetu zájmů, tak to znamená, že může využít svou politickou sílu k tomu, aby podpořil svůj vlastní byznys, což je pro Evropskou unii problematické,“ řekl pro Seznam Zprávy europoslanec za Piráty Mikuláš Peksa.
„Z pozice premiéra členského státu má právo Babiš veta a může celou tu dohodu shodit jménem České republiky, a to mu dává obrovskou vyjednávací moc,“ vysvětlil Peksa.“

----- Že by větříček foukal právě vodsud? Že by celej ten slavnej audit a neustálý šťourání do kauzy Čapí hnízdo byly jen kouřová clona k vodvrácení pozornosti vod skutečnýho problému? Nejde náhodou právě vo to veto pana premiéra? Nejde vo riziko, že by moh potopit rozpočet toho byrokraticko-socialistickýho bordelu, zvanýho EU… rozpočet, ze kterýho nepochybně potečou těžký prachy nejen na podporu idiotský proimigrační politiky toho zelenorudejma šíbrama vedenýho cirkusu, a další vobrovský prachy potečou do idiotskýho boje proti voxidu uhličitýmu, za nulovou uhlíkovou stopu… tohle je přece kšeft století: Nulová uhlíková stopa hezky naplánovaná vod roku 2050, do tý doby nádhernejch třicet let, plnejch žvanění za erární voběživo, plnejch propagace věrozvěstů, jako je třeba ta švédská hysterka… a to se lehce může stát, řečeno slovama Antonína Zápotockýho, že navíc „vstanou noví bojovníci“… Nu, a mnohý z těch žvanilů budou po třiceti letech už akorát, jak se říká, prdět do hlíny, a zbylejm budou vošetřovatelky utírat prdýlky a kapající sliny… --- Že by teda snad šlo vo schválení eurounijního rozpočtu v nerozborný jednotě, pod heslem S Evropskou unií na věčný časy? --- A k těm dotacím… říká se Vodstraň příčinu, vodstarníš důsledky – ale je zcela beznadějný, že by se ten byrokraticko-socialistickej bordel propracoval k vodstranění dotací, který tak akorát kurvěj trh a umožňujou pěstovat, vyrábět astavět to, co by se mnohdy bez dotací dělat asi nedalo...--- A hlavně – je to jako s vypouštěním rybníku kaprama… kolik lidí se asi točí kolem dotací a parazituje na nich jako ouřadové, který je přidělujou a kontrolujou, nebo jako příjemci… Jak ale ti, co to schvalovali, taky kontrolovali voprávněnost Babišovejch dotací? Dlouhý roky byl klid, než se pan Babiš vrhnul do politiky… u toho schvalování přece byly ty samý provařený smečky, který teď (nejen) sdružený do Demobloku hlasitě povykujou…

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Tolik nenávisti proti Babišoví, a i v Bruselu? A to se chudák vůbec nechová jako populista a rasista. Zatímci v Bruselu oficiálně lobují za své zájmy různé koncerny, přesvědčují poslance k asociálním zákonům, tak prounijní Babiš je tiše v koutku a žádné ovlivňování poslanců mu nikdo nemůže přišít. Jsou to licoměrní debílci.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 09:12)

Takže jsi pouze příznivcem investic, ale to jsou také dotace do budoucnosti tzn. futures. Investor to pak vytříská z nájemců třeba té stavby co investuje,jak to zvýší blahobyt občana?!

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 02:12)

Nechci být za troubu, ale stal se ze mne idiot. Potřeboval bych převychovat u pana Starosty, chci se také dostat do Ruských médiá a být slavný.

Ale (Pá, 6. 12. 2019 - 09:12)

nestal. To už nebylo technicky možné

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 10:12)

Proměnil jsem se v blba vždy až na těchto diskusích, jak mávnutím kouzelného proutku. Podle mne to je efekt diskusí a médií, tam lidi dělají psí kusi a v reálu jsou normální.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 02:12)

Rádio Jerevan. A kdo je to ten Boriš?! No ten co umí po lučiných?! Toť Radio-aktiviní pepek vyskoč z Řeporyj, utajené to jaderné velmoce na předměstí Prahy.

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 01:12)

Házet tady perly..Beryl!

Reklama

Přidat komentář