Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 00:12)

Probudí se Putin a je hrozně nadrženej a řekne, první co uvidim tak vop*íchám a jde a zrovna vidí jak vychází ze studia v Moskvě Pavel Novotný. Přiběhne k němu a řve na něj : "Kde ji máš, kde ji máš ?" Ale já nic takového nemám, pivídá vyděšeně Pavel, koktá, já si na Vlasovích trvám, lžete Rus...!" Čím sto řek, čím sto řek, opakuje nadrženě Putin nerozpoznávaje v něm lidské tvary...

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 00:12)

Palách Flora, má totiž temnou historii, to je teorie, podle které přitahuje temné činy. Málokdo ví, že právě tam byl starý židovský hřbitov, který nechali chamtivci vydolovat a místo něj postavili chrám kapitalismu s kšefty a směnárnami, již druhá oběť, obě po starodávném způsobu bodnutí nožem...

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 00:12)

"ČT2
Dokumentární klub: Neumlčené hlasy Beslanu".......S teroristy se NEVYJEDNÁVÁ !!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 23:12)

U pana Romanceva ten floutek Novotný prý zabodoval, že ví jak na tu Ruskou propagandistickou televizi a její moderátory v Kremelském pořadu 60minut.
Podle mne poškodil česko-ruské vztahy. Vzhledem k tomu, že naše armáda ve vztahu Ruské je asi jako souboj ochrnutí tresky s nejsilnějším dravcem v jeho domáckém prostředí, vyhladovělém a v zajetí a totiž, dodělávající ochrnutou treskou vhozenou za vorvaněm týden hladovém do delfinária. Tak mne udivuje ta radost z jeho vystoupení.
Navíc v situaci, kdy patrně Trump po svém dalším zvolení může zrušit NATO.

aladin (Čt, 5. 12. 2019 - 23:12)

"ČT1 Máte slovo s M. Jílkovou"...Čapková, jsi omezená, hádavá psychopatka !!!

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 23:12)

Tihle ti zástupci byznis komory musí být opravdu královsky placení, podle mne to je jistě 5 číslic měsíčně. Oni se jim na ty odměny ti majitelé složní s klidem, nejsou tam placení za souhlasení s odbory. Jedna koruna u odborů usmlouvaná nahoru, je v sumě pro ty firmy miliony korun navíc.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 23:12)

Hlavně že nějací naturalizovaní češi tu pak ve směnárně útočí nožem na čechy a pak mu horko těžko platí bolestné, když ho zmrzačí mladého do invalidity.

aladin (Čt, 5. 12. 2019 - 22:12)

"ČT1
Máte slovo s M. Jílkovou"....Čapková, ty bys si měla nafackovat sama !!!

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 23:12)

Pokud je to ještě ten díl o minimální žalostné mzdě, tak celá levá strana je hrozná. Měla by říci kolik bere se vším všudy plus bonusy za účinkování v pořadech jako Máte slovo. Ta žena by z 10 000 čistého - 5000 jídlo a režie - 5000 nájem nevyžila, to by musela chodit v jedněch botech a džínsech celá rok do práce od 6-18h a pak noční 18-6:00, to by nepřežila...

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 23:12)

Pokud je to ještě ten díl o minimální žalostné mzdě, tak celá levá strana je hrozná. Měla by říci kolik bere se vším všudy plus bonusy za účinkování v pořadech jako Máte slovo. Ta žena by z 10 000 čistého - 5000 jídlo a režie - 5000 nájem nevyžila, to by musela chodit v jedněch botech a džínsech celá rok do práce od 6-18h a pak noční 18-6:00, to by nepřežila...

aladin (Čt, 5. 12. 2019 - 22:12)

"ČT1
Máte slovo s M. Jílkovou"........Kopřivo, ty jsoi idiot !!! Je přece na rozhodnutí ženy, jestli se nechá využívat jako sexuální objekt !!! Čapková je stará KRÁVA, hlásá DEMAGOGII !!!....Jílková jsi trapná manipůlátorka !!! To je parádní debilita - Matka 1, Matka 2, Otec1, Otec2 , Rodič1, Rodič2, to je super debilita !!! Pro normální lidi je zase urážka : Manželství gejů !!! Jestli si gejové myslí, že když budou mít manželství, že si jich proto bude společnost vážit, tak jsou na omylu !!! Ježiši Maria, gendrová rovnost, další krávovina!!! Špatná kultůra společnosti je důsledek téhle zastané DEMOKRACIE !!! Jílková, neskákej do řeči jiným !!! Kdejaký debil bude kritizovat umění !!! Za komunistů bylo daleo líp !!!

luci (Čt, 5. 12. 2019 - 23:12)

Opravdu jen škoda vysílacího času , který by se dal využitkovat účelněji . Pouze se lidé nechají řečeno vulgo vykecat a stejně ty debaty nic nezmění .

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 23:12)

Na Jílkovou a podobné diskuse se dívají jen lidé, kteří málo čtou (doslova, i mezi řádky), a tím se snaží dohnat svůj informační deficit. To jsou ovšem na špatné adrese, protože Jílková se živí konfrontací a rozeštváváním lidí. Čím má kontroverznější téma, tím více ji platí. Je to odporné zneužívání lidské potřeby sdělit někomu své pocity. Vždyť ti lidé, co se koukali, často neusnou ani do půlnoci, jak jsou rozrušeni. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
My psychologové amatéři říkáme, že je to parazitování na cizím neštěstí, a hlásíme podobné případy české policii. Divím se, že televize není nahlášena. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Osobně doporučuji podívat se před spaním na nějaký dobrý film s dobrým koncem, mě se krásně spí po filmu "Sejmi je všechny", "Kill Bill" (jen jednička, ve dvojce je málo mrtvých), "Pulp Fiction". Lidé si nesprávně myslí, že dobře se usíná při nudném filmu, ale to je omyl, protože usnout během filmu vytváří v podvědomí stav neukončenosti (my psychologové odborně říkáme "Neverending story coma"), a tím si spánek znehodnotíte. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jako zkušený psycholog amatér musím ještě dodat, že je nesprávné dívat se na tragické příběhy se špatným koncem, protože těch má každý dost ze svého života. Člověka takový film někdy poznamená na několik měsíců. Pokud se cítíte v životě nespokojený, nedoceněný a nepochopený, jste takovým poznamenaným člověkem. Jistě, umíme to léčit, ale máte na to (taxa tisíc za hodinu)?

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 01:12)

Rakato, neoprášíš Červenou knihovnu ?

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 00:12)

Stejně na to budem všichni čumět, tak je jedno co si o tom tady píšem. Kdo by odolal takové č...ce!

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Novotný je opravdu kretén, jen kalí vodu a pak z toho rupne v kouli nemocným lidem a stane se to co se stalo na Flóře. Zřejmě psychicky narušený jedinec co poslouchá mediální kanály.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 5. 12. 2019 - 19:12)

dobře že si tukal na čelo a šklebil se .....Žirinovkij,to ruské prase právě toto potřebuje jak prase drbání a je dobře,že se ta svině naplno projevila...to udělala moc dobře a ukázala v plné nahotě jací jsou Ruskové skutečně zač!...ASI TO SAMÉ JAK T-MOBILE....prý bude rozdávat neomezená mobilní data zadarmo...prý pro zákazníky s pevným internetem a lidé si tak mohou aktivovat balíček 12 hodin internetu zadarmo..hhmmmm...chytrý telefon bude fungovat jako wifi hotspot ...hhmmm,prý pak nebude T-Mobile odčítat prachy z kreditu...hhmmm....a jak mě piráti z T-Mobile vysvětlí,že za pouhých několik minut lání na Čínu ,Rusko a tak a za bránění orla bělohlavého čítajíce toto vše sumasumárum as 10 minut imrvere na netu od T-Mobile ,mě ty kurvy zlodějské odečel¨tli z 300 kč kreditu kol 180 kč kreditu?--....Já si pouze as 4 krát zalál na Doktorka cz a zašel mezi tím na Seznam cz a najednou...- 180 Kč!!!...At si tu svou wifinu strčej do zlodějské prdele,mám svou za 2000 kč a má dosah kol 150 m a nějaký omezený úsek 12 hod at si T-Mobile strčí do zlodějské prdele...ne!.,...T-Mobile na internet přes můj shaomáček NIKDY,NASRAT KURVÁM ZLODĚJSKÝM,NACHCAT A AT SE POSEROU!!!!!!!!!...Mám wifi zadarmo doma a přes zahradu a těm vychcaným ,prolhaným a nečestným sviním z T-.Mobile ji nepošlu ani cent!

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Dobrá zpráva! Demostranti ve Francii jsou stejně vypatlaní jako ti naši. My máme iracionální a protidemokratické mítingy Miliónu chvilek, Francouzi zase protestují asi ve čtyřiceti městech proti chystané penzijní reformě Macrona. Letadla nelétají, rychlé vlaky nejezdí, školy jsou zavřené, v Paříži nejezdí metro, rozbíjejí se výlohy a lidé ječí, že změnu penzí nechtějí. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ale nedochází jim, že ani ve Francii není na mastné penze kde brát. Jednak ze stejných důvodů jako u nás (dožívání se vyššího věku), ale hlavně kvůli tomu, že Francie živí 6 milionů (10 %) lidí ze severní Afriky, 2 miliony (3,5 %) černochů a 1 milion (1,5 %) lidí asijského původu (je to včetně všech generací s imigrantským původem), a musí financovat obranu proti nim. Francouzí jsou taková paka, že si nejprve do země vpustili kde koho, kdo chtěl dovnitř, a dodnes si neuvědomují ekonomické důsledky tohoto svého rozhodnutí. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- No tak demonstrujte, kreténi, stejně jste jedna ze zemí EU, ohrozena bankrotem, stejně jste pořád nakloněni imigraci, stejně se vám hospodářství brzo sesype. Za chyby se platí. (Proč si pořád někdo myslí, že vlády jsou kouzelník, "něco" udělají a najednou na penzijním účtu přibudou peníze?)

aladin (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

"Konspirační teorie (Protokoly sionských mudrců) "......Snad si nemyslíte, že vám někdo věří !!! Vystavěli jste v Německu zbrojní a chemické fabriky (B Cyklon), podporovali jste finančně Hitlera při jeho vzestupu, podporovali jste Hitlera finančně až do léta r. 1943, až do skončení bitvy u Kursku, kterou Hitler prohrál !!! Od roku 1942 věděli USA o genocidě Židů páchané NAZI ve východní Evropě a nic neudělali, Hitler přece likvidoval jejich konkurenci, že ??? Umetali jste cestičku Hitlerovi na východ (Chamberlain a Daladier - Sionisté) Chtěli jste zničit nový Židovský stát - Sovětský svaz s jinou ideologií, než je ta vaše - MAMONÁŘSKÁ !!! Současné vaše plány na zničení Evropy dokazují ( Kalergiho plán na genocidu Evropy ), že vašim cílem je ovládnout svět za kazdou cenu, třeba i III sv. válkou !!! Vaše kredo : Když ne my, tak NIKDO !!!

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 22:12)

Náš Jiřík z Poděbrad byl už první Sórosovec, protože činil kroky pro vznik Evopského společenství národů, které by fungovali jako jeden superstát. Patrně asi četl i ty protokoly Sioniských mudrců..

Reklama

Přidat komentář