Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Návštěvník (St, 11. 12. 2019 - 20:12)

Doporučuji , nám to pomohlo k psychické pohodě naší malé , nyní se už nesnaží pleny zbavit ,ráno se budí v suché posteli a nic jí ráno nebrání v užívání si dne.

Helena (So, 14. 12. 2019 - 09:12)

Plenka jako záchranná je ok. Dáváme to klukovi i holce na cesty,jsou dvojčata osmileté. Syn se snaží vydržet,dcera když se jí chce čurat tak už se naučila to uvolnit do plenky a syn se pak přidá taky. Plenky si sami už dokážou vyměnit a ty počurané dají do igelitu a pak se vyhodí.

A (St, 11. 12. 2019 - 19:12)

Já píši dudlík co mne mamka koupila tak každý večer dudlam a před Chvilkou jsem měl i mlíčko s kojenecké láhve a s dudlikem se mi dobře i spí hlavně když mám i plínky je se mne takové batole nikdy mám i plínky přes den ale jen občas když si řeknu jinak je nemám jen na noc vždy my dá plínky kolem 17 hodiny a kolem 22 hodin mne prebali do čistých látkových plen když mám noční problém s pomocovanim tak mne to nevadí že musím nosit plenky aspoň ta postel každé ráno není pomocena teď mne musela dát jínou plinku jelikož jsem se pomocil ale dala mi kombinaci plenek vloženou plenu a dvě látkové bez bodycka mám jen punčocháče a v puse dudlík a kojeneckou lahev s čajem u postele abych zapil prášky kvůli epilepsi a prášek na spaní a tyto plenky mne vydrží až do rána ta vložena plena pobere prý 2 a půl litrů moče a látkové pleny prý musím mít také kdyby to náhodou proteklo a už mne nahání spát ale bez pohádky na dobrou noc.

Jana (Po, 9. 12. 2019 - 16:12)

Nic proti tomu že když děti v 8 či v 10 letech noseji plenky na cestu nemám ale skoro dospělý kluk aby na cestu měl plenky plus co k tomu patří jako zimní kombinézu punčocháče apod. Ono dítě v osmi či v deseti letech že nosí plenky na cestu ještě pochopim. Jako nás v deseti až do dvanácti let myval klasické látkové pleny jen doma pouze na noc tak jsem to ještě pochopila jednoho dne se začal v noci pomocovat tak jsem neměla jiné východisko než založit pleny ty mně nijake ještě zůstaly po něm když večer šel spát tak jsem mu řekla ať počká v pokoji polonahy tak se divil proč a já mu řekla abys se dobře vyspal tak ti dám pleny mezi nohy ale mami já jsem už s plen vyrostl já vím že jsi s nich vyrostl ale tvoje pomocovani do postele kdo to má po tobě stále uklízet hele dám ti pleny s gum kalhotky a ráno mi řekneš jak jsi se vyspal a máš výhodu že se muzez i vykadit. Tak potom ráno mne poděkoval že se dobře vyspal a že mu plenky mohu dávat pravidelně každý večer. Ale jelikož jsem mu pleny dala v pátek večer tak v sobotu byl prebalen do čistých plenek a koukal ze měl plenky i přes den ale už měl i dětské punčocháče a i bodyčko jsice je nechtěl mít ale pak si zvykl že má pleny i přes den ale potom nastal zlom když jsem mu řekla že i ven musí jíti s plenkami ale to dostal jednorázové plenky. A batoleci tepláky se ty se používají jenom na látkové pleny ale dal to i s jednorázovkami oni ty tepláky mají zvýšený pás a slouží místo kombinézy dětské že je lepší prebleni do čistých plenek mám jen pleny a ty tepla v a nic jiného ale občas pod tepláky dostává dětské punčocháče. Takže nejdříve se dají pleny a punčocháče a pak batoleci tepláky a beru sebou náhradní pleny vždy a kdyby měl hlad tak. Větší kojeneckou lahev se sunarem a teď my říká že večer bude chtít i dudlík na noc aby se mu lépe spalo tak půjdu do drogerie stejně musím koupit dva balíky plenek vejde se do čísla 6 jsou mu jsice trochu větší ale já mu občas přidávám i látkové pleny do nich takže je má akorát. Teď když jsme vlezli do drogerie tak se akorát pomocil a pokadil a koukám na dudlíky vemu dudlík 18 až 36 měsíců má to větší silikon gumu tak se mu bude dobře dudat. A prý to vydrží až domů na v pospinene plence protože ví když se umyje že dostane čisté látkové pleny s gum kalhotky a bodyčko a punčocháče. Náš syn. Má i malou nohu 36 ale vždy na zimu má menší nohu kolem čísla 34 stejně nosí obuv dětské prestige.

Wilda (So, 7. 12. 2019 - 08:12)

Kluk10 a dcera 8 nosí preventivně plínky na cesty. Když je nutné,čůrají do nich v pohodě a nemusí potřebu držet. Je to praktické a plínky to vždy pojmuly bez průsaku všechno. Když je to hotový, v autě se svléknou a dají počůranou plenku do igelitu, vezmou si další a pak ty použité vyhodíme cestou do koše. Je zajímavé,že když chce jeden ta ten druhý čůrá taky společně, Nedělají to skrytě, vždy si hlásí,kdo potřebuje první. Je to taková legrační zvyklost.

Mamma (Čt, 23. 3. 2023 - 00:03)

Uchylove jste tady zamerne chcat do plen a davat je velkym deckam je to hnus!Odpornost z Ameriky.Hovada!

Petr (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Já bych je nosil pořád , ale nemám na ně .

Janka (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

Jak kdo nikdo to tutla a to poví veřejně psaním. Třeba dnes náš syn si včera večer řekl o plenky a ráno je měl suché tak jsem mu je nechala a před hodinou se pocural a pokadil a tak jsem mu dala jinou plenku až si užije jeho problém to když je chce nosit plenky.? Dnes má na sobě i punčocháče ale i s plenkami takto je má celý den když šel ven tak si vzal jen tepláky ale plínky byli ponechány když pleny tak stále teď má jenom vložné pleny a na noc přemýšlím že dám 4 látkové pleny s gum kalhotky a punčocháče ať si užije hezky plenek. On si řekne že je nechce nosit plenky sám.

No, (Čt, 5. 12. 2019 - 20:12)

Když už někdo dává na cestách většímu dítěti pleny, tak to je jeho věc. Jen pochybuji, že by se s tím veřejně svěřoval, takové věci se spíš tutlají.

Helena (Čt, 12. 12. 2019 - 10:12)

Taky bych se snažila to skrýt. Někomu je to ale jedno, nedávno jsem viděla na letišti kluka dobře desetiletého, plíny mu čouhaly z džín.

Dana (Pá, 10. 1. 2020 - 19:01)

Kamarádka umí plenkové kalhotky dokonale zamaskovat. Její syn má pět let a je zvyklý stále na spaní s plenkou. Když jsem s ní letěla nočním letem do Egypta, tak mu dala pro jistotu pleny také. Přetáhla to slipkama na těsno a na to tepláky. Nic nebylo poznat.

tom (Po, 13. 1. 2020 - 07:01)

Chudák kluk, musel ze zapařit.

Dana (Po, 13. 1. 2020 - 13:01)

Taky mi ho bylo líto. Hlavně nečekal, že plenkou dostane. Takže když se na letišti vyčůral na záchodě a Monča ho přenesla se staženými kalhotami na přebalovák, spustil řev, protože věděl, co bude. Tak jsme se s ním musely poprat, aby si ji nechal nasadit. Ale v letadle usnul a celý let prospal. A počůral se. Ráno v Egyptě jsme ho plenky zbavily, měl jen slipy , ale celou cestu do hotelu jsme ho musely udržet bdělého, jinak by hrozila nehoda.

Prestizak (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

S našími dětmi s můžeme dělat co chceme co když je chtějí sami nosit a vždy si říkají sami o ně a je jedno jestli jim je 2,3,roky tyto děti na ně mají ještě nárok ale když je chtějí už větší děti s tím nikdo nic nenadela když je chtějí děti od 10 do 15 let je sice nenormální ale třeba můžou být i nomocne že se v noci pomocuji atd. To je jako když dítě v 17 letech nosí bavlněné dětské punčocháče a kombinézu zimní dětskou kdysi před lety jsem měl přítelkyni která svému synovi ve 14 letech dávala dětskou zimní kombinézu podnimi měl bavlněné dětské punčocháče a zimní dětskou obuv a takto chodil i když mamku prosil aby mu to takto nedávala tak že protestoval tak ho vysvlekla a mezi nohy dostal 4 látkové pleny s gum kalhotky a oblékla ho zpět a mohl si protestovat jak chtěl a když byl pomoceny a pokadeny tak venku mu sundala kombinézu a punčocháče i pospinene pleny a dala mu jinou a musel poslouchat a žádné odmlouvani pleny a tyto ostatní věci mu začala dávat z ničeho nic prý to potřebuje když byl ještě dítě takto to nosil do 19 let a vyrostl z dětských věci jako punčocháče a zimní kombinézy tak mu sehnala jinou s plenkami to vymyslela jednoduše dávala mu buď 80x80 nebo 90x100 a pak chtěla abych ho občas prebalil i já a já odpověděl že tak velkému klukovi pleny venku dávat nehodlám to jedině doma přes den i noc ano ale když mi řekne že plenky nechce tak co sním mám asi dělat a ona řekla tak abych mu poručil aby se vysvlekl do naha a klecet na zemi v koutě a pak si to rozmysli a nechá si dát pleny normálně. Už spolu nejsme abych toto dělal dospelemu klukovi tak to jsem to radši ji opustil.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 09:12)

0

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 09:12)

0

Anonym (Čt, 5. 12. 2019 - 09:12)

0

Jeník 10 (Út, 3. 12. 2019 - 19:12)

Také dostávám plenky na cestu dlouhou či krátkou vždy mamce si řeknu aby mne jí dala dá delší cestu mám dvě látkové pleny a jednorázové pleny a když je cesta krátká tak jednorázové pleny mám i když třeba ve vlaku či autobusu je záchod tak normálně mám pleny a k tomu dostanu i dudlík a občas i kojeneckou lahev minule jsme jeli k tetě na Slovensko a já jsem normálně měl pleny a pak cesta zpátky to samé u tety jsem plínky vůbec neměl akorát že teta dávala plinku na noc své dceři a synovi že se oba v noci pomocovali a jak tak koukal jak jim dává plenky a tetka se otočila a pravila copak jeniku snad nechceš také plenky a já ano chci je mne mamka také dává plenky ale je na cestu dlouhou jak jsme sem jeli vláčkem tak po celou dobu jsem měl plenky na sobě tak až dobalim své děti tak muzez také zalehnout přímo sem ale vše co máš na sobě tak musí dolů dám ti stejný podíl jako mají mě děti a přišla mamka a teta mamce říká ty svého syna také prebalujes.? A ano prebali ji občas mu je dám na cestu ale občas jí má i doma také na noční spaní takže tvé děcka nejsou sami co nosí plenky tak mu ji klidně dej ať mám od něj pokoj stejně by ji určitě chtěl po mne a teta říká že má pouze látkové pleny tak mu dej dvě látkové pleny a já ti vydám jednorázovou plenku to nemusíš dám mu 4 látkové pleny a přesně gumové kalhotky a bodyčko bude úplné batole jako moje děti akorát s dudlajzem to bude horší a s kojeneckou lahví neboj toto vše máme sebou. A už jsem úplně nahý a musím si lehnout na přebalovací pult a podložku.

Sanny (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Dcera má deset roků a na delší cestu si plenku bere. Naučila se to a nemá s tím problém. Když není kde zastavit vychčije se v pohodě do ní a ta to pobere a pak se jen vyhodí a dáme novou.

Nikola (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

Ve čtrnáctnácti už je Váš syn na plenky docela velký.My jsme se sestrou dostávali pleny na cesty do cca sedmi let,hlavně na cesty k moři a také k babičce na Moravu.Mamka nám podle délky cesty do plenkových kalhotek přidávala ještě látkovky,takže jme se batolili k autu jak dva tučňáci,potom šup do sedačky.V sedačce jsme ještě dostali každá do pusy dudlíka,protože jsme se ses ségrou většinou pošťuchovali a táta muselméít na řízení klid,k moři to ještě šlo,to jsme jezdili na noc,takže jsme vždycky usnuli,ale k babičce se jezdilo ráno a cesta trvala cca dvě až tři hodiny a to byla otrava celou dobu dudlat dudlík.

Reklama

Přidat komentář