Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 22:12)

Ale Marian cikan! Ta pani ani syn nebyli to je jasný.Jenže tý pani sem pomáhala.Ona byla spokojená semnou a právě chtěla pořád objímat a dávala mi peníze na nákup.Prostě sem tam bydlela jako se Sergejem s rozdílem že to byla starší žena a nic mi nedělala,nenadávala a neházela s věcma o zem jako on.

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 19:12)

Miu já se jdu porozhlídnout po nějakej ženskej jestli se nějaká bude chtít hladit a objímat.Potřebuju někoho cítit a nemusí jít o sex jen nějaká která by se mi líbila a bez placení.

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 19:12)

https://youtu.be/f4Mc-NYPHaQ a ještě jedna oblíbená

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 19:12)

Jo Miu to je ono,ta poslední,takový já ráda:-) hudba má svou moc.Díky že si mi to připoměla.Já koukala jen na videa ale tak dam i hudbu.Ale musí to být rychlý jako co jsme si ukázaly.Žádný pomalý,smutný,to by bylo ještě horší.Ty jo a kdo píše tu povídku,to by mi zajímalo.

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Milu bezva, já už jsem myslím psala, že navzdory tomu že mám ráda ticho mám i ráda bubny. Mám pocit, že mě z hlavy vyhání blbý myšlenky.

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

https://youtu.be/6c8rWurzOK4 Milu troška optimismu

povídka, která… (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Tak nám zabili....pardon nastal Advent. Adven je je hned po jaru krásný čas pro naši nejen nadrženou duši, ženám v ulicích září oči, zrůžovělé tváře nezrůžověly jejich oblíbenou sexuální činností, ale příjemným mrazíkem Absolvování mírně alokoholickýc rodinných, firemních i kámošských večírků se koná bez manželů a manželek i milenců a milenek. Jistě by nám mohla vyprávět Lilly, která očumuje světýlka na Staromáku a zvažuje , zda si ke svařáku má dát tu nechutně komerční pochutinu langoš nebo trdelník, ovšem zrovna u Lilly pochybujeme, že by se po staromáku toulala sama a ne ruku v ruce s kýmsi.. To Haleš ten už nám své adventní memu v ulicích Brna důklaně popsal, Haleši, hned jsme si na tvoje zdraví dali dvojitého panáka.................

V posledních týdnech jsme jednu redakci oslabily, druhou posílili, tak jak si to naše neoblíbená šéfka přála, no ona má bohužel vždy pravdu, takže s ní musíme souhlasit. Přemýšleli jsme o tom, zda bychom nezavedli řešní kritiky jak doporučuje naš povídková Jituna, která kritikům skočí na krk a škrtí je. Hmm neprošlo to hlasováním v naší redakci, šéfka by se nám sesypala a my jisto jistě přišli o práci.............V naší povídce došlo k zajímavé situaci.Přispívající se rozdělili na dvě skupiny. Juchny a Buchny. .......Juchny jsou (jak jsme my poznali) zralé, zkušené, charismatické a atraktivní dámy, již nicméně unavené a tak trochu vyhořelé z cyklického se opakování komentovaného života hl. postavy Jituny.........

Buchny jsou mladé ženy a muži plní života a chtějí se hlavně bavit, podporují Jitunu v jejím dnešním i včerejším životě, trochu jí závidí její sexuální eskapády, svobodný život bez dětí a majetku, o který ona občas komplet záhadným způsobem přije a vždy každoročně se tak jako tak zberká a vzlétne opět do svého života, kde prioritou je sex na jakýkol způsob . A ano, fandíme i Jituně, vždyt bez ní, bychom naši povídku mohli zabalit.........Speciálně nás zaujala Andriana, která se přiznala, že miluje vánoce stejně jako několik našich Juchen a celá naš redakce. Zbyde na nás cukroví a nějaký ten dáreček....asi ne co?..........

Ještě jena poznámka. Rozmohl se nám tady nešvar se zkratkou UK. Co vám budu povídat, mysleli jsme si, že ten blb co má na starosti Jitunu v terénu vyhodnotil, že si Jituna našla Anglána a bude se nějak podílet na Brexitu

A poslední poznámka. Opět byla obnovena bouřlivá diskuzu na téma politika. K tomu jen toik. Asi po šesti letch jsme zavítali do KFC a ta porcovaná kuřata měla vlákna velikosti ptáka Emu. No co, prý je stejně jako maso do McD dodává guru AB, protože žádný jný dodavatel to nezvládne. Tak se, když už o to píšu, bojíme, že nás AB zblajzne jako všechny novny,média masokombináty, rostlinnou výrob atd. I když co by si na nás vzal:)))

haha (Čt, 5. 12. 2019 - 22:12)

Opět povedené, klobouček

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

dávám palec nahoru.

povídka, která… (Čt, 5. 12. 2019 - 21:12)

Děkujeme naše vděčná čitatelko, vy už jste taková stálice

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

https://youtu.be/fNiyFl87hyc
Milu to ted poslouchám ososlím to a moc se mě to líbí

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Miu to je hezký jak si tam osoluješ hudbou,ty vlastně děláš to co já:-) ..ta písnička tvoje je hezká,jasně tam zpívá v textu tak jak to je.To já kdybych měla přiznat tak když je nejhůř tak lehnu na zem do hadrů.Něco do sebe nahážu.A pustim starou známou skladbu.Tahle jediná písnička na mě nejvíc platí,nevim proč.A pak lehnu všechno se točí a necham jí hrát pořád dokola dokuď ten hnuj ze mě neuleví.Platila by na tebe taky? https://youtu.be/Q3_2entulkw

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Anonyme ale já se nebudu objednávat k psychiatrovi protože už mi jich několik odmítlo že nepřibíraji.Já chci jet příští týden rovnou na psychiatrii do nemocnice a tam jsou nonstop.Nebo mi ještě napadlo zajít za obvodnim a říct mu to kdyby mi třeba dal Zoloft, ten sem brala před lety tři měsíce.Máš pravdu Miu,budu muset říct jak mi to lítá ty nálady.Jsou to takový změny že neznam sama sebe.Bojim se být už s někym že to na mě poznaji.

a (Čt, 5. 12. 2019 - 17:12)

Proč jsi dnes nešla za tím doktorem? Stejně by tě objednal tak až po novém roce. Na co čekáš?
Na ležák nejsi a čím dříve si to začneš vyřizovat tak to bude dříve

Andrea (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Teda holky to máte trápení, já jsem zase vždy úplně mimo, když se synkovi přitíží,to pak přestávám jíst,nejde to,ten strach o dítě.Milu, mášpravdu, já se odreagovavam práci, pečení cukroví a starání se o moji velkou rodinu.Mam ale oporu v manželovi.Ted je klid, ovšem člověk nikdy neví,kdy to zase přijde,kdy se mu zase přitíží.Ja jsem optimista, ráda se směju a snažím se pomoct potřebným

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 17:12)

Já tě chápu Andrej,tebe drtí ten strach o něj.A je nějaká šance uzdravení nebo je to trvalý? Kdyby byl zdravý tak vim že ty by si jinak byla spokojená co? Mě už je zase nějak divně,tentokrát i když sem teď sama.Vidim všechno temně laděný,do deprese a nepříjemných pocitů.Je to boj sama se sebou už.Netřesu se teď ale v hlavě divnej pocit.Ani ta Radka už nepíše,na profil psala jen jednou.

Miluno (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

tak dneska klid, pohodička, nikdo neotravuje s cigárama, ani spolubydlící neruší. A ty, místo toho, aby ses v klidu vypravila do nonstop ordinace ( jak jsi včera psala ), tak se radši vypisuješ s ostatníma o negativitách. Nedivím se, že je ti divně. Kde je tvoje včerejší předsevzetí? Jako vždycky, že, hlavně to nějak okecat. Ty si v negativitě snad rochníš.

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Kdepak opravdu příští týden tam pojedu.Já budu muset zítra za dětma.Pak máme jet pro auto tak se jen snažim už to přečkat a příští týden tam padam.

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 14:12)

Milu mě ty svátky tak štvou. Dárky jsem zajistila přes internet abych nemusela do větších obchodů. Je tam vedro, řvou koledy a hafo lidí, kteří snad čekají hladomor, koše vrchovatý a mě to leze na nervy. Já fakt raději to ticho a samotu. Já mám ráda ten svůj stupidní stereotyp, to mě vyhovuje, to funguju docela dobře.
Milu a drž se, tamto je až opravdu poslední řešení. Já když jsem pak viděla, jak to sebralo moje syny a snachu, jak z toho byli neštastný, víš musíme bojovat.

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

No přesně na tohle my dvě máme uplně stejný pohled.Řvoucí koledy,hodně lidí.To zas mi Sergej bude chtít někam tahat.Já teď jak sem tyhle dny nějak otupělá a plačtivá a na nervy tak teď to máme stejný.Přestalo mi zajímat všechno i sex a je mi nejlíp jen takhle sama a zalezlá a když na mě nikdo nemluví a nic po mě nikdo nechce.Tak vidíš v mžiku a z ruchů se umim proměnit do tvého stylu.Tak pak se v tom vyznej,jak se pak maji ty doktoři v tom vyznat když se člověk takhle mění a nevyznam se ani sama v sobě:-(

Reklama

Přidat komentář