Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 00:12)

Stejně na to budem všichni čumět, tak je jedno co si o tom tady píšem. Kdo by odolal takové č...ce!

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Novotný je opravdu kretén, jen kalí vodu a pak z toho rupne v kouli nemocným lidem a stane se to co se stalo na Flóře. Zřejmě psychicky narušený jedinec co poslouchá mediální kanály.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 5. 12. 2019 - 19:12)

dobře že si tukal na čelo a šklebil se .....Žirinovkij,to ruské prase právě toto potřebuje jak prase drbání a je dobře,že se ta svině naplno projevila...to udělala moc dobře a ukázala v plné nahotě jací jsou Ruskové skutečně zač!...ASI TO SAMÉ JAK T-MOBILE....prý bude rozdávat neomezená mobilní data zadarmo...prý pro zákazníky s pevným internetem a lidé si tak mohou aktivovat balíček 12 hodin internetu zadarmo..hhmmmm...chytrý telefon bude fungovat jako wifi hotspot ...hhmmm,prý pak nebude T-Mobile odčítat prachy z kreditu...hhmmm....a jak mě piráti z T-Mobile vysvětlí,že za pouhých několik minut lání na Čínu ,Rusko a tak a za bránění orla bělohlavého čítajíce toto vše sumasumárum as 10 minut imrvere na netu od T-Mobile ,mě ty kurvy zlodějské odečel¨tli z 300 kč kreditu kol 180 kč kreditu?--....Já si pouze as 4 krát zalál na Doktorka cz a zašel mezi tím na Seznam cz a najednou...- 180 Kč!!!...At si tu svou wifinu strčej do zlodějské prdele,mám svou za 2000 kč a má dosah kol 150 m a nějaký omezený úsek 12 hod at si T-Mobile strčí do zlodějské prdele...ne!.,...T-Mobile na internet přes můj shaomáček NIKDY,NASRAT KURVÁM ZLODĚJSKÝM,NACHCAT A AT SE POSEROU!!!!!!!!!...Mám wifi zadarmo doma a přes zahradu a těm vychcaným ,prolhaným a nečestným sviním z T-.Mobile ji nepošlu ani cent!

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Dobrá zpráva! Demostranti ve Francii jsou stejně vypatlaní jako ti naši. My máme iracionální a protidemokratické mítingy Miliónu chvilek, Francouzi zase protestují asi ve čtyřiceti městech proti chystané penzijní reformě Macrona. Letadla nelétají, rychlé vlaky nejezdí, školy jsou zavřené, v Paříži nejezdí metro, rozbíjejí se výlohy a lidé ječí, že změnu penzí nechtějí. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ale nedochází jim, že ani ve Francii není na mastné penze kde brát. Jednak ze stejných důvodů jako u nás (dožívání se vyššího věku), ale hlavně kvůli tomu, že Francie živí 6 milionů (10 %) lidí ze severní Afriky, 2 miliony (3,5 %) černochů a 1 milion (1,5 %) lidí asijského původu (je to včetně všech generací s imigrantským původem), a musí financovat obranu proti nim. Francouzí jsou taková paka, že si nejprve do země vpustili kde koho, kdo chtěl dovnitř, a dodnes si neuvědomují ekonomické důsledky tohoto svého rozhodnutí. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- No tak demonstrujte, kreténi, stejně jste jedna ze zemí EU, ohrozena bankrotem, stejně jste pořád nakloněni imigraci, stejně se vám hospodářství brzo sesype. Za chyby se platí. (Proč si pořád někdo myslí, že vlády jsou kouzelník, "něco" udělají a najednou na penzijním účtu přibudou peníze?)

aladin (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

"Konspirační teorie (Protokoly sionských mudrců) "......Snad si nemyslíte, že vám někdo věří !!! Vystavěli jste v Německu zbrojní a chemické fabriky (B Cyklon), podporovali jste finančně Hitlera při jeho vzestupu, podporovali jste Hitlera finančně až do léta r. 1943, až do skončení bitvy u Kursku, kterou Hitler prohrál !!! Od roku 1942 věděli USA o genocidě Židů páchané NAZI ve východní Evropě a nic neudělali, Hitler přece likvidoval jejich konkurenci, že ??? Umetali jste cestičku Hitlerovi na východ (Chamberlain a Daladier - Sionisté) Chtěli jste zničit nový Židovský stát - Sovětský svaz s jinou ideologií, než je ta vaše - MAMONÁŘSKÁ !!! Současné vaše plány na zničení Evropy dokazují ( Kalergiho plán na genocidu Evropy ), že vašim cílem je ovládnout svět za kazdou cenu, třeba i III sv. válkou !!! Vaše kredo : Když ne my, tak NIKDO !!!

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 22:12)

Náš Jiřík z Poděbrad byl už první Sórosovec, protože činil kroky pro vznik Evopského společenství národů, které by fungovali jako jeden superstát. Patrně asi četl i ty protokoly Sioniských mudrců..

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Nějak ses rozklížil, Aladine. Dosud jsi byl proti sionistickému plánu na zničení Evropy a ovládnutí světa, a teď už nejsi antisemita, ale bojuješ za Židy? Gratulace.

aladin (Pá, 6. 12. 2019 - 00:12)

Rakato, to provokuješ a nebo jsi to nepochopil ??? Židovské kmeny jsou dva, Chazarové -Sionisté a Chasidé-Semité, udělěj si v tom pořádek !!! Za výraz: Antisemité se schovávají Sionisté a používají ho jako klacek na všechny co kritizují Sionisty, u nás zákonem o etnických menšinách, který si ono sami schválili na svou ochranu a proti těm, co ukazují na jejich špatnosti !!! Musíš číst pozorněji !!!

Rakato (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Pořád jsem z toho tumpachový. Vždyť Chasidé žili ve východním Polsku a také pocházejí z Chazarů, jako ostatní východoevropští Židé. Chasidé jsou jen o něco větší fanatici než jiní Židé. Chazarové jako kmen už neexistují. I sionismus vznikli mezi východními Židy. A antisemité jsou nepřáteli Semitů - tj. Židů a Arabů. ------------------------------------------------------------------------
Udělej si pořádek v pojmech.

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 17:12)

Je potřeba být připraven na boj na nože, který u nás zavedli agresivní muslimáci. Nosit pistoli můžete jen se zbrojním průkazem, a samozřejmě zastřelit muslimák, útočícího nozem, by bylo přes čáru - jasná nepřiměřená obrana, a trest za to pro vás by byl tvrdý - ale boj na nože? To je férové řešení náboženského sporu, právně zcela v pořádku. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jen je třeba to umět. Problém je, že kluby pro nácvik boje s nožem neexistují. Zde vidím příležitost pro podnikatele. Proč zakládat nové a nové kluby pro mažoretky, školy tance, baseball, házenou, když se doba změnila a máme tady nové výzvy? Evropa to v noži vždy uměla. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=RTD6mOMPzNw

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 17:12)

V grónském Saattutu se nachází půjčovna tažných psů. V půjčovně je možné si zapůjčit asi 500 tažných psů, především grónských psů, huskyů a kanadských eskymáckých psů. ----------------------------------------------------------------------------------------------------
No vida, ekodoprava jak víno! A pokud si uvědomíme, že tažní psi mohou táhnou nejen sáňky, ale i vozíček, máme problém s ekologickou přepravou vyřešen, nepotřebujeme ani elektromobily. (Konečně směr nám už dávno ukázali řezníci, kteří dříve přepravovali maso pomocí svých psů.)

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 16:12)

Lidé mají peníze, to zase ano. "Zloděj ukradl z opelu na bratislavském sídlišti 14 milionů, zachytily ho kamery "
Evidentně zbohatl prací za minimální plat, ovšem zaměstnavatel se spletl o nulu a deset let mu tak chodilo deset platů každý měsíc a teď si to šel dát do banky a někdo mu to ukradne..., tak to je pech...

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Ať už dopadne zánik Evropy jakkoliv (mírnou cestou nebo v krvavé lázni), vlivy, které působí nyní, už nejde odbourat, jsou už prostě založené a nějak se projeví. Takže když je dnes v Evropě cca deset miliónů muslimáků, při své porodnosti jednou přečíslí Evropany. Když je dnes v Evropě několik stovek islámských atentátů ročně, za třicet let jich bude násobně více. Když dnes Evropa snižuje růst i kvůli enormním výdajům na vydržování imigrantských parazitů a na ochranu proti nim, za třicet let bude bez růstu jen přežívat s tím, že mezitím prodělá i finanční kolaps. To jsou věci zcela jisté, jen se přesně neví, kdy nastanou.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 16:12)

Přimlouvám se za mírnou cestu, děkuji...

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Někteří lidé navíc vlivem okolností, které neovlivní žijí velmi chudě. Jsou třeba samoživitelé, starají se třeba o již větší, ale nezletilé děti, mají třeba důchodce s velmi slabým důchodem, které podporují. Potom jsou na hranici chudoby nebo na hranici duševního kolapsu.
Ono přeci jenom se žije jinak chudě, pokud nemáte co na práci a jen chodíte schánět levné pivo a v situaci se stejným příjmem, ale vysoko výkonný pracovník se spoustou domácích i pracovních úkolů.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Minimální mzda v Něm. je vyšší než tzv. virtuálně stanovený statistický průměr všech mezd v ČR tzn. průměrná mzda. Na průměrnou mzdu navíc nedosáhne asi 2/3 zaměstnanců, většina tedy má nižší mzdu. Po 30 letech jsme stále na tom takto. Vždyť ceny jsou zde podobné jako v Německu.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

A tedy jaké by bylo podle vás řešení té Evropské situace ? Přeci musí být nějaké cesta ?! Nebo již je pozdě a musíme vyčkávat na náš nevyhnutelný osud a tím je rasové smíšení a zánik kultury a nahrazení islámem, sesazení papeže a dosazení vrchních imánů do všech evropských měst jako náboženské autority?

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Kdo má zde roupy ať si jde pro uhlí, nabarví si obličej na na černo a jde strašit děti po ulicích.

Tonda Vlas (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

V Rumburku jeden Pingpong boural a dokonce při tom zabil stopaře, kterého svezl.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

Prvotřídní sobec non plus ultra. Berdych : "Můj plán je nemít plán, těší se Berdych na volno po konci ...!"
--------------------------------------------------------
Nečekejme, že o něm ještě někdy uslyšíme, že bude dělat něco pro český tenis, že bude snad trénovat mládež atd., ten se na vše vyprdne a bude si žít...S takovými lidmi by on ničeho nedokázal, žádný trenét by ho nevypiplall a čahoun by někde dělal číšníka na diskotéce nebo barmana.

Reklama

Přidat komentář