Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

https://youtu.be/fNiyFl87hyc
Milu to ted poslouchám ososlím to a moc se mě to líbí

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Miu to je hezký jak si tam osoluješ hudbou,ty vlastně děláš to co já:-) ..ta písnička tvoje je hezká,jasně tam zpívá v textu tak jak to je.To já kdybych měla přiznat tak když je nejhůř tak lehnu na zem do hadrů.Něco do sebe nahážu.A pustim starou známou skladbu.Tahle jediná písnička na mě nejvíc platí,nevim proč.A pak lehnu všechno se točí a necham jí hrát pořád dokola dokuď ten hnuj ze mě neuleví.Platila by na tebe taky? https://youtu.be/Q3_2entulkw

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Anonyme ale já se nebudu objednávat k psychiatrovi protože už mi jich několik odmítlo že nepřibíraji.Já chci jet příští týden rovnou na psychiatrii do nemocnice a tam jsou nonstop.Nebo mi ještě napadlo zajít za obvodnim a říct mu to kdyby mi třeba dal Zoloft, ten sem brala před lety tři měsíce.Máš pravdu Miu,budu muset říct jak mi to lítá ty nálady.Jsou to takový změny že neznam sama sebe.Bojim se být už s někym že to na mě poznaji.

a (Čt, 5. 12. 2019 - 17:12)

Proč jsi dnes nešla za tím doktorem? Stejně by tě objednal tak až po novém roce. Na co čekáš?
Na ležák nejsi a čím dříve si to začneš vyřizovat tak to bude dříve

Andrea (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Teda holky to máte trápení, já jsem zase vždy úplně mimo, když se synkovi přitíží,to pak přestávám jíst,nejde to,ten strach o dítě.Milu, mášpravdu, já se odreagovavam práci, pečení cukroví a starání se o moji velkou rodinu.Mam ale oporu v manželovi.Ted je klid, ovšem člověk nikdy neví,kdy to zase přijde,kdy se mu zase přitíží.Ja jsem optimista, ráda se směju a snažím se pomoct potřebným

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 17:12)

Já tě chápu Andrej,tebe drtí ten strach o něj.A je nějaká šance uzdravení nebo je to trvalý? Kdyby byl zdravý tak vim že ty by si jinak byla spokojená co? Mě už je zase nějak divně,tentokrát i když sem teď sama.Vidim všechno temně laděný,do deprese a nepříjemných pocitů.Je to boj sama se sebou už.Netřesu se teď ale v hlavě divnej pocit.Ani ta Radka už nepíše,na profil psala jen jednou.

Miluno (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

tak dneska klid, pohodička, nikdo neotravuje s cigárama, ani spolubydlící neruší. A ty, místo toho, aby ses v klidu vypravila do nonstop ordinace ( jak jsi včera psala ), tak se radši vypisuješ s ostatníma o negativitách. Nedivím se, že je ti divně. Kde je tvoje včerejší předsevzetí? Jako vždycky, že, hlavně to nějak okecat. Ty si v negativitě snad rochníš.

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Kdepak opravdu příští týden tam pojedu.Já budu muset zítra za dětma.Pak máme jet pro auto tak se jen snažim už to přečkat a příští týden tam padam.

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 14:12)

Milu mě ty svátky tak štvou. Dárky jsem zajistila přes internet abych nemusela do větších obchodů. Je tam vedro, řvou koledy a hafo lidí, kteří snad čekají hladomor, koše vrchovatý a mě to leze na nervy. Já fakt raději to ticho a samotu. Já mám ráda ten svůj stupidní stereotyp, to mě vyhovuje, to funguju docela dobře.
Milu a drž se, tamto je až opravdu poslední řešení. Já když jsem pak viděla, jak to sebralo moje syny a snachu, jak z toho byli neštastný, víš musíme bojovat.

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

No přesně na tohle my dvě máme uplně stejný pohled.Řvoucí koledy,hodně lidí.To zas mi Sergej bude chtít někam tahat.Já teď jak sem tyhle dny nějak otupělá a plačtivá a na nervy tak teď to máme stejný.Přestalo mi zajímat všechno i sex a je mi nejlíp jen takhle sama a zalezlá a když na mě nikdo nemluví a nic po mě nikdo nechce.Tak vidíš v mžiku a z ruchů se umim proměnit do tvého stylu.Tak pak se v tom vyznej,jak se pak maji ty doktoři v tom vyznat když se člověk takhle mění a nevyznam se ani sama v sobě:-(

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 17:12)

Milu, doktoři se v tom vyznají, vždyt je to jejich povolání a mají zkušenosti s lidmi, jako jsme my. Právě ty tvoje proměny svědčí o tom, že nejsi v pořádku. Ty se v tom nemusíš vyznat, stačí to všechno popsat doktorovi a ten zvolí léčbu.

Miluna (Čt, 5. 12. 2019 - 14:12)

Skoro důchodce uplně sem koukala překvapeně jak si to krásně a chápavě napsal.Jak do toho vidíš.Zatim sem od včera bez prášku.Jenže sem sama a jak sem sama tak je mi prostě líp tim jak sem sama a jak nikam nemusim.Kdybych věděla že musim jít dělat tak bych prášky potřebovala a kdyby přišel Sergej a byl tu zas víc dní tak bych prášky zase taky potřebovala.Já se prostě v tom vztahu zas nějak dusim,nevim jestli je to teď jen mnou jestli mam takový období a dělá to ta porucha a nebo jestli je to kvuli tomu jak se mi těžce překousávaji ty jeho elektronický cigarety.Sama nevim.Ale leze mi s tim tak na nervy jak žije jen tim.Je tim posedlej a často mluví jen o tom a přitom ví že já to nemam ráda.Včera v tom paneláku na chodbě mi bylo líp než doma.Seděla sem na schodech a nebo koukala z okna.Vybrala sem si 7 patro aby mi neviděli ty z posledního patra.No koukala sem do tý výšky a byla vidět i výpadovka už z města v dáli.Uklidňovalo mi to že sem se tam cítila volněji ale i vim že je to hrozný takhle dopadnout a schovávat se.Napadlo mi i že by stačilo tak málo jen se nahnout a letět ale to by se mi nechtělo a nevim jestli se tomu dá věřit že to jistě člověk nepřežije.Já sem na ty vlaky,v tom vidim jednou cíl kdybych si měla vybrat,udělat si popravu nejlíp pod nákladní vlak.Ale nechci o tom psát,teď to stejně udělat nemůžu.Nechci je šokovat nebo aby to nějak odnesli i oni.Já jen že to mam v sobě takhle nastavený a když lidi daji téma způsob sebevražd tak mě je ten vlak nejbližší ale udělat teď nic nechci Miu.Ještě třeba deset let jim chci vydržet nebo nevim jak budu zvládat.Ale jako za mě jak sem dřív psala já v životě nevidim smysl,všechno je jen o penězích a když je někdo takovej jako já a nefunguje tak je odpad společnosti.No a jak se vede tobě skoro důchodce? Kači moje jíst se snažim,dnes o trochu víc.Vlasy bych řekla že padou o něco míň že se to trochu uklidnilo.Jen ta váha no.Mam za měsíc skoro 4kg dole.A jak si se ptala tak na Sergeje tak už pracovat začal v jedné výrobě teď.No je to škoda že to tak je a leze mi i teď on na nervy.Je to až tak že nemam chuť si s nim ani povídat.Má přijet až zítra tak mam radost že mam šanci dnes být sama a ty ostatní tu taky nejsou.A ty vycházíš s manželem asi dobře viď? A máš prozměnu problemy s mámou.Já tu sedim sama a uplně vnímam to ticho a to ticho jakoby mi ty nervy hladilo.Z Vánoc mam uplnou hrůzu protože opět jen sedět všichni doma.Já to prostě nedávam s někym být denně v menších bytech 24h denně několik dní a ještě když používá ty smrady.Sem v pasti Sergejem a kdyby nebyl tak zase prací v které taky nevydržim.Nemam na to prostě nervy a sílu a to je vsechno to co mě zabíjí.Zachránil by mi jen ten důchod.Ať přemýšlim jakkoliv prostě tak to je.Teď jak sem se vypsala,si připadam už jen jak kus zničenýho hadru.Miu tak sem odpověděla i tob jak na tom sem.Sem teď sama jako ty.Jsme zalezlý viď a čekáme co bude to je všechno.Andy má výhodu že jí Vánoce baví že jí možná i odreagovávaji,což my jsme opak co Miu.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 13:12)

Proč Lallo ten minulý čas že jí Mia "měla" ráda? Vždyť si nic neudělaly ne? A jestli Miu už nebaví psát a nemá co psát za to Milča nemůže.Mia bere antidepresiva a jestli i přes ně cítí blbej pocit z Vánoc tak je vidět že to Milče taky nejspíš nepomůže.Dokuď Milča nebude brát důchod a mít svůj klid kterej potřebuje,když je na nervy a svůj byt tak jí nepomůže nic.Ty prášky jsou jen zástěrka ale neléčí příčinu.

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 13:12)

Beru AD a pomáhají, ne že ne, bez nich bych nic nezvládla. Ale člověk od nich nemůže čekat zázraky, jako že si lupne pilulku a s radostným výkřikem radujme, se veselme se, vyserme se na deprese zatančí kozáčka, tak to ne. Můžu říci, že mě pomáhají žít celkem kvalitní život. Vánoce nemám ráda od mala, hysterická ukřičená matka, občas jsme schytali s bráchem nějaký záhlavec, všechno probíhalo nějak moc hlučně.

no (Čt, 5. 12. 2019 - 13:12)

- Dokuď Milča nebude brát důchod a mít svůj klid kterej potřebuje,když je na nervy a svůj byt tak jí nepomůže nic - Podle mne špatná úvaha. Miluna chce být královna, majitelka harému. Každý ji má vše poskytovat, ona se nechce o nic starat, zasloužit si. Největší psychické problémy u ní nastávají, když dojdou peníze, někdo se staví nad ní, neposkytuje, co ona chce a nemá možnost ovládat. Startuje to u ní vnitřní vstek, kdy věci nejsou podle její představy. Nebude a nechce spolupracovat

bianka (Čt, 5. 12. 2019 - 08:12)

Kamarádka má 7 letého vnuka autistu, chodí ještě do školky, ale má přidělenou asistentku, která s ním ve třídě pracuje. Nedávno řekl máma, táta... jen dva slova. Do té doby nemluvil. Jak to bude dál, nikdo neví. Všichni musí chodit do práce a na nějaký "domov"pro něj není šance. Ale tady s ním chodí aspoň k lékaři a řídí se jeho rady. Protože je dítě. Jak to bude dál, nikdo neví. Snad to vyřeší.

Touha (Čt, 5. 12. 2019 - 07:12)

Zdravím Pils, už aby sis mohla oddechnout, vánoce to sití :) Andreo, myslím na tebe, aby tvůj chlapeček byl už vpořádku.., krásně píšeš o vánocích....Jinak Skorodůchodce, spousta z nás sem chodí, protože nějakou tu zkušenost s úzkostma, panikou, depresí a podobnými lahůdkami máme sami nebo naši blízcí. Ne nejsme jen "nezkušení" kolemjdoucí :), jak jinak bychom se na této diskuzi ocitli Kačo, ať se té anginy brzy dostaneš a jak píš Pils , jsi hodná dcera, to víš ani naše rodiče nejsou ideální, obdivuji tě, jak mamince stále pomáháš. Dobré ráno všem, i Romanovi a hlavně Fernandovi P.S, někam nám zmizela Mia, asi ji mrzelo co se tady v poslední době psala, ale ona se tady zase určitě ukáže.

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 11:12)

Lallo já to zde občas zkouknu, ale už nemám, co bych k tomu řekla. Roky jsem se snažila vysvětlovat a stejně to k ničemu nebylo, už mě to nebaví. No a po tom, co se zde jednu dobu psalo jsem si připadala stará a blbá, tak proč se unavovat. Mám ted psychiku trošku v háji. Vánoce mě vždycky hodí dost dolů.

Lalla nejen pro Miu (Čt, 5. 12. 2019 - 11:12)

Já jsem si to myslela, že tě otrávily ty zraňující výpady a že ani ten předvánoční čas pro tebe není lehký. Jo a pro nováčky: Mia je ta, která tady pro Milunu "udělala" nejvíc, měla ji opravdu ráda a stála při ní v těžkých chvílích a nijak nementorovala. Prostě sdílela svou bolest, jenže si několikrát uvědomila, že vše je jinak. A přestože se mnohokrát zklamala, začala vždy znova a znova. To jen pro ty, kteří se domívají, že si sem jdeme Miluně jen ta "zanadávat" po těch letech. A to nemluvím o dvou ale třeba u Miy tak pěti, šesti letech. Málokdo je tak trpělivý a nechci přehánět, ale trofnu si to říci "láskyplný" jako Mia, která právě moc dobře ví, je to pochroumaná psychika

Mia 22 (Čt, 5. 12. 2019 - 13:12)

Lallo díky, načisto jsi mě dojala. Já neželím toho času, co jsem trávila s Milčou v debatách, třeba jí to aspon trošku pomohlo. Já se ted celkem děsím toho, jak píše, že si to hodí. Zatím ještě bere ohled na děti a rodiče, ale můžou jí dojít síly a jediný, na co bude myslet bude to, že už chce mít klid, klid odevšeho.

Reklama

Přidat komentář