Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Míla (Pá, 6. 12. 2019 - 15:12)

Pozdravuju vás obě,děvčata. Dejte se do kupy, budou vánoce a ať si to užijete a neproležíte je. Také vám posílám povzbuzení a sílu!

Klára (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Nikolka přišla domů a přinesla od mamči nějaké ovoce a malý nákup. Hodně jsem dopoledne ležela a chvíli se dívala na televizi ,ale pak jsem usnula před polednem a vzbudila mne ségra jak přišla a hned se mi omlouvala, že nevěděla, že chrním a že mně vzbudila, ale to nevadí. Dám si něco k obědu, mám tam připravený jídlo a měřila jsem si teplotu, mám ji 37,6 a pipinka mi čůrá často a vydatně ale ani to moc nevnímám. Není mi dobře a tak nemám náladu to nějak prožívat, jen se vyčůrám a jdu zpátky do pelíšku. Libor přijede zítra a asi nikam moc nepůjdeme, ani na chaloupku nakrmit ptáčky, ale on není zatím sníh,tak to nebude až tak nutný. Niki mne už volá,že vytáhla jídlo a ohřála ho v mikrovlnce tak si ho dám. Už mám i chuť takže to bude snad lepší a lepší.

Host (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

A ajk vám čůrají pipinky, když jste nemocný? Hodně nebo málo?

Miška (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

Mně už je líp,Klára ale nic moc. Tak na ni myslím,aby byla zdravá a mohla přijet za mnou o vánocích. Ale to je ještě dost času aby to zvládla.

Martina (Pá, 6. 12. 2019 - 10:12)

Ještě jsi slabá a musíš to vyležet. Tahle ranní nevolnost k tomu patří a můžeš mít třeba i nižší tlak u toho a to pak se člověku udělá špatně a může to být i reakce na léky. Musíš hodně pít ty čaje na ledviny a močové cesty aby se to proplachovalo pořádně a taky jíst alespoň něco, pak by ti bylo špatně i z hladu. Je to lepší teď dopoledne?

Klára (Pá, 6. 12. 2019 - 08:12)

Ségra už oodešla ráno do školy a já jsem doma. Horečka mi klesla ale stále nic moc. Ráno jsem vstala na čůrání se ségrou a čekala jsem, až se vyčůrá a úplně jsem se zamotala a udělalo se mi tak špatně ,že jsem chtěla zvracet,ale nakonec jsem to ustála a jen se vyčůrala. Pálí to méně,ale ještě to ení dobrý. Tak zase ležím a vzala jsem si jen housku s máslem bez ničeho,kdyby bříško protestovalo,ale snad to bude dobrý. Miška volala ráno a je taky doma a je prý už lepší.

Martina (Čt, 5. 12. 2019 - 20:12)

Odpočívej a jestli je u tebe Niki, tak je to nádherý důkaz jak tě má ráda, Moc vám to přeju! Uvidíš, zítra bude lépe.

Klára (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Mamča přinesla pro mně Azitromycin a nějaké kapky a zkusím něco sníst k večeři. Mám 38,7 horečku a je mi úplně nanic a slabo. Asi budu chrnět a je mi teplo a zimnice a sotva lezu. Nikolka nikam nešla a je se mnou a já jí posílala,at si užije večer venku s Mikulášem,ale ona že chce být se mnou a já ji mám moc a moc ráda až jsem to dojetím oplakala. Bude u mně v pelíšku. Víc napíšu až mi bude líp.Čůrání bolí a pipinku mám uvnitř víc zarudlou.

Míla (Čt, 5. 12. 2019 - 17:12)

Tak holky vás to položilo obě. Myslím na vás, Miško už je ti lépe? Klárko, ty zkus být zítra doma a do konce týdne. Nepřecházej to. Já v tvých letech měla dvakrát podobný zánět a ležela jsem vždy minimálně týden a na antibiotikách a to jsem nikde venku nemočila, jen jsem asi nastydla v bazénu a bylo to . Posílám vám oběma sílu.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 16:12)

To ani jinak dopadnout nemohlo. Holky chčijou venku v zimě a to ještě měly sukni né? To by prcina nastydla i eskymákovy.

Klára (Čt, 5. 12. 2019 - 14:12)

Dolezla jsem domů a jdu si lehnout. Není mi dobře,asi mam horečku a rozjel se mi ten zánět,bolí to a mamča mi přinese léky. Musela jsem čůrat i venku když jsem byla ve škole,nešlo to dojít domů. Asi někde v rohu u stromu,bylo mi to jedno jestli někdo šel , . Napíšu.

Gabina (Čt, 5. 12. 2019 - 16:12)

Z toho psaní cítím ze ti je špatně a že máš dost. Vylež se! :-)

Martina (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

To je lepší opravdu vyležet. Četla jsem tě včera a bála jsem se že to tak dopadne. Radši dnes toho Mikuláše ožel,ale myslím,že na to ani nebudeš mít náladu a sílu. Pa.

Miška (Čt, 5. 12. 2019 - 08:12)

Zdravím z postele. Včera jsem měla horečku a jen jsem spala dnes se cítím líp ,ale kašlu a bolí mně hlava. Mám čajíčky a medicínu a jinak si lenoším v postýlce. Baculka mi čurá teď často a chodím tak snad každé dvě, tři hodiny a mám světlou moč a vždy silně čurám, jak to chce rychle ven,ale nepálí mě to ani nebolí. Klára mi včera říkala, že asi nastydla a že má strach, aby to nebyl zánět,protože jí to při čurání pálí a bolí a aby to tolik nebolelo ,musí čurat pozvolna a přidržovat ten proud,ale dnes mi poslala SMS, že do školy jde, ale nic moc a má teplotu,ale chce tam jít,protože mají nějakou akci pro děti v Český Lípě od Mikuláše. Já budu chvíli koukat na film a pak se jen tak povalovat. Vypadá to,že do pondělí by to mohlo být dobrý.Snad to Klára taky zvládne. Moc na ni myslím.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

Vykašli se na to čůrání v zimě venku,to máš jen teď pěkně nakročeno k zánětu. Hele,jestli máte brusinky,tak k tomu čaji jsou prima na močové cesty a teple se oblékej a choď na záchod normálně ve škole nebo doma nebo někde vevnitř,když je taková zima.

Markéta (St, 4. 12. 2019 - 21:12)

Naprosto souhlasím a je lepší se šetřit než marodit. Zítra si toho MIkuláše užijte!

Klára (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

Po škole jsem šla domů se ségrou a tak jsme se vyčůraly cestou kolem trati. Já musela teda hodně nutně ale ségra taky a tak jsme nečekaly až jedna bude a pak bude čůrat druhá,ale pustily jsme to dohromady vedle sebe a mně to až trochu pálilo v pipince, čůrala jsem spíš ne moc prudce a bylo to nepříjemné a tak jsem si udělala doma bylinkový čaj. I ve škole na WC už mě to trochu pálilo a hlavně když jsem to nechala normálně proudem jak čůrám vždycky. Tak jsem se snažla to taky trochu přidržovat a pouštět pomalu aby to tolik nepálilo. Včera jsme si ten večer pěkně užily a zítra zase půjdeme ven s holkama na Mikuláše. Teď už jsme ale v klidu doma. Miška dívám se,že se neozvala ,ale mluvily jsme spolu a tak jí ještě není dobře a leží a měla horečku a tak jen furt spíš chrní a je bez energie. My se ještě s Nikolou jakž takž držíme, taky ona měla lehčí virózu,ale já jsem zatím redy Tedy až na tu pipinu. Snad se mi to nerozjede..Libor možná zítra přijede na mikulášský večer a tak to by mně někam asi pozval a ségra tady má kamarádky a tak asi budou venku blbnout beze mně. Uvidíme.

Mopsík (St, 4. 12. 2019 - 16:12)

Je nějaká dívka schopna poskytnout mi společný zážitek z čůrání. (Praha 6,8)

Klára (St, 4. 12. 2019 - 07:12)

Nikolka dnes spinkala v pohodě,jen jsme šly kolem třetí čůrat a žádný divoký sen nebyl. Pádím do školy.

Míla (Út, 3. 12. 2019 - 19:12)

Krásně si zo užijte holky !

Reklama

Přidat komentář