Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

Berdych musím říct, mi nebude chybět, to je jako když umřel Pomeje, tak také Radek Kuchař z dabingu, řekl, že ho neměl rád a že mu vadí, jak všichny až po smrti dělají, jaká to byla pro ně ztráta.
Berdych byl přikladem nové doby, člověk bez srdíčka, co mu šlo jen o zisk, myslel jen na sebe a teď se na to ještě vyprdl, no nebude mi chybět ani trochu. Na něj se dívat nebyla zábava narozdíl od srdcaře Štěpánka. Když hrál sám v singlu tak mu vždy šlo jen vo prachy.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 11:12)

Ať si třeba Novotný postaví obří falus prezidenta a vedle něj pomník Vlasovcům a na piedestalu pět metrů vysoké pozlacenou sochu sebe, jak sedí na záchodě a dělá ksichty s nafutrovaným a nasněženým nosem, ale za svoje peníze a na své zahradě.A to muzemu vlasovcům ať si též ukousne ze svého pozemku a ve své stodole. V tom je veškerý vtip. Že chce za cizí prachy vlastní popularitu.Mediální pšouk. Vypadá to důležité. Ale příště může stavět pomník zas schození atomové pumy na Japonsko s popiskem, že to zachránilo spooustu životů... a udělat nám zlo zas ve vztahu s Japonci. Tento komediant je degenrací vlastního rodu. Jeho otec byl alespoň bavič, když ne komik, on je trapák a začíná škodit státu.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 11:12)

Novotný je na druhou stranu typický ODSácký tlučhuba. Ten z peněz nevyjde. Ovšem s ním je skutečná demokracie v likvidaci, nemá záklopku, nezná míru, zabírá veškerý prostor a je zlý a falešný a má z toho radost. Je to pytel srágor.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 11:12)

Jednou bude možná civilizace tak daleko, že když se zbavila jaksi v EU válek a fanatiků, tak někdo vymyslí i internetový filtr na mediální šílence a propagandu a Novotný se již nezobrazí v žádném vylhleávači s tímto filtrem, nebo bude nahrazen kreslenou postavičkou Barnona Prášila.
Lituji ti co sledují jeho kanál..., zalouží dostat hlavní cenu v soutěži o skleněný mozek.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 11:12)

Novotný pomohl ruské propagandě, je to debil.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 11:12)

V pražské ofenzívě, kdy Rusové bojovali o Prahu,aby se jí na 40 let zmocnili, obětovali 10 000 vojáků, kteří mají památku na Olašanech a ukořistili 860 000 německých zajatců do lágrů na mnohou let tvrdé práce, z lágrů se vrátilo živých asi 10% se tam upracovali k smrti, takže fakt fenomenální gerojství a snaha pomoci ČSR...

luci (Čt, 5. 12. 2019 - 11:12)

Každý stát bojuje především za svoje zájmy , ta "pomoc , osvobození od okupanta , útlaku " , jak kdo chce je jen když je to v zájmu dotyčného "pomocníka" , nebo je to vedlejším produktem jeho činnosti . Pokud si někdo myslí , že velmoci pomáhají z křesťanské lásky , je velmi kulantně řečeno naivní . Že spousta německých vojáků tvrdé podmínky stalinských lágrů nepřežila ? Ano , to je pravda , ale kdo seje vítr sklízí bouři a ta je smetla , ale byli to vojáci a poražení . Příkoří , které Rusům způsobili se zúročilo v jejich neprospěch. Víc mi na konci války vidí masakrování bezbranného německého obyvatelstva anglo - americkými bombardovacími svazy . Jejich pomstychtivá řezničina , která v dubnu pětačtyřicátého roku neměla na výsledek války žádný strategický význam . Zrovna tak jako torpédování německých parníků , které evakuovaly obyvatelstvo Východního Pruska hrdinnými sovětskými ponorkami . Desetitisíce lidí tak skončili na dně baltského moře . Pokud totiž chci někoho soudit za válečné zločiny , nesmím se jich přece sám dopouštět . Omlouvat svoje vraždění tím , že druhý vraždil dřív , je argumentace naprostých ignorantů . Ale je to o tom , že vítěze nikdo nesoudí a on rozhoduje co je správné a co špatné .

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Rusové jsou něco jako mírní Mongolové, aspoň podle toho, jak se chovají. Ale oni nemohou za to, že jsou opoždění ve vývoji, k nim na východ dojde každá evropská ideologická změna později. Takže mají názory asi jako my před čtyřiceti lety. I společenské chování mají hrubé a bezohledné, zatímco Němci, Rakušáci aj. salónní. My jsme někde uprostřed, něco jako vesničtí burani, ale pražská kavárna nás už má rozpracované.

Jedovatej (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

Hezky napsaný... prostě platí, že kdo seje vítr, sklízí bouři... Za nepřijatelný považuju veškerý ty kydy vo ubohejch, vodsunutejch Němcích z naší republiky... a vo těch našincích, vyhnanejch ze zabranýho pohraničí, vobvykle ani slovíčko... Jasný, v jednotlivejch případech se děly hrozný věci - ale je taky nutný rozlišit příčiny a důsledky...

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

Netřeba být naivní o poměrech existujících okolo konce války a těsně před a po ní v SSSR mocenských strukturách.Válka skončila jen v území po válce připadlé USA a Evropě, ale ne těm co se dostali pod USSR vliv. Tam pokračovalo vyřizování účtů pod banálními záminkami.
Nakonec jakou asi mohl mít vinu na rozpoutání druhé světové řadový voják německé armády? Nezasloužil si svůj osud a zemřít v USSR lágrech "za trest." Ti co to rozooutali skončili sami spolkli pilulku kyanidu, nebo nebyli vázáni žádnou vojenskou disciplínou, protože fungovali v zloičineckých mafiánských strukturách nácistů a zdrhli kamsi do Jižní ameriky pod falešnými identitami.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 14:12)

Dnes bude chodit kolem Matěj Stropnický a rozdávat biobrambor.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

To už snad rozsoudí jen psychiatr. Posadit na terapii Novotného s Žirinovským a usmířit je.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

"Češi nicméně dnes naschvál se nám mstí jako Poláci, jako Ukrajinci." !"Chtějí bourat všechny sovětské pomníky, chtějí vztyčit sochy zrádcům." V.Žirinovskij kontruje na Pavla Pavloviče Řeporyjského

luci (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

Pavel Petrovič Novotný / Řeporyjský / je stihomamem postižený exhibicionista a z tohoto úhlu pohledu je třeba jej hodnotit .

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

"Německo podle Churchila přeměnit po II. světové válce na zemědělskou oblast,bez jakéhokoli státu, žádný průmysl, ať pěstují brambory.Češi ať vaří pivo a párky. Měli jsme jim po válce poslat 100 000 armádu a odvézt od nich veškerý průmysl, jsou to soukromníci, žádný socialisti, a drželi by hubu, ještě 100 let." Vladimír Žirinovskij

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Žirinovskij je ruské neonacistické prase

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

Novotný je asi jako početnost nejšílenějšího Rachmaninova koncertu a jeho posluchačů, kteří přijdou na ten koncert v malém městě,který hraje symfonický orchestr a fan club Vlasty plamínka, který do kulturáku přijde se zábavnou Show Diviké bubnováníčko.

Jedovatej (Čt, 5. 12. 2019 - 05:12)

A ještě doplněk k tý neurvalý kampani proti panu Babišovi - Neviditelnej Pes píše: "...Kdyby se Pavel Zeman ztotožnil s rozhodnutím dozorujícího státního zástupce Jaroslava Šarocha, měl by na krku hlavní proud žurnalistiky a ulici, která si přeje nezávislou justici konající podle diktátu pana Mináře z Milionu chvilek. Kdyby poslal Babiše a Mayerovou k soudu, nastala by nekončící právní bitva doprovázená tlakem hlavního proudu žurnalistiky (ten už dávno ví, jak má rozsudek vypadat) a ulice s hlavním řečníkem panem Minářem. Rozhodl se s vědomím politické odpovědnosti a našel řešení, které společnost v nejmenší možné míře destabilizuje. Takže odsunul horký brambor tam, kde ho upekli, a v podstatě vyzval policii, aby přišla s něčím, co by lépe objasnilo skutkový stav v rozsahu nezbytném pro rozhodnutí, jakož aby bylo možné odůvodnit některé podstatné otázky v oblasti skutkového i právního hodnocení.

Z této jednoduché formulace je jasné, že kauza je uvařena z vody, a že dosavadní tříleté bádání nepřineslo nic, co by obstálo u soudu. Má fantazie spisovatele sci-fi je slabá na to, abych si představil, co nového v té věci může i po dalších třech letech ochotný detektiv Nevtípil přinést. Nebo po pěti? Nebo po deseti letech? Bylo by to směšné, kdyby to nebylo k pláči." (https://neviditelnypes.lidovky.cz/cirkus/statnicky-cin-pavla-zemana.A191204_195815_p_cirkus_nef) ----- Jo, jo,... k tý bandě řvounů přidat ještě dopisy rozhořčenejch pracujících kolektivů, nějaký to "psovi psí smrt", jak v padesátejch letech minulýho století, a bude to dokonalý. Řek bych, že ten hodně horkej brambor, hozenej zpátky detektivům, ten je vůbec nepotěšil... a jsem zvědavej, jak budou další roky bádat... s řevem pražský kavárny za zády a vobdenníma demostracema Miliónovýho chlívku to vopravdu nevypadá na "klid na práci"... --- Je celkem přehledný a jasný, že řvát budou především ti, který byli dlouhý roky u žlabů a koryt - takže především a hlavně modrý ptactvo, černoprdelnictvo a z něho vyhřezlý topáctvo, pochopitelně se přidá i starostenstvo a ta smečka, která se nazvala podle těch, co byli dřív věšený na ráhna lodí... socani ovšem nejspíš budou držet hubu, vždyť si nejspíš užívaj poslední vobdobí ve vládě, a možná i v poslanecký sněmovně, a komunisti budou držet huby taky, bejt jazejčkem na vahách se jim už příště taky nepoštěstí... --- Podtržený a sečtený - čekaj nás dlouhý měsíce a možná i roky blbejch kydů, ještě brutálnější rozhazování anosocanskýho cirkusu, určený k lapání mozkově méně schopnýho, ba i zcela bezcennýho voličstva... vždyť prachy rostou na polích a stromech, stačí je jen natrhat... nebo snad ne?

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Fakt je ten, že prokurátor Zeman neví, jak to s dotacemi vlastně je, jen nařídil došetření konkrétních bodů. Ale i kdyby rozhodl opačně, zase by byl kritizován. ---------------------------- Jinak řečeno - Zeman může být borec nebo také patolízal pražské kavárny, to se ještě neví. Osobně to vidím tak, že Babiš dodržel české zákony a profit z konfliktu zájmů mu nikdo nedokázal. Asi se to vyřídí vykopnutím Dostálové, která měla implementovat unijní zákony do českého práva.

luci (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

Máš pravdu , dovolil si přespříliš , přerušil jim penězovody a to nemohou strpět . Montují se do něho ze všech stran , rýpou jak staří kanci . Nejlepší jsou páni Piráti , pěkná křivá , podrazácká a udavačská sebranka . Udavač to je ten nejodpornější tvor na světě , ale je jich dost , soudě podle jejich preferencí . A šašek milionů chvilek tak dostane na Letnou statisíce hlupáků , kteří demonstrují a pořádně nevědí proti čemu , ale jsou propagandou přesvědčení o tom , že jejich protest spasí republiku . Jedno přísloví praví : stokrát nic porazilo vola . Takže rýt , otravovat . konstruovat vymýšlet podrazy , udávat do Bruselu a to by bylo , že by jsme se ho nezbavily , že . Jiné přísloví totiž říká : tomu kdo vytrvá , nic není nesnadné . Pamatuj : jedinou ranou dub nepadne ! Destruktivní opozice se prostě snaží nepracovat pro blaho lidu této země , ale především pro sebe a proto co nejvíc klacků naházet vládě pod nohy , aby už konečně padla . A destruktivní politika začala svým strůjcům přinášet ovoce .

Reklama

Přidat komentář