Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

luci (Čt, 5. 12. 2019 - 11:12)

Každý stát bojuje především za svoje zájmy , ta "pomoc , osvobození od okupanta , útlaku " , jak kdo chce je jen když je to v zájmu dotyčného "pomocníka" , nebo je to vedlejším produktem jeho činnosti . Pokud si někdo myslí , že velmoci pomáhají z křesťanské lásky , je velmi kulantně řečeno naivní . Že spousta německých vojáků tvrdé podmínky stalinských lágrů nepřežila ? Ano , to je pravda , ale kdo seje vítr sklízí bouři a ta je smetla , ale byli to vojáci a poražení . Příkoří , které Rusům způsobili se zúročilo v jejich neprospěch. Víc mi na konci války vidí masakrování bezbranného německého obyvatelstva anglo - americkými bombardovacími svazy . Jejich pomstychtivá řezničina , která v dubnu pětačtyřicátého roku neměla na výsledek války žádný strategický význam . Zrovna tak jako torpédování německých parníků , které evakuovaly obyvatelstvo Východního Pruska hrdinnými sovětskými ponorkami . Desetitisíce lidí tak skončili na dně baltského moře . Pokud totiž chci někoho soudit za válečné zločiny , nesmím se jich přece sám dopouštět . Omlouvat svoje vraždění tím , že druhý vraždil dřív , je argumentace naprostých ignorantů . Ale je to o tom , že vítěze nikdo nesoudí a on rozhoduje co je správné a co špatné .

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Rusové jsou něco jako mírní Mongolové, aspoň podle toho, jak se chovají. Ale oni nemohou za to, že jsou opoždění ve vývoji, k nim na východ dojde každá evropská ideologická změna později. Takže mají názory asi jako my před čtyřiceti lety. I společenské chování mají hrubé a bezohledné, zatímco Němci, Rakušáci aj. salónní. My jsme někde uprostřed, něco jako vesničtí burani, ale pražská kavárna nás už má rozpracované.

Jedovatej (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

Hezky napsaný... prostě platí, že kdo seje vítr, sklízí bouři... Za nepřijatelný považuju veškerý ty kydy vo ubohejch, vodsunutejch Němcích z naší republiky... a vo těch našincích, vyhnanejch ze zabranýho pohraničí, vobvykle ani slovíčko... Jasný, v jednotlivejch případech se děly hrozný věci - ale je taky nutný rozlišit příčiny a důsledky...

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

Netřeba být naivní o poměrech existujících okolo konce války a těsně před a po ní v SSSR mocenských strukturách.Válka skončila jen v území po válce připadlé USA a Evropě, ale ne těm co se dostali pod USSR vliv. Tam pokračovalo vyřizování účtů pod banálními záminkami.
Nakonec jakou asi mohl mít vinu na rozpoutání druhé světové řadový voják německé armády? Nezasloužil si svůj osud a zemřít v USSR lágrech "za trest." Ti co to rozooutali skončili sami spolkli pilulku kyanidu, nebo nebyli vázáni žádnou vojenskou disciplínou, protože fungovali v zloičineckých mafiánských strukturách nácistů a zdrhli kamsi do Jižní ameriky pod falešnými identitami.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 14:12)

Dnes bude chodit kolem Matěj Stropnický a rozdávat biobrambor.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

To už snad rozsoudí jen psychiatr. Posadit na terapii Novotného s Žirinovským a usmířit je.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

"Češi nicméně dnes naschvál se nám mstí jako Poláci, jako Ukrajinci." !"Chtějí bourat všechny sovětské pomníky, chtějí vztyčit sochy zrádcům." V.Žirinovskij kontruje na Pavla Pavloviče Řeporyjského

luci (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

Pavel Petrovič Novotný / Řeporyjský / je stihomamem postižený exhibicionista a z tohoto úhlu pohledu je třeba jej hodnotit .

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

"Německo podle Churchila přeměnit po II. světové válce na zemědělskou oblast,bez jakéhokoli státu, žádný průmysl, ať pěstují brambory.Češi ať vaří pivo a párky. Měli jsme jim po válce poslat 100 000 armádu a odvézt od nich veškerý průmysl, jsou to soukromníci, žádný socialisti, a drželi by hubu, ještě 100 let." Vladimír Žirinovskij

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 5. 12. 2019 - 18:12)

Žirinovskij je ruské neonacistické prase

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

Novotný je asi jako početnost nejšílenějšího Rachmaninova koncertu a jeho posluchačů, kteří přijdou na ten koncert v malém městě,který hraje symfonický orchestr a fan club Vlasty plamínka, který do kulturáku přijde se zábavnou Show Diviké bubnováníčko.

Jedovatej (Čt, 5. 12. 2019 - 05:12)

A ještě doplněk k tý neurvalý kampani proti panu Babišovi - Neviditelnej Pes píše: "...Kdyby se Pavel Zeman ztotožnil s rozhodnutím dozorujícího státního zástupce Jaroslava Šarocha, měl by na krku hlavní proud žurnalistiky a ulici, která si přeje nezávislou justici konající podle diktátu pana Mináře z Milionu chvilek. Kdyby poslal Babiše a Mayerovou k soudu, nastala by nekončící právní bitva doprovázená tlakem hlavního proudu žurnalistiky (ten už dávno ví, jak má rozsudek vypadat) a ulice s hlavním řečníkem panem Minářem. Rozhodl se s vědomím politické odpovědnosti a našel řešení, které společnost v nejmenší možné míře destabilizuje. Takže odsunul horký brambor tam, kde ho upekli, a v podstatě vyzval policii, aby přišla s něčím, co by lépe objasnilo skutkový stav v rozsahu nezbytném pro rozhodnutí, jakož aby bylo možné odůvodnit některé podstatné otázky v oblasti skutkového i právního hodnocení.

Z této jednoduché formulace je jasné, že kauza je uvařena z vody, a že dosavadní tříleté bádání nepřineslo nic, co by obstálo u soudu. Má fantazie spisovatele sci-fi je slabá na to, abych si představil, co nového v té věci může i po dalších třech letech ochotný detektiv Nevtípil přinést. Nebo po pěti? Nebo po deseti letech? Bylo by to směšné, kdyby to nebylo k pláči." (https://neviditelnypes.lidovky.cz/cirkus/statnicky-cin-pavla-zemana.A191204_195815_p_cirkus_nef) ----- Jo, jo,... k tý bandě řvounů přidat ještě dopisy rozhořčenejch pracujících kolektivů, nějaký to "psovi psí smrt", jak v padesátejch letech minulýho století, a bude to dokonalý. Řek bych, že ten hodně horkej brambor, hozenej zpátky detektivům, ten je vůbec nepotěšil... a jsem zvědavej, jak budou další roky bádat... s řevem pražský kavárny za zády a vobdenníma demostracema Miliónovýho chlívku to vopravdu nevypadá na "klid na práci"... --- Je celkem přehledný a jasný, že řvát budou především ti, který byli dlouhý roky u žlabů a koryt - takže především a hlavně modrý ptactvo, černoprdelnictvo a z něho vyhřezlý topáctvo, pochopitelně se přidá i starostenstvo a ta smečka, která se nazvala podle těch, co byli dřív věšený na ráhna lodí... socani ovšem nejspíš budou držet hubu, vždyť si nejspíš užívaj poslední vobdobí ve vládě, a možná i v poslanecký sněmovně, a komunisti budou držet huby taky, bejt jazejčkem na vahách se jim už příště taky nepoštěstí... --- Podtržený a sečtený - čekaj nás dlouhý měsíce a možná i roky blbejch kydů, ještě brutálnější rozhazování anosocanskýho cirkusu, určený k lapání mozkově méně schopnýho, ba i zcela bezcennýho voličstva... vždyť prachy rostou na polích a stromech, stačí je jen natrhat... nebo snad ne?

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Fakt je ten, že prokurátor Zeman neví, jak to s dotacemi vlastně je, jen nařídil došetření konkrétních bodů. Ale i kdyby rozhodl opačně, zase by byl kritizován. ---------------------------- Jinak řečeno - Zeman může být borec nebo také patolízal pražské kavárny, to se ještě neví. Osobně to vidím tak, že Babiš dodržel české zákony a profit z konfliktu zájmů mu nikdo nedokázal. Asi se to vyřídí vykopnutím Dostálové, která měla implementovat unijní zákony do českého práva.

luci (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

Máš pravdu , dovolil si přespříliš , přerušil jim penězovody a to nemohou strpět . Montují se do něho ze všech stran , rýpou jak staří kanci . Nejlepší jsou páni Piráti , pěkná křivá , podrazácká a udavačská sebranka . Udavač to je ten nejodpornější tvor na světě , ale je jich dost , soudě podle jejich preferencí . A šašek milionů chvilek tak dostane na Letnou statisíce hlupáků , kteří demonstrují a pořádně nevědí proti čemu , ale jsou propagandou přesvědčení o tom , že jejich protest spasí republiku . Jedno přísloví praví : stokrát nic porazilo vola . Takže rýt , otravovat . konstruovat vymýšlet podrazy , udávat do Bruselu a to by bylo , že by jsme se ho nezbavily , že . Jiné přísloví totiž říká : tomu kdo vytrvá , nic není nesnadné . Pamatuj : jedinou ranou dub nepadne ! Destruktivní opozice se prostě snaží nepracovat pro blaho lidu této země , ale především pro sebe a proto co nejvíc klacků naházet vládě pod nohy , aby už konečně padla . A destruktivní politika začala svým strůjcům přinášet ovoce .

Jedovatej (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

Jsem přesvědčenej, že bejt teď parlamentní volby, vyhraje ANO s výsledkem ještě vo hodně lepším, než ukazujou průzkumy - a v těch se vobvykle držej vokolo 30%. Bylo by to podle mýho podobný, jako vo prezidentský volbě - ke druhýmu kolu dorazil značnej počet voličů, nasranejch z těch neustálejch protizemenovskejch kydů... a stahovač králíků neprošel... --- Ten "Demokratickej blok" (dobrej vtip) není schopnej pochopit, že program antibabiš je prostě zoufale slabounkej a kontraproduktivní. Je vlastně neskutečný, jakej úsek ze čtyrletýho volebního vobdobí stráví banda všivejch politiků řešením sebe sama, svejch frustrací a mindráků - nic konstruktivního, jen urputnej, a zjevně marnej boj proti Babišovi... a když vezmem, že nějaký ten tejden po volbách se řešej koalice, nějaký ty měsíce před dalšíma volbama vylejzaj ti šizuňkové před prostej lid, kterej je v mezidobí vopravdu moc nezajímal, je jasný, že na skutečnou práci ve prospěch společnosti moc času nezbejvá... --- A ještě k tomu čtyrletýmu bádání vo Čapím hnízdu, který se vrátilo zase na začátek - za co teda ty zúčastněný celý ty roky brali prachy, jestliže to nevedlo k jednoznačnýmu, nezpochybnitelnýmu závěru, ať už by byl jakejkoliv?

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Pravda, pokud jde o Čapí hnízdo, je to jednoznačné selhání prokurátora. Měla by ho pořádně vyšetřit parlamentní komise, a vykopnout z úřadu. Kdyby dělník v továrně byl tak pomalý, skončil by už dávno na dlažbě. Teď už má spis prý tisíce stránek. To by mě zajímalo o čem, když stačilo podívat se do obchodního rejstříku a posoudit, zda hnízdo po návratu do holdingu pořád mělo nárok držet dotaci, nebo ji mělo vrátit.

Jedovatej (Čt, 5. 12. 2019 - 05:12)

„Zjistili jsme nesprávné hodnocení důkazů i nedokonalé vyhodnocení evropské judikatury. Rozhodnutí u pana Babiše bylo zrušeno jako nezákonné, předčasné, protože nebyl dostatečně objasněn skutkový stav,“ prohlásil vrchní žalobce. Případ se tak vrací na začátek k policejním vyšetřovatelům.“ (https://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Abolice-Zlodej-Megalhar-Belobradek-tvrde-do-Babise-Zato-jinde-ve-Snemovne-605837) ----- Jak dlouho se v tý kauze vrtali, čtyry roky? A po tý době se všechno vrací znovu na začátek? Neskutečný… --- Už jsem to tady psal, nejsem a nebudu Babišovým voličem, zejména pro bujarý a stále větší, nesmyslný rozhazování anosocanský vlády… ale ten hon na něho je vodpornej. Kdejakej šíbr zas jak živou vodou politej strká rypák před kameru a mikrofon, kdejakej představitel některý pidismečky vybízí k Babišovu vodstoupení – a tím k pádu vlády, není snad zavedený, že s premiérem se poroučí celá vláda? Pokud bych si moh tipnout, Babišovi tyhle nechutný móresy voliče spíš přihoděj, než seberou… --- Jsem si taky jistej, že Čapí hnízdo bylo dobře ošéfovaný, ani úpornej tlak na vorgány, činný v trestním řízení, nepovede k jinýmu vejsledku ani v druhým kole týhle tragikomedie. To samý zemědělský dotace pro firmy, sdružený v Agrofertu… takovýho řevu, vo jaký prachy jde, a žádnej z těch řvounů férově nepřizná, že ty dotace bejvaj vztažený na jednotku plochy, takže se to nasčítá… --- A žádnej z těch řvounů taky nevystupuje proti dotacím jako takovejm… nevadí, že dotace kurvěj trh, že v podstatě brání dovozům africký produkce, takže tam (nejen) Evropská socialistická unie sere neskutečný prachy a fasuje plaváčky v nekončícím proudu, ne, to nevadí… mnohý z těch řvounů byl na dotace zvyklej a snaží se nacpat ke žlabu, aby se k nim moh dostat zpátky,… a to je podstatnej důvod dlouholetýho boje proti panu Babišovi.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 10:12)

Babiš je něco jako vlk vegetarián, nebo svině co dodržuje přísnou hygienu dutiny ústní. Nevěřím na křišťálově čisté české polistopadové miliardáře. Babiš chce udělat město úředníků za Prahou, to je komunistická psychologie, hlubinou psychologií by změnil vyznění sametu, tudíž jsem protiů. Babiš je pravdoláska.

Jedovatej (Čt, 5. 12. 2019 - 04:12)

Z rozhovoru na PL: „Jsou věci, které nám Česká televize nikdy neukáže. Kdykoli se sejde jakákoli, byť sebemenší demonstrace proti Putinovi, kamery a redaktor ČT tam nechybějí. Nepamatuji se ale, že by naše veřejnoprávní televize někdy odvysílala seriózní reportáže o demonstracích tzv. nesmrtelného pluku. Je proto možné, že mnozí u nás ani nevědí, co to je. Prakticky každá ruská rodina má své mrtvé z Velké vlastenecké války. Nesmrtelný pluk je, když lidé jdou s jejich fotografiemi a uctívají tím jejich památku. Bývá to statisícová demonstrace a ten pochod je vskutku impresivní, až vám běží mráz po zádech. Rusa nemůžete víc urazit, než když jakkoli sáhnete na památku obětí Velké vlastenecké války, jak oni říkají druhé světové válce. Právě tohle Novotný či Kolář z Prahy 6 programově dělají.“ ---

--- A ještě k teroristickýmu útoku v Londýně: „Kdyby vražda dvou lidí nebyla tak strašně smutná a tragická věc, vyznělo by aranžmá tohoto případu jako dokonalý vtip. Po konferenci o začleňování imigrantů zavraždí jeden takto začleněný, kriminálem napravený a předčasně propuštěný dva organizátory této konference. A programově odzbrojené obyvatelstvo vraha likviduje za pomoci hasičáku a narvalího rohu. To nevymyslíš.“  (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Nevratna-skoda-Co-zpusobil-Pavel-Novotny-a-co-nam-CT-nikdy-neukaze-Petr-Stepanek-o-potycce-s-Rusy-605773)

Rakato (Čt, 5. 12. 2019 - 15:12)

Je to výsledkem neslavné činnosti Rady pro ČT, jde sedí samé pražské prozápadní čubky. A to mají ubožáci v kodexu ČT: "Poskytuje nestranné a nezávislé zpravodajství, informace a komentáře."! ------------------------
Nestranné a nezávislé? Vtip. Jedou po Babišovi, Zemanovi a Rusku, adorují nesmyslnou ideologií Západu, a kdyby je lidí nevypískali, určitě by propagovali imigraci.

Reklama

Přidat komentář