Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 13:12)

Ano Mio máš pravdu,zatím tam má tu pomyslnou zeď (rodiče,děti).Ale na nervy prostě je a ty to sama znáš.Ona to má ještě horší že nevydrží pracovat a ani s nikym nejspíš být dlouhodobě v bytě.

no (Čt, 5. 12. 2019 - 13:12)

skorodůchodce mi přijde jako Mia před lety, až na to, že Mia dnes Miluninu spirálu zná a nedělá si iluze o nějakém jejím obratu k lepšímu. Miluna má dar lidi přesvědčit, že hrozně trpí a můžou za to všichni okolo. Její utrpení nezlehčuji, ale za ty roky byla už mnohokrát nasměrována na různá řešení. Asi to nebylo tak akutní a možná to není akutní ani dnes. Co když někdo v paneláku otevřel dveře, uviděl Milunu, zželelo se mu jí a ... všechno "je" jnak. Tohle ještě skorodůchodce nezná

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

Myslím, že není vhodné psát "nováčky", ale spíš sprosté anonymy. Skoro důchodce, ani Kačka tady nikomu nenadávaj.

Lalla (Čt, 5. 12. 2019 - 08:12)

omlouvám se, použila jsem nick z jiných diskuzí

Pilsnerka (Čt, 5. 12. 2019 - 06:12)

Skorodůchodce - ty mi mluvíš z duše a děkuju ti, že jsi to tak pěkně napsal a tím Milču podpořil. Ráda bych to udělala taky, ale nemám vůbec čas psát, padám na hubu. Sany, tobě samozřejmě později napíšu, ale už to nebude mít návaznost, ta nit se přetrhla. Kačo, tebe obdivuju, že po takovém dětství jsi tak hodná dcera. Všechny zdravím a Milu, ty se drž, víš že tě děti potřebují! Myslím na tebe.

Kača (Čt, 5. 12. 2019 - 03:12)

Ahoj Milu. Tak jsem se probudila po 8 hodinovém spánku. Řekla jsem si, že na hodinku a najednou koukám, 3 ráno...Jsem hloupá, že jsem to minule přechodila, teď mám angínu, znovu antibiotika, ta zatím nezabrala, tak pořád spím. Aspoň mi máma dala pokoj. Můj muž na ní platí, on mě od ní v mládí zachránil. Strašně nás se sestrou mlátila. Až jsme radši byly schované ve skříni nebo se schovávaly venku. Táta byl zlato, ale byl hodně v práci, tak jí nemohl kontrolovat. To ty jsi zlatá máma, proto musíš fungovat...už kvůli dětem. Na zuby jde máma až v pondělí, tak to musím vydržet. A muž jí taky řekl, že nedostane na zuby od nás ani korunu. Jak Sergej, má teda práci? Je mi líto, když čtu jak sedíš sama v cizím paneláku...se bojím myšlenek, co se ti honí hlavou. Jak to vypadá s novým bytem? Chápu tě, že ti už asi leze Sergej na nervy, ale drž se ho. Dokáže vydělat a zná tě. Sttejně by se ti po něm brzy stýskalo. Moc tě prosím jez. Hodně jez. Pár brambor, trochu zeleniny a levná polévka je na světě. Nebo trochu masa na vývar. A nudle drahý nejsou. Chleba se sádlem a škvarky :), to prý tělo posiluje. Teď, co platíme dluh za matku, tak koukám vařit levně. Ale v únoru po 10 letech poslední splátka! Se asi štěstím opiju :). Trápí mě, že nejíš. Andrejka, chudák taky problémy, a 5 kg dole. Radka bez práce, Otík pořád nastydlý,...nějak se nám nedaří. Začínám chápat Bianku...asi tě hodně podporovala, ale už si neví rady, tak musela přitvrdit. Skoro důchodce píše pohodově, ten se má nejlépe. Ale ty mi děláš starost... Co vlasy, pořád padají? S doktorem uvidíš jak se budeš cítit, vím, že se to nedá lámat přes koleno. Ale mysli na děti...Objímám tě a také na tebe myslím.

Andrea (St, 4. 12. 2019 - 23:12)

Tak to skoro důchodce děkuji,Milu, vidíš,je nás víc,co na tebe myslíme,Otiku,jak je v práci,snad lepší,jak v té minulé.Ja po trápení se synkem,jsem relativně v pohodě,jen bych potřebovala od někoho tak 5 kilo,jsem zase zhubla.Jo a zítra se těším,budu péct cukroví,hoooodne cukroví, já prostě Vánoce miluju, mám asi milion dárečků,já jsem zkrátka svatkomil.Milu,snad jsi někde v teple a přemýšlíš co se životem, máš tak šikovné děti, zdravé, mají tě rádi

Ota (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

Miluško to je hrozný chudáčku.Tak jsi na chodbě v nějakém paneláku? To je smutný.Je vidět že se v bytech s někym fakt dusíš když takhle utíkáš a radši jsi někde na chodbě.A to utíkáš kvůli smradu nebo se hádáte? Ale už zase chodí do práce? Andy je fakt hodná jak to chápe taky jako já.Já se ještě z nachcípanosti taky nevyhrabal.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

Můžeš mi říct, proč, když s tebou Miluna souloží, jí nezaplatíš na týden ubytovnu někde? A pak bys viděl, jestli by to k něčemu bylo?

Ota (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

Jak to myslíš jestli by to k něčemu bylo? Mít peníze tak jí samozřejmně zaplatim ale co by řekla Sergejovi kde je? On je takovej prudčí jak jsem ho poznal a chce jí mít pod kontrolou.Bojim se ho kdybych šel proti němu.Člověk neví co on udělá.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

aha, no jo

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Dobrý by bylo, kdyby tahle sociální troska říkala doktorovi, že jí vadí elektronické cigarety

Miluna (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

No tovíže mu to taky řeknu,proč to neříct když mi z toho taky hrabe.

Miluno (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

udělej rozhodnutí o léčení hned. Ne až někdy. To budeš sedět na schodech až do zítřka? Utíkáš na chvilku a pak se zase vracíš do konfliktu. Jaký to má význam?

Miluna (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Děkuji Andy že mi chápeš,sem ti fakt vděčná.Víš co teď dělam? Z nouze před nim sem utekla abych na něj nemusela se dívat celej večer.Utekla sem o kus dál do osmipatráku a sedim v cizim paneláku na chodbě na schodech nebo jezdim dokola výtahem:-( nenapadlo mi kam jinam jít když je venku zima a nádraží mam celkem daleko ale lepší než celej večer koukat na něj a čuchat ty jeho smradloviny.

je to pořád (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

dokola. Skučí zde, dostane pár rad a co s tím? Nic, protože k doktorovi nepůjde, prášky brát nebude, protože by přišla o tlaky a hlásá, že jí AD nepomůžou, tak co s ní. Tentokrát zase nepůjde, zase se na něco vymluví. Mohla jít už v pondělí, nikde není napsaný, že si ji tam nechají. A šla? Zase nešla.

Miluna (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Ale pujdu tam.Koukala sem a ambulanci tam maji nonstop.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 01:12)

To je dobrý rozhodnutí.

Andrea (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Milča, není zdravá, potřebuju pomoc lékaře,ona to ví.Nikdo co jsme tu, nemáme takové stavy jako ona tak nám nepřísluší ji soudit a už vůbec ne urážet

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Ano, není zdravá.má vážný problém se sexualitou, ale lenost, nezájem o práci z ní doktoři nevyženou. Mohla by se změnit psychoterapiema, ale ona nechápe, že lidem se kterými nesouhlasíme se neskáče po krku a neškrtí se. Léky na sexualitu AD a hormony ano. Fetování , nezodpovědné chování, nezájem a neplacení na děti z ní taky nikdo nevyžene, nemáš to lehké ale podporuj

Reklama

Přidat komentář