Reklama

Pás cudnosti

Marwel (So, 7. 12. 2019 - 19:12)

Ty jsi zřejmě nikdy nebyl uzamčen delší dobu, že? Když píšu, že se dostaví nástup naprosté submisivity , tak to tak skutečně je a určitě nejsem sám, kdo to tak vnímá, není to důsledek škemrání, je to touha své Madam naprosto patřit.

láďa (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Nevím čím je myšlena delší doba, ale jsem pod zámkem od 3. září a celkem jsem zamykán už třetí rok a myslím že pocity už můžu i někomu zdělit .Zážitků už mám dost a po třiceti letech věrného manželství si myslím že vím komu patřím a proč. Určitě to není pásem a pás si nevymyslela žena ani já.Byla to náhoda a trochu zvědavost ale hodně nám to pomohlo jak ve vztahu tak v sexu ale myslím že každý to má nastavené jinak.

Jaroslav (So, 7. 12. 2019 - 08:12)

U tebe???

láďa (So, 7. 12. 2019 - 10:12)

U mě dobrý.

Alice (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Ty jsi asi nikdy nebyl uzamčený, viď ? Jinak by ses tak blbě neptal. Pochop, že pro uzamčenýho chlapa - subku, je tohle efektivní ventil, jak alespoň trochu snížit svojí nadrženost, na druhou stranu pro jeho Paní, která se dřív nebo později stejně stane dominantní, je to na druhou stranu jedinečná příležitost, jak se bezvadně odreagovat. Vím, o čem mluvím :))

Lady (So, 30. 11. 2019 - 22:11)

Tak moje čubina na poziční tresty reaguje pozitivně, tzn. viditelně se posouvá dál ve svojí péči o mé blaho a nestaví se tolik na zadní jako v případě, kdy dostává výprask, je to pro ni zkrátka lepší alternativa. Obvykle klečí v koutě a na hlavě má moje kalhotky, nicméně botky mu také neodpírám :-))))

AVP (So, 30. 11. 2019 - 12:11)

A co z toho máte vy ženy, že takhle "trápíte" své muže? Chci říct. Muži sem vcelku podrobně popsali, co to s nima dělá a co z toho mají, ale u vás žen chápu, že je výhodné držet své muže v pásu, abyste nemusely dělat domácí práce a aby o vás pečovali, ale je v tom něco víc? Dělá vám radost odpírat jim sex? Moc by mě to zajímalo.

Mirka (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

Tak máme za sebou 2 dny, kdy subka klečela u mých botek, zdá se jako velmi efektivní způsob, jak zvýšit její submisivitu, je zjevně podstatně pokornější a zapálenější plnit svoji službu :-))

Čubina (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

Mám to takto od Paní nastavené téměř od začátku uzamčení, což jsou dnes již téměř 4 roky, mohu jen potvrdit, že vůně jejích božských nožek v klečící poloze velmi nenásilně posouvá uzamčeného do naprosto submisivní a zcela poslušné polohy, přesně tam, kde Vás che dominantní žena mít

Kamil (Pá, 29. 11. 2019 - 19:11)

Paní zavedla stejnou výchovnou metodu asi 1/2 roku od počátku uzamčení, ale nikdy jako trest, je to spíš taková formace, kdy klečím obvykle 10 minut u oblíbených botek mé Paní a vnímám přitom její omamnou vůni, přinejmenším to má za následek mnohem větší poslušnost

Mirka (Čt, 28. 11. 2019 - 20:11)

Jaké používáte na své subky tresty? Samozřejmě kromě výprasku, ten jsem zavedla od počátku nasazení pásu, ale ráda bych rozšířila repertoár, také prodlužuji dobu uzamčení pokud nejsem spokojena, přesto bych se chtěla posunout ve výchově subky dál, stále má obrovské rezervy

Patryša (Čt, 28. 11. 2019 - 21:11)

Mně se osvědčili kromě výprasků poziční tresty, kdy subka klečí u mých lodiček třeba 20minut a vštěpuje si svoji podřízenost, je pak ke všemu povolnější a zcela ztrácí agresivitu, má to nyní pravidelně jako disciplínu téměř denně, prospívá jí to. Od okamžiku zavedení jsem mohla výrazně omezit výprasky

AVP (Po, 25. 11. 2019 - 18:11)

Jelikož sem přispívám již cca půl roku a ještě nějakou dobu tu budu, tak začnu používat nick. Protože jsem ale přidal hodně příspěvků, tak se k nim zpětně nebudu hlásit. Moc práce.. :)

Návštěvník (Ne, 24. 11. 2019 - 10:11)

co se vývoje týče, domluvil jsem se s mamkou že ho budu nosit jen od pátku do neděle.
jsem docela vyvinutej takže tím že ho mám v pásu, je kratší, a tím pádem nemusím nosit uplý trenky, jako holky na stehnách obrýsovaný lem od stahovacího prádla,kterýma bych ho uměle krátil .

Návštěvník (So, 23. 11. 2019 - 23:11)

Diminantní žena mi může tak maximálně odpírat sex což u mě je absolutně irevelantí , sex stejně nemám, a co se týče honění, stejně nehoním a po ránu je stejně tak scvrklej že na to nemám náladu a stejně , ráno v 7.00 budíček a v 7.10 už odcházím do školy , takže ráno není čas"raději se o deset min. díl vyspím" . Večer padnu po příchodu z bryády do postele a okamžitě sním, jsem velký lenoch a spáč. :-)

AVP (Čt, 28. 11. 2019 - 08:11)

Tvůj boj. Já jsem tě varoval.

Návštěvník (So, 23. 11. 2019 - 00:11)

A honění ti nechybí? Jenom si dej bacha, aby z tebe nevyrostl submisivní podpantoflák. Nošením pásu v takovéhle věku se jím pravděpodobně staneš. Tak si přečti na cudnosti.cz ve fóru co tě čeká.

láďa (So, 23. 11. 2019 - 05:11)

Myslím že nošení pásu cudnosti nedělá z chlapa podpantlofáka ,je to životní zkušenost a styl mě to potkalo po 30 letech manželství kdy už sex po 50 tce nic moc a momentálně po 3 letech používání pásu sex sice jen občas ale jak v 15 ti. A ta doba kdy člověk čeká a občas i loudí aby alespoň pohonil kdo nezkusil nepochopí je to fantazie , při každém pohybu člověk cítí že penis má ale nemůže na něj , maximálně na něj může myslet ale nedoporučuji erekce je v pásu opravdu nepříjemná, i když tě tvá milovaná dráždí a neodemkne taky zajímavá zkušenost paní se už několikrát povedlo páru vypustit i bez sundání pásu a opravdu uf uf uf hodně zvláštní a zase nová zkušenost a pocit. Jinak všem zamčeným hodně štěstí a krásných zážitků hodně odmítání odemčení a ostatním zkuste to a nemudrujte dřív než nasadíte.

Návštěvník (So, 23. 11. 2019 - 20:11)

Jedna věc je zahrávat si s pásem když jsi dospělý a druhá věc je když se ti teprve dotváří osobnost. Podle mě je to zbytečně riskantní.

láďa (Ne, 24. 11. 2019 - 09:11)

Zde opravdu těžko srovnávat jak už jsem psal setkání se z pásem cudnosti byla náhoda a moje první reakce byla taková že je to hovadina a nechápu jak to může někdo vyrobit ale hlavně prodat spíš tedy komu? To bylo po mé padesátce ale zvědavost je mrcha a stalo se že jsem zamčený nyní po třech letech téměř trvale a nedokážu si představit že by to bylo jinak.Mockrát jsem si posteskl proč jsem to neobjevil dřív .Změna v oblasti sexu ale vztahu po třiceti letech manželství skvělá je to takový nový začátek a doufám že nám to ještě dlouho vydrží.Jinak kdo nezkusí nepochopí o čem se tu na diskusích o pásu cudnosti píše a myslím že hromadu lidí by bylo překvapeno novými pocity a zážitky, hlavně je to dohoda a pokud si partneři věří a komunikují lze kdykoli přestat.

Reklama

Přidat komentář