Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 21:12)

A znáš tu historku, jak Němci ukořistili v Africe Shermana, opravili jej a v Evropě poslali do boje, a pak jej zase ukořistili Američané, a vyjeli s ním znovu proti Němcům? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z Wiki: V době prvních bojů byl Sherman lépe vyzbrojen i opancéřován než libovolné německé tanky, proti nejrozšířenějším strojům Panzerkampfwagen IV a Sturmgeschütz III zůstal efektivní až do konce války, ale s nejtěžšími tanky protivníka se nemohl měřit.

jahodo (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

taky bys potřeboval posadit do tanku, zavařit víko a poslat do boje. Abys tak blbě a zasvěceně neplácal nesmysly.

ShabbaTot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

jako praktik s logikou inteligenta bych volil Tygra královského s kanonlauf88mm oproti T-34...ale jako ideolog s příkladným táhnoucí idolem bych přece jenom radši seděl v T-34 a alespoň na moment bych si na sobě vychutnal ruskou uniformu...já si myslím,že by toto netrvalo dlouho a byl bych na cimpcampr...nejsem rozpolcený,neb právě takto uvažuje nadpoloviční většina Čechů...pro CA za světové války a proti CA v roce 68,tak co s tím uděláme?...Nic..tak to prostě je a čím více budou ubíhat roky a desetiletí,tím více lidem to bude naprosto ukradené a budou volit orla bělohlavého,ten jako ikona a vzor nikdy nezklamal

nechceš (St, 4. 12. 2019 - 20:12)

si na svojí zrezavělou felicii namontovat americký kanon?

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 00:12)

Mercedese je auto ruské mafie.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 00:12)

V této verzi by řidič požádal kolemjdoucí o čas a zabil je, když se přiblížili k autu, aby odpověděli. V jiné verzi legendy by oběť zemřela ve stejný čas o den později. (Řidič říká: „Zítra zemřeš v tuto hodinu.“) Byla však účinná obranná metoda. Když se vás řidič zeptá: „Kolik je hodin?“, Musíte odpovědět: „Je čas Boží“. Potom auto rychle odejde.

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Omezenost? A tebe nenapadlo přemýšlet, tak to udělali? Vždyť jít s uspávací puškou na největšího medvěda na světě je velký risk. A kdybys ho po nezdařeném uspání musel zabít ostrou střelbou, aby ses ubránil, zavřeli by tě, protože jde o chráněné zvíře. Podle mě - nemístný, ale dobrý joke.

Jedovatej (St, 4. 12. 2019 - 17:12)

"Generála Miroslava Kostelku zaujal německý průzkum týkající se NATO. Ačkoli je 54 procent Němců přesvědčeno o tom, že je Aliance stále prospěšnou organizací, 49 procent dotázaných volá po tom, aby se vojáci USA buď částečně, nebo úplně stáhli z Německa. Nadpoloviční většina dotázaných má navíc za to, že by NATO mělo víc spolupracovat s Ruskem. Němci volají po snížení závislosti na USA, napsal Deutche Welle do titulku článku, který pojednává o průzkumu hodnotícím, jak se Němci dívají na NATO. 23 procent Němců volá po tom, aby se alespoň část amerických vojáků stáhla z Německa, 26 procent Němců má dokonce za to, že by se Američané z Německa měli stáhnout úplně." (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Spolupracovat-s-Rusy-Americani-ven-Nemcu-se-zeptali-co-delat-s-NATO-General-Kostelka-si-prisadil-605787) --- Co ty na to, Jahodovej? A co nato NATO? --- " Až 54 procent Němců však vidí další cestu NATO ve větší spolupráci s Ruskem a nespoléhat jen na politiku odstrašování.

Průzkum uveřejněný německou agenturou DPA také ukázal, že 37 procent Němců je pro zrušení protiruských sankcí, zatímco jejich zachování si kvůli ukrajinskému poloostrovu Krym přeje 34 procent občanů." --- I tohle je uvedený v citovaným článku, Jahodovej... "No tak to se asi nejedná o okupaci,ale návštěvu... Američani se nikomu nevnucují, když nejsou vítání,odejdou . Nevnucují se za každou cenu.", napsal jsi... Tak už si amíci začínaj balit?

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

NATO je prohnilá organizace. Úplně mi stačí, jak se dnes fotografovali Johnson a Macron s Erdoganem, turecký debílek uprostřed. A to prosím v době, kdy pokračuje ve vyvražďování Kurdů, upírá ji právo na sebeurčení a mění Turecko na náboženský stát. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kromě toho všichni víme, že NATO je bez USA nefunkční - prostě jen papírový tygr, protože je pro ni problém postavit i blbých 50 tisíc vojáků do boje. Má jen nezkušenou, špatně vyzbrojenou armádu - USA na to poukazují už roky. Evropa si už po dvou válkách zvykla, že za ni bojují USA.

aladin (St, 4. 12. 2019 - 17:12)

"Jak moc vážně máte brát ruskou hrozbu? Zeptejte se Ukrajinců…" USFT a celý západ si rozvrácením Východního bloku nasral do bot !!! Ještě to nepochopily !!! Vymýšlí blbosti na svou obhajobu, jako třeba Daniel Fried !!! Západ má dnes strach u toho, že vidí, jak se lidé v bývalém Výchidním bloku kloní k levici a k východu, oni nechápou, jak je možné, že demabogie : "Svoboda" nefunguje podle jejich představ, když na západě funguje !!! Celý problém je v tom, že podcenili vzdělanost lidí, kteří žili ve Východním bloku !!! Ta jejich demagogie fungující na západě snad i stovky let je u nás po 30 letech vyčpělá !!! Máme daleko větší zkušenosti s okupanty, než západ !!! Rakousko. Německo, SSSR, USFT, EU, to jsou okupanti, které naše zem již zažila a zažívá !!! A v současné době probíhá Sionistický plán na vyhlazení etnik Evropy !!! Tak co se divíte, že vás nikdo nežere ??? Samozřejmě, jako všude je i u nás plno idiotů, kteří to nechápou a těmto silám na vyhlazení Evropských etnik pomáhají o 106 !!! A kterých Ukrajinců se mám zeptat ??? Fašistů nebo těch, co utekli z UK před zákonem ??? I když možní před fašistickým zákonem !!!

aladin (St, 4. 12. 2019 - 17:12)

"Revolta v ANO. Babiš přišel kvůli auditu a stíhání o bezvýhradnou podporu"....Vy v té fašistické Praze byste měli stáhnout ocas mezi nohy a KUŠOVAT !!!

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 15:12)

Hranice jsou od toho, aby se překračovaly. (Izraelec Yoram Navon)

Jedovatej (St, 4. 12. 2019 - 17:12)

Hranice niesú korzo, aby sa tu volakdo prechádzal! (Gustáv Husák).

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 15:12)

Hranice je univerzální slovo, neznamená jen hranice států, ale obecně. Takto to mělo být myšleno. Kdo lže ten krade. T.G.M.

Dr. M. F. PODLAHA (St, 4. 12. 2019 - 14:12)

Kdo lže, ten krade
»Ekonomicky« jsem přesvědčený socialista a »politicky« jsem liberál. Kapitalismus reformami zlepšit nelze. Kapitalismus je třeba odstranit. Všude na světě. To ale není tak jednoduché, jak si to mnozí v šedesátých letech představovali.
Jsem také proti tomu, aby člověk, který něco nového vyrábí, byl považován za vykořisťovatele. Kdyby nikdo nic nepodnikal, tak bychom byli na úrovni mladší doby kamenné. Ati, kteří se v šedesátých letech chvástali tím, že jsou »chudí«, by zůstali chudí až do smrti, kdyby nikdo nic nového neudělal.
Jak jsem již řekl: Bohatství, samo o sobě, není nic špatného. Jde o to, aby někdo nezbohatl jen proto, že umí dobře lhát a krást. Masaryk říkal: Kdo lže, ten krade.
Dr. M. F. PODLAHA, Neureichenau, SRN

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 15:12)

Kdo nemá ani základní ekonomické vzdělání a chybí mu i zdravý selský rozum, ten vidí vykořisťovatele i v listonoši. Jinak řečeno - je jen pako s rudimentárním komunistickým názorem, a je lehkou kořistí každého demagoga. Na venkově takoví lidé rozumně mlčí, ale v Praze chodí nejčastěji na mitinky Milionů chvilek a tleskají každému demagigickemu vypatlanci a nepřáteli demokracie, který tam promluví.

4.12. (St, 4. 12. 2019 - 14:12)

Děkuji učím se mít trpělivost s některými muži.Je to prý klid,ticho,sebeovládání,tolerance,důstojnost a schopnost vydržet bez stížností.
Potom je trpělivost považována za cnost.

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 15:12)

Začínáš už jako ty zaostalé političky, které děkuji mužům, že je vpustili do politiky. Samostatná sebevědomá žena není odkázána na cizí laskavost, a sama si vezme díky své inteligenci, znalostem a morálce to, co jí přísluší. A nedělá ze sebe kašpara.

4.12. (St, 4. 12. 2019 - 15:12)

...sama si vezme to co jí patří jistě...

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 14:12)

Na ní neberte ohledy, je duševně výstřední.

Reklama

Přidat komentář