Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

4.12. (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

To určitě.

aladin (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

"Očima Saši Mitrofanova: Kreml vystřelil na Řeporyje a minul"....Řeporyjští fašisté si zvolili fašistu a tak ho mají !!! Budiž jim přán !!!

aladin (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

"Očima Saši Mitrofanova: Náhoda? Nemyslím si"......Sašo, tihle lidé o kterých takto ironicky píšeš jsou slušní lidé, nejsou to ádné bezohledné hyeny, kterých se ty zastáváš, tito lidé by se nechali i zastrašit nějakou fašistickou stranou, víte ??? Proto je tam nikde nevidíte, počkejte si na výsledek voleb, já za sebe mu dám hlas, ti darebáci co tu vládli před tím jen zabovali a rozkrádali republiku, zkrátka to co komunisti nahospodařili oni rozkardly vytunelovali, rozprodali cizákům a chtěli by to zase, proto potřebují odstranit Babiše a EU zase proto, že tu Babiš nechce islámisty !!! Jaké že to nosíte brýle ??? Růžové a nebo černé ???

aladin (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

"František Podškubka, Ostrava
Včera 17:30+34|-0...Co ta Gréta zdolala??? Byla převezena z bou A do bodu B luxusní plachetnicí. To je vše.
O nic se nezasloužila, protože ji zviditelňují uměle, jak jinak by se neznámá holka mohla
prosadit. Je nutné se zamyslet i nad touto manipulací, oč jde těmto lidem, kteří chtějí
ovládat děti ke svému prospěchu??? Proč média masivně nepodporují sami o sobě hnutí
k poznání přírody a návrat k řádu, který už tady byl? Úcta k přírodě, osobnostem, starším lidem ..... Ale pane Františku, to bylo za komunistů, přece nechcete aby se kapitalizmus choval jako komunizmus, koho by pak kapitalisté brali na okrádali ???

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 20:12)

Gréta ráda pluje lodí. To je celé. Nedivil bych se, kdyby v rámci svého koníčka odplula do Středomoří zachraňovat imigranty. To už by dozajista dostala tu Nobelovku. -------------------------------------------------------------------------------Škoda holky. Jak pořád lítá po světě a neučí se ve škole, bude blbá jak tágo. A švédská sociálka mlčí. Hlavně že unesla české i jiné děti. Švédové jsou zvrhlíci.

4.12. (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

Na které kolei brousil lavici?

aladin (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

"Venezuelská opozice ztrácí podporu, oslabuje ji korupční skandál "......Stejná opozice jako u nás, taky samej zloděj !!!

aladin (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

"KOMENTÁŘ: Primátor Hřib má primárně řešit Prahu, a ne Čínu, Rusko, audity a podobně - Thomas Kulidakis"......Proč už Hřib neni stíhán za rozvracení vztahů České republiky s ostatními státy ??? Co dělá BIS ??? Nevidí to bezpečnostní riziko, které postihne celou zem ??? A nebo musí poslouchat CIA ???

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 20:12)

Zavřít Hřiba za rozvracení vztahů mezi státy? To ty bys byl v teplácích už nejmíň rok.

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"pristani-na-mesici".....Novinky, proč jste nedali video, jak Armstrong dopadne na povrch Měsíce a jak se mu z pod bot vyvalí obláček prachu, který výří a vypadá to, jako by do něj z levé strany foukal ventilátor !!! Snad ne od chlazení skafandru ??? Jak může prach výřit tam, kde není atmosféra ??? Jak může měsíční prach výřit, když jeho konzistence je podobná mokrému písku ??? VLAJKA : Podle NASA prý vlála proto, že to způsobilo chazení skafandru !!! BLA, BLA, BLA, skafandr má uzavřený systém !!! Po takovém odfouknutí (kyslíku) by se astronaut udusil, žádný by mu nezbyl !!! Tady vidíte, co si Americká garnitura myslí o Amerických občanech !!!

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"Odstupte, rezignujte, nezatěžujte Česko, vyzývá opozice Babiše".....Opozice se potřebuje dostat ke korytu, aby mohla zase krást státní peníze, třeba jako Piráti na svých cestách po světě !!! DOST BYLO OPOZICE U NÁS !!!

luci (St, 4. 12. 2019 - 23:12)

Je až dojemné jak pravicová opozice zachraňuje čtyři sta padesát milionů , když tady během svého působení nechala rozkrást miliardy a pochopitelně na tom participovala .

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"NATO posílí obranu Pobaltí a Polska, upozorňuje i na vliv Číny" Jens Stoltenberg, jdi i s tím útočným paktem do prdele, my žádnou válku nechceme a jestli ji chtějí Američtí Sionisté, tak ať si ji rozpoutají doma !!!

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"KOMENTÁŘ: Primátor Hřib má primárně řešit Prahu, a ne Čínu, Rusko, audity a podobně - Thomas Kulidakis"....Hřib je fašista !!!!!!!!!!!!!! Co jste si pražáci zvolili, to máte !!! ( Necinkali jste při tom klíčema ?)

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Mě se na Hřibovi líbí, že zrušil smlouvu s Pekingem, a podepíše smlouvu Tchaj-pejí. Aspoň on umí dát zpupné Číně po čumáku. Ale líbila se mi i Krnáčová s jejími "zpovykanými Pražáky".

ShabbaTot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

Peking se chová ke Praze vzpupně,vzpurně,drze a arogantně...vyhrožuje a tyká varovně prostem...no to oni ale fakt myslej,že ČR spadá pod tu jejich Čínu a bude skákat,jak Pekong píská...bo co?!.....Tady není žádný Honkong!...At si strčej ty své prachy co západ dal a může vzít někam...bude nám dobře i bez nich..já jahoda si myslím,že americký břidlicový plyn a ropa to zajistí.Nu...vlhký sen prognostiků se kácí a mlžavě po otevření víček odchází v niveč a zapomění...že Čína zde v ČR nastolí stabilizaci společnosti a tak....prdlačky nastolí..NATO je u nás v NATO ukrutně spoooustu kverulantů

a (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

lidí s jednoduchou maturitou, jako jsi ty

ten (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

pražský vypatlanec, kterého zmiňuješ, je právě Hřib. Který se ti líbí. Máš to všechno nějaké popletené. Myslím, že trpíš záští vůči Praze jako takové, debilové na úřadu ti nevadí. Tím jsi taky vypatlanec, ale pouze okresní

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 20:12)

I blázen někdy řekne nebo udělá něco správného. A mám proto Hřiba za to také zatratit? ---------------------------------------------------------- Jsem tak objektivní, až se musím sám obdivovat.

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"ON-LINE: Přidejme učitelům, burcuje Valachová navzdory Hamáčkovi".....Co tam ta ničitelka školství ještě dělá ????????????????????????????????????????

Reklama

Přidat komentář