Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

"KOMENTÁŘ: Primátor Hřib má primárně řešit Prahu, a ne Čínu, Rusko, audity a podobně - Thomas Kulidakis"......Proč už Hřib neni stíhán za rozvracení vztahů České republiky s ostatními státy ??? Co dělá BIS ??? Nevidí to bezpečnostní riziko, které postihne celou zem ??? A nebo musí poslouchat CIA ???

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 20:12)

Zavřít Hřiba za rozvracení vztahů mezi státy? To ty bys byl v teplácích už nejmíň rok.

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"pristani-na-mesici".....Novinky, proč jste nedali video, jak Armstrong dopadne na povrch Měsíce a jak se mu z pod bot vyvalí obláček prachu, který výří a vypadá to, jako by do něj z levé strany foukal ventilátor !!! Snad ne od chlazení skafandru ??? Jak může prach výřit tam, kde není atmosféra ??? Jak může měsíční prach výřit, když jeho konzistence je podobná mokrému písku ??? VLAJKA : Podle NASA prý vlála proto, že to způsobilo chazení skafandru !!! BLA, BLA, BLA, skafandr má uzavřený systém !!! Po takovém odfouknutí (kyslíku) by se astronaut udusil, žádný by mu nezbyl !!! Tady vidíte, co si Americká garnitura myslí o Amerických občanech !!!

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"Odstupte, rezignujte, nezatěžujte Česko, vyzývá opozice Babiše".....Opozice se potřebuje dostat ke korytu, aby mohla zase krást státní peníze, třeba jako Piráti na svých cestách po světě !!! DOST BYLO OPOZICE U NÁS !!!

luci (St, 4. 12. 2019 - 23:12)

Je až dojemné jak pravicová opozice zachraňuje čtyři sta padesát milionů , když tady během svého působení nechala rozkrást miliardy a pochopitelně na tom participovala .

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"NATO posílí obranu Pobaltí a Polska, upozorňuje i na vliv Číny" Jens Stoltenberg, jdi i s tím útočným paktem do prdele, my žádnou válku nechceme a jestli ji chtějí Američtí Sionisté, tak ať si ji rozpoutají doma !!!

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"KOMENTÁŘ: Primátor Hřib má primárně řešit Prahu, a ne Čínu, Rusko, audity a podobně - Thomas Kulidakis"....Hřib je fašista !!!!!!!!!!!!!! Co jste si pražáci zvolili, to máte !!! ( Necinkali jste při tom klíčema ?)

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Mě se na Hřibovi líbí, že zrušil smlouvu s Pekingem, a podepíše smlouvu Tchaj-pejí. Aspoň on umí dát zpupné Číně po čumáku. Ale líbila se mi i Krnáčová s jejími "zpovykanými Pražáky".

ShabbaTot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

Peking se chová ke Praze vzpupně,vzpurně,drze a arogantně...vyhrožuje a tyká varovně prostem...no to oni ale fakt myslej,že ČR spadá pod tu jejich Čínu a bude skákat,jak Pekong píská...bo co?!.....Tady není žádný Honkong!...At si strčej ty své prachy co západ dal a může vzít někam...bude nám dobře i bez nich..já jahoda si myslím,že americký břidlicový plyn a ropa to zajistí.Nu...vlhký sen prognostiků se kácí a mlžavě po otevření víček odchází v niveč a zapomění...že Čína zde v ČR nastolí stabilizaci společnosti a tak....prdlačky nastolí..NATO je u nás v NATO ukrutně spoooustu kverulantů

a (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

lidí s jednoduchou maturitou, jako jsi ty

ten (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

pražský vypatlanec, kterého zmiňuješ, je právě Hřib. Který se ti líbí. Máš to všechno nějaké popletené. Myslím, že trpíš záští vůči Praze jako takové, debilové na úřadu ti nevadí. Tím jsi taky vypatlanec, ale pouze okresní

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 20:12)

I blázen někdy řekne nebo udělá něco správného. A mám proto Hřiba za to také zatratit? ---------------------------------------------------------- Jsem tak objektivní, až se musím sám obdivovat.

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"ON-LINE: Přidejme učitelům, burcuje Valachová navzdory Hamáčkovi".....Co tam ta ničitelka školství ještě dělá ????????????????????????????????????????

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"Senát vrátil Sněmovně zvýšení rodičovského příspěvku, chce ho pro víc rodin"...........Podporu pouze pro rodiče, kteří pracují !!! Pro parazity NIC !!!

aladin (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

"Šéf poslanců ČSSD kvůli Babišovi opatrně dloubl do ANO"....Jo, jen tak dlouho vrtejte, až se k moci dostane Kalouskova zlodějská klika, ta vás pak vyšachuje a bude pokračovat v rozkrádání našeho státu za podpory západních zemí !!!

Jedovatej (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

„Hlavní město plánuje od školního roku 2021/2022 zvýšit počet míst na gymnáziích. Magistrát chce nové třídy umístit do středních odborných škol, aby mohl využít tamní kantory. V budoucnu chce současné vedení Prahy dále podporovat všeobecné vzdělávání a místa na gymnáziích rozšířit o tisíce míst, napsala ČTK. Novinářům to dnes řekl radní pro školství Vít Šimral (Piráti). Cílem podle něj je, aby v Praze každý, kdo chce jít na gymnázium, tu možnost dostal.“ (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Praha-planuje-rozsirit-pocet-mist-na-gymnaziich-o-tisice-605769/diskuse) --- „ kdo chce jít na gymnázium“? - To má bejt vtip? A co když „bude chtít“ i naprostej magor, neschopnej ani zavázat si tkaničky vod bot – taky má dostat tu možnost? --- „Koncepce vzdělávání vedení magistrátu je podle Šimrala zaměřena na všeobecné vzdělávání tak, aby byli absolventi středních škol schopni se přizpůsobit měnícímu se pracovnímu trhu.“, píše se v článku… jo, je jistý, že se pracovní trh mění, jsem ale přesvědčenej, že mnohej z těch absolventů gymplů nehledá uplatnění na pracovním trhu, ale zašívání v nějaký vykurvený neziskovce, založený na blbejch kecech… a erárem sypanejch prachách...

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Pražští vypatlanci zase promluvili. Jsou tak hloupí, že nechápou, že na gymnázium nejmíň půlka národa nemá. Aspoň na to normální, kde se maturuje i z matiky a kde se hledí na znalosti, ne na počet absolventů. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Argument, že trh potřebuje více středoškoláků, je směšný. Jasně že potřebuje. No a co? To na gymnáziu slevíme tak, aby tam mohl vystudovat každý vůl? (Podotýkám, že nejsem zaujat proti méně inteligentním žákům - mohou z nich být výborní řemeslníci, obchodníci.) Vždyť gymnázium je jen přípravou na vysokou, k ničemu jinému není dobré. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Začíná mi to připomínat plzeňská práva, učící pod heslem - dáme to všem, a do půl roku. K tomu na školách řádí inkluze. Já myslím, že v těchto podmínkách vystuduje dobrou vysokou školu jen opravdu nadaný žák.

4.12. (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Ještě mu chybí do rukou meč.

aladin (St, 4. 12. 2019 - 17:12)

"Kdosi namaloval nápis T-34 na ledního medvěda".....T 34 byl supertank, ale lidská omezenost nemá hranic !!!

ShabbaTot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 19:12)

Tygr byl lepší....se svým kanolauf88mm si dával T 34 ke snídani,svačině,obědu,přesnídávce a k večeři a když mu šmakovalo,tak si klidně zašel v noci do lednice a dal si nášup...nu...nepopírám,že T 34 byl výborný tank,to bezesporu,jenže moderní války se Aladin nevyhrávají kvalitou a tu měl Němec lepší,ale hlavně kvantitou a tu měl větší Rus a jeho spojenci...přece jenom..nedalo se válčit proti celému světu a Hitler byl magor co na to doplatil.Nezastávám se ,pouze konstatuji...německé zbraně prostě nejlepší svého času na světě ,no,.,

Reklama

Přidat komentář