Reklama

Tresty v práci

Radka (Út, 3. 12. 2019 - 07:12)

Dostaneš i dnes

Honza (Čt, 28. 11. 2019 - 15:11)

Když mi bylo 21 dělal jsem v lese s partou Ukrajinců. Jednou mě jeden přistihl jak šmíruju jeho kámoše za smrčkama jak močí a honím si při tom ptáka. Svlekli me do naha a přivázali ke stromu. Provázkem mi podvazali koule a konec provázku přivázali na větev stromu na proti. Pořádně nasponovali a šli se najíst. Každou chvilku některý z nich vstal a pres ty koule me placnul. Někteří jen trochu ale většinou dost silně. Asi po dvaceti minutách jsem se počůral. Myslel jsem ze to ukončí. Ale to jsem se spletl. Ten co jsem ho smiroval ke me přišel a začal mi kroutit bradavkama. Bolelo to ale můj pták se začal stavět. Ostatní se smali a šli si to taky zkusit. Nakonec me rozvazali ale az do večera jsem mel jen boty a rukavice a musel tahat větve úplně nahej. Večer nasedli do auta a řekli mi ze tašku s věčná budu mit na konci cesty u silnice . Potom odjeli. Byl to asi kilometr a cesta končila na odpočivadle u silnice. Už z dálky jsem viděl na stromě svoji tašku. Když už jsem byl jen kousek najednou sjelo ze silnice auto a zastavilo. Věděl jsem ze to k tašce nestihnu a tak jsem se schoval. Z auta vystoupila starší žena poposla do lese , rozhledla se , stáhla kalhoty a kalhotky sedla si a začala močit. Nevydržel jsem to a začal si honit ptáka. Přestal sem dávat pozor , pohnul se a praskla mi pod nohou větvička. Ženská se otočila vyskočila natahla si kalhoty a začala řvát. V první chvíli jsem zůstal stát a s tvrdým perem v ruce na ní civěl. Najednou se otevřeli dveře u auta a z nich vyskočil chlap jak hora. Ženská ukázala prstem mim směrem a chlap se rozběh. Na nic jsem nečekal pustil jsem ptáka a zdrhal. Hnal me po lese pěkně dlouho ale naštěstí nedohonil. Vzdal to a šel k autu celou cestu zpátky hulakal a nadával mi. Já stal v predklonu ruce na stehnech a vydýchával se. Při tom sem se díval jak mi stojí péro. Vzal jsem ho do ruky a několikrát si přetáhl kůžičku přes žaluda a udělal se. Hezkych pár cákanců přistálo na pařezu predemnou. Počkal jsem az odjedou došel si pro tašku oblékl se a vyrazil do města.

Petra S (St, 27. 11. 2019 - 13:11)

Ahoj,
vidím že hodně z vás má zkušenost s tím že v práci dostaly na zadek.
Chtěla bych se podělit o svůj zážitek a také se zeptat na Váš nazor.
Je mi 27 a pracuji ve firmě přítele své sestry - asistentka jednatele.
Je to dobrá práce, více než dobře placená. Šéf (přítel sestry) se ke mě vždycky choval hezky, pokaždé mi nechal 100% prémii a nikdy se ani trochu nepovyšoval.
Včera si mě zavolal do kanceláře že musíme naplánovat schůzky u zákazníků. Nikdy by mě nenapadlo co se stane.
Ukázal mi špatně vystavenou fakturu, kterou jsem poslala zákazníkovi, místo EUR jsem tam dala CZK. Omluvila jsem se že nevím jak se to mohlo stát.
A najednou se to stalo. Otočil mě a ohnul mě přes stůl. Rychle mi stáhl kalhoty i kalhotky a naplácal mi na holou. Byla jsem takv šoku že jsem nemohla nic říct ani nic udělat. Je jsem tam byla přehnatá a dostávala na zadek jak malá holka. Trochu to bolelo ale nic strašného. Když skončil tak nechal ruku na jedné mojí půlce a silně ji zmáčknul. Potom mi přejel přejel přes celý zadek a s klidem řekl že můžu jít.
Vážně nevím co si myslet. Proč to udělal a o co mu šlo?
Chtěl mě jen potrestat za chybu nebo mi chtěl sáhnout na holou a k tomu mi naplácat? Opravdu nevím. Zajímal by mě názor třetí osoby.

Janča (St, 27. 11. 2019 - 08:11)

A vždy to teda bylo do slz. Kabelem od nabíječky na holou prdel je to fakt šíléné

Iva (Út, 26. 11. 2019 - 15:11)

Tak zatím jsem v práci s nikým nic neměla, ale zase jako oběť bych to nebrala. Občas to na mě příjde v práci a dělat si to sama na záchodě mi nepříjde moc šťastné. To radši, kdyby mě to udělal klidně i šéf každý den a přítel to vědět nemusí, ten může večer.

asistentka (Út, 26. 11. 2019 - 15:11)

No zažila jsem jedno i druhé a nemusí to být vždy ideální. Taky mi šéf ze začátku lichotil i dvořil, dával prémie a pak když jsem mu jednou podlehla, tak už to vyžadoval pravidelně. A vždy, když dostal chuť on a ne já. Později přišlo i na to, že mě vyplácel přes zadek. A ne nějak za trest, ale protože se mu to líbilo a jeho manželka mu to nedovolila. A řeknu ti, skrývat seřezaný zadek od šéfa před manželem není nic jednoduchého. Byla jsem celkem ráda když ho povýšili a odešel. Teď mám šéfovou, sice pěkně přísnou, ale zatím od ní nic podobného nehrozí.

Iva (Út, 26. 11. 2019 - 16:11)

Tak asi bych to tak moc neřešila, on je šéf a tak si to logicky určuje a kdy má čas. Ale dostávat na zadek by byl problém, to by přítel uviděl a bylo by zle. To by to tam taky mohl přít porovnat ručně a byl by průšvih. To, že mě někdo ošuká těžko pozná a bude mi to i milejší a příjemnější. A takový styl znásilnění mě dost láká a je vzrušující jen pomyšlení, ale v dnešní době se chlapy bojí i jen něco naznačit.

honza (Út, 26. 11. 2019 - 15:11)

Mě trestá šéfová , je o hodně starší , po práci musím k ní do kanclu , svléknout se a ona poručuje. Teď už ani ne za trest , dělá to i když nic nepokazím , bojím, se , aby se to nedozvědeli kolegové.

Ivana (Út, 26. 11. 2019 - 15:11)

To sis naběhl, vím o koho jde a nakopej jí mezi nohy. O Ostatní se postarám sama tak, že si tu ostudu veřejně nedá za rámeček, včetně nejbližších rodinných příslušníků, Díky za skvělou nahrávku Honzo.

honza (Út, 26. 11. 2019 - 18:11)

Kdybych jí nakopal , byl by z toho povyk a to já nechci. Ale taky bych to asi nedal , já se neumím prát a ona je taková udělaná .Dík za pomoc .

Ivana (Út, 26. 11. 2019 - 18:11)

Už ji kopat nemusíš. Už to frčí na Twittru a Instagramu i osobně poslány maily jejím nejbližším . Asi se v nejbližších dnech změní její chování a zítra se u ní v práci objevím.

Ivan (St, 27. 11. 2019 - 06:11)

Dobrá pomsta,to má koule.

Jana (Út, 26. 11. 2019 - 13:11)

podržela jsem šéfovi a byl klid. Našel si jinou oběť.

Iva (Út, 26. 11. 2019 - 12:11)

Nechat si dát na zadek, nevím, asi by se mi to nelíbilo. Mám šéfa chlapa a radši bych mu podržela a nechala se od něho ošukat. Užili by jsme si to oba a ne jen že on by měl radost z naplácání na zadek.

Jarmila (St, 20. 11. 2019 - 12:11)

Ahojte,
vidím, že se to děje opravdu všude.
Taky jsem v práci dostala na zadek.
Dělám na recept v jedné výrobní firmě. Nedávno jsem se pohádala s obchodním ředitel a dělá mi celkem peklo. Dokonce mi naznačil že mě nechá vyhodit.
Včera jsem udělala velkou chybu a zákazník chtěl zrušit obchod, který již byl domluvený.
Přišel na to kolega, který celý obchod domlouval. Je to asi 30 letý super kluk. R
Došel za mnou do kanclu a ptal se co se stalo. Přiznala jsem se mu a prosila ho ať to nějak spraví, že by nemohli vyhodit. Řekl že udělá co bude moct.
Později odpoledne když jsem už chtěla jít domů za mnou přišel, že zákazník je naštvaný a opravdu ruší celý obchod. Taky mi řekl že bych zasloužila na zadek. Ptala jsem se jestli se to dozví ředitel, řekl že určitě ano.
Začala jsem natahovat, protože se mi v práci líbí a nechci o ní přijít.
Kolega se mě snažil utěšit že se přimluví. Jenže já se bála že to nepomůže a moc ho prosila ať to vezme na sebe a potrestá mě on, jak jen bude chtít. Vykulil na mě oči, že jak to má udělat. Chvíli jsme Aše o tom bavili a když viděl jak se bojím souhlasil. Pak se zeptal spíš že srandy jak mě má potrestat, nenapadlo mě nic lepšího než že mi může dát na zadek jak sám říkal. První se tomu smál ale když pochopil že to myslím vážně souhlasil. Ve firmě už nikdo nebyl. Ohnul mě přes koleno a než jsem stačila něco říct mi vyhrnul sukni a bleskově stáhnul kalhotky. Naplácal mi na holou jak malé holce. Bude to znít divně ale bála jsem se vyhazovu tak jsem ho nechala a ležela tam prehnutá s holým zadkem čekala až skončí. Moc to nebolo a trochu se mi to líbilo.
Vážné jsem si nemyslela že po 30 ještě dostanu na zadek a k tomu od kolegy.
Když bylo po všem pohladil mě po prdelce a natáhl mi kalhotky.
Na jednu stranu jsem moc ráda že nepřijdu o práci, na druhou jsem se styděla ukazovat holou.
Co už já jsem spokojená a kolega určitě taky že mi mohl dát na zadek.

Janča (Po, 25. 11. 2019 - 07:11)

Tak lepší než vyhazoval, ale myslím, že jsi to měla dost jemné teda. Mně se stalo úplně to samé. Taky jsem nechtěla z práce a kývla šéfce na výprask na holou. A to byl opravdu výprask se vším všudy. Kabelem od nabíječky 30 švihanců. Brečela jsem jak malá holka. Ta bolest byla šílená!

Jarmila (Út, 26. 11. 2019 - 07:11)

Pravda je že to nijak tvrdé nebylo, možná protože mi naplácal chlap a ne ženská. Asi mu bylo blbé pořádně přitlačit. Ne že bych to necítila ale žádná velká bolest, natož abych brečela.
Kdyby to byla ženská asi by mi dala na zadek mnohem víc.
Takový výprask na holou ti fakt nezávidím.

Janča (St, 27. 11. 2019 - 07:11)

no od té doby jsem takto s holým zadkem byla u ní ohnutá ještě několikrát.

Jarmila (St, 27. 11. 2019 - 08:11)

No já zatím jen jednou, zatím mi znovu nenaplácal. Když se potkáme tak se chová normálně, žádné narážky nebo divné pohledy - všechno v klidu.
Ale já si vždycky vzpomenu že mi stáhl kalhotky a viděl můj holý zadek. Asi je to horší než že mi naplácal.

Janča (St, 27. 11. 2019 - 08:11)

No tak od ženské je to asi lepší, to je pravda. To mi nevadí, že mám holý zadek. Spíše ta bolest.

Reklama

Přidat komentář