Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Greta po 20 dnech na katamaránu Vagabond zdolala Atlantik"....A parníku to trvá měsíc !!!

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Žena prodala pozemky a poslala své úspory známosti z internetu"....Sakra, holka, já žiji v Čechách, nemohla bys mi taky poslat nějaký ten melounek ?

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Hřib letí do Bruselu, pořeší i audit o Babišovi".....A kdo poletí s ním na FAŠISTICK0 školení ???

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Maďarsko se chce spojit s Ruskem proti ukrajinskému jazykovému zákonu "......Hamáčku, co to plácáš za nesmysly ??? "Milan Harmáček, Praha 2
Dnes 13:59
+32
|
-31
Ano pane Volodine, obecně souhlas.
Nicméně, ruská vojenská agrese vůči východní Ukrajině (2014), to je podle Vás co?
To není ruský nacionalismus?
Agrese Kremlu vůči Ukrajině vyvolala na ukrajinské straně četné příkré reakce, mezi nimi i (mírné) potlačování ruštiny na ukrajinském území.
Po německé agresi do Sudet (1938) jsme tam my po roce 1945 zcela pochopitelně/správně potlačili němčinu.
Víte pane Volodine, akce vyvolává reakci." Ty Fašisto, pro tebe je vyvražďování Ruského etnika na Ukrajině -mírné-, IDIOTE !!! S vyvražďováním Rusů na jihovýchodě Ukrajiny začala Ukrajina jako PRVNÍ !!! Zkus si idiote představit, co by udělali USFT v takovém případě, převálcovali by Ukrajinu a v OSN by pak tvrdily, že chránily své občany !!! Jsi IDIOT !!!

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"NATO se chystá označit Čínu za hrozbu".....Útočný pakt NATO chce někoho označovat ??? Do jakého to hnoje nás zatáhli "naši" politici ???

ShabbaTot-Jahoda (Út, 3. 12. 2019 - 20:12)

americký orel bělohlavý sežere,vytráví a pak zvysoka vysere čínského nefritového králíka....jak známo,...orel králíky loví,to je prostě zákony přírody ....králík neuteče ,to je přece jasné....Finist,jasný orel zvítězí a měsíc bude celý jeho,od toho má supermoderní technologie Space X.....

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 17:12)

"Peking už nepustí do Hongkongu žádné americké vojenské lodě"....A bobře udělali, ti zasraní Amíci všude všecko jen rozvrtají !!! Mohli by zase vymyslet nějaké "Hongkongské jaro" a tím rozvrátit celý ostrov !!! Jde také o to, jestli si tam Amíci nechtěli udělat další vojenskou základnu !!!

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 17:12)

„Vlastenec pije jen republiku!“ (vlastenci Karlu Křičnému chutná tuzemský rum Republica z Božkova)

ShabbaTot-Jahoda (Út, 3. 12. 2019 - 19:12)

...já nyní piji plastové pivo polské výroby VAN PUR Beer ..je velice chutné a koupil jsem ho v akci v K za 20 KČ!..

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 17:12)

"Komentář: Spasibo, Pavel. Starosta Řeporyjí v ruské televizi pomohl propagandě".....Starosta Řeporyj není pane Just žádnž hrdina, starosta Řeporyj ne HLUPÁK !!! A to. že Západ ohrožuje Rusko je pane Just pravda !!! R. 1242 Němečtí rytíři, 1703 Švédové, 1812 Napoleon, 1914 opět Němci, 1941 a zase ti němci i když za touto válkou byli Sionisté a všichni tam šli jen LOUPIT !!! I když je řada lidí u nás zaslepená 68 rokem, tak vy pane just ne, vy víte přesně co děláte, jste totiž Sionista !!! Kdyby v 68 nepřišli k nám vojska VS, tak by nás západ schlamstl jako v 89 !!! Pořád slyším bláboly o demokracii, jak mi vysvětlíte, že Spojené státy podporovali Pinocheta, Franka, UCK a Fašisty na Ukrajině ??? USFT se pokoušela rozpoutat válku mezi Ukrajinou a Ruskem !!! Porošenko byl fašista, ale nebyl blbej aby za zájmi Amerických Sionistů zavlekl Ukrajinu do války !!! Američtí Sionisté by už dávno (za JFK) přepadli SSSR - Rusko, ale bojí se odvety !!! Nikdo, ani oni by nepřežil nukleární válku !!! Proto si postavili Úpatní tunel pod Alpamu a proto připravují výstavbu "BYVAKU" na MARSU, až bude hotový, rozpoutají 3 sv. válku a uletí na Mars a až skončí nukleární zima, tak se vrátí !!! A s tím vašim tvrzením, že Češi nenávidí Rusko jste směšný !!! Největší hrozba pro svět jsou SIONISTÉ !!!

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 16:12)

Správně nadanit podnikatele a pracující je velké umění. Např. podle komína, ani podle počtu oken to nebylo ideální. Ani podle hlavy nebo akrů půdy. Až jsme se dohrabali do počítačového věku a mohli zavést DPH. To je daň jak víno - všichni spokojeni. Platit DPH musí všichni, i podvodné čubky, a vo tom to je.

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Díky, Novotný, díky! ------------- Řeporyjský starosta tak vybudil Rusy, že se ozvalo i jejich tvrdé jádro. Žirinovský se vyjádřil, že Stalin byl málo tvrdý. Že po válce měl nechat v každé dobyté evropské zemi sto tisíc vojska, Čechům odvézt do SSSR veškerý průmysl, a nechat je vyrábět jen párky a pivo. Což je názor asi tak poloviny Rusů, kteří stále miluji krvavého psa Stalina. ----------------------------
Teď aspoň všichni vidíme, jaká jsou Rusové svoloč. (A to už si kdejaký zabedněnec u nás začínal myslet, že Rusové se stali volnomyšlenkáři jako jejich Pussy Riots.)

Jedovatej (St, 4. 12. 2019 - 04:12)

Soudit a hodnotit Rusy jen podle Žirinovskýho je podle mýho stejně pošetilý, jako soudit vobyvatelstvo malý země v srdci Evropy podle řeporyjskýho starosty… nebo tu malou zemi v srdci Evropy soudit jen podle vovyvatelstva jejího hlavního města… „volnomyšlenkáři jako jejich Pussy Riots“? - Co volnomyšlenkářskýho je na rvaní zmrzlýho kuřete mezi nohy, na šoustání v muzeu, nebo dokonce v církevním svatostánku? Vobyčejná, zvrácená snaha vo popularitu, nic jinýho… a nic divnýho, že se týhle skupiny vehementně zastávala veškerá protiputinovská a protizemanovská pakáž.--- Ten modroptáckej ubožák se prostě jen vytrvale snaží zviditelnit, nadšenej potleskem toho, co bejvá voznačovaný jako pražská kavárna… Je ale bohužel dost logický, že Rusové si i podle vystoupení takovejch magorů dělaj názory na evrpopský země… jen si vzpomeň, z čeho všeho je Rusko bez důkazů vobviňovaný… namátkou Skripalovi, sestřelený éro nad Ukrajinou,… kapka ke kapce…, vopravdu se nedivím, že koukaj na západ dost nedůvěřivě. --- Je taky votázkou, jestli je to řeporyjský hovado žvanilo a žvaní jen samo za sebe, nebo plní nějakej plán – já vopravdu nemusím všelijaký konspirační teorie, ale je třeba celkem jasný, že spolupráce Evropy s Ruskem by dost vadila americkýmu běloptákovi a vodsunula ho na druhou kolej... a právě vo to možná jde.

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 12:12)

Když nevezmeš na vědomí, že nejmíň polovina Rusů dodnes obdivuje Stalina a má podobné názory jako Žirinovský, to nic na tomto faktu nezmění. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Novotný byl šašek dříve a je šaškem i dnes. To mu nezabránilo stát se starostou. Prostě posoudil své možnosti, zjistil, že ve vědě si reputaci (jako třeba Drahoš) neudělá, v popkultuře se mu také moc nedařilo, a tak se zviditelňuje šaškováním. Hanychová, protože je blbá jak tágo, to dělá podobně. Hlavní je, že o tobě národ ví. Pak tě (už třeba ze srandy) někam pozvou, můžeš něco uvádět apod. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak řečeno - pro některé Pražáky je nebýt pravidelně na internetu nebo v novinách něco jako smrt. Zvrácená snaha o popularitu? Popularita vynáší. Taková je doba. Zatímco jiní musí za svoji propagaci tvrdě platit, skandalisté ji mají zadarmo. Probuď se, žijeme v ideově zdegenerovaném dvacátém prvním století.

ShabbaTo-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 05:12)

Jedovatej ty jsi prolhaný jak Kreml!...Však on Žirinovský moc dobře věděl jak a ke komu promluvit!...Nemysli si,že to nevěděl a jak uvažuje drtivá nadpoloviční většina prostého ruského lidu....hele!...Měli jsme je tady 42 let a můžeš si být jist,že nadpoloviční většina prostého českého lidu zde žádné ruské okupanty již nechce a na to můžeš vzít klidně jed!..Ano...s vlasovcama se shodnem,ale jak se zdá,vše se začíná v této dizkuzi opět zajíždět do starých dobrých kolejí na kordy,šavle a mačety...no to si se mnou teda ještě užiješ!

Jedovatej (St, 4. 12. 2019 - 06:12)

Ty seš prostě zaťatej, černoprdelnickej pokrytec, a jako vobvykle mícháš hrušky s jabkama... kde, ty blábolile, píšu něco vo to, že by český vobyvtelstvo chtělo nějaký ruský vokupanty? Nikde, pochopitelně... ten můj příspěvek je snad dost srozumitelnej, aspoň pro myslící jedince, schopný porozumět psanýmu textu. --- A mimochodem, když jsi nakous ty vokupanty - jaký procento českýho lidu by si asi podle tvýho přálo vokupanty americký? To je hned něco jinýho, že jo, Jahodovej, přece ten vorel bělohlavej, strážce demokracie, a další blablabla... Kdybys měl nějaký smysluplný argumenty, troubelíne, pokusíš se vyvrátit můj podle mýho logickej závěr, že jde vo snahy zabránit evropský a ruský spolupráci, který by amíky vodstavily na vedlejší kolej - k tomuhle uveď svý, pokud možno fakta, bez těch vobvyklejch vobludnejch reklamních kydů, pokud seš toho schopnej... ale řek bych, že to je vysoko nad tvejma možnostma.

Shabbatot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 15:12)

Ale to víš že jsem...Rusům nevěřím ani nos mezi očima, podívej na Ukrajinu a válku na východě...to samo Krym.... Dobře,Rusko si vzalo akorát zpět svůj dar , který ve slabé chvíli darovalo Kyjevu,ale těch lži kolem toho, prý dovolenkari a tak a ruská armáda s tím nemá nic společného ... všechno mlžení, pokrytectví a lež.Nedelej si iluze, že se nechtějí vrátit zpět k nám !! Stejně jak Zirinovsky uvažuje nadpoloviční většina Ještě že jsem v NATO....jo a po panu Babiš jede západní Evropa....no....a ta má VELICE schopné právníky,jo,jo.. kdoví co za tím bude.... že by neochota přijímat ekonomické běžence...??

.

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 16:12)

Nějak ses tady zakoktal, Jahodo. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Podle mě je ruská morálka mnohem horší než naše. Jinak řečeno, Rusové jsou, obecně vzato prolhané čubky beze cti, viz už jen ty jejich neustávající aféry se sportovním dopingem, zcela nepochybně řízeným státem, viz to jejich enormní překrucování dějin, viz zavírání opozice pod hloupými záminkami. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A to prosím my sami nejsme žádní morální lúmeni. Vždyť bezostyšně stále říkáme: Kde nekrade, okrádá rodinu., falšujeme disertačky a doktorské práce, kriminalita celkem dost velká.

Shabbatot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 15:12)

Ale to víš že jsem...Rusům nevěřím ani nos mezi očima, podívej na Ukrajinu a válku na východě...to samo Krym.... Dobře,Rusko si vzalo akorát zpět svůj dar , který ve slabé chvíli darovalo Kyjevu,ale těch lži kolem toho, prý dovolenkari a tak a ruská armáda s tím nemá nic společného ... všechno mlžení, pokrytectví a lež.Nedelej si iluze, že se nechtějí vrátit zpět k nám !! Stejně jak Zirinovsky uvažuje nadpoloviční většina Ještě že jsem v NATO....jo a po panu Babiš jede západní Evropa....no....a ta má VELICE schopné právníky,jo,jo.. kdoví co za tím bude.... že by neochota přijímat ekonomické běžence...??

.

Shabbatot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 15:12)

Ale to víš že jsem...Rusům nevěřím ani nos mezi očima, podívej na Ukrajinu a válku na východě...to samo Krym.... Dobře,Rusko si vzalo akorát zpět svůj dar , který ve slabé chvíli darovalo Kyjevu,ale těch lži kolem toho, prý dovolenkari a tak a ruská armáda s tím nemá nic společného ... všechno mlžení, pokrytectví a lež.Nedelej si iluze, že se nechtějí vrátit zpět k nám !! Stejně jak Zirinovsky uvažuje nadpoloviční většina Ještě že jsem v NATO....jo a po panu Babiš jede západní Evropa....no....a ta má VELICE schopné právníky,jo,jo.. kdoví co za tím bude.... že by neochota přijímat ekonomické běžence...??

.

Reklama

Přidat komentář