Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 15:12)

Tak si vydělej a zavolej Escort. A zaplať

Miluna (St, 4. 12. 2019 - 16:12)

Abych si nějakou vybrala a ona přijela zamnou a zaplatila jí já??? To se mi nechce.Já v tom potřebuju kousek citu,zvlášť když sem v tomhle stavu.Chybí mi Kača a tady ženy který mam ráda.Já už smutnim i po nich když o nich nevim.Sem teď sama tak je mi trochu líp ale Sergej má stejně večer přijít a já nemam na něj náladu.Kéž bych časem měla ten důchod a věděla že byt utáhnu sama a kdyby on pochopil že se mi bydlet s nikym už trvale nechce.Nevim jak tohle v budoucnu řešit.Ať přemýšlim jak přemýšlim nejlepší by to bylo mít důchod a bydlet sama.Ale nevim jak se Sergeje zbavit aby pochopil že třeba se ho nechci zbavit uplně ale jen tak trochu.Kdybych věděla že budu zajištěná tak bych mu to asi řekla.Ale teď ještě nemůžu.Chápu už sama sebe že se dusim v práci v kolektivech a vlastně i ve vztahu,proto se mi nejspíš dějou i ty stavy.Stačilo by mi s lidma jen schůzky a zase jít pryč,jako to má třeba Bianka.Partu taky potřebuju ale člověk se sejde popovídá a užije a zase jít do svého do klidu.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 16:12)

Dušení se v práci v kolektivech ti doporučili všichni psychiatři, nezapomeň. bez práce to nepůjde. A i ti, co mají důchod se dusí v práci, jsou pro ně specializované dílny

Miluna (St, 4. 12. 2019 - 14:12)

Kači a skoro důchodce jak vám je? Chybíte mi tady.Já už sem závislá i tady na vás na některých a když o vás dýl nevim tak sem i nesvá.A je tu ještě nějaká žena jak chtěla ode mě masáž? Nebo chtěla něco víc? Že jestli mam do toho jít časem jestli se uzdravim.Teda jestli opravdu to někdo chtěl a myslel to opravdu.A jen ženy.

proč (St, 4. 12. 2019 - 11:12)

až příští týden?

Miluna (St, 4. 12. 2019 - 11:12)

Protože vypadá že našel byt kde budou moc být i děti a musim ještě pár dní fungovat kvuli dětem protože babi zas musí taky na kontroly po doktorech a nemocnici a chtěji si chvíli odpočinout.Tak týden musim být s dětma.

Miluna (St, 4. 12. 2019 - 11:12)

Opravu sem zařídila a do školy šla jen díky rivotrilu.Kdyby rivotril nebyl tak věřim že už nevstanu.Udeřilo to na mě silněji než jindy takže přiznávam že jste měli pravdu a příští týden pojedu do nemocnice,ne asi ale určitě,už sem rozhodlá.Poslechnu slova Bianky a Kači a ještě anonymky a Ivy a pojedu teď už opravdu.Vidim sama že už to nejde jak už neni síla ani vstát z matrace nebo něco vařit,sex už taky nemam.Ani na Lucku si tolik nevzpomenu,tak to nejsem já,dělá mi problem už cokoliv.A vim že budu potřebovat fungovat,i kvuli dětem.S těma přihláškama je spousty práce a ještě k tomu moc tomu nerozumim.Mam už možnosti jen si to jít hodit nebo léčbu a rozhodla sem se tu léčbu protože ne že bych to neuměla si to hodit,ale kvuli dětem,Lucce,Sergejovi,rodičum,to neudělam.Sergej mi taky řekl ať tam jedu že prý vidí že sem jiná.Zajímá mě samotnou jak to s Luckou budu mít dál a děti jak budou až budou větší a pořád je ve mě myšlenka že tohle všechno vidět ještě chci a rozkvetlou jarní přírodu,moje oblíbené pořady atd..takže už určitě léčbu a sem zvědavá jestli mi to pomůže i na migreny a občasný PMS.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 10:12)

Miluna má dost psychické i fyzické síly na to, aby odřídila auto, zařídila opravu, šla do školy se synem, denně souložila, fotila se a vkládala fotky na internet. A zvdla by cokoli co by jí rodiče nařídili. Takže klid, drama se konat nebude. Vždycky na to skočíte, jen se to opakuje

máš (St, 4. 12. 2019 - 10:12)

pravdu, je to už obehraný divadlo.

až se zhroutí (St, 4. 12. 2019 - 10:12)

tak to teprve nikam nepůjde. Nebude mít sílu se ani obléci, natož někam vyrazit. Spíš hrozí, že si něco udělá.

je to jedno (St, 4. 12. 2019 - 10:12)

Miluna živoří a libuje si v tom. Mám podobné problémy jako ona, narozdíl od ní se léčím, pravidelně docházím na psych., a daří se to zvládat. Ne, že by nebyly propady, ale nejsou tak drastické jako u Miluny. Ona se dávno rozhodla, že se léčit nebude, je to jejé rozhodnutí, její život, její trápení. Pomoci se jí nedá.

bianka (St, 4. 12. 2019 - 07:12)

Noční anonyme, myslím si, že to, co dělá psych. nemoc s mozkem víme. Krom rýpavých anonymů.

Ivana (St, 4. 12. 2019 - 16:12)

Bianko, taky seš nemocná?

bianka (St, 4. 12. 2019 - 16:12)

Jestli myslíš duševní nemoci, něco málo o tom vím. Jinak mě trápí asi jen artroza. :-) Za týden budu vědět podle snímků.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 22:12)

Kdo neprožil, nepochopí.

bianka (Čt, 5. 12. 2019 - 07:12)

Mám blízko sebe autistu, schizofrenika, ADHD......depresivního člověka. Umím se vžít. Každý ví, že se s ním něco děje, že je jiný, ale tvrdí, že lékaře nepotřebuje. Káčo.. děkuji.Ale já doopravdy i když se umím vžít, jak vidím, že to jinak nejde, ani po dobrém, ani po zlém, vnitřně nejsem v klidu. Stav takových nemocných lidí roste, a když nemají snahu si pomoci, nikoho to nezajímá. Dokud se něco nestane....Snad se vám dovede Milunu navézt a dostat k lékaři. Já to vzdávám.

Lalla (Čt, 5. 12. 2019 - 08:12)

Bianko, na tebe jsem nezapomněla, správně to popsala, je to tak

bianka (Čt, 5. 12. 2019 - 08:12)

Lallo.... jsme každý jiný, co člověk to jiný názor, pohled... vše je o toleranci druhého a o diskusi, která je nám tady nabídnuta. Musím zase jít, mějte hezký den.

bianka (St, 4. 12. 2019 - 07:12)

Nevěřím tomu, že tam půjde bude to jak píše:Tak sem zvědavá další dny jestli se to bude obnovovat nebo se mi udělá líp. A když se zhroutí, možná tam půjde, ale podepíše v nemocnici revers a na amb. docházet pravidelně nebude, protože se jí třeba udělá líp, že. Ale tak nemocný člověk musí být pořád pod kontrolou. Takže je doopravdy zbytečná nějaká podpora, které říkáš nahánění. Jen, když se třeba rozhoduje, člověku to nedá, aby jí v tom rozhodování pomohl a navedl tam, kde doopravdy patří. Poslední tvé věty anonyme nebudu komentovat, protože dlouhodobý čtenář ví. --- Ona půjde, až bude moct, nebo až se zhroutí. Stačilo by pár dní si jít orazit, zklidnit se, ujasnit si jak moc chce žít se Sergejem, pak jít domů a zase žít. Teď nežije a je to škoda. Hlavně ji nesuďte.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 01:12)

Hodně lidí Milunu peskuje, že není spolehlivá, že věci odkládá. Ale věřte, že psychická nemoc je 100x horší, než zlomenina ruky. Mozek si dělá co chce a neporučíte mu. Psychicky nemocní jedinci jsou většinou z těch, kteří prožili trauma v dětství a také ti, co mají zkušenosti s drogami. Jestli to má Miluna takto, musí to pro ní být hodně složité. Ono stačí podělané dětství a člověk začne trpět fobiema, panickou atakou, strachem z uzavřených prostor, je toho hodně a moc to bolí. Jednu chvíli je člověk pro něco nadchnutý, ale za 5 minut leží a nemůže se ani pohnout. Tak jí prosím nenahánějte k doktorovi s tím, že už víte, že vás zklame. Ona půjde, až bude moct, nebo až se zhroutí. Stačilo by pár dní si jít orazit, zklidnit se, ujasnit si jak moc chce žít se Sergejem, pak jít domů a zase žít. Teď nežije a je to škoda. Hlavně ji nesuďte.

Reklama

Přidat komentář