Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 12:12)

Ohledně imigrace je třeba se konečně dostat z defenzívy. Já myslím, že na to kápli už dávno Britové, když vyváželi zločince do Austrálie. EU by mohla zahájit vývoz zločinců do Lybie, odkud by putovali na jih až mezi negry Bantu (podle vlastní úvahy). Prostě bych je nalodil u Lampedusy na gumové čluny a vypustil na moře. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A další scénář? Kdo by neuvítal svobodu? Na západ by nemohli, a tak by pluli na jih. A protože by to byli zločinci, rychle by se ozbrojili a vytvořili bránění předpolí. Tím by se vytvořila bezpečná cesta pro další zločince. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z našich zločinců bych tuto akci podpořil rozhodně Rathem, který by jim dělal vojenského lékaře a ukecával lybijské bosy, aby měli pochopení. Janoušek by se uplatnil jako řidič a Rittiga, tam je to jasné, bych dal do útočné jednotky. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pikantní by bylo, kdyby se na gumovém člunu EU ocitli muslimáčtí kriminálníci, kteří tuto cesstu prošli obráceným směrem. Uplatnili by se ovšem skvěle - dělali by průvodce a zvědy, protože znají terén, a kde jsou studny. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Celkově hodnotím tuto myšlenk zpětné imigrace jako skvělou, protože by byli spokojeni úplně všichni - evropští kriminálnicí, že mají svobodu, evropské vlády, že se zbavily zločinců a nemusí je živit, Lybijci, že k nim konečně přišel někdo chytrý, a ne blbí nevzdělaní negři z jihu.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 12:12)

S lháři a cizámi identitáři a fiktivními identitami se diskutovat nedá. Je to jen snůška blábolů a střely mimo. Majoucta !

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 12:12)

Je dost možný, že Jahoda-Shabba-Tot je voličem do knessetu a vzhledem k jeho uspokojení s politikou v Izraeli je voličem Likudu.Ne všichni odcházeli v r. 68 do Rakouska, Německa, Británie, Austrálie. A jeho neustálé omýlání toho , že pije česká petková piva z Liedlu, je nanejvýš podezřelé.Takové s.ačky žádný čech nepije a když ano, tak se tím nechlubí na netu.

Shabbatot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 13:12)

...je vidět, že jsi nikdy nepil israelske pivo Golf Star

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 12:12)

Kdo lže ten krade. To není komunistický heslo , ale tuším Masaryk, Čapek a pátečníci.
Tudíž dnes se krade, lže všude a váčí a zejména u repubikánských vlád a vojenských velitelů, diplomatů do toho zapletených a proxy států. Z korupce obviněný izraelský premiíre a jeho podivná strana vytvořená z podobných korupčníků a populistů, kteřá jsou xenofobní, mají tam lidi, jako prodavače pervitinu a provozního bordelu jsou přesně tento typ lidí.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 12:12)

Poraženectví a cynismus Jahody by byl zarážející jen v případě pokud by byl normální diskutér z mnoha obyčejných občanů v ČR.
To samozřejmě není má zde svou agitku USA a Izrael a nepíše o ničem jiném.
Zatvrzele popírá křivdy, které jsou páchány USA spolu s hegemonem v regionu, přes kterého vše je organizováno a domlouváno na okolních národech a státech. Klíčové bylo úmyslné rozložení Iráku, což se rozhodně nedá považovat za náhodu po dvojí zkušenosti s Afgánistánem, kdy omyl byl pouze první sovětská invaze do Afgánistánu. Pak následovala stejná americká a stejný problém udělalo USA po dvaceti letech v Iráku?!

Shabbatot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 13:12)

A co neomarxisticky aktivista Kohout, který lil své sperma do svěcené vody v katolických kostelech v Polsku..toto není cynizmus ?! Chtít nakazit kvasinkovou infekcí ze svého žaludu polské katolíky !? Kvasinka že žaludu je velice nebezpečná... napadá i ústa a leckdy i vnitřní orgány.
..toto je normálním terorismus
...

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 12:12)

A z těch širokých plání ne nepodobných rusko-německé nížině od Uralu až ke kanálu La Manche, se za celoročně příznivých klimatických podmínek, jinak usedlé Irácké obyvatelstvo vázané na půdu a klanově-vesnické vztahy destabilzovalo a přemístilo na jeepy, kde v teniskách a s kalašnikovi hordy mladých nezadaných paniců se jali útočit na jekékoliv cíle, které jim jejich vůdci vytyčí. Tudíž na sýrii, která bez Golanských výšin a letectva byla naprosto nechráněna takovým nájezdům, protože je nemohla přerušit palbou z Golanských výšin, letadla neměla, nebo je byla sestřelena a na spojence v regionu se spoléhat nemohla.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 10:12)

Přesně tak, USA se zastavili na linii, Klatovy-Pilsner-Aš a dál ani krok.No a teď po 40 letech nás jako slavnsotně vítají, že jsme zase v jejich klubu?!Tak to tedy nejsme! Jsme v klubu EU, i De Gaulla zradili, tím, že ho nepozvali na Jaltu. Navíc USA klub to je co?! Podle mě není klub usa jen proxy státy ovládané USA, podobně jako dříve sovětské satelity.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 10:12)

Po Jaltě v SSSR, když se sovětský ministr zahraničí Vyacheslav Molotov obával, že formulace dohody z Jalty by mohla bránit Stalinovým plánům, Stalin odpověděl: „To nevadí. již připojilo několik okupovaných zemí jako (nebo do) sovětských socialistických republik, dalších zemí ve střední a východní Evropě, které okupovalo, bylo přeměněno na sovětem ovládané satelitní státy, jako je Polská lidová republika, Maďarská lidová republika, ČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA, Rumunská lidová republika, Bulharská lidová republika, Albánská lidová republika a později východní Německo ze sovětské zóny německé okupace. Spojené státy a Spojené království nakonec učinily ústupky v uznání tehdy komunisticky ovládaných oblastí a obětovaly podstatu Yaltovy deklarace, zatímco zůstaly ve formě.

budoucí ministr zahraničí James F. Byrnes, „nejednalo se o otázku, co bychom nechali Rusům dělat, ale co bychom mohli přimět Rusy, aby udělali.“
USA potřebovali pomoct s Japonskem a Roosewelt i Churchill mohl sice chtít demokratickou východní evropu,ale Stalin s ním nediskutoval o ničem.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 10:12)

Běž někam se svým USA! Jsi jím fascionván. USA todle, usa támleto. A proč tlejeme 40 let v komunismu?! Protože nás USA na Jaltě zradili a přenechali SSSR, to si SSSR ulouplo nezvykle mnoho až do středu Evropy, nezdá se ti?!

4.12. (St, 4. 12. 2019 - 04:12)

Demokracie z pohledu světovlády.Doktorka.cz položila všem dotázaným řadu otázek v souvislosti s výročím listopadové revoluce roku 1989 i na změny politického a ekonomického systému obecně i v jednotlivých oblastech života.Zatím to vypadá,že odpovědí jen přibívá.

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 13:12)

O žádné revoluci v roce 1989 nevím. Šlo o puč s mirovým předáním moci. (Podle Wiki je revolucí lidové povstání. Ale u nás se jen po Praze přešly párkrát průvody uřvaných studentů a umělců. Dokonce nebyla jediná oběť. ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Děkujeme KSČ, že se rozhodla nebojovat o moc a předala ji pokojně, bez intervence armády, policie a lidových milicí. A je správné, že v listopadu si tento skvělý postoj KSČ vždy připomínáme. (Havel? Jen užitečný idiot, co byl po ruce.)

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 04:12)

Už nehledaj nácka v Brazílii, ten tam také není. Kdo lže ten nekrade, již zřejmě asi ne. Mně přijde že rozvrat morálky začíná u lhaní a projevení lhaní v činech je krádež, vražda, válka, dle toho jakou má kdo OF(očekávám funkci). Jděte do prdele pravdolásko!

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 14:12)

Už nehledaj nácka v Brazílii, ten tam také není. Kdo lže ten nekrade, již zřejmě asi ne. Mně přijde že rozvrat morálky začíná u lhaní a projevení lhaní v činech je krádež, vražda, válka, dle toho jakou má kdo OF(očekávám funkci). Jděte do prdele pravdolásko!
-------------------------------------------------------------------------------
Bolsonáro má pravdu, jemnocit s žestvím a láska a sex ze strany mužů k ženám, nesmí přerůst k toleranci imperialistického genderismu, to je normálně státní ideologie demokratů v USA.
Paradigma homosexualismu a feministické genderové korektnosti nesmí dostat prostro a zlikvidovat lidskou civilizaci.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 10:12)

Očekávat funkci lze dnes od toho kdo má moc.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 04:12)

Je to správné ukrást si v šestidenní válce kus území a kus území okupovat a stavět tam území?!
Zřjemně tzn. Golanské výšiny nebyli strategické pouze pro Izrael ale i pro Sýrii z pohledu např. na Islámský stát. Např. odůvodnění, že by bylo nebezpečné tam na těch výšinách se dělit se Syrskou armádou o tu hranici, podle mne neobstojí. Máme jako ČR a nejen my spoustu takovýchto hřebenových hranic. Další věc. Jak to, že je dovoleno státu Izrael mít tajně vyrobenou atomovou bombu?! Víc takových otazníků...

ShabbaTot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 05:12)

neměla si opice vyskakovat...!...Napadla Stát Israel ze všech stran ,zbaběle,zákeřně a ze zadu za účelem jej zahnat do moře?!...Napadla!..Válku vedla nespravedlivou a dostala za to ze předu a naplno přes tlamu....Já bych jim zvysoka nasral,to jak opice uvažuje je názorný příklad toho,že nyní odstřeluje Stát Israel raketama z území,které Israel dobrovolně podstoupil palestinské samosprávě....Ale on ten jejich Alah dostane od Hospodina zástupů přes repák,přes očma se mu budou mihotat v šíleném veletoči rotovat hebrejské pěticépé hvězdičky...má to ta modla z hlíny spočítané!...Ještě že je Stát Israel a ČR velký spojenec...BIS,CIA a Mossad úzce spolupracují a hlídají opice,aby neškodili ...a to je dobře!...Tady v Česku si opice jen tak kudlu na ulici nevytáhne jak v Londýně a Haagu,tady ne a o to se ostří hoši z BIS,CIA a Mossadu postarají.Jo a kéž by byl Israel v sousedství ČR...to by bylo moc dobré

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 03:12)

Z tohodle pohledu atakování byť verbální našeho českého prezidenta velvyslancem USA v ČR Šapirem za nějaké pitomosti bylo více než nediplomatické. Prostě Zeman řekl správně, že tady vládne zvolený prezident a ne virtuálně jmenovaný velvyslanec byť nejsilnější světové velmoci. Naštěstí jsme v EU a ne nějaký Kudrdistán, Libye a podobné státy.
Prý Libye byla zastáncem panAfrického společenství, jehož měla být pokladníkem a to se asi nelíbilo vlivovým státu a musela to Kadáfímu zarazit, ale škoda, jaký osud ho potkal. Stejně tak Sadám si takový osud patrně nezasloužil. To je ho syn jak prý mlátil své fotbalisty po prohraném utkání byl horší.Nicméně opět, někdo mu musel dodat zbraně, vyzbrojit paramilice, které tyto režimy destabilizovali a svrhli. To samé Sýrie. Spousta zbraní v byť autokratickém , ale stabilním státě pocházející mimo zbrojní sklady toho státu, zase to tam někdo dovezl, někdo někoho pod klamným úmyslem vyzbrojil, dal mu možnost zaútočit na celkem suveréní stát, se suveréními hranicemi, které pravda jsou sporné, protože opět jiný stát je sebral jinému státu.(Izrael ovládá většinu Golanských výšin od šestidenní války v roce 1967, kdy toto území ... spojených národů (OSN) nadále považovány za výsostné území Sýrie.)
Takže jakmile se začne právo na vlastní hranice drolit, skončí to často v kotrmelcích.
Děkuji , že ČR už nemá takového to souseda!

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 03:12)

V podstatě celé té krízi se dalo předejít, potopením několika málo lodí operujícím v Středozemním moři pod pirátskou vlajkou humanitárních organizací a dovážejících uprchlíky do Evropy.Osádku by bylo možné odvézt do Afriky a internovat v utečeneckém táboře, aby viděla, jak by se jím líbíl dovoz takových exotů zas do Afriky místo do Evropy. Reprocitně by bylo možné i např. vrátit virtuálně destabilizace středomořských obchodních Evropy v Africe nebo vozit z Albánie bílý zisk z sexuálních pracovnic s plnými anály prezervativů z bílým lovem místo do Evropy, do USA. To ovšem nejde, protože ač labilním prezidentským systémem tak nocí, dnem vyrábějí smrtonosné zbraně nejmodernějších parametrů a zásobují s nimi své obchodní partnery v regionu, kteří tím potlačují vpoury proti svým místním spoluobčanům, na které se už moc a peníze nedostalnou.

Reklama

Přidat komentář