Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 04:12)

Už nehledaj nácka v Brazílii, ten tam také není. Kdo lže ten nekrade, již zřejmě asi ne. Mně přijde že rozvrat morálky začíná u lhaní a projevení lhaní v činech je krádež, vražda, válka, dle toho jakou má kdo OF(očekávám funkci). Jděte do prdele pravdolásko!

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 14:12)

Už nehledaj nácka v Brazílii, ten tam také není. Kdo lže ten nekrade, již zřejmě asi ne. Mně přijde že rozvrat morálky začíná u lhaní a projevení lhaní v činech je krádež, vražda, válka, dle toho jakou má kdo OF(očekávám funkci). Jděte do prdele pravdolásko!
-------------------------------------------------------------------------------
Bolsonáro má pravdu, jemnocit s žestvím a láska a sex ze strany mužů k ženám, nesmí přerůst k toleranci imperialistického genderismu, to je normálně státní ideologie demokratů v USA.
Paradigma homosexualismu a feministické genderové korektnosti nesmí dostat prostro a zlikvidovat lidskou civilizaci.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 10:12)

Očekávat funkci lze dnes od toho kdo má moc.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 04:12)

Je to správné ukrást si v šestidenní válce kus území a kus území okupovat a stavět tam území?!
Zřjemně tzn. Golanské výšiny nebyli strategické pouze pro Izrael ale i pro Sýrii z pohledu např. na Islámský stát. Např. odůvodnění, že by bylo nebezpečné tam na těch výšinách se dělit se Syrskou armádou o tu hranici, podle mne neobstojí. Máme jako ČR a nejen my spoustu takovýchto hřebenových hranic. Další věc. Jak to, že je dovoleno státu Izrael mít tajně vyrobenou atomovou bombu?! Víc takových otazníků...

ShabbaTot-Jahoda (St, 4. 12. 2019 - 05:12)

neměla si opice vyskakovat...!...Napadla Stát Israel ze všech stran ,zbaběle,zákeřně a ze zadu za účelem jej zahnat do moře?!...Napadla!..Válku vedla nespravedlivou a dostala za to ze předu a naplno přes tlamu....Já bych jim zvysoka nasral,to jak opice uvažuje je názorný příklad toho,že nyní odstřeluje Stát Israel raketama z území,které Israel dobrovolně podstoupil palestinské samosprávě....Ale on ten jejich Alah dostane od Hospodina zástupů přes repák,přes očma se mu budou mihotat v šíleném veletoči rotovat hebrejské pěticépé hvězdičky...má to ta modla z hlíny spočítané!...Ještě že je Stát Israel a ČR velký spojenec...BIS,CIA a Mossad úzce spolupracují a hlídají opice,aby neškodili ...a to je dobře!...Tady v Česku si opice jen tak kudlu na ulici nevytáhne jak v Londýně a Haagu,tady ne a o to se ostří hoši z BIS,CIA a Mossadu postarají.Jo a kéž by byl Israel v sousedství ČR...to by bylo moc dobré

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 03:12)

Z tohodle pohledu atakování byť verbální našeho českého prezidenta velvyslancem USA v ČR Šapirem za nějaké pitomosti bylo více než nediplomatické. Prostě Zeman řekl správně, že tady vládne zvolený prezident a ne virtuálně jmenovaný velvyslanec byť nejsilnější světové velmoci. Naštěstí jsme v EU a ne nějaký Kudrdistán, Libye a podobné státy.
Prý Libye byla zastáncem panAfrického společenství, jehož měla být pokladníkem a to se asi nelíbilo vlivovým státu a musela to Kadáfímu zarazit, ale škoda, jaký osud ho potkal. Stejně tak Sadám si takový osud patrně nezasloužil. To je ho syn jak prý mlátil své fotbalisty po prohraném utkání byl horší.Nicméně opět, někdo mu musel dodat zbraně, vyzbrojit paramilice, které tyto režimy destabilizovali a svrhli. To samé Sýrie. Spousta zbraní v byť autokratickém , ale stabilním státě pocházející mimo zbrojní sklady toho státu, zase to tam někdo dovezl, někdo někoho pod klamným úmyslem vyzbrojil, dal mu možnost zaútočit na celkem suveréní stát, se suveréními hranicemi, které pravda jsou sporné, protože opět jiný stát je sebral jinému státu.(Izrael ovládá většinu Golanských výšin od šestidenní války v roce 1967, kdy toto území ... spojených národů (OSN) nadále považovány za výsostné území Sýrie.)
Takže jakmile se začne právo na vlastní hranice drolit, skončí to často v kotrmelcích.
Děkuji , že ČR už nemá takového to souseda!

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 03:12)

V podstatě celé té krízi se dalo předejít, potopením několika málo lodí operujícím v Středozemním moři pod pirátskou vlajkou humanitárních organizací a dovážejících uprchlíky do Evropy.Osádku by bylo možné odvézt do Afriky a internovat v utečeneckém táboře, aby viděla, jak by se jím líbíl dovoz takových exotů zas do Afriky místo do Evropy. Reprocitně by bylo možné i např. vrátit virtuálně destabilizace středomořských obchodních Evropy v Africe nebo vozit z Albánie bílý zisk z sexuálních pracovnic s plnými anály prezervativů z bílým lovem místo do Evropy, do USA. To ovšem nejde, protože ač labilním prezidentským systémem tak nocí, dnem vyrábějí smrtonosné zbraně nejmodernějších parametrů a zásobují s nimi své obchodní partnery v regionu, kteří tím potlačují vpoury proti svým místním spoluobčanům, na které se už moc a peníze nedostalnou.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 00:12)

Jahoda zdě páchá protiEvropskou činnost, libou USA, Rusku,Číně a Indii, Írnu a Súdské arábii a všem proxy států USA, je to hanebné, mělo by to být protizákonné, Nejsme v prvé řadě členy NATO, ale členy EU, která je Členem NATA.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 23:12)

Jahodo, jsi protičesky založen, již nevím kde , ale vyjadřoval si se o češích jako o české svoloči, povlu atd., takže ať ti žeryk nasere do krku, u mě si sprostý sionistický záprdek a a na tvého vyvražděného orla bělohlavého ti sere orel mořský v číně domácky, větší a mnohem silnější, než byl když ještě žil a nebyl otráven anglosaskými rybáři orel bělohlavý.Jsi ostuda tohoto vlákna.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 23:12)

Jako Evropan , je mi líto, nemohu s Evropskou zkušeností být pro ohryzávání území jednoh ostátu druhým, to bych byl jako Čech asi úplná historický ignorant.

luci (St, 4. 12. 2019 - 00:12)

Ale česká ignorantská vláda si pospíšila uznat nový stát vzniklý odtržením Kosova Pole od Srbska . Protože to vyhovovalo strýčku Samovi . Asi to udělali proto , že se nám tolik líbilo odtržení Sudet od naší republiky Hitlerem .

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 12:12)

Odtržení území od státu zabrání jen vyhnání cizorodého obyvatelstva ze země, jak to udělali Izraelci s Palestinci. Jediný problém byl, že to Srbové začali dělat pozdě, a proto moc brutálně. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Když si to řekneme z hlediska historických nároků, dříve bylo Kosovo centrum srbského státu, jeho srdce. Problém je, že Albánci jsou potomci Ilyrů, kteří dříve ovládali celý jihozápadní Balkán, tj celou Jugoslávii..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To nic nemění na tom, že řezníka Hashim Thaçi je třeba uvěznit, odsoudit a popravit.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 03:12)

Kurdové bojovali o svůj stát na který by měli mít patrně nárok, ale USA je podrazilo a Turecko je vytlačili z části jimi si nárokovaného hraničního území. Těch nespravedlivostí je více. Nebo jak to, že USA nevadí ten vrah v Saúdské arábii, co nechal zabít dokonce na ambasádě v Turecku vlastního občana. Není to jaksi porušení všech zahraničních a diplomatických pravidel, nebo naopak není a ambasády jsou takto zneužívané?!

luci (St, 4. 12. 2019 - 10:12)

Ale pravidla a zákony jsou přece proto , aby se porušovaly . To , že se strýček Sam spojí třeba s čertem z pekla k prosazení svých "životních" zájmů , kdyby nějaké bylo , je přece notoricky známá věc . A právo je jaksi kulantně řečeno diskutabilní pojem . Je to hlavně o vymahatelnosti práva a o tom ,že vítěze nikdo nesoudí . Ono vymáhat právo na nejmohutnějším vojenskoprůmyslovém komplexu světa je opravdu těžko představitelné . Je to o tom vytí šakalů a karavaně která jde dál .

Rakato (St, 4. 12. 2019 - 13:12)

Jasně, státy severní Ameriky se nespojily do USA proto, aby ve světě hrály druhé housle.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 11:12)

Pravda je důležitá pro obyčejné lidi, politikům samozřejmě jakékoliv mantinely jsou malé a tísní je, chtějí se chovat volně a bez morálních a jiných kategorií jako spravedlnost, pravda, dobro, láska atd., nicméně odpovědnost je od nich k lidem a ti rozhodují o tom zda je zvolí.
V EU platí, že politik je sluha lidí, kteří tam je zvolen pouze k zastupování jejich zájmů a je to jejich nejvyšší slouha!Tak ať se tak chovají!

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 22:12)

Tak jsme si to vyjasnili, a propagandu bych dirigoval trochu na sever a zpět na výcod. Tady sory vole.

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 22:12)

Jdu na chvíli na jiné vlákno. Snad se mezitím stane zázrak, a někdo napíše něco inteligentního.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 22:12)

Koukám, že má zmínka o ilegálních osadách v územích ilegálně okupovaných státem Izrael a spravedlivém označení produktů zde vyrobených a snad dovážených do EU, zde sedla jak prdel na nočník. Je mi velkou ctí a za to vám patří můj velký dík. A zůstanme rovní a braňme se ilegálům!

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 21:12)

Je naprosto správně, že EU rozhodla, že zboží ilegálně vypěstované a vyrobené na území neprávem zabrané izraelem bude označeno a lidé právo ctící, ho nekoupí.

Reklama

Přidat komentář