Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Nevím, nemůžu, nechci vědět. Ministryně Dostálová zarytě sedí na výsledku auditu"..............
Rozhodnutí EK je politické rozhodnutí, EU se mstí Babišovi za to, že nechce přijímat islámské teroristy !!! Národ by měl už jen proto stát při něm !!! Nebo tady chcete mít pořád bombové útoka, znásilněné ženy a dcery s podřezanými krky ??? Ve Švédsku bylo od počátku roku 2019 do konce října provedeno 121 bombových útoků !!! To tady také chcete ???

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Nemohou být zticha. Audit o Babišovi chce na plénu řešit i koaliční ČSSD".....Za Babiše se v tomhle státě žije lidem nejlépe za celých 30let od převratu !!! Komu to tak strašně vadí, že se normální lidé mají lépe, než třeba před 3 lety ??? Co je to za pakáž ??? Kalousek a spol ??? Babiši, máš při příštích volbách můj hlas !!!

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Česko neuspělo se žalobou na EU kvůli omezení držení zbraní"........Jediná a právoplatná je Lisabonská smlouva, všechny ostatní jsou jen Fašistické omezování práv jednotlivých států !!!
Nehlasoval jsem o vstupu do současné Fašistické EU a proto se necítím vázán svým hlasem !!! Jednotlivé státy by se měli domluvit na společném postupu vůči této fašistické organizaci, jejiž cílem je zničení Evropy a všech etnik žijících v Evropě !!!

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Migranti uvízli v bosenském táboře a hrozí jim umrznutí. Vláda neví, co s nimi"......Pošlete je tam odkud přišli a máte vystaráno !!!

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Kurdové na východě Iráku vylidňují své vesnice. Ohrožuje je Islámský stát"....Kačírku a Stehlíku, vy dva ubožáci patříte do Kosmonos !!!

3.12. (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

Každopádně Adventní kongres v Praze z mé strany platí.

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Nejvyšší žalobce zveřejní rozhodnutí ohledně Čapího hnízda"......Štvanice na Babiše pokračuje !!! Babiši, držím ti palce, co víc mohu udělat, max. proklít celou zasranou EU se sluníčkáři, havloidy a kavárnou za to, že chtějí k nám dostat islámské teroristy !!! Tito lidé jsou nepřáteli Českého národa, je třeba pomocí voleb se jich zbavit !!!

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Greta po 20 dnech na katamaránu Vagabond zdolala Atlantik"....A parníku to trvá měsíc !!!

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Žena prodala pozemky a poslala své úspory známosti z internetu"....Sakra, holka, já žiji v Čechách, nemohla bys mi taky poslat nějaký ten melounek ?

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Hřib letí do Bruselu, pořeší i audit o Babišovi".....A kdo poletí s ním na FAŠISTICK0 školení ???

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"Maďarsko se chce spojit s Ruskem proti ukrajinskému jazykovému zákonu "......Hamáčku, co to plácáš za nesmysly ??? "Milan Harmáček, Praha 2
Dnes 13:59
+32
|
-31
Ano pane Volodine, obecně souhlas.
Nicméně, ruská vojenská agrese vůči východní Ukrajině (2014), to je podle Vás co?
To není ruský nacionalismus?
Agrese Kremlu vůči Ukrajině vyvolala na ukrajinské straně četné příkré reakce, mezi nimi i (mírné) potlačování ruštiny na ukrajinském území.
Po německé agresi do Sudet (1938) jsme tam my po roce 1945 zcela pochopitelně/správně potlačili němčinu.
Víte pane Volodine, akce vyvolává reakci." Ty Fašisto, pro tebe je vyvražďování Ruského etnika na Ukrajině -mírné-, IDIOTE !!! S vyvražďováním Rusů na jihovýchodě Ukrajiny začala Ukrajina jako PRVNÍ !!! Zkus si idiote představit, co by udělali USFT v takovém případě, převálcovali by Ukrajinu a v OSN by pak tvrdily, že chránily své občany !!! Jsi IDIOT !!!

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 18:12)

"NATO se chystá označit Čínu za hrozbu".....Útočný pakt NATO chce někoho označovat ??? Do jakého to hnoje nás zatáhli "naši" politici ???

ShabbaTot-Jahoda (Út, 3. 12. 2019 - 20:12)

americký orel bělohlavý sežere,vytráví a pak zvysoka vysere čínského nefritového králíka....jak známo,...orel králíky loví,to je prostě zákony přírody ....králík neuteče ,to je přece jasné....Finist,jasný orel zvítězí a měsíc bude celý jeho,od toho má supermoderní technologie Space X.....

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 17:12)

"Peking už nepustí do Hongkongu žádné americké vojenské lodě"....A bobře udělali, ti zasraní Amíci všude všecko jen rozvrtají !!! Mohli by zase vymyslet nějaké "Hongkongské jaro" a tím rozvrátit celý ostrov !!! Jde také o to, jestli si tam Amíci nechtěli udělat další vojenskou základnu !!!

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 17:12)

„Vlastenec pije jen republiku!“ (vlastenci Karlu Křičnému chutná tuzemský rum Republica z Božkova)

ShabbaTot-Jahoda (Út, 3. 12. 2019 - 19:12)

...já nyní piji plastové pivo polské výroby VAN PUR Beer ..je velice chutné a koupil jsem ho v akci v K za 20 KČ!..

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 17:12)

"Komentář: Spasibo, Pavel. Starosta Řeporyjí v ruské televizi pomohl propagandě".....Starosta Řeporyj není pane Just žádnž hrdina, starosta Řeporyj ne HLUPÁK !!! A to. že Západ ohrožuje Rusko je pane Just pravda !!! R. 1242 Němečtí rytíři, 1703 Švédové, 1812 Napoleon, 1914 opět Němci, 1941 a zase ti němci i když za touto válkou byli Sionisté a všichni tam šli jen LOUPIT !!! I když je řada lidí u nás zaslepená 68 rokem, tak vy pane just ne, vy víte přesně co děláte, jste totiž Sionista !!! Kdyby v 68 nepřišli k nám vojska VS, tak by nás západ schlamstl jako v 89 !!! Pořád slyším bláboly o demokracii, jak mi vysvětlíte, že Spojené státy podporovali Pinocheta, Franka, UCK a Fašisty na Ukrajině ??? USFT se pokoušela rozpoutat válku mezi Ukrajinou a Ruskem !!! Porošenko byl fašista, ale nebyl blbej aby za zájmi Amerických Sionistů zavlekl Ukrajinu do války !!! Američtí Sionisté by už dávno (za JFK) přepadli SSSR - Rusko, ale bojí se odvety !!! Nikdo, ani oni by nepřežil nukleární válku !!! Proto si postavili Úpatní tunel pod Alpamu a proto připravují výstavbu "BYVAKU" na MARSU, až bude hotový, rozpoutají 3 sv. válku a uletí na Mars a až skončí nukleární zima, tak se vrátí !!! A s tím vašim tvrzením, že Češi nenávidí Rusko jste směšný !!! Největší hrozba pro svět jsou SIONISTÉ !!!

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 16:12)

Správně nadanit podnikatele a pracující je velké umění. Např. podle komína, ani podle počtu oken to nebylo ideální. Ani podle hlavy nebo akrů půdy. Až jsme se dohrabali do počítačového věku a mohli zavést DPH. To je daň jak víno - všichni spokojeni. Platit DPH musí všichni, i podvodné čubky, a vo tom to je.

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Díky, Novotný, díky! ------------- Řeporyjský starosta tak vybudil Rusy, že se ozvalo i jejich tvrdé jádro. Žirinovský se vyjádřil, že Stalin byl málo tvrdý. Že po válce měl nechat v každé dobyté evropské zemi sto tisíc vojska, Čechům odvézt do SSSR veškerý průmysl, a nechat je vyrábět jen párky a pivo. Což je názor asi tak poloviny Rusů, kteří stále miluji krvavého psa Stalina. ----------------------------
Teď aspoň všichni vidíme, jaká jsou Rusové svoloč. (A to už si kdejaký zabedněnec u nás začínal myslet, že Rusové se stali volnomyšlenkáři jako jejich Pussy Riots.)

Jedovatej (St, 4. 12. 2019 - 04:12)

Soudit a hodnotit Rusy jen podle Žirinovskýho je podle mýho stejně pošetilý, jako soudit vobyvatelstvo malý země v srdci Evropy podle řeporyjskýho starosty… nebo tu malou zemi v srdci Evropy soudit jen podle vovyvatelstva jejího hlavního města… „volnomyšlenkáři jako jejich Pussy Riots“? - Co volnomyšlenkářskýho je na rvaní zmrzlýho kuřete mezi nohy, na šoustání v muzeu, nebo dokonce v církevním svatostánku? Vobyčejná, zvrácená snaha vo popularitu, nic jinýho… a nic divnýho, že se týhle skupiny vehementně zastávala veškerá protiputinovská a protizemanovská pakáž.--- Ten modroptáckej ubožák se prostě jen vytrvale snaží zviditelnit, nadšenej potleskem toho, co bejvá voznačovaný jako pražská kavárna… Je ale bohužel dost logický, že Rusové si i podle vystoupení takovejch magorů dělaj názory na evrpopský země… jen si vzpomeň, z čeho všeho je Rusko bez důkazů vobviňovaný… namátkou Skripalovi, sestřelený éro nad Ukrajinou,… kapka ke kapce…, vopravdu se nedivím, že koukaj na západ dost nedůvěřivě. --- Je taky votázkou, jestli je to řeporyjský hovado žvanilo a žvaní jen samo za sebe, nebo plní nějakej plán – já vopravdu nemusím všelijaký konspirační teorie, ale je třeba celkem jasný, že spolupráce Evropy s Ruskem by dost vadila americkýmu běloptákovi a vodsunula ho na druhou kolej... a právě vo to možná jde.

Reklama

Přidat komentář