Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Gregorios777 (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Třeba obsah kofeinu, což je psychostimulační droga (kofein je na oficiálních seznamech drog). Znám lidi, kteří by bez kávy nepřežili. Ale i kdyby, tak jde o nedovolenou stimulaci mysli a o umělé udržování fyzického těla ve svěžesti. Podobně jako u kokainu nebo pervitinu, akorát že je to mnohem, mnohem slabší. Ale na tom nezáleží. Silná droga, nebo slabá droga, pořád je to droga. Ten duch je stejný.

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Lidská civilizace spočívá na drogách. Vědci si dokonce myslí, že první chleba se začal péct ne k jídlu, ale pro výrobu piva. A Sumerové, těžcí borci, a po nich ostatní, pekli pivní chléb během celé své civilizace. -------------------------- A přiznejme si to - spousta lidí je tak znechucena svou současnou existencí, že se pravidelně ožírá, aby to na světě vydržela. ---------------------------------------------
A i když ve čtyřicátých letech nebyli lidé změkčilé čubky jako jsou dnes, přesto německý wehrmacht jel na pervitin, a Sověti zase na vodku. Jinak by ta válka vypadala značně rozpačitě.

Jirka (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Takhle to vypadá, když se k nějaké takové tabulce dostane hnidopich, co tomu ani nerozumí. Kdybys to náhodou nevěděl, tělo si leckteré "drogy" také vyrábí samo, například serotonin, adrenalin, a tytéž látky, co si vyrábí tělo, jsou obsaženy i v potravinách. Například v těle je přirozená určitá hladina kyseliny močové, ale ještě jí obsahují třeba luštěniny a závisí na konzumaci tekutin, nebo cholesterol má tělo také vlastní a ještě ho přijímá z potrvanin, a to je celá řada látek, ty duchu. Píšeš pěkné hlouposti, jestli ti to nevadí.

Gregorios777 (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Káva byla zasvěcena démonům. Káva je okultní nápoj.

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Konečně je tady někdo rozumný.

Jirka (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

To samí se může říct o čemkoliv, včetně čaje, viď Jehovisto či Mormone. Kafe si ráno dává kdekdo. Můžeme ledacos, ale ničemu neotročíme. Příjmi Ježíše Krista za Pána.

Tonda Vlas (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Není ani jehovec ani mormon.

Tonda Vlas (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Au, au, au. Ty jsi ten Greg z KD? To se tu mají na co těšit.

Jirka (Út, 3. 12. 2019 - 13:12)

Jeden zralý banán podle studie obsahuje až 17g cukru.

Jirka (Út, 3. 12. 2019 - 13:12)

Dneska jsem byl na preventivní prohlídce, neboť mě k ní zubařka vyzvala, a nemám žádný kaz, přestože si zuby čistím jenom 1-2x do měsíce, a jím banány, kteří jsou velmi sladcí, piju kávy, dříve jsem jedl čokolády apod a nic. Za své zdraví však vděčím pouze Bohu a vydávám jím o Bohu svědectví. Aby to věděli hlavně nevěřící, že záleží především na tom, jaký vztah máme k Bohu. Bůh nás může snadno uzdravit.

Buddha (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

I buddhisté se musí klanět před precizností desatera, i oni vlastně uctívají desatero, jen ho okopírovali

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Omlouvám se, věřící, a kaju se. Ježíš je v tom nevinně, protože desatero vymysleli kanánští kočovníci (v době, kdy Židé ještě neexistovali), a Ježíš je jen převzal jako součást starého zákona. ----------------------------
Napadl jsem Ježíše neoprávněně. Ježíši, odpusť! Kdo je bez viny, ať po mě hodí kamením.

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Buddha ustanovil své učení cca v 5. století před naším letopočtem, mudrci, takže pokud někdo kopíroval, byl to Ježíš od Buddhy. Dnes by za to Ježíše vykopli z každé vysoké školy, plagiátora jednoho.

Tonda Vlas (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Ježíš rozhodně od Buddhy nekopíroval, zvláště ne tehdy, když vyhnal penězoměnce z Chrámu. To ale v buddhismu kvete. Performer Kohout psal, že mu buddhisté v jejich chrámu na Thajvanu nabízeli, že vykonají oběť, aby měl v budoucnu štěstí. Měl si zakoupit jejich chrámové bankovky a ty oni měli spálit na oltáři. Na to on nechtěl přistoupit, ať to spálí rovnou v dolarech. Oni mu řekli, že dolary jsou pro tu oběť nečisté, že je musí směnit za jejich chrámové bankovky, které jsou pro tu oběť čisté, aby ta oběť byla účinná. On jim ukázal takový velký lobogo a šel pryč.

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 16:12)

Ani kuře nehrabe zadarmo. Když už Kohout chtěl obětovat dolary, měl si je spálit sám.

Tonda Vlas (Út, 3. 12. 2019 - 16:12)

To on v úmyslu neměl. Jenom tam vočumoval a pak popsal, jak to tam funguje.

desatero (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

desatero - to tady bylo dávno před Mojžíšem

mima (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Desatero si přáli samí lide. Potřebovali ho, aby se mohli o něco hádat :-) ( to teď píše mima ) Než Bůh sestoupil na horu Sinaj, Mojžíšův tchán Jetro přichází navštívit Mojžíše na poušti u Boží hory. Když Mojžíšův tchán viděl co všechno Mojžíš dělá pro lid ( soudil lid od rána do večera ) Tchán mu řekl, to co děláš , není dobré, úplně se vyčerpas, ty i tento lid, který je s tebou ...no a tam právě vznikl tento nový projekt, Mojžíš má zastupovat lid před Bohem, má se radit s Bohem a vysvětlovat lidu, ustanovení, pokyny..... tady se vlastně zjednodušuje soudní přelíčení a vznikají zákony.

mima (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Desatero si přáli samí lide. Potřebovali ho, aby se mohli o něco hádat :-) ( to teď píše mima ) Než Bůh sestoupil na horu Sinaj, Mojžíšův tchán Jetro přichází navštívit Mojžíše na poušti u Boží hory. Když Mojžíšův tchán viděl co všechno Mojžíš dělá pro lid ( soudil lid od rána do večera ) Tchán mu řekl, to co děláš , není dobré, úplně se vyčerpas, ty i tento lid, který je s tebou ...no a tam právě vznikl tento nový projekt, Mojžíš má zastupovat lid před Bohem, má se radit s Bohem a vysvětlovat lidu, ustanovení, pokyny..... tady se vlastně zjednodušuje soudní přelíčení s vznikají zákony.

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Kázej těm, kteří to potřebují. Zde je to plýtvání časem. To raději napeč o jeden druh cukroví více.

Reklama

Přidat komentář