Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 07:12)

Ty to tady moc neznáš, viď? Ani Milunin život.

a (Út, 3. 12. 2019 - 23:12)

nebude to dlouho trvat a dorazí tlaky

Miluna (Út, 3. 12. 2019 - 22:12)

Tak sem to ve škole tak nějak zvládla.Ještě že se tam sedělo.Pak volali rodiče podle jmén dětí ke stolu pro podpis tak sem tam došla.Tak sem zvědavá další dny jestli se to bude obnovovat nebo se mi udělá líp.Je pravda že vždycky taky hůř je mi po Sergejovi,po nějaké neschodě.Já vůbec nevim co to s tim Sergejem mam,je to takový rozpolcený.Takový že být trvale bez něj by se mi nechtělo ale s nim moc taky ne.Tíží mi to v sobě určitě taky.Zvlášť když mi chytnou potřeby že chci mít svuj klid.Taky sem mu říkala že chci jít do nemocnice a on myslí že je to na ambulantně.Říká že přece nejsem takovej prdlouš abych tam musela ležet? Tak nevim co si myslet a jak to vůbec bere když sám nezvládal náš možnej předchozí rozchod.Kači co to teda máš že se ti to takhle vrátilo?? Nějak si to nedoléčila nebo nezabíraji léky?? A co máma?? Bianko já vim že už mi ani nevěříte ale vidim že dneska bych už bez rivotrilu ani nemohla vylézt a tak jim tam řeknu že se to děje občas.A zdravim toho pána skoro důchodce,teď na matraci je mi líp ale člověk neví kdy se to zas objeví.

Radka (Út, 3. 12. 2019 - 21:12)

Je mi jí hrozně líto a psala jsem jí na profil.

Skoro důchodce (Út, 3. 12. 2019 - 20:12)

Milu, žiješ? Snad jsi v pořádku.

Radka (Út, 3. 12. 2019 - 20:12)

Já jsem taky v hajzlu.Práci už nemám,k tomu hádky s manželem.Sama nevím co dělat.Je mi vás líto Kačo,Andy,koukám že jsme všichni tak nějak v prdeli.

A (Út, 3. 12. 2019 - 20:12)

Co Miluna, té tě není líto?

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 17:12)

depresi vystřídá mánie a kdyby se Miluna dovalila k psychiatrovi, tak se bude stejně domáhat k tomu rivotrilu ještě neurol.

bianka (Út, 3. 12. 2019 - 16:12)

Máš pravdu, proto píšu, že bych jí chtěla tolik věřit.

(Út, 3. 12. 2019 - 16:12)

ji nevěřím. Kdyby jí bylo opravdu zle, tak pádí vyhledat pomoc. Je to zase jen hra na city. Řešení zase odložila, její problém, sama na to doplatí.

Andrea (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Milu, drž se, svět není jen černý,je černobílý, máme všichni starosti,ty to máš o to horší, že jsi měla úchylnou mámu a babku,to oni tě v dusicce pokazily

Kača (Út, 3. 12. 2019 - 16:12)

Jenom jestli tohle doktoři vědí. Dnes je úterý, proč nejede na psychiatrii hned zítra? Vůbec bych nešla k tomu starýmu doktorovi, ale jela na psychiatrii do Českých Budějovic. Ten její doktor jí dá antidepresiva a pošle jí domů. Než zaberou, tak se Milu zblázní. Milu, musíš do nemocnice. A být upřímná - jdi se vším ven: dětství, sex, děti - oni jsou zvyklý na feťáky a alkáče, ty nic takovýho nejsi, nemáš se za co stydět, ale už si potřebuješ odpočinout "sama od sebe". Od svých myšlenek, které tě ničí. Promiň, že nepíšu, třeští mě hlava z horečky, sotva koukám. Jsem v pracovní neschopnosti, vidíš, myslela jsem, že to přechodím a teď jsem padla na hubu. Tak mě nenapodob! Táta by s tebou do Budějovic nezajel? Objímám tě aspoň na dálku, moc na tebe myslím...

Miluna (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Až dneska sem pochopila že jste měli pravdu a že to bez léčby nejde.Ono je to chvíli dobrý a pak to udeří takhle silně a mam po všem.V těhle stavech už na mě neplatí nic ani ta Lucinka ,udeřilo to tak silně že už to nejde nic.No už tam jdu,do školy.

bianka (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Nevím Milu, jestli my duchny ti máme věřit. Některé doufají, protože ví, že to potřebuješ. Doufají, že se rozhodneš a půjdeš za tím, co ti nejvíce pomůže. Nevím, jak to máš se svým psych., protože doopravdy jak jsi psala, je jich málo, málo těch dobrých a všichni nepřibírají. Ale ty to potřebuješ. Léčbu. Jsem ráda, že to teď chápeš a cítíš. Jen nevím, jestli mě a nás, co jsme ti držely palce a možná pořád držíme, opět nezklameš. Protože to je dlouhá cesta. Odkazů tu bylo dost, záleží jen na TOBĚ. Pořád se z toho všeho můžeš dostat, jen se nebát jít správnou cestou a nepřestat. Tolik bych ti chtěla věřit.

bianko (Út, 3. 12. 2019 - 16:12)

u Miluny stačí drobná změna a všechna předsevzetí jsou pryč. " Skoro důchodce " jí tady napsal takovým povzbudivým otcovským stylem a Miluna byla "jen" dojatá a chtěla objímat. Nic proti, ale u ní je nutná akce hned. Nebo snad chce na psychárnu, až bude úplně mimo? To už tady bylo a ani dnes to nevypadá jinak. Miluna neklame nás, ale sama sebe

Andrea (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Milu, vydrž, myslím na tebe, zvládneš to, já ti věřím,dnes vyřešis děti a pak budeš řešit sebe, drž se,je nás víc co ti drží palce

Miluna (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Ještě tak týden mi potřebujou abych řešila věci.Nejspíš on našel i normálnější byt,jen chybí kus kauce a chce to probrat s rodičema jestli nedopujčí.Ale práci už od včera má.Ale já se třeba i bojim aby se nepohádali.Babi je sama úzkostná a na nervy a táta už mi přijde že je tim chycenej taky.Bojim se už všeho.A on by teď mi pořad někam tahal a když nechci tak se rozčiluje a vyčítá mi to že jen ležim a mě je pak ještě hůř.Takovej začarovanej kruh,potřebovala bych se od všech odpoutat a ať už mi daji všichni pokoj.Nemůžu za sebe že sem na tom takhle.Fakt Andy hrůza tohle být taková sračka.A čim mi něco vyčítaj tim se mi dělá hůř.Mam výčitky ze sebe že nefunguju.Už asi rivotril zabírá už trochu třes povoluje ale bez něj mi to vyděsilo jak sem už na tom.Andy líbam tě,drž se zas kvuli synkovi,asi to co cítim já ty zase cítíš takový dušení kvuli synkovi si myslim že to bude podobný viď:'(

Miluna (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

To sem tam jen vyfotila ještě moje černý kalhoty že ty maji prozměnu díru na vnitřní straně stehna.Ale to je jedno.Zatim mi nedopřáli klid abych to šla řešit samu sebe.Musim teď kvuli dětem do školy řešit to jak končí devítku,tak se to tam bude řešit.Máma řekla že tam MUSIM tak se chystam a bojim se aby mi tam něco nechytlo.Rivotril sem dala ale zatim nezabral tak sem přihodila ještě kousek.Uplně se třesu a polejvá mi horko,mam na to hodinu aby to zabralo.Pak musim ještě jet večer se Sergejem řešit ještě nějaký věci ohledně toho auta a do toho asi bude mluvit s rodičema tak se bojim,chce s nima mluvit.Prostě sem na sračky a nevim co aby už pochopili že nefunguju,Sergej to nechápe a deptá ho to.Až s nima ještě něco dovyřešim tak nevim jestli se příští týden nemam koncem týdne sebrat a jet do té nemocnice i sama.Netušim jestli by to řešili lékama nebo jestli by mi tam nechali ležet.Teď ještě týden mi potřebujou abych se nějak udržela s rivotrilama.Držte mi pěstě prosim ať to zvládnu v té škole.Mam strach aby se tam nemuselo stát protože to nevydržim v tomhle stavu stát na místě a nevim co bych tam řekla.

JJ (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Také ti držím pěsti. Určitě to zvládneš. Klidně si i sedni, to není nic špatného. A kdyby něco, tak řekni, že ti není dobře. Co natom sejde.

Miluna (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Tak dík.Udělam to takhle.Já se vždycky za to stydim ale kdyby něco tak jim to tam řeknu teda.

Reklama

Přidat komentář