Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Jak by vypadalo, kdyby toto řekl ředitel MK v Praze Mf?! Skaut zaměněn za konsomol.

3.12 (Út, 3. 12. 2019 - 16:12)

Ředitel MK, taky dobrý.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Všichni víme, že jsi psychicky narušená anti-český xenofob a fanatický sionista Jahodo. Navíc patrně tě jako důchodce tě živé ti kterým zde nadáváš.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

A teď si tu můžeš nadávat Čechům ty Pavlásku tohoto vlákna.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Stát ČSSR pomohl v začátcích vzniku státu Izrael, to neznamená, že je spojen s tím, že se neustále rozpíná.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

ANo, jako evropan jsem pro jasně vymezené hranice státu Izrael, žádný stát neroste do nebe. Nebudeme dělat vyjímky, jen neustále žít z katastrofy a kataklyzmatu židvoského národa za II. světové války, který se netýkal jen jich ale i jiných skupin a jiných národů. Kam až stát Izrael chce růst, snad to bude neomezení a statne se hegemonem jako USA v regionu?! Evropa má také své hranice. Označení zboží z ilegálních osad je správné. Jde o piratismus na úrovni státu.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Co Češi, nemají ukousnout kus jiných států ta ohryzek co z nás nácisté udělali v období protektorátu?! V období kupónové piratizace se postavil řád upside down, ale je 30 let po revoluci a třeba zablokovat rozšiřování států a konsolidovat výber daní a finance a zdanit zahraniční subjekty, banky, myslet na české lidi a ne na nějaké umělé státy a jejich expanzi a s tím spojené problémy.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Židovské vtipy jako rozdělíme spravedlivě zeď nářků. Izrael si nechá zeď a palestinci nářky, si nechte od cesty.

ShabbaTot-Jahoda (Út, 3. 12. 2019 - 20:12)

já jahoda si myslím,že dokud to bylo možné a Křižák měl na haram šaríf svůj generální štáb,tak měl ty ošklivé barabizny zbourat ,aby si tam nyní Israel mohl postavit svůj chrám...no...

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

A z takto nevybraných daní v ČR, tedy našich daní financují své války a např. výstavbu ilegálních osad v Izraeli, respektive, na Izraelem dobytém území v šestidění válce 68, de žije 800 000 ilegálních izraelců a o kterém mylně Izrale tvrdí, že se nejedná o okupaci, protože to nebylo v době války ničí území a tedy si ho zabrali asi z terra nulata, tedy země nikoho. Není to pravda, jde o Izraelem neuznaný stát Palestina a Jordnánsko.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

USA vedou čas od času náboženští fanatici , kteří vedou svatou válku v nekřesťanských zemí...To je středověk todleto?!

ShabbaTot-Jahoda (Út, 3. 12. 2019 - 19:12)

USA a americký orel bělohlavý bojují hlavně proti islámskému terorizmu...at žije USA!...US Army jsou ti správní bojovníci Krista,kdy s bojovým pokřikem a mečem nad hlavou ženou antikrista svinským krokem přes bojová pole,ti se nedají!

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

USA má přitom jeden z netvrdších a netvrději vymáhaných daňových systémů na světě s celkovým daňovým zatížením, podobným tomu v Evropě, nevidím tak důvodu, proč by jejich firmy neměli v Evropě platit daně za svoje podnikání a odvádět je pouze v USA, když si nechávají královsky platit za NATO.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Navíc je podezření , že to je stejná skupina rádoby "diplomatů" co lezla 40 let do zadku RUSKU.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Prostě není možné, aby zde určitá skupina podnikavců lezla do zadku jen jednomu státu a to USA.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

Daně být musí ale ne Daně. Dana, tedy soukromník si někdy žádá vysokohorskou přirážku a tam vlastně občan musí, je donucen platit marže rovnající se těm daním, které ale platí sám sobě.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

Mimochodem, ten výpočet 40% daňové zatížení je vlastně nesmyslný, je to suma všech různých daňí, které některé vůbec nejdou do rozpočtu, takže kočkopes. Těžko to může někdo kritizovat, když v tom je zakalkulováno zejména jeho důchod, jeho zdravotní čerpání až bude potřebovat ošetřit, jeho doprava, že vůbec jsou silnice, je MHD, že je stabilita-armáda, EU,nato. Že zloděj mu neklepe každý den díru do dveří, když odejde a chytí ho samostatně police.Že vragové a atentátníci josu včas anticipováni a zavřeni, že je kvalita hygienická, nejsou epidemie nemocí, a tisíce dalších prospěšných věcí z daní.
Nejvíce samozřejmě vymýšlí tyhle hoaxy o nepotřebnosti státu a a daná zejména typi lidí s těmito charakterustikami 1/scifi fanoušci takových těch vesmírných flotil nezávislých na okolním vesmíru se soběstačnými generátory energie a úplnou recyklací všeho včetně stravy. 2/ miliardáři a multi desetimilionáři, kteří to co platí do rozpočtu opravdu zpět nedostanou a to co dostávají od státu nechtějí, protože si zaplatí větší a lepšá služby ze svého 3/blbečci co to opakují

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

Výpočet daňového zatížení např. velkých firme je sloožitý a díky tomu vlastně neplatí žádné daně. Např. při podobných cenách nájmů, jízd, osobo kilometrů je tzv. sharing kola, koloběžky, apartmány v centru, stále levnější nebo stejně drahý kvůli tomu, že neplatí žádné daně.To prostě není možné.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Teď vážně, v našich končinách a nejsme jen Praha a mínění Prahy, praha žije z celé ČR, která ji zásobuje lidmi, dodávkami, energií, vodou, turisty, zaměstnaností atd., dělá jí rekreační zázemí, skladové, průmyslové areály, sportoviště, lesy ji okysličují vzduch.
Je třeba aby politik nebyl jen reklamou vyhnaný prací prášek do funkce, ale skutečná osobnost, která již před volební kampaní byla známá tím co dokázala.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Já píšu jen prová vážně diskutující.
Takže třeba někteří podnikatelé co k svému podníkání spíše podnikavci ani nepotřebovali dokončit více jak nižší stupeň základní školy a zbytek si mohli hrát si mohli jen odsedět a hrát si.Tak pak mají představu (a také to tak jářku dělali), že budou mít autoservis a veškerý peníz daj jak wietnamci do velké peněženky, za ní koupí někde náhradní díly a to co dostanou za namontování těch dílů do aut zákazníků , ten rozdíl, tak za ten koupí třeba nový stroj a nebo myčku a zlý stát jim přeci nemůže vzít 40%!
Stejně tak prodavač párků, koupí někde párky z výprodeje za tři koruny jeden a rohlík za dvě 2 koruny a hořčici za padesátník a narazí to na ohřívací bodec a udělá tři pohyby, hořčici do rohlíku a párek do rohlíku, zakápne znovu hořčicí a zabalené do ubrousku vyfásne od zákazníka 25 Kč. Takže 20 Kč si myslí, že dá do kapsy.
To už může rovnou pálit hudbu a prodávat načerno a veškerý zisk si nechávat, nebo jezdit po vesnicích a prodávat lízátka a cukrovinky
A kde bude na policii, kde bude na armádu, kde bude na výstavbu silnic, školek, domovů důchodců zdravotnictví?!

Reklama

Přidat komentář