Bráška je teď v letech té pravé puberty, takže má jenom tu onanii. Mnohdy, když není doma tak otevírám okno aby se vyvetralo, a sama mu v rychlosti přeperu ty různé hadýrky a trička. Často za mnou přijdou kámošky, tak ať necítí vůni semene. A já si to tento týden nechávám až na sobotu. Dá se to vydržet.
Jaké jsou spermie tak to znám už od doby, kdy se bráchovi poprvé objevily na prostěradle při polucích. Od té doby až do dneška je pravidelně používám při svém sebeuspokojování.
Kamči to jsem rád že ses zase ozvala. Jak si psala, dělala si to v tu sobotu? A v neděli a dnes ráno nic? Vím, že holky v těch 16cti, jak máš i ty, to potřebují snad každý den.
V sobotu dvakrát po sobě. Často tomu nedokážu odolat a ani ne hodinu po prvním uspokojení mi ruce míří zase mezi nohy. A nemám vůli abych přestala. V neděli a dnes ráno jsem se jenom dráždila a zítra před sedmou to už asi nevydržím.
Kamči a co kdyby sis to zase zkusila udělat ve škole v lavici. To by tě mohlo rajcovat být potom pěkně mokrá. Myslíš, že by si někdo všiml se spolužaček že si to děláš?
Kamčo, a proč by sis to na WC nemohla udělat? Bylo by to pro tebe i pohodlnější. Mohla by ses před tím nebo potom vymočit a ještě si vytřít pysky papírem.
Už od tak jedenácti let si to dělám jen v posteli. Nikdy jsem to nezkoušela ani ve sprše. Ale ve vaně ano. Prostě já si to nejvíc užiju když ležím. Když jsu ve své postýlce a když si sebou dělám co chci.
Neprovedeme s tím nic. Po těch všech intimnostech co jsem na sebe prozradila zůstanu neznámou. Tak a teď budu takovou půlhodinku věnovat.. víš čemu asi, že?
To víš, bez toho by žádná holka nemohla být. To bys tak rád viděl moje tělo, že? Hlavně když se potom prohne jak luk a začnou stahy. To je něco. Jo a mě prstíky nepracují. Stačí mi jenom jeden prst.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář