Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Andrea (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Milu, vydrž, myslím na tebe, zvládneš to, já ti věřím,dnes vyřešis děti a pak budeš řešit sebe, drž se,je nás víc co ti drží palce

Miluna (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Ještě tak týden mi potřebujou abych řešila věci.Nejspíš on našel i normálnější byt,jen chybí kus kauce a chce to probrat s rodičema jestli nedopujčí.Ale práci už od včera má.Ale já se třeba i bojim aby se nepohádali.Babi je sama úzkostná a na nervy a táta už mi přijde že je tim chycenej taky.Bojim se už všeho.A on by teď mi pořad někam tahal a když nechci tak se rozčiluje a vyčítá mi to že jen ležim a mě je pak ještě hůř.Takovej začarovanej kruh,potřebovala bych se od všech odpoutat a ať už mi daji všichni pokoj.Nemůžu za sebe že sem na tom takhle.Fakt Andy hrůza tohle být taková sračka.A čim mi něco vyčítaj tim se mi dělá hůř.Mam výčitky ze sebe že nefunguju.Už asi rivotril zabírá už trochu třes povoluje ale bez něj mi to vyděsilo jak sem už na tom.Andy líbam tě,drž se zas kvuli synkovi,asi to co cítim já ty zase cítíš takový dušení kvuli synkovi si myslim že to bude podobný viď:'(

Miluna (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

To sem tam jen vyfotila ještě moje černý kalhoty že ty maji prozměnu díru na vnitřní straně stehna.Ale to je jedno.Zatim mi nedopřáli klid abych to šla řešit samu sebe.Musim teď kvuli dětem do školy řešit to jak končí devítku,tak se to tam bude řešit.Máma řekla že tam MUSIM tak se chystam a bojim se aby mi tam něco nechytlo.Rivotril sem dala ale zatim nezabral tak sem přihodila ještě kousek.Uplně se třesu a polejvá mi horko,mam na to hodinu aby to zabralo.Pak musim ještě jet večer se Sergejem řešit ještě nějaký věci ohledně toho auta a do toho asi bude mluvit s rodičema tak se bojim,chce s nima mluvit.Prostě sem na sračky a nevim co aby už pochopili že nefunguju,Sergej to nechápe a deptá ho to.Až s nima ještě něco dovyřešim tak nevim jestli se příští týden nemam koncem týdne sebrat a jet do té nemocnice i sama.Netušim jestli by to řešili lékama nebo jestli by mi tam nechali ležet.Teď ještě týden mi potřebujou abych se nějak udržela s rivotrilama.Držte mi pěstě prosim ať to zvládnu v té škole.Mam strach aby se tam nemuselo stát protože to nevydržim v tomhle stavu stát na místě a nevim co bych tam řekla.

JJ (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Také ti držím pěsti. Určitě to zvládneš. Klidně si i sedni, to není nic špatného. A kdyby něco, tak řekni, že ti není dobře. Co natom sejde.

Miluna (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Tak dík.Udělam to takhle.Já se vždycky za to stydim ale kdyby něco tak jim to tam řeknu teda.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 13:12)

To Miluna Milunka musí být odděleně ne u sebe.Jestli máš email tak ti to musí jít.Příhlásíš se na Lide.cz tim emailem.Jen mi naposledy nešlo najít celkově Lide.cz, šlo to jedině přes google.

Miluno (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

je jen jedno východisko. Zavolej si na 155 pověz jim o svém stavu a sebevražedným sklonům a nech se odvést do léčebny. Je nejvyšší čas, než si něco provedeš. Tam tě snad dají do pořádku. Sama to nezvládneš.

no tak (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Radka ta jí určitě nepomůže. Ta čeká v závětří až bude líp a bude si moci z Milunou zasexovat. Koukám, že žádný z příznivců Miluny, ti mladí, se zde ani neukáží. Nezajímá je, že Miluna je v perdeli, to číst nechtějí. Zato ty její excesy, ty je baví. Ty, co jí radily jak si počít nazvali duchny a starý báby, který nerozumí dnešním mladým.

skoro důchodce (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

Jaký mladý máš konkrétně na mysli?

Zina (Út, 3. 12. 2019 - 09:12)

Nevíte někdo jak se dostat na lidé.cz, vůbec to nejde

No (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Musíš se tam přihlásit mailem který tam chceš používat.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Já když jsem na Seznamu, tak mě to tam pustí automaticky, nikde se nepřihlašuju

Jo (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

Tazatelka asi seznam nemá, když jí to nešlo.

Fernando (Út, 3. 12. 2019 - 13:12)

Já Seznam běžně používám, ale nikdy se mi to nepodařilo. Na Lidé.cz mi automaticky naskočí samé seznamování a jestli chci holku do 20 let nebo jinou, z kterého kraje atd. Zadání MilunaMilunka nefunguje. Už dávno mi zmizely diskusní servry, které tam dřív byly a kde jsem měl různé známé.

TAKY (Út, 3. 12. 2019 - 09:12)

mě to nejde.

a (Út, 3. 12. 2019 - 09:12)

Miluno co to máš za fotku na profilu, to asi nikdo neuhádne co to je.

Miluna (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Já nevim proč sem to tak nechala.Vždycky to pak přešlo a říkala sem si každej má občas krize.Ale tohle už je takový divný teď.Cítim uvnitř sebe křik a pláč a bojim se co mi bude Sergej vyčítat.Já se hádat nechci,bojim se že zas bude do mě rýt a já nevim jak se mam bránit.Už se mi tu zavíraji oči a bojim se spát protože až přijde bude chtít mluvit o nějaký práci kam dnes šel a řešil i to auto.Ale já nemam sílu ani něco mluvit,je mi totálně divně.Cítim se slabá.Já vás chci objímat.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 00:12)

Tak snad to dobře dopadlo. Jestli má Radka auto, měla by Milu vzít do Budějovic na psychiatrii. Milu má už deprese. Pomohla by jí práce, ale to v depresi nejde.

jj (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Radka (anonym)
Odpověď na není ti trapné, že tady v
Jak by to Milče mohlo být trapný když se ve vás nedá vyznat? Myslíš že Milča se ve vás anonymech vyzná? Jak se může někoho zastat když splýváte? A já jí někam vezmu za pár dní až budu mít auto,teď to taky nejde.A s léčením nesouhlasím,je to v povaze.Nemocná je jen atakama a občasnýma nervozitama ale jinak všechno je v povaze.Kdo to nezná tak to nepochopí.Momentálně si asi se Sergejem už lezou na nervy a má dostat MS tak proto trpí.

Miluna (Po, 2. 12. 2019 - 18:12)

Andy tak to máme stejný a obě nejíme při starostech.Do mě to vůbec nechce lézt.Musim se nutit abych aspoň něco snědla.A anonyme jak si mi psal kočko,tak je to hezký od tebe a já teda se pokusim aspoň polívku sníst.Tak to musíme zkusit viď Andy něco sníst.Já teď dala zas rivotril jestli se mi ty nervy uklidní.Sergej na mě vyjel v telefonu a já hádky nezvládam proto ani ne v kolektivech.Nevim proč to nedávam a jak se semnou začne někdo hádat a spustí kritiku tak mi okamžitě naskočí depresivno a pocity na sebevraždu.Chci se objímat tady s váma mě už nikdo jinej nezajímá než ta moje L.a vy a děti.Já sem tak překvapená jak třeba napsal o mě ten pán s podpisem skoro důchodce.To je tak krásně a citlivě ke mě napsáno že mi to dojalo prostě.Já se bojim v jakym stavu Sergej přijde a jestli to urovná nebo ne.On má taky trochu pravdu ale já za sebe nemůžu že mi nejde fungovat jak on potřebuje.Už mi i řekl že mi jen pořád něco je a že jen skuhram:'( Ale já fakt za to nemůžu že sem taková že sem rozbitá.Asi si opravdu zkusim najít novýho psychiatra abych se mu mohla vypovídat a ať mě třeba i někam nechá ubytovat.Já už sama cítim že už nemůžu že už to táhne k hranici kterou už nedávam.

Reklama

Přidat komentář