Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Po, 2. 12. 2019 - 16:12)

„O sobě nepochybuj. Stačí, když o tobě pochybují jiní.“ (Cyril, chlupatý anděl třetí třídy)

Ávňa (Po, 2. 12. 2019 - 12:12)

Na slavnostní večeři vyprávěl antisemita o své cestě po Africe: „Bylo to něco nádherného. Představte si, že jsem za celou tu dobu nepotkal ani jedno prase a ani jednoho Žida.“

U stolu to lehce zašumělo. Pak se ozval hlas židovského hosta: „To je ale škoda. To jsme my dva, vy a já, mohli lehce napravit.“

„Ale? A jak?“

„Mohli jsme tam jet spolu.“

Rakato (Po, 2. 12. 2019 - 14:12)

Bylo by zajímavé zeptat se každého antisemity, proč nemá semity rád. A protože jde většinou o primitivy, zjistili bychom, že nechápe, že i Arabové jsou semité. Za druhé - asi by horko těžko logicky vysvětloval svou nenávist k Židům. Že žádali zabití Ježíše? Ale smrt byla přece v Ježíšově plánu, protože jinak by nezbavil lidí dědičného hříchu. Že Židé byli lichváři a obchodníci, kteří vykořisťovali lidi? To byli i Němci a Češi. Že byli bohatí? Jak kteří. A kromě toho - je ubohé vyčítat někomu, že je chytřejší a líp vydělává. ------------------------------------------------
Suma sumárum, jak středověcí blbečci při pogromech na Židy, tak nacisté, si proti Židům našli jiné záminky, a hloupější. Ve středověku to obvykle bylo, že Židé zabili rituálně nějakou pannu nebo dítě, za Hitlera, že jsou špatná rasa. --------------------------------
Jak je vidět, podstata antižidovství je mimořádně hloupá a jasně zviditelňuje nehumánnost, vypočítavost a ideologickou demenci křesťanů a jiných lidí, kteří nutně potřebovali nějakého nepřítele a chtěli židovský majetek. A proto všichni skončí v pekle.

Rakatovi (Po, 2. 12. 2019 - 18:12)

Na tobě mně fascinuje to, že na některých tématech se posmíváš bibli - napsali ji židi, takticky vynecháváš jejich podíl na otrokářství. Nechce se mně se nad tím meditovat, mně stačí co vyvádí Soros

ShabbaTot-Jahoda (Po, 2. 12. 2019 - 16:12)

no tak to je antisemitská celá západní Evropa a doposavad....to,že v nemocnici Barzilai v Aškelonu musí být přenášení novorozenci ve spěchu do krytů nikoho v EU nezajímá...ale značkovat israelské zboží,to ji užije§...1 milion Židů je nuceno se skrývat v krytech,sklepeních a bunkrech před terorizmem palestinských raket..až 250 palestinských raket dopadlo v blízkosti Tel Avivu.A zatímco se israelci skrývají v krytech ,soudní dvůr EU označil israelské výrobky z Judska Samaří a Golan speciální značkou......že prý Israel okupuje...hmm...a proč EU neoznačuje turecký olej vyrobený v severní části Kypru,která je pod okupací?Proč EU neoznačuje marockou rybu ze Západní Sahary a proč EU neoznačuje ani "čínské " výrobky z Tibetu?...Ale to,že od roku 2005 po evakuaci israelských osad Gush Katif z Gaza je toto území okupováno Hamasem a Islámským jihadem od kavad se odpalují rakety na Stát Israel a islámští teroristé při tom používají lidi za živé štíty EU nezajímá....EU je antisemitská !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rakato (Po, 2. 12. 2019 - 17:12)

Dobře jsi to vysvětlil s tím značkováním izraelského zboží. Jsou to vypatlaní pokrytci, ti byrokrati ve Štrasburku a Bruselu, zmagoření svou nelogickou ideologií korektnosti. Čuju za tím Francii, která Židy nikdy neměla ráda, a protěžovala Araby. Zde není spravedlnost slepá, ale čumí nepřátelsky na Izraelce, a ostatním stejnou věc promíjí.

2.11. (Po, 2. 12. 2019 - 18:12)

Trochu mi to připomíná ty nápisy na starých domech: Je docela možné,že tudy prošel Jára Cimrman.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 2. 12. 2019 - 17:12)

Německo a UK v tom jedou taky.

Rakato (Po, 2. 12. 2019 - 17:12)

Vrána k vráně sedá. Bohužel tento ideově zparchantělý Západ nám chce vnutit svoje názory, jako bychom byli jeho poddaní.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

..hmmm....jenže pořád lepší západ jak východ a velikánské dubisko s širokánskou duší....NE!...radši západ a mít se dobře,co se týče Israele a EU ,to oni se již nějak domluvěj,tak zatlačí na pilu orel bělohlavý a ten je nyní velice pozitivně naladěn k Israeli.USA jako supervelnoc rozhodne...zablokovala islamistickou OSN,domluví i EU .Tam to může již klidně i tajnou dohodou a diplomacií.Německo zase až takový nepřítel Israele není,pokud vím,tak Německo dodalo za pakatel Israeli 3 jaderné ponorky i nukleárním střelivem...Netvrdím,že na západě je všechno ideální,ale zparchantělý není ani náhodou,tomu nevěřím.

Rakato (Po, 2. 12. 2019 - 23:12)

Západ je vyspělý vědecky, kulturně, hospodářsky a vojensky. Ale ideologicky se zbláznil. Vezmi si už jen blbku Merkel a její imigraci.

2.11. (Po, 2. 12. 2019 - 13:12)

Pravdivé...

Jedovatej (Po, 2. 12. 2019 - 05:12)

Jako žert zamýšlela německá telekomunikační společnost Deutsche Telekom prodej spodního prádla se zabudovaným čipem, jež by mělo pomoci zejména mladým lidem bojovat se závislostí na mobilních telefonech.
Podle deníku The Times však nečekaně objevila díru na trhu. Sadu dvou kusů spodního prádla v sytě růžové barvě, které má v kapsičce na zadní straně zabudovaný čip, lze propojit s mobilní aplikací, kterou si partneři nahrají do telefonu.
Prádlo pak podle výrobců slouží k odlákání pozornosti od mobilu k milostným aktivitám. Pokud jeden z partnerů má pocit, že druhý se právě věnuje telefonu více než svému protějšku, může se v prádle projít.
Čip se pak spáruje s aplikací a v telefonu nastaví modus „láskyplné chvilky“. (Inteligentní prádlo má utlumit závislost mládeže na mobilech, článek na novinkách dnes ve 4:10)

----- Velkolepé… a to se beruška nemůže před svým fešákem projít v prádle jen tak, bez čipu… pokud to není úplnej debil, v tu ránu se vykašle na telefon a věnuje se sexuálním radovánkám… --- Pravdou je, že mobily maj svý výhody, ale stejně je to pekelnej vynález – spíš pravidlo, než výjimečnej jev je stav, kdy v hospůdce sedí borec s kočenkou, a místo toho, aby jí tichounce ševelil láskyplný nesmysly, nebo jí prostě valil klíny do hlavy, každej z nich čučí do svýho mobilu, nebo tabletu… taky není nic těžkýho v hospůdce pozorovat tři, čtyry berušky, který se místo dřív vobvyklýho vykecávání každá věnuje svýmu mobilu… skleničky s vínem dlouho netknutý, je přece nutný textovat a co tři minuty shlídnout fejsbůček, aby byly in a kúúúl. --- Říkává se, že se svět v prdel vobrací… podle mýho už je vobrácenej.

Rakato (Po, 2. 12. 2019 - 12:12)

Technologicky vyspělí lidé si našli lepší zábavu než sex. Takže rozmnožování je na primitivech, kteří technice moc nerozumí, a sex je jejich nejoblíbenější aktivita.

Petr (Po, 2. 12. 2019 - 18:12)

Víš, proč se dnes rodí tak málo dětí? Protože na to, jak přivést dítě na svět ještě nikdo nevymyslel mobilní aplikaci.
Jinak se vždy říkalo, že sex je zábava chudých. Bohatí mají lepší možnosti, jak trávit čas.

2.11. (Po, 2. 12. 2019 - 18:12)

No právě.

aladin (Po, 2. 12. 2019 - 02:12)

"ČT2
Das Reich: Hitlerova divize smrti ve Francii (1)"....Proč tohle nedáváte večer ve 20:00 hodin ???

aladin (Po, 2. 12. 2019 - 00:12)

"ČT1
Inspektor Banks IV (Pohřbené)".....Islámáci v Anglii !!! Dobře se dívejte, co nás čeká, až se sem tahle pakáž dostane !!!

Rakato (Ne, 1. 12. 2019 - 23:12)

Psychologicky to vidím tak, že jsou lidé, kteří seriózně nemluví z několika důvodů. a) Jsou vypatlané čubky, a nic seriózního je nenapadne. b) Necítí se mezi normálními lidmi dobře, a tak si nasazují masku a šaškují. c) Jsou nesmělí, bojí se, že se ztrapní a slovní průjem je tedy únikovým chováním. d) Pociťují tak silnou duševní rozkolísanost, že sice seriózní názor mají, ale hned několik najednou, a tak neví, který z nich hodit na plac. e) V jejich schíze se tak silně pere hned několik, na sebe žárlivých osobností, že žádná nedovolí té druhé zveřejnit její názor, a výsledkem je myšlenková kakafonie, něco jako když papiňák vypustí z bezpečnostních důvodů přebytečnou páru. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Osobně se přikláním k bodu f) který spočívá v tom, že daný schizofrenik má několik osobností, ty si sice tolerují publicitu, ale v souboji o ni se vzájemně překřikují a vykřikují páté přes deváté, jen aby se realizovaly na veřejnosti. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
My amatérští psychiatři tomu rozumíme, ne že ne, a snažíme se lidi upozornit na to, že jsou ohroženi na internetu nejen logickým spamem, ale i nesmyslným myšlenkovým průvanem, který dokáže při delší expozici rozleptat lidskou mysl jako yperit. Bůh nás ochraňuj před tímto zlem! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hospodine, pomiluj ny!
Jezukriste, pomiluj ny!
Ty, spase všeho mira,
spasiž ny i uslyšiž,
Hospodine, hlasy našě!
Daj nám všěm, Hospodine,
žizn a mír v zemi!
Krleš! Krleš! Krleš!

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 23:12)

Se omluvám, jsem bol naozaj pripitý, niš není pravda, je to lož!

Reklama

Přidat komentář