Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

a (Út, 3. 12. 2019 - 09:12)

Miluno co to máš za fotku na profilu, to asi nikdo neuhádne co to je.

Miluna (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Já nevim proč sem to tak nechala.Vždycky to pak přešlo a říkala sem si každej má občas krize.Ale tohle už je takový divný teď.Cítim uvnitř sebe křik a pláč a bojim se co mi bude Sergej vyčítat.Já se hádat nechci,bojim se že zas bude do mě rýt a já nevim jak se mam bránit.Už se mi tu zavíraji oči a bojim se spát protože až přijde bude chtít mluvit o nějaký práci kam dnes šel a řešil i to auto.Ale já nemam sílu ani něco mluvit,je mi totálně divně.Cítim se slabá.Já vás chci objímat.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 00:12)

Tak snad to dobře dopadlo. Jestli má Radka auto, měla by Milu vzít do Budějovic na psychiatrii. Milu má už deprese. Pomohla by jí práce, ale to v depresi nejde.

jj (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Radka (anonym)
Odpověď na není ti trapné, že tady v
Jak by to Milče mohlo být trapný když se ve vás nedá vyznat? Myslíš že Milča se ve vás anonymech vyzná? Jak se může někoho zastat když splýváte? A já jí někam vezmu za pár dní až budu mít auto,teď to taky nejde.A s léčením nesouhlasím,je to v povaze.Nemocná je jen atakama a občasnýma nervozitama ale jinak všechno je v povaze.Kdo to nezná tak to nepochopí.Momentálně si asi se Sergejem už lezou na nervy a má dostat MS tak proto trpí.

Miluna (Po, 2. 12. 2019 - 18:12)

Andy tak to máme stejný a obě nejíme při starostech.Do mě to vůbec nechce lézt.Musim se nutit abych aspoň něco snědla.A anonyme jak si mi psal kočko,tak je to hezký od tebe a já teda se pokusim aspoň polívku sníst.Tak to musíme zkusit viď Andy něco sníst.Já teď dala zas rivotril jestli se mi ty nervy uklidní.Sergej na mě vyjel v telefonu a já hádky nezvládam proto ani ne v kolektivech.Nevim proč to nedávam a jak se semnou začne někdo hádat a spustí kritiku tak mi okamžitě naskočí depresivno a pocity na sebevraždu.Chci se objímat tady s váma mě už nikdo jinej nezajímá než ta moje L.a vy a děti.Já sem tak překvapená jak třeba napsal o mě ten pán s podpisem skoro důchodce.To je tak krásně a citlivě ke mě napsáno že mi to dojalo prostě.Já se bojim v jakym stavu Sergej přijde a jestli to urovná nebo ne.On má taky trochu pravdu ale já za sebe nemůžu že mi nejde fungovat jak on potřebuje.Už mi i řekl že mi jen pořád něco je a že jen skuhram:'( Ale já fakt za to nemůžu že sem taková že sem rozbitá.Asi si opravdu zkusim najít novýho psychiatra abych se mu mohla vypovídat a ať mě třeba i někam nechá ubytovat.Já už sama cítim že už nemůžu že už to táhne k hranici kterou už nedávam.

asi (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

si zkusím najít novýho psychiatra - asi-asi-asi ..............a stejně kulový. Nebude z toho zase nic.

Miluno (Po, 2. 12. 2019 - 19:12)

proč jsi to nechala dojít tak daleko, řekni proč !!!!!!!!! Radám zde jsi se vysmívala, nebo je hned zavrhla, nemusela jsi takhle skončit !! Ted trpíš jako pes a zbytečně. Kde jsou ti radílci, kteří se rozčilovali, když se ti zde psalo, že potřebuješ odbornou péči ?! Holka nezávidím ti nynejší stav.

Skoro důchodce (Po, 2. 12. 2019 - 18:12)

A ještě jsem si při tom nočním čtení všim, že skoro každý tu má problémy s rodiči. Mladí i staří.

bianka (Po, 2. 12. 2019 - 17:12)

Sany o té mouce je to tak, jak jsem psala. Je více druhů mouky a za tu lepší je si třeba připlatit. I místo Marketu si můžeš zajít do nějaké dobré pekárny, kde ten chleba dělají tak jako dřív. V tom je jiná dnešní doba, že si můžeš vybrat, ale bohužel připlatit. Už jdu raděj k jiné zábavě.:-)

Fernando (Po, 2. 12. 2019 - 15:12)

Sany, obrovský dík za dnešní krásné příspěvky! Musím s Tebou ve všem souhlasit; navíc je tam cenný i pohled z té druhé, "západoevropské" strany. Bylo by to samozřejmě na delší povídání, ale musím teď odjet a nemám moc času ani soustředění na psaní, tak snad později. Ještě jednou dík a nenech se strhnout k žádné vyhrocené polemice.

Sany 11 (Po, 2. 12. 2019 - 16:12)

Fernando, dik. :-) Aspon nekdo ma stejny nazor. :D

bianka (Po, 2. 12. 2019 - 15:12)

:-) Ale i teď jsou seniorské turist. kroužky, senioři se scházejí. Třeba kaktusáři, šachisté ap., báby pletařky posílají do chudých zemí. Vím to, scházím se s nima. Mají vymezenou třídu ve škole, dědci si vystavují v DDM, pronajmou místnost..... nebo mají soutěže v bowlingu, kulečníku. A o mládeži. Znáš tu písničku .To máme mládež, doma řezali je málo? Vše se opakuje. A peníze?
Jsou nutné, to ano. Ale systém jedné strany už tady byl. A díky Bohu že není. I když si někdy řeknu: Zlatí komunisti.:-)

Andrea (Po, 2. 12. 2019 - 15:12)

Milco,tak když to uklidis,tak to bude lepší,je tam už alespoň teplo? Já jsem teď hubená jak lunt,to ty starosti se synkem, já když mám starosti,tak nejim

Miluna (Po, 2. 12. 2019 - 14:12)

Tak sem to Andy a Kači tady řešila.I s majitelem.Majitel je takovej divnej sem koukala ale zavolal opraváře tak už je to vyřešený a zaplatil to.Přijeli dva chlápci,horší bylo že v tu chvíli sem tu byla s nima sama a bála sem se aby si o mě nemysleli že ta špína tady je ode mě.Tak sem jim musela říct že ten byt se bude předělávat že je zatim spíš takový skladiště aby to nevypadalo tak blbě.Oni když opraváři přišli tak se na sebe koukli a tak se ušklíbli na sebe a mě si taky prohlídli:-( No tak mi bylo divně a k tomu sem se bála že se mi bude před nima chtít srát protože bolest hlavy mi pokračuje i dneska dál a bolí i žaludek a nechutenství a nevim co už s tim dělat,ještě s tim žaludkem.No prostě všechno dohromady.A co ty Kači? Tak ty máš s mámou špatný vztah viď.A ještě ti nezmizela nachcípanost.Tak to jsme měli stejně hnusný dny obě dvě.Já tu sem zatim teď sama,všichni chlapy jsou ještě pryč,tak sem vděčná za chvíli klidu teď že na mě nikdo nemluví.A jinak sem tady odsaď vynosila 4 velký 120l pytle odpadků,aby to tu vypadalo líp.Dva byli nevynesený a dva sem ještě doplnila.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 17:12)

Milu, jíš vůbec teplý jídlo? Aspoň nějakou polívku? Kočko nezahrávej si se zdravím. Za chvíli je tu chřipková epidemie a ať nedopadneš jako Kači sestra. Mojí kamarádce taky umřela sestra na chřipku, už je to dýl, byla před padesátkou, ale taky byla hubeňoučká. Kočko, jíst musíš to je základ. Aspoň nějakou tu polívku a kup si celaskon.

jojo (Po, 2. 12. 2019 - 17:12)

polívku z pytlíku, tu snad zvládne.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 17:12)

Vidíš, že jsi skvělá. Když ti je fajn, dokážeš hodně věcí.

Lalla (Po, 2. 12. 2019 - 15:12)

Skvělé, Milu, zvládla jsi to

Miluno (Po, 2. 12. 2019 - 15:12)

dost riskuješ. Žít v takové špíně s nachcípaným člověkem, který léčení moc nedá, je hazard se zdravím. Jestli chceš uklidit, aby byla aspoň nějaká obrana proti virům a bakteriím, budeš muset umývat a vytírat Savem

bianka (Po, 2. 12. 2019 - 15:12)

Vidíš anonyme a já byla napadená za to, že jsem měla obavu, jestli se Miluna často sprchuje. Ono i v chřipkovém období se při příchodu z venku mají pravidelně umývat ruce. Člověk se může ubránit chřipce.

Reklama

Přidat komentář