Reklama

Nahý při vyšetření ???

Robert (St, 25. 12. 2019 - 08:12)

Smekám klobouk. Doktorka je vždy lepší než doktor, ale u některých specializací jsou doktorky opravdovou vzácností a tady v kraji snad není uroložka ani jedna i mně jsou doteky chlapa doktora nepříjemné kdekoliv na těle a bral bych raději lékařku mladší 50-ti let, ale bohužel české zdravotnictví je plné doktorů a doktorem před důchodem nebo v důchodu a ti už chtějí jen dožít důchodu a jsou dost laxní a hned sahají po chemii a než by poslaly člověka ke specialistovi, tak raději jeho diagnózu hádají a zkouší na člověku prášky a člověku utíká čas a výsledek žádný, pouze potom člověk musí odbourávat desítky vedlejších účinků prášků a v případě antibiotik to trvá klidně i pár měsíců, takže prášky už si od žádného doktora nikdy vnutit nenechám, pokud dopředu nebudu znát vedlejší účinky.

Zdeněk (Pá, 20. 12. 2019 - 18:12)

Když jsem byl mladý, tak jsem se svlékal všude, abych ukázal svou chloubu. Ale nyní, kdy je mi 85, se ta má chlouba scvrkla. Místo svalů visí kůže, všude samá vráska. A stejně se ale nastydím, je to moje tělo a nevím, proč bych měl mít s nahotou problémy. No a když jdu k zubařce, taky musím otevřít ústa. Jak jinak by mě mohla prohlédnout. Horší snad je to u urologa, mám doktora. Raději bych měl doktorku.

Robert (St, 18. 12. 2019 - 06:12)

Na nuda pláž bych nikdy nešel, ale u doktorky by mi to nevadilo.

David (Čt, 19. 12. 2019 - 06:12)

Tak já to mám asi trochu naopak, svléknout se na nudě mi problém nedělá, ale u doktorky ho ukazují opravdu nerad (-: Samozřejmě to dám, ale není mi to moc příjemné. Určitě nemůžu říct, že ho ukážu rád.

Návštěvník (Pá, 13. 12. 2019 - 10:12)

Je divný,že někteří lidé se stydí u doktora svléknout do naha,ale na nuda pláži jim to nevadí.

Roman (Út, 10. 12. 2019 - 23:12)

Hmmm.Když se nad tím zamýšlím tak Robert má vlastně pravdu.Vzhledem k tomu,kolik ročně z výplaty nasypeme do zdravotního pojištění,tak doktoři všechno odflakují až moc a měli by se doslova přetrhnout a sami pacienty k pořádnému proklepnutí vybízet.

Robert (Út, 10. 12. 2019 - 07:12)

Problém.

Robert (Út, 10. 12. 2019 - 07:12)

Mysli si co chceš, to je tvůj problémem.

Robert (Ne, 8. 12. 2019 - 21:12)

To jsem úchyl jen proto, protože chci prohlédnout co nejdůkladněji aby se něco nezanedbalo? Co to je za logiku? Chci to jen proto, protože na vše doktoři v minulosti úplně sraly a z měření tlaku, z rozboru moče a krve a poslechu určitě skryté věci neodhalí ani omylem. Pokud jsem kvůli obavy o své zdraví podle tebe úchyl jen proto, protože mi záleží na vlastním zdraví a chci jen to, na co mám oprávněný nárok tak ti ten dojem brát nebudu a klidně si to mysli a ostatní klidně také, ať klidně doktoři nic nedělají a berou registrační příspěvky za zaregistrované pacienty. To může doktory rovnou vystřídat šimpanz nebo veverka, či sádrový trpaslík, nebo homeless.

Anina (Čt, 2. 1. 2020 - 09:01)

Podle mého názoru nejsi úchyl ale hypochondr.Mám takového člověka v rodině takže dobře vím o co jde.Ale pozor-hypochondr není simulant.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

Jsi úchyl, protože chceš nesmyslná vyšetření. Když člověka nic nebolí, standardní vyšetření vystačí. Zásadní je krev.

Robert (So, 7. 12. 2019 - 23:12)

To mluvíš na mně? Co je na tom úchylnýho?

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 04:12)

Jak pořád chceš, aby tě někdo prohlížel. Jsi úchyl.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Úchyl je i ten kdo má rád dorty a nohl by se jich užrat k smrti.

Robert (So, 7. 12. 2019 - 16:12)

Důkladná prohlídka by měla probíhat od hlavy k patě a měla by začít pohovorem s vyptáním na anamnézu a na potíže. A potom obsahovat kontrolu, bělma očí, zraku, uší, pohledem do krku na jazyk, změření tlaku, kontrola uzlin krku, kontrola nehtů který taky lecos prozradí o zdraví, i pohled do nosních dírek, samozřejmě vyšetření moče, odběr krve, odběr ušního mazu, slin, změření cholesterolu, cukru atd. A potom vysvlečení od pasu nahoru a poslech srdce, dechu, poklep hlavy, zad a hrudníku i případně kloubů, kontrola podpaží zda tam nejsou bulky, prohlédnutí znamínek a kůže, štítný žlázy, páteř, prohmat a poklep břicha a podbřišku. A potom svlečení do spoďárů a potom zvážení, změření, prohlídka žil i kůže a nehtů na nohách, kontrola celkově páteře, základní neurologie jako poklep do kolena a pár cviků jako dřep, předklon a pár cviků pokrčení nohou na lehátku, prohmat kotníků, nártů a plosek, klen a holení a pokud s tím pacient bude souhlasit tak ho požádat o svlečení spodního prádla a vyšetření prostaty, třísel, genitálií a ideálně i orientační vyšetření kyčlí a výtěr konečníku. Pokud má doktor v ordinaci ultrazvuk tak může provést i sono břicha, ledvin, třísel, genitálií i dalších orgánů v břišní dutině a přilehlé oblasti a třeba i žil a tepen a potom poslat případně pacienta někam dál ale ta důkladnost je důležitá určitě, protože praktik neboli obvoďák je první doktor kam člověk jde a proto by měl být opravdu co nejdůkladnější, protože pokud není, tak na prevenci lidi kašlou a pokud je doktor laxní a pacienta k chození na prevence i k jiným lékařům je to odradí a znechutí a potom přijdou až když je často příliš pozdě a to je celý problém zdravotnictví a prevence. Ti co si mohou dovolit utratit 40 000 tak si zajdou do center prevence kde je vyšetří opravdu od hlavy k patě a úplně vše, jenže kdo si to může z normálních lidí finančně dovolit, navíc když právo na zdraví a kvalitní zdravotní péči má každý a lékař je povinný mu tu péči poskytovat, ať už si pacient o ní řekne, anebo ne a i v zájmu lékařů je zvát pacienty každé 2 roky na pravidelné lékařské prohlídky a vyšetření provést podle možností jejich lékařské ordinace a jejího vybavení a bez ohledu na přístroje tak očí, sluch a hmat a základní laboratorní testy odhalí velmi mnoho ještě v začátku.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 17:12)

Ty seš normální úchyl.

Robert (So, 7. 12. 2019 - 01:12)

Pokud bych byl nahý, tak medičky by mi u mého vyšetření nevadily, ale medici ano a poslal bych je pryč, protože u nich není jistota že některý z nich není "nějaký 4% hošánek" a jasně a naplno bych ten důvod řekl nahlas.

Robert (So, 7. 12. 2019 - 01:12)

U očního a u zubaře by to postrádalo logiku,protože proto neexistuje jediný rozumný důvod.

Honza (Po, 2. 12. 2019 - 01:12)

Nahota u lékaře ani lékařky mi nevadí. Klidně se svléknu do naha i u očního nebo u zubařky.

Steve (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

Ty máš oči doslova v prdeli? :-D Aha, zajímavé.

Reklama

Přidat komentář