Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

??? (Ne, 1. 12. 2019 - 20:12)

radši se snaž sám

Rakato (Ne, 1. 12. 2019 - 20:12)

Kdybys šel na kořen nahozeného tématu, pochopil bys hloubku své hlouposti. Vůbec se nedivím, že se ti do toho nechce.

taky (Ne, 1. 12. 2019 - 18:12)

plácáš nesmysly

Rakato (Ne, 1. 12. 2019 - 14:12)

Asi se nevyhneme zákonu Lex pouliční lůza, abychom umlčeli ty erupce emocionálního násilí proti dobrým lidem, proti demokracii a proti svobodě. Svolal jsi demonstraci a žádáš odvolání Zemana? Hybaj sem s ústavními argumenty. Nemáš? Pak ses dopustil vyvolávání nenávisti proti ústavnímu činiteli a marš do tepláků. Asi tak. Sice by bylo dobré přivázat viníka před nástupem trestu aspoň na den k pranýři, abychom na něho my populisté mohli házet shnilá rajčata a zkažená vejce, ale v této změkčilé době to neprosadíš.

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 14:12)

"Žalobci žádají nižší tresty za drogy, ministerstvo o tom nechce slyšet"....Všem co se podílejí na distribuci drog u nás bych dal doživotí bez možnosti zkrácení trestu !!!

aladin (Ne, 1. 12. 2019 - 14:12)

"Polovina rodičů nechce další dítě, nemá peníze"....A on se tomu někdo diví ??? Do téhlé posrané doby přivést děti ??? Stát místo aby podporoval rodiny s perspektivním výhledem do budoucna, kdy jejich děti budou prospěšné tomuto státu, tak podporuje nemakačenky a parazity !!! Podporuje imigranty, kteří jsou pro nás BEZPEČNOSTNÍ riziko 6 000 000 Kč/rok na JEDNOHO Imigranta, z něho vyroste terorista, kdyby aspoň vyhazoval do vzduch tu pakáž, která sem ty imigranty tahá, ale on bude vyhazovat nevinné lidi na nádražích, v kinech, na letištích a třeba na Staromáku !!! Je potřeba při volbách zatočit s tou sebrankou, která sem tu teroristickou pakáž tahá !!! Je třeba přestat podporovat imigranty finančně, je třeba přestat podporovat neziskovky, které nějak spolupracují s imigrantstvím k nám !!! Na jednoho teroristu stát dává 6 000 000 Kč za rok a děti co potřebují operaci a pojišťovny je nechtěji hradit ( takovou pojišťovnu okamžitě zrušit) a ony musí čekat, až na ně lidé vyberou sběrem víček peníze !!! HAMBA TÉTO SPOLEČNOSTI !!! Ti parchanti nahoře si jen cpou kapsy a na občany kašlou !!! Ve Švédsku bylo v r. 2018 provedeno 83 bombových útoků !!! V r. 2019 do října již 121 bombovách útoků !!! Toto lze zarazit jen zablokování imigrace a posláním všech imigrantů zpět do jejich země !!! Potřebujeme nový plot s 500 volty okolo naši země !!!

Rakato (Ne, 1. 12. 2019 - 15:12)

Jak? Rodiče nemají peníze na další dítě? Co to je za zhovadilý argument, když kolem nás denně pobíhají hordy malých cikánků? --------------------------------------
Dnes je pro každého největší hodnotou životní úroveň. V jejím jménu je ochoten zdevastoval přírodu v celém státě, inhalovat smradlavý vzduch plný karcinogenů, podrazit kamaráda, zaprodat své přesvědčení ... Konkrétně řečeno - lidé nemají peníze na další dítě, protože je procestují při dovolených, utratí za luxusní auto, prožerou v drahých potravinách, investují do nové a nové elektroniky. Snížit si úroveň novým dítětem? Ani za boha.

Rakato (Ne, 1. 12. 2019 - 14:12)

"Náš demokratický politický systém zařadil zpátečku a rok od roku se stále více přibližuje totalitě. Stát selhává. A dokonce k totalitě velmi podobné té, ze které jsme před třiceti lety za cinkání klíčů šťastně utekli,“ varuje bývalý velvyslanec v Rusku a na Ukrajině Jaroslav Bašta. ----------------------------------------
Bašta se drží při zdi a už neuvádí, kdo tady tu totalitu zavádí. Ale my to víme - pražská kavárna a Milion chvilek. To jsou ti obšousti, co se snaží ukřičet jiné názory, co se zmocnili za pomoci západních vlastníků médií a školí národ na iracionální zdegenerovanou západní notu. Kdyby nám vládli Pražáci, do měsíce máme republiku plnou líných agresivních muslimáků a kudrnáčů, feministky by byly jako spuštěné z řetězu a naše podpora do Afriky by narostla desetinásobně.

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 14:12)

Dnes nemáme páky na modré rypáky vyhnat je od koryta ty ptáky!

1.12. (Ne, 1. 12. 2019 - 15:12)

Dnes je čas.

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 13:12)

V listopadu 89 byli v boji o koryta tři hlavní frakce.1/ Sesazovaní Jakeš a lidové milice se SSSR konzervativci, kteří ale nebyli v SSSR u moci, Gorbčev Jakeše vůbec v Moskvě nepřijal během listopadových událostí a jeho cesty do Moskvy, takže Jakeš nemohl použít armádu,jiknak by zasáhla proti ČSA Ruská okupační armáda 2/Štěpán jel na sebe a soudruhy s phy 8-pražské kladno-kolbenka-bašta komunistů v Praze,popřípadě i stály za Jakešem a milicionáři 3/SSM v Praze OF(Očekávám funkci) a technilog moci Čalfa, který to vyjednal s Havlem.Tím vyšachovali Dubčeka,přestože Havel byl naprosté politické embryo, měl silné poradce.Klaus se zjevil v poslední chvíli v OF po tom co dominovla na letné jiný Politik Zeman svým projevem.Nezvolení Dubčeka v Národním shromáždění prezidentem ČSSR 1. ledna 1990 nazval čalfův poradce selháním jejich rozumu(že blbě neodhadli Havla a hlasovali protestně proti Dubčekovi dle normalizačního manuálu "Poučení z krizového vývoje z r.1969"), ale spíše byli vydírání právě Čalfou který byl skutečný technolog moci a později úspěšný polistopadový právník, že kdo zvedne pro Dubčeka tak za ním půjdou stíhání a na ně napíše nějaký zákon jako obdobu Malého dekretu (Kdo v době zvýšeného ohrožení republiky nepřístojným chováním, urážejícím národní cítění českého nebo slovenského lidu, vzbudil veřejné pohoršení, bude potrestán – nejde-li o čin soudně trestný – okresním národním výborem vězením do jednoho roku nebo pokutou do 1 000 000 Kčs nebo veřejným pokáráním nebo dvěma nebo všemi těmito tresty).Tzn.potrestat je za to jak Hlasovali a zvolili případně Dubčeka, stejně by se to po Dubčekovi otočilo doporava.S reformním křídlem komunistů se pak vypořádali atentátem na jejího tehdejšího předsedu o Miluláše v převleku za asi čerta imitující masku Veselého kejklíře režiséra Jiřího Svobodu přímo ve dveřím jeho bydliště, ale dcera útočníka zahnala včasnou pomocí.Atentátník se nenašel, ale patrně patřil mezi jiné křídlo radikální levice-anrchisty.Patrně se našel,ale kauza šla k ledu, nebyla politická vůle věc dořešit a komunistickou stranu chtěli zrušit, ne reformovat, případně nechat vyhnít a gerontologicky se ztrapnit a voličsky vymřít.
Klaus vytáhl miliardáře sebou a začla masová kupónovka a boje o koryta jak je známe.

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 13:12)

V listopadu 89 byli v boji o koryta tři hlavní frakce.1/ Sesazovaní Jakeš a lidové milice se SSSR konzervativci, kteří ale nebyli v SSSR u moci, Gorbčev Jakeše vůbec v Moskvě nepřijal během listopadových událostí a jeho cesty do Moskvy, takže Jakeš nemohl použít armádu,jiknak by zasáhla proti ČSA Ruská okupační armáda 2/Štěpán jel na sebe a soudruhy s phy 8-pražské kladno-kolbenka-bašta komunistů v Praze,popřípadě i stály za Jakešem a milicionáři 3/SSM v Praze OF(Očekávám funkci) a technilog moci Čalfa, který to vyjednal s Havlem.

Yannos (Ne, 1. 12. 2019 - 13:12)

Keď nechceš aby sa ti niečo stalo, tak to rob druhým.

Emilie (Ne, 1. 12. 2019 - 13:12)

Pouštěvák a pouštěvačky jsou mezi feministkami ty nejzdatnější.

YAHODO (Ne, 1. 12. 2019 - 12:12)

Politika je v podstatě boj, kdo poroučí komu. Dnes pravice levici, dříve levice pravici. Tzn. kdo má klíče od státní pokladny a přerozděluje funkce, zakázky, kdo má moc a peníze.

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 13:12)

Boj o koryta! Vyhnat jedny a rypáky se dostat ke korytu jde jen v týmu.

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 12:12)

TOP09 je akronym "Toliko Očekávám Pozici Nul Devět!"
Takže je vidět, že i v názvo zakryptováno, že je to strana miliardářů...

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 11:12)

Tak jsem shlédl rozhovor na Ruské RS1 s Pavlem Novotným v pořadu 60 minut, který vidělo asi 50 milionů Rusů patrně, zostudil celý národ, urážel Rusy, pochvaloval si Vlasovce i když tvrdil na druhým dechem, že to byli váleční zločinci. Prostě případ naprostého šílence, který poškodil celou Českou republiku tímto mediálním humbukem.Myslím, že slušní voliči ODS musí teď houfně odcházet a volit ČSSD!

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 11:12)

Komunismus byl spravedlivý..., pro komunisty.

??? (Ne, 1. 12. 2019 - 19:12)

za komunistů když byl někdo nemocný dostal nemocenskou, dnes i když si někdo platí nemocenskou dostane ji až za 3 měsíce - do té doby nemá nic - akorát si musí platit drahé léky

Reklama

Přidat komentář