Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Prdný (Pá, 13. 12. 2019 - 21:12)

Po nějaké době jsem se dnes zase vykálel do kalhot.

Lo (Čt, 12. 12. 2019 - 10:12)

Už som vykakaná a pokakaná ,velmi.

Lo (St, 11. 12. 2019 - 20:12)

Ja som sa dnes odvážila prvýkrát sa pokakať,už dlhú dobu ma lákalo skúsiť to.Keď som prišla domov zo školy,nikto nebol doma a dosť sa mi chcelo,tak som si obliekla staré nohavičky,sadla na záchod a pekne sa do nich vykakala.Bolo to veľmi príjemné a určite to nebolo poslednýkrát a nabudúce v tom určite plánujem ostať dlhšie.Dnes to bol fakt len taký experiment.

Návštěvník (Čt, 12. 12. 2019 - 09:12)

Tak dobré je si pořádně vystlat kalhotky toaletním papírem, aby se neušpinily a i je to celkem příjemný pocit. Zkus tak někdy.

Scatter (Čt, 12. 12. 2019 - 07:12)

Miluji tě, je to nádhera, prosím napiš tu zase až budeš krásně pokakaná, děkuji.

Scatter (St, 4. 12. 2019 - 08:12)

Nic nového na honění? Škoda...hlavně Pavla mi chybí

Honič (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

No tý vole,to mi poser voko.To je blbost, tohle bylo opravdický a klacek mi hučí jako ďábel. Nikolko, Verunko kakejte, nebo si to vyhoním na těch vašich příbězích minulých.

Autoři předcho… (Út, 3. 12. 2019 - 15:12)

Máte smůlu. Nic nebude, protože už nás to s kámošem nebaví. Tejden jsme se předháněli v tom, kdo tu napíše větší kravinu, a nerad to přiznávám, ale on to tou story o dvou lezbách který se navzájem poserou, pochčijou a pak si to udělají vyhrál. Nevěřili jsme, že takovým nesmyslům je někdo schopnej uvěřit, ale vy tady fakt sežerete každý hovno :D Tak se mějte, čau zoufalci :-)))))

Honič (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

A zase klid, já jsem se tak nabažil. Co se děje ? Holky ,kde jste?

Honič (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Holky, čekám,čekám a nic?! Kde jste? Nebo mi dáváte oraz aby si můj Fanouš odpočinul ? A já bych dnes zrovna chtěl honit. Nikolo, Věrčo, halóóó !

Scatter (Ne, 1. 12. 2019 - 21:12)

Tak ti děkuji Niki, hned si mi udělala radost nejen v rozkroku . Si úžasná a vážím si toho, snad se to jednou splní, budu si to přát.

Honič (Ne, 1. 12. 2019 - 19:12)

Tak to nééééééééé! Nikolo, já ,já ,já já ti snesu všechno,co budeš chtít. Jen si vyber mně. Prosíííím!!!!!!!!!!!

Scatter (Ne, 1. 12. 2019 - 18:12)

To je hrůza, další super holky co se zvrhnou v lesby, marnej boj...holky co milují to co kluci chtějí jsou opravdu z extremní většiny na holky, je to smutné, chtěl jsem honit, ale nebudu, budu držet smutek za kluky, kterým je tato rozkoš odepřena. A jestli se hetero holky nezačnou pro nás kluky pokakávat tak půjdu na protest dělat faráře a držet celibát.

Jitka D (St, 18. 12. 2019 - 14:12)

Závody o co největší úchylárnu tady, zdá se, skončily a tak po dlouhém váhání zkusím přidat svůj příspěvek. Inspirovalo mne k němu scatterovo lamentování nad tím, že u holek je záliba v pokakávání, plenkách a tak podobně spojena s lesbickou orientací.
Ona je milý scattere otázka, co je příčina a co následek. Mám vlastní zkušenost, že není až tak málo chlapů, co hltají fotky a videa s tématikou holek pokaděných do kalhot nebo do plenek. Mnohé z nich to náramně vzrušuje a sní o tom, že nějakou takovou budou mít jednou vedle sebe a budou se o ní starat a užívat si to. Jenže v reálu zábava pak dost často neklapne. Proti videím a fotkám je tam totiž jedna zásadní věc navíc. Nepochybně uhodneš jaká. Zápach. A to pořádný. A navíc nezávislý od vzhledu dotyčné dívky. Sebekrásnější holka smrdí pokaděná stejně jako největší šereda. Hromada chlapů to prostě nedává. Vem si, kolik z vás chlapů má problém i s přebalením vlastního dítěte, kdy ten smrádek jen taktak zvládají, aby nehodili šavli. A to si přitom zvykají postupně s tím, jak se tomu jejich prckovi zpestřuje strava, protože v těch prvních fázích, kdy se jen kojí, to zas tak hrozné není.
Nevím, zda už máš nějakou opravdovou zkušenost s pokaděnou holkou nebo ne, ale předpokládám, že to nejspíš sám provozuješ anebo sis to alespoň vyzkoušel jaké to je se pokadit. Nepochybně se shodneme, že smrádek je to notný. A to přitom sami sobě zdaleka nesmrdíme tolik, jako nám páchnou jiní. Vem si, jaká je to darda, když přijdeš po někom na záchod anebo někdo sedí v kabince vedle. Jaký smrad dokáží vyprodukovat ty drobky, co má dotyčný kolem řitního otvoru nebo jsou případně namázlé na míse. A teď si představ, že nějaká ta holka, o které tak fantazíruješ, má v kalhotách nálož třeba za tři dny nechození na velkou a hlavně že má to blátíčko rozmatlané úplně všude, po půlkách, mezi nohama, v podbřišku, po stehnech. A smrádek tomu odpovídá. V případě pokakání do plenek je to sice dost omezeno, ale při jejich rozepnutí se to stejně vyvalí naplno.
Sama za sebe bych vás chlapy, co se o tyhle věci zajímáte, řadila mezi dva póly. Na jedné straně jsou ti, které to náramně vzrušuje na fotkách a videích, ale v reálu pak nedají ten zápach, takže ze snů o opečovávání velké pokaděné slečny nezbude nic. Na druhém pólu jsou pak ti, kterým ten smrádek opravdu nevadí a dokonce se v tom i vyžívají. Jenže tam je to dost často spojeno s choutkami, které byly k vidění v odkazu před pár týdny. Myslím, jak tam ten chlap souloží s pokaděnou ženskou a přitom jí to ještě matlá po těle. Tohle zase nedá spousta z nás. Nedovedu si představit, že mi nějaký prasák maže byť moje vlastní výkaly po břiše, prsou a tak dále. Nejspíš bych se pozvracela. A podobně ta soulož. Vždyť toho musela mít hromadu i vevnitř. Dost chlapů má představu, že ženám jejich vlastní výkaly v pochvě nevadí, protože jsou na to zvyklé, neboť v miminkovském věku měly pičku zamatlanou v hovínkách mockrát. To sice ano. Třeba moje neteř se s klidem zvládala pokadit až k pupíku, ale jinak je ten předpoklad chybný. Výkaly dospělého mohou být co do obsahu různých bakterií a podobně mnohem horší. Pro hromadu žen tak znečištění pochvy i jejími vlastními výkaly může znamenat záněty, výtoky a tak podobně. Zkrátka a dobře, ta soulož ve výkalech je prasárna na n-tou. Dotyčného maníka bych nechala makat někde v kravíně nebo v prasečáku. Chodil by nahý a mohl by si užívat v hovnech od rána do večera.
Není tak úplně snadné natrefit na nějaký ten střed, kdy chlap zvládne ten smrádek a nebude přitom mít choutky na výše uvedené čuňárny. Nutně tedy neznamená, že ženy, které tohle provozují společně, musí být lesbické nebo bisexuální. Může to být jen o tom, že si k sobě lépe pasují, protože jsme k té péči o pokaděné zadečky tak nějak neprogramované od přírody a nevadí nám to. Najdeš dvojice žen, které se o sebe starají navzájem jak o miminka, přebalují se, naprosto v klidu si navzájem umyjí zamatlaný zadeček, rozkrok i píču, ale s chlapem si něco takového představit nedovedou. A přitom jejich skutečná orientace bráno z medicínského pohledu může být normálně hetero a tohle je jen jakási slupka na povrchu.

Ivan (Ne, 5. 1. 2020 - 21:01)

Jitko, to tvé pojednání o velkém zápachu krásných i škaredých dívek a kategoriích můžu milujících pokaděné holky, to je skoro jak výňatek z nějaké vědecké práce. Moc pěkně se to čte. Přivedlo mě to k tomu, abych se zamyslel, do které té party chlípníků patřím :-) Zajímalo by mě, jestli bys nám mohla trochu popovídat o tom, jak jsi objevila chlapy, kteří tíhnou k tomu sledovat holky, co si uleví do kalhotek?

Jitka D (Pá, 10. 1. 2020 - 13:01)

Ivane, žádná vědecká práce, ale jen prosté úvahy nad vlastními zkušenostmi. A jak jsem potkala mého současného přítele anebo ty dva neúspěšné pokusy před ním. Samozřejmě přes internet. Spoléhat se, že náhodou potkám někoho, kdo je na tyhle věci ulítlý, by bylo dost pošetilé. Tak moc nás zase není a hlavně se tím málokdo bude chlubit hned na potkání.

Rony (So, 11. 1. 2020 - 10:01)

U mě to začalo docela nevině, nejdříve jsem se koukal oblečený, pak mě začlo zajímat jaké by to bylo v blátě, následovaly různé kaše a pak se přidalo kadění.No a teď to je jak droga a nejméně třikrát za měsíc to musím udělat

Nikola (Ne, 1. 12. 2019 - 18:12)

To tak není. Já bych to udělala i pro tebe. Jen je to moje první zkušenost. Protoji tak prožívám v euforii, mně se kluci líbí a přitahují,ale v návalu emocí jsem to prožívala tak silně. Ty ale asi už jsi v tom zběhlý a před tebou bych se nestyděla. Před ostatními kluky teda jo-

Martina (Ne, 1. 12. 2019 - 17:12)

Věrča přišla a čekala na mně venku,že potřebuje ale na záchod šíleně a tak že rychle někam půjdeme. Zamkla jsem dům ,ale ona že musí honem a tak jsme šla za plot jen k potoku a olším, ale ani tam už jsme nedošly,ona hnes na louce kde bylo celkem vidět stáhla kalhoty a z ní vyběhlo velké hovínko jako dlouhá skoro nepřetržitá linie až na zem a nebylo průjmové,ale řidší a šlo tak rychle,že by to skutečně nevydržela a pod ní se udělala velká hromádka. Omlouvala se mi,a prý, že to držela kvůli mně, Já měla taky plný zadek,ale trochu jsem poodstoupila ke keříkům a svlékla se a taky se chystala kadit. Věrča se chtěla koukat a já to měla tužší,ale šlo to hned rychle ven a pak jsem hodně čůrala a bylo to hotový. Takže jsme si to neužily dokonale,ale měly jsme z toho i tak legraci a já mám od vašich příběhů zde hodně motivace do dalších expenimentů.

Honič (Ne, 1. 12. 2019 - 16:12)

Vemte mně do party! To je síla, nedočet jsem to a už to ze mně šlo a postříkal jsem vás na dálku. Ještě chci. Holky, brzy

Reklama

Přidat komentář