Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Ne, 1. 12. 2019 - 13:12)

To je tak, když na ministerstvu sedí ekonomická embrya, které to vedou podle zásady, že z cizího krev neteče a které si ani nejsou ochotny udělat jednoduchou ekonomickou kalkulaci dopadu svého rozhodnutí. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Takže teď budou školy bojovat o co největší počet učitelů, přičemž ideál by byl jeden učitel na jedno dítě. I když počet učitelů bude ministerstvo, krajské úřady a obce zkoušet omezovat výší rozpočtu školy, způsobí to, že ředitel bude vydávat méně na opravy, na školní přístroje a pomůcky pro výuku apod. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nicméně buď jak buď, nejvíce snížila úroveń výuky na školách inkluze, tj. upřednostnění hloupé a postižené menšiny před zájmy normálních většinových dětí.

Jedovatej (Ne, 1. 12. 2019 - 04:12)

„Luxus a rychlé zbohatnutí podle receptu nejbohatšího Čecha Petra Kellnera. Nabídka, které se těžko odolává. ---
Podvodníci zneužili fotografie Petra Kellnera z výročních zpráv jeho skupiny PPF. Přitom v klamavých inzerátech tvrdí, že zkušený finančník v rozhovoru pro Českou televizi prozradil tajemství pohádkového zbohatnutí a snadný recept, jak jeho úspěch zopakovat. Dokládají to montážemi s tvářemi ČT, ať už Norou Fridrichovou, nebo Danielem Takáčem. Přitom je známo, že Kellner rozhovory poskytuje velmi sporadicky, a už vůbec ne na kameru. ---
„Když mi na Facebooku vyskočil článek o panu Kellnerovi, vůbec mě nenapadlo považovat ho za podvod. Řekla jsem si, že základní vklad 250 euro není moc, a když budu mít k ruce člověka, který mi pomůže se orientovat v problému, tak mám vyhráno,“ popsala Seznam Zprávám příběh, jak snadno přijít v přepočtu minimálně o šest tisíc korun, jedna žena, která obří, leč podvodné kampani naletěla.“

(Zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bojim-se-ze-budu-mit-vybileny-ucet-dalsi-obeti-naletely-na-reklamu-s-kellnerem-83761?dop-ab-variant=100&seq-no=1&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null)

-----

Sorry jako, ale když někdo pošle prachy tomu, kdo v reklamě nabízí pohádkový zbohatnutí a snadnej recept, jak zvopakovat Kellnerův úspěch, je podle mýho duševně méněcennej, vopravdu hodně méněcennej. Už jsem to tady psal – nelituju žádnýho z těch, který se ulakotili na zájezd za pár šupů, nebo úplně zadara, a s hlavama, plnejma vidiny gulášku a štangle salámu zadara nakonec přitáhli domů mnohonásobně předražený, zbytečný krámy… a nelituju ani těch nešťastníků, který vysolili 250 éček a místo pohádkovejch zisků je votravujou z různejch čísel a vymáhaj další a další doklady, a nejspíš i další prachy… --- Nu což, těch 250 éček je docela laciný školný za takovej kurz finanční gramotnosti, třeba voproti takzvanejm „nigerijskejm dopisům“… a že ty duševně méněcenný nežijí jenom v malý zemi v srdci Evropy, je jasný z týhle ukázky: „Úspěšnost typického nigerijského spamu se těžko odhaduje. Některé zprávy odhadují, že na 500 odeslaných emailů dorazí 7 odpovědí. Zkušený podvodník dokáže uspět u 70 % odpovědí. V roce 2006 takto přišli důvěřivý Američané o 198,4 miliony USD a Angličané o 150 milionů GBP.“ (http://timehosting.cz/nigerijske-dopisy/) --- Slušnej vejvar - a pak, že s poctivostí dojdeš nejdál – no, možná jo, ale vobvykle s holou prdelí, voproti těm, který na takový přísloví moc nedaj...

Rakato (Ne, 1. 12. 2019 - 13:12)

Zázračné zbohatnutí pořád lidi táhne. Někteří to řeší tím, že kupují losy nebo sází sportku, ale ti rádoby chytřejší pošlou peníze tomu, kdo slibuje vysoké úroky (ani ho nemusí znát). To, že o peníze přijdou, beru jako jejich úhradu za kurz finanční gramotnosti. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Když se primitivové naučí anglicky, mají dveře do světa dokořán. To platí hlavně pro chytré Indy, kteří toho velmi využívají obchodně. Hloupí Bantu v Nigérii anglicky také umí, protože je to úřední řeč. Těm se ale pracovat nechce, a tak kradou peníze na dálku. Podle mě je zcela úchylné posílat peníze někomu, aby odblokoval své dědictví nebo aby proclil nějakou zásilku. Nicméně lidé, kteří mají omezené zájmy, mezi které nepatří zajímat se o dění kolem sebe, se stále na takový podvod chytí. A přitom stačí číst pravidelně internetové zprávy nebo papírové noviny, a vím, která bije.

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 00:12)

Jako starosta Řeporyjí téměř denně někomu vyhrožuju, říká Pavel Novotný.
Ano, takový to je vývoj v ČR, z mediálních floutků a zlaté mládeže nakonec je bič na nás všechny.
To je za to, že jsme je tolerovali, že jsme četli jejich články, že jsme je nechali napadat lidi okolo a nevadilo nám, že se soudí s kdekým za pomluvy,nakonec jsme je zvlolili jako lid starostou a oni nám teď dělají pořádky. Dobře nám tak, nikoho lepšího si nezasloužíme.

Yahodo (Ne, 1. 12. 2019 - 00:12)

Prostě ta kobylí hlava nemá na to zavolat zvěrolékaře, aby ji nově podkoval a vytrhl zanícený zub moudrosti...

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 00:12)

Čas se zase někam vypařil na této diskusi, zřejmě ho černoďourovala pěticípá hvězda a pivo došlo...

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 00:12)

Lidé bděte!

Yahodo (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

Zrušme komunisty a postavme jejich symboli mimo zákon. Pěticípá rudá hvězda je to samé jako hákový kříž, tolik lidských životů se zmařilo pod jejich vlivem. Jsou to zločinecké symboly, patří zakázat.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

Po tom co jsem zjistil koho Babiš po vítězných volbách si vybral za ministryňi spravedlnosti, tak jsem zcela změnil názor na toto uskupení, které si říkalo hnutí asi proto , že aby zastřelo, že je od počátku miliardářskou firmou a pseudostranou. Opsala všechny vysokoškolské práce co psala z učebnic a z jiných pracích a to opsala po stránkách i s chybami. Svoje právnické vzdělání obdržela na pochybné soukromé vysoké škole na Slovensku a praxi neaobsolvovala, protože byla 300km od jejího bydliště a vychovávala 3 malé děti. Když to prasklo tak byla odvolána a za ní nastoupil někdo jiný. Podobný problém měl i jeden poslanec za ANO, který zas neplatil dlouho snad někomu nájem, takdy odstoupil.

aladin (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

"ČT24
Zprávy ve 23".....Proti fašizmu pravicových stran je nutné bojovat !!! Jděte k volbám a volte strany prospěšné tomuto státu a jeho občanům !!!

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

A jsou takové státu prospěšné strany? Já znám jen strany s průsery, které když udělají jednu věc dobře, tak potom dvě věci špatně. Ale to je jen věcí názoru. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Strany si nenechávají vyvracet svou tezi o vlastní dokonalosti, a v parlamentu všem vysvětlí, že to není pravda, i kdyby mělo zasedání trvat do půlnoci. Možná by stál za úvahu politický experiment, kdy by každá strana nad pět procent v posledních volbách vybrala do nové strany pět svých nejlepších lidí. Nová strana by pak byla složena z výkvětu naší politické scény a teoreticky by mohla být skvělá. (Prakticky by se v ní její členové vyvraždili.)

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

"ČT24
Politické spektrum"....Pane moderátor, záskali jsme převratem bezdomovce, nezaměstnané, bídu a imigranty !!! A vyměnili jsme jednoho uzulpátora (SSSR) za druhého uzulpátora a to USFT !!!

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

Čssd na praze 5 slibuje bezdomovce, feťáky, herny pryč!

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 22:11)

Není pravda, že islám neuznává a nectí ženy, jenom z voblud a psychických labilek a zpupných křivihubých paťatek s noham a do o a se zády jak paragraf dělá až třetí a až páté manželky a ne určené k plození dětí, takže tento gen neposílá pro celkovou neužitečnost lidstvu do další generace na vylekávání a strašení mužského citu pro ženskou krásu a harmonii.+

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 22:11)

Nyní kdejakí držtička s fousy a oplzlými kecy si dělá právo na to vyčinit i dvakráte staršímu muži za to, že jí zrovna její hrbáč neobsouložil.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 22:11)

Opravdu velikého ducha má dnešní brainstorm. Pořád samé témata pološíleného charakteru o muslimácích a teroristech což je protimluv. Muslimové je klidné a pokojné rodině založené politicko-morální společenské uspořádání. Jsou to bratři křesťanů a pravověrných židů. Jejich místa svátosti jsou společná, uznávají si i svoje proroky.

Ano (So, 30. 11. 2019 - 21:11)

Necinkal, zoufal, věděl, že nás pohltí světový kapitalismus a udělá z nás otroky a chudáky.

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 21:11)

Cinkej, necinkej, osudu se nevyhneš. A tak, když řídíš svého bavoráka cestou na svou hacientu s bazénem, místo abys přemýšlel, zda poletíš na Reunion nebo do Dominikány, derou se ti na mysl myšlenky, že tě zotročili a ty dřeš na zahraniční kapitalisty. Máš to fakt těžké, psychicky ti dává zabrat to vědomí, že někdo tyje z tvé poctivé práce. Nechtěl bych být ve tvé kůži.

Yahodo (Ne, 1. 12. 2019 - 01:12)

To je fakt, takoví obyvatelé Hirošimi a Nagasakoi se v 45 osudu nevyhli. Ovšem co neplatí stopro není platná teorie, pár lidí se již osudu vyhlo, např. Kristus, který vzestoupil na nebesa.

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 20:11)

Jahodo, a uvažoval jsi někdy dát dohromady amerického orla a ruskou orlici? Má sice dvě hlavy (takže je zřejmě trochu degenere), ale životaschopná bude, když vydržela od dob cara dosud. Blíze viz: https://cs.wikipedia.org/wiki/St%C3%A1tn%C3%AD_znak_Ruska

Reklama

Přidat komentář