Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Skutečný Hvězdoslav (So, 30. 11. 2019 - 21:11)

Hnůj ze svého nitra tady chlístají alkoholici, co předstírají, že jsou znovuzrození. Jen žvaní, nic nedokazuje žádné znovuzrození. Tony po údajném znovuzrození se dál věnoval kořalce, Jirka po svém znovuzrození dál slyší hlasy a má obsedantní kompulzi. Jaképak znovuzrození? Je to jen esoterický žvást. K ničemu u nich nedošlo. Předstírají oba změnu. Jsou to jen jejich proklamace a já tu jsem od toho, abych na to upozornil.

Skutečný Hvězdoslav (So, 30. 11. 2019 - 21:11)

Tony zase lže. S ateisty na osacr jsem vycházel dobře a ban jsem dostal od Petra Tomka za text o černoších a jejich IQ. V ten den jsem dostal ban. Na gay foru vycházím taky dobře, ale nemohu psát o politice. To je všechno. Pýchou netrpím. Na rozdíl od pobožných netvrdím, že mám nadpřirozené schopnosti. tvrdím, jen to, co můžu dokázat. Nejsem anonym, několikrát jsem se ukázal, stojím si za svým. Antonín Vlas něco jiného píše tady a něco jiného říká v telefonu. Nestojí si za svým. Je to guma s vypitým mozkem. Asi chce celý kolovrátek nanovo.

Tonda Vlas (Ne, 1. 12. 2019 - 00:12)

Do telefonu jsi mě natvrdo lhal ty a ne já tobě. Ty věci s docentem Zvěřinou jsi na KD opravdu napsal jako jsi Kateřinu voblboval s těmi dvěmi archanděly, kteří tě jednou podpírali. Multinickovi Matrixovi opravdu nemáš co vyčítat. Asi jsi ty archanděly skutečně viděl ale kvůli své psychické labilnosti si na to už nedokážeš vzpomenout.

Tonda Vlas (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

Nevymlouvej se na Petra Tomka, on i když militantní ateista tak žádný sluníčkář není, jak ho tu pomlouváš. Z OSACRu a gayfóra tě vyhodili kvůli tvým psychopatickým a urážlivým komentům. Tu neměj obavy, tu z doktorky tě nikdo nevyhodí, zde jsi správně, doktorka je totiž pro nás, pro psychouše.

Církev (So, 30. 11. 2019 - 20:11)

Papež František jim jde na totiž ruku . Stejně tak by za pravdu označili islamofilní weby co omlouvají islám na tisíc a jeden způsob.

Skutečný Hvězdoslav (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

A stejně jako se džihádisté u muslimů rekrutují z lidí, kteří měli problémy, chlastali, brali drogy, byli násilní, měli psychické problémy a vyřešili to útěkem do džihádu, tak to samé jsou tzv. znovuzrození kristovci. Zase se rekrutují z řad patologicky a narušených lidí, alkoholiků, narkomanů, psychicky nemocných.

Skutečný Hvězdoslav (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

Veškeré vaše tzv. znovuzrození je jen způsob, prostředek, jak se vozit po jiných lidech. Zejména po jinak věřících, jiných denominací. Na ateisty vaše moc nesahá, páč stačí nevěřit a jste bezzubí a bezmocní. Ale nad jinak věřící se povyšujete a snažíte se jim vládnout. A tzv. Jirka tu bude buzerovat Milana a Mimu za jejich jiný způsob víry? Z toho, co tu kdo napsal, je jasné, že jak Mima, tak Milan žijou řádně, zatímco ti tzv. znovuzrození jsou ožralecké trosky. Lůzři, co nic neumí, ničeho nedosáhli, ale budou se vozit po lidech, co žijou řádně. To je prostě na hlavu postavené. V normálním životě není možné, aby se opilecké trosky nebo nemocní s obsedantně kompulsivní poruchou vyvyšovali nad relativně normální. To je možné jen ve světě pobožných. Úplně to samé je na granosalis. To největší zmrdi jsou vždycky tzv. znovuzrození kristovci a ti soustavně napadají jak katolíky, tak kohokoli, kdo nevyznává jejich způsob víry. Chci aby tady jasně zaznělo, že tzv znovuzrození jsou největší parchanti v rámci křesťanské ideologie. Tak jako jsou džihádisté u muslimů, tak to je obdoba!

Jirka (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

Nikdo nikoho nebuzeruje kvůli víře, to je zase jenom manipulace. Víra je každého osobní věc, jenom jsem napsal, a za tím si stojím, že křesťanství není pouhá sluníčkařina, ale jedná se o něco hlubšího a ne zdaleka lidského.

Skutečný Hvězdoslav (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

Jirka píše: "Mimo, já ti nevím, v něčem máš nepochybně pravdu, ale prostě mě pořád připadá, že si chceš svoje cukrování biblicky podpořit. Já ti můžu najíst zase něco úplně jiného, např. že máme kázat vhod i nevhod a že evangelium je Boží moc ke spasení." ----- ale prosím tě, bobku, kde ty reálně kážeš evangelium? Vždyť jsi anonymní ratlík schovaný za nick Jirka. Nepovídej mi, že ty v reálu chodíš někde kázat evangelium. Na to nemáš, ratlíku. Jo jehovisti reálně chodí po ulicích nebo po barácích. Ale ty ne. Jsi schovaný a podělaný. Teďka si dovoluješ na Mimu. Páč jsi ochlasta nebo bývalý ochlasta, tak máš pochopení pro tvého kumpána Vlase. Ty tu budeš třídit lidi a kázat morálku? Vždyť ani není jasné, co píšeš pod vlivem tvé obsedantně kompulsivní poruchy. Léčíš se vůbec? Ty tu něco meleš o znovuzrození? Vždyť jsi socka. Došly ti prachy na chlast. Tzv. znovuzrození je z nouze cnost, ty komediante. Na vás, údajné znovuzrozené pobožné šašky se nedá dívat. Jste ta největší banda. A jak se ti největší parchanti druží spolu. Ještě s Mare. Přesně tak! Ta je stejná mrcha jako ty.

Tonda Vlas (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

Hvězdoslave, umíš ty něco jiného než tu na lidi chlístat hnůj ze svého prohnilého nitra. Nikde nikdo s tebou nechce nic mít, tak prudíš tady na doktorce.

Jirka (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

Nikdo se po nich nevozí a už vůbec ne povyšuje, aspoň ne tak, jako ty se vozíš a povyšuješ nad pobožnými obecně, a to nejen tady. Až objevíš u mě nebo mých "kumpánů" podobnou úroveň titulování jako používáš ty, pak možná bude mít tvoje stížnost nějakou oprávněnost. Co z toho, když někdo žije řádně, když i řádně uráží, kde může.

Tonda Vlas (So, 30. 11. 2019 - 18:11)

Ježíš není avatar Jehovy. Dle jehovců je Ježíš avatarem Michaela archanděla.

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 18:11)

Jehovisté jsou bezvýznamná náboženská minorita a na jejich názoru nezáleží. Navíc jsou pátou kolonou amerických pošuků, a proto zcela nevhodní pro Evropany. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ale pravdu mají v tom, že Jehova je alergický na vzpurné lidi, kteří přes jeho výslovný příkaz nepoužívají jeho jméno. Takové narušitele jeho pravidel logicky při posledním soudu skopne do pekla. Komu není rady, tomu není pomoci.

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 18:11)

Já jsem jednak tumpachový z toho, kdo je tady kdo, a znechucený, jak si tady někteří pisálkové vyřizují mezi sebou soukromou korespondenci. A ještě tomu říkají diskuse s mnoha účastníky. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jehova se tady ocitl neoprávněně na vedlejší koleji. Ale tak to na tom iracionálním křesťanském světě chodí. Např. nikdo nepostavil Jehovovi sochu, ale mrtvola Ježíše je všude možně, někde dokonce na školách (což je zvlášť odporné). I na Ducha křesťané háží bobek, i když je v trojici rovnoprávný s dalšími dvěma. Jehova sice žádné sochy nikdy nechtěl, ale díky trojici je Ježíš jeho avatar, a tomu sochy křesťané stavějí. Kde je tady spravedlnost a korektnost? Tak buď sochy každému, i Duchovi (měl bych už něco vymyšleného, takový pěkný rozevlátý námět s modrou cíchou v luftu), anebo nikomu. Diskriminaci v Evropě nikomu trpět nebudeme!

Jirka (So, 30. 11. 2019 - 18:11)

Také jsem si nechtěl dovolit příliš psát o Mare, ale nyní se to trochu hodí. Bylo příznačné, že jí zde odsuzovali především sluníčkáři, Mima, Milan a Pablo, možná i jiní svědkové nebo ezoteričtí lidé. Protože jí vůbec nerozuměli, poněvadž nebyli znovuzrození, tak jí měli,buď za fanatičku, za zamindrákovanou, zahoŕklou osobu. Krásně se ukázalo, jak plytké a tělesné jsou soudy sluníčkářů, kteří nechápou znovuzrození křesťana. A já znovu musím opakovat, že dělat ťuťuňuňu může v důsledku způsobit škodu, než tvrdá pravda. Někdo pravdu nepřijme, někdo ne, to je záležitost Boha. Určitě to není manipulační metoda jak si stavět tým, jak to dělají sektáři a podvodníci. Křesťané nikoho neznásilňují, byť by to bylo voňavým růžovým cukrem.

Jirka (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

Když si vzpomenu, tak takovým lidem, aby o tobě mysleli dobře, stačilo napsat, že máš rád svojí rodinu. Potom jsi byl u nich dobrý člověk a nebyl zahořklý, možná stačilo pochlubit se, žes kdysi hodil drobné bezdomovci, nebo že máš rád svého psa a staráš se o něj, nebo to, že tě katastrofa, cos viděl ve zprávách, hluboce v srdci zasáhla a cítíš s pozůstalými po obětech. Ano, stačilo sesmolit takový srdceryvný projev a hnedka ti stoupne kredit u takových lidí. Jim asi nedochází, že takové věci může napsat kdejaký manipulátor, psychopat když potřebuje, napíše takové věci snadno, dá těm lidem lehko co chtějí slyšet. Je krajně podezřelé, když někdo okázale dbá na tzv spravedlnosti a chlubí se svým dobrem, když vezmeme v potaz přirozenost hříchu, je to nepřirozené jednání, tedy manipulace lží. Křesťané se dobrým skutkem nechlubí. Chlubím se ale hříchem, ten přiznávám, kam sahá moje uvědomělost, potud vidím hřích. A bude i tam, kam už nedohlédnu. Já to ale přiznávám a nemohu s tím nic víc udělat. Vždyť ani nad svou myslí nemám kontrolu, jak ubohý jsem to tvor.

Tonda Vlas (So, 30. 11. 2019 - 20:11)

Já už jsem tu napsal, že z Hvězdoslava prýští pýcha tolik, že by se dala stírat a velkém prodávat. Pak se diví, že s ním nikdo nechce mít nic společného, ani ateisté na OSACRu ani gayové na jejich fóru.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 13:11)

na téma Římanům 3,19-24: Kde víra jakožto základní vědomí obdarovanosti chybí - tam se pak i skutky a aktivity jinak bohulibé či lidmi ceněné stávají snadno důvodem k farizejské nadřazenosti:
Ať už je to povýšenost horlivých věřících nad vlažnými či ztracenými ovcemi - věrných vyznavačů nad těmi, kdo se stydí ke Kristu přiznat - nadřazenost křesťanů nad příslušníky jiných náboženství - povýšenost spořádaných občanů nad všelijakými vyvrheli - povýšenost úspěšných a bohatých nad loosery a chudáky - povýšenost lidí talentovaných nad těmi bez talentu - ale třeba i nadřazenost lidí jinak užitečně angažovaných nad těmi, co si sobecky hledí jen svého písečku. Z hodnot a postojů jinak prospěšných či důležitých se dřív či později stane bič na druhé.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 13:11)

Dělení na ty vyvolené, (Bohem) osvícené, kteří pochopili, kteří prozřeli, které Bůh vybral, či jim umožnil, aby nalezli Pravdu a kteří jsou tedy „lepšími lidmi“. A na ty nevyvolené, (Bohem) neosvícené a tedy zatracené a méněcenné, kteří nevědí, nechápou, nemohou pochopit, neb jim to zřejmě Bůh neumožnil, což z nich dělá „horší lidi“, nebo případně – což je vůbec nejhorší – kteří záměrně ani pochopit nechtějí.
Nehledě na to, o jaké náboženství (až na zanedbatelné výjimky) či o jakého boha či bohy se jedná, dochází zde k dělení na ty, kteří chovají lásku ke svému Stvořiteli, a jsou mu vděčni za to, že stvořil jak je, tak vesmír a svět, ve kterém žijí, a na ty, kteří, opět prizmatem náboženství, popírají samotného svého Stvořitele, a to ať už pasivně, protože jsou druhořadými lidmi, nemajícími kapacitu na to existenci (jediného pravého) Boha pochopit, nebo dokonce aktivně, tedy vědomě nechtějí chápat a popírají toho, kdo jim dal život, a jsou tedy prizmatem náboženství reprezentanty Zla. Nechtěná nevědomost či nechápavost, to lze ještě tolerovat a můžeme takové lidi povýšenecky politovat, že na rozdíl od nás nedisponují darem tohoto vzácného pochopení. Ale někdo, kdo vědomě ani chápat nechce? Kdo se tedy sám povyšuje nad Toho, kdo nám všem dal život? To už je za hranicí akceptovatelnosti.

!!!!! pro mima (So, 30. 11. 2019 - 12:11)

Jeden z nejhorších „argumentů“, jaký může věřící v libovolného boha použít, zní: „Ty to nechápeš, nechceš či nedokážeš pochopit, že bůh, ve kterého věřím zrovna já, existuje“. Lidé, kteří tento myšlenkový konstrukt užívají si neuvědomují, že tím vykopávají či pomáhají udržovat velmi hluboký příkop, velmi ostrou dělící linii a neprostupnou barikádu, která v minulosti, a na mnoha místech světa i v současnosti, byla a je zodpovědná za vůbec ty nejhorší…"

Reklama

Přidat komentář