Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Kikina (Ne, 1. 12. 2019 - 07:12)

Něco jsem včera před spaním do legín pustila ale po pravdě řečeno nebyla jsem s výsledkem úplně spokojená a tak jsem si vzala zase trošku medicíny na pořádné ranní zkakaní. Už to fakt nevydržím je čas prelehnout si na bříško a uvolnit zadeček a už strašně kakám teď mám teprve plno té měkké teplé a voňavé hmoty v kalhotkách jsem totálně pokakaná a jdu ještě spinkat. Tak hezké kakání všem ať už ho budete dělat kamkoliv :0) Kiki.

Tomáš (Ne, 1. 12. 2019 - 06:12)

Kiki strašně moc Ti fandím. Ty Tvoje nafouklé legíny bych chtěl vidět. A úplně nejradši bych si je po Tobě pěkně napěchované oblékl a užíval si to taky.

Kikina (So, 30. 11. 2019 - 21:11)

Zdravím jmenovkyni kakat na záchodě je nuda :0) taky už mám plný zadeček připravený k vykakáni ale ještě nejdu spát tak to držím. Mám ve zvyku se zkakat před tím než spokojeně usnu tak to ještě chvíli počká :0)

Kristýna (So, 30. 11. 2019 - 22:11)

Já tu mám rodiče. To nejde. To jak to tady holky popisujou je špica,ale to bych musela ven a nebo s kamarádkou venku. To by mně lákalo. Zkusím sestřenici,ta je starší o tři roky a je ji dvacet. Že bysme někam šly kakat ven?'Když to udělám jako nenahraný ale že musím a nevydržim. Ona bydlí přes vesnici,zítra ji zavolam,ze bysme někam vyšly nebo jak bude mít čas.

Kristýna (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Už skoro kakám,sedim na záchodě a už se mi chce šíleně,už to jde.

Honič (So, 30. 11. 2019 - 18:11)

A jak moc jsi kakala? Mela jsi průjem nebo tuhý nebo něco mezi? A čůrala jsi?

Kristýna (So, 30. 11. 2019 - 18:11)

Není mi moc dobře,asi mám střevní chřipku,byla jsem dopoledne a teď taky, měla jsem to rychlý a jak jsem to psala před tím,tak jsem už seděla na záchodě se svlíknutym zadečkem a už jsem to nemohla vydržet a ihned jsem
kakala průjem ,třikrát to šlo ze mně a teklo to jako proud z prdelky. Vzala jsem si imodium.

Honič (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

Já bych chtěl videt jak kakáš. Jsi tak odvážná?

Kristýna (So, 30. 11. 2019 - 22:11)

Já bych se u kluka nevykakala. To je ostuda,že bych se šíleně styděla. S holkou,která by se mi nesmála a důvěřuju ji,tam bych se vyčurala i vykakala vpohodě před ní ikdyby se dívala.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

hahaha s váma je fakt prdel

Kikina (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

To už je na mě trochu moc ale tak proti gustu... Užijte si to :0)

Scatter (So, 30. 11. 2019 - 13:11)

TAK A DOST! Tak tohle ne...ikdybych ted byl třeba uprostřed náměstí plného lidí, ve frontě na pokladnu nebo v jakékoli myslitelné situaci a na jakemkoli místě, musel bych začít okamžitě onanovat! To také samozřejmě činím, takže nám Lucko chceš říct, že si ta nejužasnější žena na světě a tvůj muž je nejšťastnější člověk pod sluncem. Bože můj jak strašně mu závidím, také chci aby si věděla, že si mi způsobila nepředstavitelnou erekci, měl jsem v plánu někam jít ale nemohu, ne s tak tvrdým ptákem. Nemám slov co bych psal, prostě jen zírám a honím, nepředstavitelné a šíleně moc vám to oběma závidím :o uplně jsi mě odrovnala, naprosto!

Mamka Lucie (So, 30. 11. 2019 - 13:11)

S manželem tyto hrátky moc milujeme, čas od času když nejsou děti doma jako dnes kdy mají hlídání u babičky si uděláme společný krásný den, od rána ležíme společně v posteli a užíváme si nekonečnou rozkoš, vzájemně jsme se už ráno posrali, já na muže a on namne, mažeme si po těle naše hovna ležíme spolu totálně zesraní v hovnech v naší posteli a je to nádhera, střídavě se mazlíme a milujeme, víkend je jen náš, ani nevylezeme z postele, je nám moc hezky a ještě dlouho bude, manžel na mě zrovna chčije, tak budu končit ať nemám mokrý mobil, cpeme se dobrotama a koukáme na porno, ráda bych večer ještě něco čerstvého přidala ;-)

Scatter (So, 30. 11. 2019 - 12:11)

Moc se těším holky, strašně moc, držím ti palce aby si to vydržela do zítra a byla si krásně a pořádně plná Martinko, aby sis kakání krásně užila, až budeš nádherně tlačit, rozevře se tvá překrásná prdelka a začne se z ní pomalu soukat nádherné a doufám i velmi objemné velké a široké hovínko, pořádná překrásná kláda. Moc moc toužím po tvém překrásném kakání naše dokonalá princezno, ach!

Martina (So, 30. 11. 2019 - 12:11)

Tak to s Verunkou necháme na zítra,no jestli to udržím nekakat,tak to bude alespoň u mně velký.

Scatter (So, 30. 11. 2019 - 10:11)

Super velký hovno! už teď se těším Martinko a chválím i tebe marky, jak nádherně jsi se pokakala, moc bych si chtěl s tebou hrát, už jsem nedočkavý, jak nám Martinka popíše jak moc a hodně toho vykakala, už ted jí mužu slíbit že si budu honit péro jako o závod, škoda, že to nemůžeme vidět a ocenit hovínko, jaké se pro nás chystáš vykakat, myslím, že by si získala první cenu a pusu na zadeček, moc moc se těším lásko moje, ty budeš krásně kakat a já se díky tobě zase krásně udělám :-* jste nejlepší holky, šíleně moc vás miluji!

Scatter (So, 30. 11. 2019 - 10:11)

Báro moc krásně si se vykakala, kdybych ti tak mohl pomoci to nádherné hovínko vytlačit, chtěl bych tě při tom šmírovat, třeba z poza kůlny, koukat se jak krásně tlačíš a to úžasné velké a široké hovínko ti roztahuje prdelku, s úžasem bych tě pozoroval a honil si při tom ptáka :) Nikolo miluje, u tvého příšpěvku už to nešlo vydržet a onanuji u něj :) Doufám Niki, že v podobných hrátkách budete s kamarádkou pokračovat, jak bych chtěl být při tom ve sprše s váma, smět se koukat jak se vám krásně roztahují zadečky a leze z nich nádherné hovínko, za odměnu bych vám je oběma pěkně postříkal :-* Jak ti závidím! Jakou přenádhernou zkušenost nám zde popisuješ, já bych taky chtěl, opravdu moc abyste se mi děvčata vykakali do dlaní, miluji Vás. Jste úžasná holky, miluji Vás Nikolko, jak tě kamarádka krásně udělala až si se z toho slastí pochcala, je to nádhera, doufám, že tohle byl jen začátek děvčata a že v tom hodláte pokračovat a jít dál a dál, už se těším na další příhody s váma, jste naprosto užasné, tohle moc potřebuji, mladá krásná děvčata co krásně kakajía hrají si spolu...budu stříkat.

Martina (So, 30. 11. 2019 - 08:11)

Věrča dnes přijde,ale tady poletuje sníh a tak jestli budeme kakat venku v tý zimě , nevím. Nějak se domluvíme, nebo to necháme na neděli. Ale já už mám munici a kdybych to měla držet do zítra tak pak bych pak vytvořila supervelký hovno. Jí jsem se neptala jak na tom je,ale asi si to taky šetří na odpoledne.

Markéta (So, 30. 11. 2019 - 08:11)

Večer přes spaním jsem si oblékla kalhotky a silonky a vyplatolo se to. Probudila jsem se ráno a chtělo se mi na velkou. Tak jsem jen v rozkošném poloprobouzení uvolnila zadek a svěrač a hned si našlo ven hovínko a pomalu ta hřejivá a měkce blátivá hmota zaplnila celé kalhotky a já si v klídku užívala jak mi pozvolna vycházejí další dávky a kalhotky jsou zcela plné. Uvolnilo se i močení a já bez tlačení nechala vytéct vše,čím byl za noc můj močák naplněn. Pod sebou jsem měla opět igelit a tak si mohu v tom tekutě blátivém rozjímání v klidu polehávat. Jen se musím poklonit Nikole a její parťačce, tohle byla od vás skvělá smeč. To bych chtěla taky s nějakou ženou zažít a aby mně udělala. Tady mám velké rezervy. Velká inspirace...

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 18:11)

Nikolo a ty druhá mysteriózní krásko (jmono prosím taky...), vy jste neuvěřitelný! Ano, ano, ano. Jen tak houšť ať se pro vás dovyhoním do absolutního vytečení a vyčerpání! To opravdu nejde ani dočíst aby se člověk u toho neudělal. Nikolo tys prožila vrchol s dívkou a jestli budete tak pokračovat, to bude jízda,chci vnímat vaše kakání, vaše průjmy i tlustý hovínka ,co nejdou ven a trápíte se v bolestech, i vase čůrání a vaše orgasmy,kdy to jedna druhé uděláte a naopak. Jsem ve vás!!!!!

Reklama

Přidat komentář