Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Martina (Ne, 1. 12. 2019 - 17:12)

Věrča přišla a čekala na mně venku,že potřebuje ale na záchod šíleně a tak že rychle někam půjdeme. Zamkla jsem dům ,ale ona že musí honem a tak jsme šla za plot jen k potoku a olším, ale ani tam už jsme nedošly,ona hnes na louce kde bylo celkem vidět stáhla kalhoty a z ní vyběhlo velké hovínko jako dlouhá skoro nepřetržitá linie až na zem a nebylo průjmové,ale řidší a šlo tak rychle,že by to skutečně nevydržela a pod ní se udělala velká hromádka. Omlouvala se mi,a prý, že to držela kvůli mně, Já měla taky plný zadek,ale trochu jsem poodstoupila ke keříkům a svlékla se a taky se chystala kadit. Věrča se chtěla koukat a já to měla tužší,ale šlo to hned rychle ven a pak jsem hodně čůrala a bylo to hotový. Takže jsme si to neužily dokonale,ale měly jsme z toho i tak legraci a já mám od vašich příběhů zde hodně motivace do dalších expenimentů.

Honič (Ne, 1. 12. 2019 - 16:12)

Vemte mně do party! To je síla, nedočet jsem to a už to ze mně šlo a postříkal jsem vás na dálku. Ještě chci. Holky, brzy

Nikola (Ne, 1. 12. 2019 - 16:12)

Přijela jsem ke kámošce a ona hned,že musí na záchod a že čekala jen na mně, jinak by už šla a že to dlouho nevydrží. Vlezly jsme si rychledo koupelny,svlíkly se a ona byla jen v silonkách a kalhotkách a doslova se kroutoila a zoufale říkala, rychle, musím ,už to nevydržím, a přikrčila se a já ji rychle dala na prdelku ruku a snažila se ji přikrýt její kakací dírku a zase si s ní hrát, aby její hovínko nemohlo ven, jenže z ní hned vystříklo tekutý hovínko a doslova mně pokadila až tak,že jsem neměla jen ruku, ale měla tak velký průjem že na mně vystříkl proudem až mi pokakala břicho a nohy. Její hovínko bylo tekutý celý a hodněe toho bylo a pod ní se vytvořila průjmová louže. Hned jsem to sprchou se snažila spláchnout a šlo to celkem hladce a pak jsem jí osprchovala celý její pokakaný nohy a zadek a ona chtěla taky abych jí to udělala jako ona mně minule. Mně se ale taky chtělo dost na velkou,ale držela jsem to a její pipinu jsem začala hladit a ona mně hned počůrala,ale jen normálně a mně to vůbec nevadilo, její proud byl hřejivý a já měla mokrou ruku ale o to víc mne to vzrušilo a v jednu chvíli si Karolína lehla na mokrou zem a roztáhla nohy a prý ještě ať jí pipinu dráždím a víc , Šíleně vzdychala blahem ,stlačila jsem ji mezi nohama co nejvíc a v jednu chvíli si dala ruku před ústa aby asi nevykřikla a celé břicho kolem pipiny se jí stáhlo několikrát do křečovitých výbojů a ona až chvíli nedýchala jen opět ale už opravdu něco tlumeně vykřikla a pak se svezla celá na zem a rychle dýchala zcelá uvolněná a vyčerpaná. Pokakej mně, pokakej mně , prosím, Nikolko, vykakej se na mou pipinu, na mé břicho. Prosím, stále opakovala a měla zavřené oči a vášnívě vzdychala v očekávání,že to dokážu pro ni udělat. Měla jsem hovínko v plném zadečku skutečně připravený a chtělo se mu ven , nastavila jsem tedy zadeček nad její břicho,ona mně po něm začala hladit a jen jsem lehce zatlačila a hned už to lezlo z prdelky ven a dlouhá šiška se zakroutila na jejím břiše a ještě jsem vykakala další dvě a začala jsem čůrat a ten proud tekl přímo na její pipinu a ona byla z toho úplně mimo, navíc jsem po vyčůrání ještě vykakala jedno už skoro tekutý hovínko. Ona mne hladila po zadečku a doslova si to užívala. Dlouho jsme si užívaly obě a pak hovínko také smyly a obě se navzájem důkladně několikrát omyly až mi podobně jako minule ona dokázala opět vyvolat krásný okamžik extáze,ale tentokrát jsem se nepočůrala u toho,ale objala jí a křečovitě jí držela, ona mi na pipinu také tlačila rukou dovnitř a do nohou mi projížděly v tom okamžiku křečovité vzruchy až nakonec jsem vyčůrala slastí proud z mé pipinky na její nohy. Já Karolínu chci a nechci žádnýho kluka, Karolína to cítí stejně. Já s ní chci se milovat, kakat ,plakat a radovat se. Já chci být s ní, poprvé jsem poznala obrovské vzájemné štěstí a nyní jsem doma a chce se mi smát a skákat radostí i plakat zároveň

Kikina (Ne, 1. 12. 2019 - 12:12)

Jsem smradlava retardovana píča.

Kikina (Ne, 1. 12. 2019 - 11:12)

Každé probuzení v plných kalhotkách je nezapomenutelné. Jako správná pokakaná ostuda jsem trochu zaspala. Po probuzení jsem se posadila do toho nákladu a rozmazala jsem si ho po zadečku. Byla jsem z toho celá vzrušená a tak jsem si to hned udělala a moje tělo se zmítalo v krásném orgazmu. Spát už nebudu ale kakat ještě ano cítím že na mě jde ještě průjmik tak a už je taky v kalhotkách a já mám zase zadeček v teple. Pohoda vydržím v tom až do odpoledne. Pokakávání zdar :0) Kiki.

pavel (Ne, 1. 12. 2019 - 13:12)

Vždycky mě nějak povzbudíš !! Teď si ho budu honit hodně dlouho !!

Honič (Ne, 1. 12. 2019 - 10:12)

Nikolo a Karolíno já už jsem nabuzenej. Ježiši já vás chci a pište mi to sem já to snad ani nevydržím čekat, stačí mi přečíst si jak jsi se udělala a počůrala,když ti to Karolína udělala. Holky já se asi vyteču,když si to přečtu a představím. Já vás chci !!!!!!!!!!!!!!!!

Scatter (Ne, 1. 12. 2019 - 09:12)

Bože holky, moc se těším Niki, pořádně si to užijte a pak nám nezapomeń vše detailne popsat, moc ti děkuji, jste holky skvělé, úžasné :-*

Nikola (Ne, 1. 12. 2019 - 09:12)

Kamarádka volala,že bude odpoledne doma sama,že rodiče jedou do Varů a přijedou večer a jestli chci kakání a ty věci dělat u ní. Já jedu hned po obědě, jestě,že jsem se ráno nevykadila, chtělo se mi. My jsme si plánovali společné kakací hrátky až na pondělí,ale na to se moc těším, já chci abych zase prožila od ní to nádherný vyvrcholení a všechno. Nesmí ale vědět,žeo tom píšu sem. Jmenuje se Karolína.

Scatter (Ne, 1. 12. 2019 - 08:12)

Krása! Honím první!

Kikina (Ne, 1. 12. 2019 - 07:12)

Něco jsem včera před spaním do legín pustila ale po pravdě řečeno nebyla jsem s výsledkem úplně spokojená a tak jsem si vzala zase trošku medicíny na pořádné ranní zkakaní. Už to fakt nevydržím je čas prelehnout si na bříško a uvolnit zadeček a už strašně kakám teď mám teprve plno té měkké teplé a voňavé hmoty v kalhotkách jsem totálně pokakaná a jdu ještě spinkat. Tak hezké kakání všem ať už ho budete dělat kamkoliv :0) Kiki.

Tomáš (Ne, 1. 12. 2019 - 06:12)

Kiki strašně moc Ti fandím. Ty Tvoje nafouklé legíny bych chtěl vidět. A úplně nejradši bych si je po Tobě pěkně napěchované oblékl a užíval si to taky.

Kikina (So, 30. 11. 2019 - 21:11)

Zdravím jmenovkyni kakat na záchodě je nuda :0) taky už mám plný zadeček připravený k vykakáni ale ještě nejdu spát tak to držím. Mám ve zvyku se zkakat před tím než spokojeně usnu tak to ještě chvíli počká :0)

Kristýna (So, 30. 11. 2019 - 22:11)

Já tu mám rodiče. To nejde. To jak to tady holky popisujou je špica,ale to bych musela ven a nebo s kamarádkou venku. To by mně lákalo. Zkusím sestřenici,ta je starší o tři roky a je ji dvacet. Že bysme někam šly kakat ven?'Když to udělám jako nenahraný ale že musím a nevydržim. Ona bydlí přes vesnici,zítra ji zavolam,ze bysme někam vyšly nebo jak bude mít čas.

Kristýna (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Už skoro kakám,sedim na záchodě a už se mi chce šíleně,už to jde.

Honič (So, 30. 11. 2019 - 18:11)

A jak moc jsi kakala? Mela jsi průjem nebo tuhý nebo něco mezi? A čůrala jsi?

Kristýna (So, 30. 11. 2019 - 18:11)

Není mi moc dobře,asi mám střevní chřipku,byla jsem dopoledne a teď taky, měla jsem to rychlý a jak jsem to psala před tím,tak jsem už seděla na záchodě se svlíknutym zadečkem a už jsem to nemohla vydržet a ihned jsem
kakala průjem ,třikrát to šlo ze mně a teklo to jako proud z prdelky. Vzala jsem si imodium.

Honič (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

Já bych chtěl videt jak kakáš. Jsi tak odvážná?

Kristýna (So, 30. 11. 2019 - 22:11)

Já bych se u kluka nevykakala. To je ostuda,že bych se šíleně styděla. S holkou,která by se mi nesmála a důvěřuju ji,tam bych se vyčurala i vykakala vpohodě před ní ikdyby se dívala.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

hahaha s váma je fakt prdel

Reklama

Přidat komentář