Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

""ČT1
Události"...Ať jde celá EU do prdele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EU jde a půjde proti Babišovi proto, že nechce přijímat imigranty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I Karel Kryl se změnil, složil píseň : Demokracie je ZAKÁZANÁ !!! Zabili ho !!!

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 18:11)

Muslim se s evropským feminismem vypořádá snadno, protože korán si nepotrpí na ženy, které vystrkují růžky. Je to sice vyhánění čerta ďáblem, ale aspoň tak, protože mít tady v Evropě muslimáky a ještě matriarchiát, to už by bylo na mašli. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nakonec se ukáže, že to s těmi muslimáky v Evropě nebude tak hrozné. Sice občas bude pogrom na ateisty, všude muezín, hýkající z minaretu, ale na druhou stranu - muslimská jídla jsou zdravá a chutná, i když se jim říká hummus.
Hlavně aby nám vládl mírný ajatoláh, a ne podobní šílenci, co to vedli v Iránu. Ale i kdyby tady zavedl revoluční gardy, my jsme zvyklí, vždyť kde kdo byl v lidových milicích a žil v totalitě. Jen šatní hlídky jsme neměli, jak mají Íránci, na ty bychom si museli zvyknout. Už se ale na tom pracuje, protože máme módní policii, a ta je kolikrát tak přísná, že rozplakala nejednu ženu.
-------------------------------------------------------------------
Muslimáci v Evropě? Jde jen o to si zvyknout. Ale to se dá, vždyť Slovan žil pod Čingisem, Zlatou hordou, Avarem, a to byli magoři non plus ultra. A dali jsme to (až na pár mongoloidů, co nám udělali).
-----------------------------------------------------------------
Už se těším, až to tady převezmout. Ihned půjdu za děrviše a budu jako děrviš v hezké sukni tančit. Ti borci to opravdu umí roztočit, a extáze je z toho prý parádní, lepší než joint. A na linii to má také dobrý vliv. Je to sice trochu homoušské, ale jen pro bílé čubky z Evropy, které tomu nerozumí.

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 18:11)

Zima je výborné období - přeje náboženskému klidu a míru mezi náboženstvími, protože ženy chodí zahalené skoro podle muslimáckých zvyků. A když je mráz a mají šálu přes ústa, tak určitě. Samozřejmě když se začnou všude stavět vánoční stromy a jesličky, má muslim nervy na dranc a musí zasáhnout. Ale to už nemá na mušce ženy, ale korektně všechny lidi, a s tím musí Ecropa jenom souhlasit, protože nikdo není při bombovém útoku diskriminován.

Yahodo (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

Milouš Jakeš by měl ještě kule v 98 zatočit s polistopadovým živlem a zřídit pro miliardáře rezervaci...

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

Chyba že to padlo,Miloše do koše a Milouše na Hrad.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

A teď si řekněme upřímně soudruzi. Kdo to dneska takto má? V práci v šest a v 10 na oběd a ve 16 h už s třemi pivi na pivním lístku s kamarády v pátek na chalupě?!

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

V práci v šest mělo svůj hluboký smysl, a to trvalo prosím celoročně až do roku 1979, kdy se zavedl zimní čas, to byla chyba. Jinak komunisti uměli pracovat, navazovali na rakousko-uherskou pracovní morálku, ještě vylepšenou za první republiky.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

Holly fuck, i feel thist discussiin is in deep shit...!

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

V podstatě, tihle útočníci islamističtí teroristi jsou jen nejlabilnější a nejnarušenější skupinou ze všech vyznavačůl islámu. Skuteční vyznavači jsou prostí venkovští lidé, kteří materiálně moc nemají a tak věnují svůj život sociálním pravidlům a žíjí ve víře. Ono by se také moc jinak nedalo, když mají jednu kozu a políčko s fíky. TO každý uzná že Agáta Hanychová si může žít na vysoké noze, ale tihle těžko.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

Socha Jana Žižky vadí akorát feministkám, protože se jedná o dva největší penisy ve střední Evropě. Socha je v rátiu 1:6, takže si každý může spočítat, že jim vadí,že z Metroplole vidí z každého úhlu mužský penis dlouhý cca 80cm a koňský asi dva metry.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

U joviše, sestry voršilky jsou podle Vorošilova.
A olympijský rekord stále drží na 800m v čase - 1:53.43 Naděžda Olizarenková (URS) Moskva 1980!

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Ozarenko OH 1980 Moscow 800m final, WR : https://www.youtube.com/watch?v=jNrSmLjQdBE, jedině naše čechoslovačka jarmila kratochvílová ji překonala za 3 roky, je to druhý nejlepší světový výkon, již 40 let skoro.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Brežněv mylně zaútočil na Afgánistána a rozpočtově na tom SSSR vykrvácel mezi lety 1979-1989 Povstalci byli trénováni v sousedním Pákistánu a Číně, zároveň byli podporováni pomocí v hodnotě miliard dolarů ze Spojených států amerických, Saúdské Arábie, Spojeného království a dalších zemí.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Brežněv mylně zaútočil na Afgánistána a rozpočtově na tom SSSR vykrvácel mezi lety 1979-1989 Povstalci byli trénováni v sousedním Pákistánu a Číně, zároveň byli podporováni pomocí v hodnotě miliard dolarů ze Spojených států amerických, Saúdské Arábie, Spojeného království a dalších zemí.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Také na začátku terorismu bylo nesmslné Brežněvovo rozhodnutí udělat z Afgánců komunisty.

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

sledoval jsem na You Tube přímý přenos mezi starostou Praha,který chce postavit sochu vlasovcům a mezi ruskou TV.....opět se tam lže !...Proč je v překladu z ruštiny,že diskutující Rus nazval starostu darebákem a při tom mluví v ruštině,že je tjupec(tupec) a padjjec(podlý)...ta, nepadlo v ruštině slovo darebák!...Další ruská polopravda...že vlasovec střílel ve Varšavě do Poláků...hmmm...a proč neřekl rovnou,že vlasovec střílel do Židů ve varšavském ghetu?!...Co do toho taká Poláky,když Polák Žida nenáviděl jak před válkou,tak při ní a po válce pořádal na Židy středověké pogromy?!...To má být jako použito tak,že vlasovec vraždil jenom Poláky a Židy nee?!...Co je toto za demagogii?!..Jinak souhlas s ruským diskutujícím...vlasovec byl vrah,kolaborant,zrádce vlasti a nacistická svině!...Ano...300 jich padlo za Prahu,ale boty nato vsadím,že mezi nima bylo i spoustu vrahů Židů a i tom jsem skálopevně přesvědčen!

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Nebuď pokrytec. Žižka se živil jako lupič a jako vojenský velitel musel být i při upalování katolíků v jejich kostelech. A má největší jezdeckou sochu ve střední Evropě.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 1. 12. 2019 - 12:12)

A po své smrti skončil na věčnosti v Pakle!

Yahodo (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

To tedy je!

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Když nějaký primitiv cinká klíči, že chce svobodu, a potom se ukáže, že na tu svobodu nemá, může si za své problémy sám. Pokud sis zvykl, že se o tebe za socialismu celý život staral stát a odbory, a teď si vezmeš blbou půjčku s tím, že ti zase někdo pomůže z průseru, jsi v kapitalistické době na omylu. Ze svobody vyplývají i povinnosti - když jsi realizoval svou svobodu vypůjčit si od kohokoliv, protože jsi finanční debil, a teď na to nemáš, patříš do vězení. A máš zcela po právu po svobodě. A nevymlouvej se jako debílek, žes nevěděl či že ti to vycházelo jako splatitelné. --------------------------
Žít si jako lord za cizí peníze? Zapomeň. Doplň si vzdělání a potom si půjčuj. Vždyť i blbí cikáni zvládli sociální právo a ovládají naprosto přesně, na jakou dávku mají nárok. Takže se to dá. ------------------------------------
Nicméně, v souvislosti s naším přechodem do socialistického kapitalismu, parlament rozhodl, že za blbou půjčku může také půjčovatel, že se měl starat i bonitu budoucího dlužníka, díky čemuž se zavedlo tzv. oddlužení debílků. ---------------------------------
Pokud jde o nadměrné úroky, i za socialismu bylo v občanském zákoníku ustanovení, že výše úroku nesmí odporovat dobrým mravům, takže i dnes je úvěrová firma s úroky, řekněme nad 20 % za rok, bez šance. Stačí, když se dlužník obrátí na soud. -------------------- Jinak řečeno, stačí si zapamatovat tři čtyři zásady, a debílek nemusí mít s půjčkou problémy. Ale pořád to je dokolečka tak, že půjčovatel často dává přednost rychlosti půjčky, a že mi ji přivezou až domů, než dobrým úrokům.

Reklama

Přidat komentář