Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

V práci v šest mělo svůj hluboký smysl, a to trvalo prosím celoročně až do roku 1979, kdy se zavedl zimní čas, to byla chyba. Jinak komunisti uměli pracovat, navazovali na rakousko-uherskou pracovní morálku, ještě vylepšenou za první republiky.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

Holly fuck, i feel thist discussiin is in deep shit...!

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

V podstatě, tihle útočníci islamističtí teroristi jsou jen nejlabilnější a nejnarušenější skupinou ze všech vyznavačůl islámu. Skuteční vyznavači jsou prostí venkovští lidé, kteří materiálně moc nemají a tak věnují svůj život sociálním pravidlům a žíjí ve víře. Ono by se také moc jinak nedalo, když mají jednu kozu a políčko s fíky. TO každý uzná že Agáta Hanychová si může žít na vysoké noze, ale tihle těžko.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

Socha Jana Žižky vadí akorát feministkám, protože se jedná o dva největší penisy ve střední Evropě. Socha je v rátiu 1:6, takže si každý může spočítat, že jim vadí,že z Metroplole vidí z každého úhlu mužský penis dlouhý cca 80cm a koňský asi dva metry.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

U joviše, sestry voršilky jsou podle Vorošilova.
A olympijský rekord stále drží na 800m v čase - 1:53.43 Naděžda Olizarenková (URS) Moskva 1980!

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Ozarenko OH 1980 Moscow 800m final, WR : https://www.youtube.com/watch?v=jNrSmLjQdBE, jedině naše čechoslovačka jarmila kratochvílová ji překonala za 3 roky, je to druhý nejlepší světový výkon, již 40 let skoro.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Brežněv mylně zaútočil na Afgánistána a rozpočtově na tom SSSR vykrvácel mezi lety 1979-1989 Povstalci byli trénováni v sousedním Pákistánu a Číně, zároveň byli podporováni pomocí v hodnotě miliard dolarů ze Spojených států amerických, Saúdské Arábie, Spojeného království a dalších zemí.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Brežněv mylně zaútočil na Afgánistána a rozpočtově na tom SSSR vykrvácel mezi lety 1979-1989 Povstalci byli trénováni v sousedním Pákistánu a Číně, zároveň byli podporováni pomocí v hodnotě miliard dolarů ze Spojených států amerických, Saúdské Arábie, Spojeného království a dalších zemí.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Také na začátku terorismu bylo nesmslné Brežněvovo rozhodnutí udělat z Afgánců komunisty.

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

sledoval jsem na You Tube přímý přenos mezi starostou Praha,který chce postavit sochu vlasovcům a mezi ruskou TV.....opět se tam lže !...Proč je v překladu z ruštiny,že diskutující Rus nazval starostu darebákem a při tom mluví v ruštině,že je tjupec(tupec) a padjjec(podlý)...ta, nepadlo v ruštině slovo darebák!...Další ruská polopravda...že vlasovec střílel ve Varšavě do Poláků...hmmm...a proč neřekl rovnou,že vlasovec střílel do Židů ve varšavském ghetu?!...Co do toho taká Poláky,když Polák Žida nenáviděl jak před válkou,tak při ní a po válce pořádal na Židy středověké pogromy?!...To má být jako použito tak,že vlasovec vraždil jenom Poláky a Židy nee?!...Co je toto za demagogii?!..Jinak souhlas s ruským diskutujícím...vlasovec byl vrah,kolaborant,zrádce vlasti a nacistická svině!...Ano...300 jich padlo za Prahu,ale boty nato vsadím,že mezi nima bylo i spoustu vrahů Židů a i tom jsem skálopevně přesvědčen!

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Nebuď pokrytec. Žižka se živil jako lupič a jako vojenský velitel musel být i při upalování katolíků v jejich kostelech. A má největší jezdeckou sochu ve střední Evropě.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 1. 12. 2019 - 12:12)

A po své smrti skončil na věčnosti v Pakle!

Yahodo (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

To tedy je!

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Když nějaký primitiv cinká klíči, že chce svobodu, a potom se ukáže, že na tu svobodu nemá, může si za své problémy sám. Pokud sis zvykl, že se o tebe za socialismu celý život staral stát a odbory, a teď si vezmeš blbou půjčku s tím, že ti zase někdo pomůže z průseru, jsi v kapitalistické době na omylu. Ze svobody vyplývají i povinnosti - když jsi realizoval svou svobodu vypůjčit si od kohokoliv, protože jsi finanční debil, a teď na to nemáš, patříš do vězení. A máš zcela po právu po svobodě. A nevymlouvej se jako debílek, žes nevěděl či že ti to vycházelo jako splatitelné. --------------------------
Žít si jako lord za cizí peníze? Zapomeň. Doplň si vzdělání a potom si půjčuj. Vždyť i blbí cikáni zvládli sociální právo a ovládají naprosto přesně, na jakou dávku mají nárok. Takže se to dá. ------------------------------------
Nicméně, v souvislosti s naším přechodem do socialistického kapitalismu, parlament rozhodl, že za blbou půjčku může také půjčovatel, že se měl starat i bonitu budoucího dlužníka, díky čemuž se zavedlo tzv. oddlužení debílků. ---------------------------------
Pokud jde o nadměrné úroky, i za socialismu bylo v občanském zákoníku ustanovení, že výše úroku nesmí odporovat dobrým mravům, takže i dnes je úvěrová firma s úroky, řekněme nad 20 % za rok, bez šance. Stačí, když se dlužník obrátí na soud. -------------------- Jinak řečeno, stačí si zapamatovat tři čtyři zásady, a debílek nemusí mít s půjčkou problémy. Ale pořád to je dokolečka tak, že půjčovatel často dává přednost rychlosti půjčky, a že mi ji přivezou až domů, než dobrým úrokům.

Jedovatej (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

"Vždyť i blbí cikáni zvládli sociální právo a ovládají naprosto přesně, na jakou dávku mají nárok. Takže se to dá." --- No, vono jim k tomu získávání dávek nejspíš dost pomáhaj všelijaký "pomahačský" neziskovky a mračna poťapanejch aktivistů... a je do značný míry vina většinový společnosti, že to toleruje, a hlavně že platí ty dávky i ty "pomahače"... --- Drobátko to připomíná Čapkovu Válku s mloky a ty lidský právníky, který ve finále ty mloky zastupovali...

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Na cizí prachy si každý rád sáhne,
to je jasné. A když ti ještě za to, že s tím pomáháš jiným, dobře zaplatí tvá neziskovka, a máš dobrý pocit, žes pomohl potřebným, no nedělej to. ---++---------------
Jasně, že je to úchylné, hlavně u mladých povalečů. Lepší by bylo vyplácet peníze za dobré známky v kurzech, kde se parazité naučí užitečné řemeslo.

Jedovatej (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Vo idiocii boje proti voxidu uhličitýmu svědčí brutálně upravený, nebo zfalšovaný studie klimatickejch alarmistů, i řada příkladů – mimořádně vhodnej argument je vobyčejná fotosyntéza, vo který by aspoň něco měl zaslechnout každej maturant, a nejspíš i trochu bystřejší žáci na základce… --- Takže: Zvýšení koncentrace voxidu uhličitýho vede nejen k vyšším výnosům u zelenejch rostlin, ale znamená pro zemědělce a pěstitele navíc menší spotřebu vody na jednotku plochy. Připadá vám to divný? Jde vo jev, zvanej transpirace, k tý dochází takzvanejma průduchama v listech zelenejch rostlin, kdy se z rostlin vodpařuje voda. Ty průduchy jsou uzavíratelný, částečný uzavírání průduchů mimo jiný reguluje koncentrace voxidu uhličitýho… přes ty průduchy se nejen vodpaří ta voda, ale probíhá přes ně i příjem voxidu uhličitýho. Sledujte: Koncentrace voxidu uhličitýho roste, rostlina má nadbytek molekul plynu, nezbytnýho pro fotosyntézu, přivírá průduchy… a tím zároveň snižuje transpiraci, čili vodpaří míň vody. Míň vodpařený vody znamená, že jí vo to víc zůstane v zemině, rostliny si ji kořenama vytahaj pomaleji… --- Cynickej závěr: Boj proti voxidu uhličitýmu je bojem proti vyšším výnosům pěstitelů a bojem za větší sucho… proč kurvafix víst za tisíce miliard marnej boj proti voxidu uhličitýmu, proč ho prostě nevyužít? ---

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Promuslimácká, ekologická a klimatická ideologie už dostává západoevropské vypatlance do kolen. A zlomí se to, až vypukne finanční a hospodářská krize. Za deset let k nám budou jezdit Američané, Číňané a Japonci jako do skanzenu podívat se, jak dopadne světadíl, když že zblázní.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 16:11)

Kdyby Izrael nedělal z obxčejných ateistů a vlažných muslimů teroristy, nebyl by na světě žádný terorismu.

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Půjčka Kč 500,- na týden za týdenní úrok Kč 99,- znamená roční úrok cca 1030 %, a jen pako si myslí, že to je milion procent.

Reklama

Přidat komentář