Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Jedovatej (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Taky jsem si toho prapodivnýho výpočtu všim... ale protože jde podle mýho vo produkt prázdný makovice ubohýho trapnýho blbečka sdfg, nechal jsem to bejt, von by to stejně nepochopil.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Co je oceněníhodné, je ten mladý 24 letý anglický ragbista a manažer z Londýna, který neváhal a rozběhnutý položil na zem ragbistickým stržením, kolem sebe se ohánějícího dvěma noži obrovitého 28ti letého teroristu. Podle mne takový chlapík bude mít dlouho drinky zdarma, protože ušetřil mnoho životů.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Takže dneska jsem měl klobásku s čočko na kyselo, okurčičku, vajíčko a zapil pivíčkem. Teď jdu do kina a pak s přáteli na večeři.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

V podstatě jsem hodně ostrý hoch, dělal jsem box a bojové sporty a dovedu se i o zásadní věci poprat. Posledně mě jakýsi okamurovec v hospodě osočil, že jsem prý volič ČSSD a že to jsou židobolševici, tak jsem mu jednu fláknul, že rozhodil kopyta a válel se pod stolem.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Úplně lidi v hospodě byli dojatí, že prý jsem jim vytrhl trn z paty, že jsou také voliči ČSSD a tento Okamoďourovec je prá ohrožoval. Vypotácel se z hospody a již se tam prý neukázal.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Já naštěstí jak jsem psal ovládám boj s tyčí a nosím vždy u pasu teleskopický obušek, takže kdyby na mne někdo vytáhl zbraň, tak mu ji jedním máchnutím fláknu přes hlavu, že ztratí vědomí.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Kdákej si co chceš, jsi velký zastánce útočných zbraní mezi americkými členy veřejnosti, nakopíruj si sem třeba video, jak ji děd daruje svému synkovi k 18tým narozeninám, budeš stejnej trapák, jako jsi dosud.

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

V síti se píše o útoku na londýnském mostě: "Hrdinové vzali proti útočníkovi vše, co bylo po ruce. Hasicí přístroj i velrybí kel." ------------------------------
Jak tady ovšem jistá osoba jednou napsala: "Nechci být hrdina. Hrdinové jsou ti s pomníčkem." A my v Česku ani hrdinové být nemusíme, protože jsme si nepustili do země primitivní agresivní svoloč. ---------------------------------------
Pořád nechápu to vypatlané myšlení na západě. Ještě v devadesátých letech byla všude v Evropě relativní pohoda - skoro žádný terorismus ze strany přistěhovalců. Dnes při každém větším shromáždění, hlavně na svátky, pořádá policie hotové manévry, všude policisté se samopaly, betonové zátarasy, vstup na vlastní nebezpečí, a ani to často nepomůže - viz Nice. Copak ti západní magoři nechápou souvislosti - čím více muslimáků, tím více atentátů? Charita za cenu vlastního života? Děkuji, beze mne.

aladin (So, 30. 11. 2019 - 19:11)

Rakato, to není o magorech v EU, to je Sionistický plán (původně Kalergiho) na zničení Evropy !!! A Sionisté jsou ve vedení EU !!!

Rakato (So, 30. 11. 2019 - 20:11)

Nemáš důkazy.

Jedovatej (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Vopravdu se snažím vyhejbat všelijakejm konspiračním teoriím… ale to s imigrantama musí bejt nějakej záměr, snaha rozbít Evropu na sračky. Není přece logický, aby bylo evropský vobyvatelstvo tak vyblblý, že by nebylo schopný pochopit, co se děje – že to neviděj hlavně Němci, Francouzi, Švédové, země, který jsou už pomalu na vodpis. ---

A nejen ti imigranti – Evropě hrozí další šupa a nevyhnutelná ztráza konkurenceschopnosti – ten idiotskej, tupej boj proti voxidu uhličitýmu. „Dosažení uhlíkové neutrality do roku 2050, jak to chce EU, bude podle ministra životního prostředí Richarda Brabce (ANO) pro Česko znamenat investice v řádu tisíců miliard korun. To ale ČR nemůže celé financovat sama, a bude tak od Unie potřebovat stovka a stovky miliard korun navíc mimo stávající kohezní fondy.“ (Zdroj: dnešní Právo, strana 3). --- Tisíce miliard korun – to je teda tunel, násobně velikej voproti socanskejma šmejdama zavedený fotovoltaice… Pokud ten byrokraticko-socialistickej bordel, zvanej EU, bude nadále srát neskutečný prachy do podpory imigrace a vylepší to dalšíma neskutečnejma prachama na „záchranu klimatu“, je vymalováno… Evropa se ekonomicky zhroutí. --- Zajímavý je, že se vo ty imigranty má starat Evropa, když maj ve svejch světadílech státy se souvěrcema, a některý ty státy jsou dost bohatý… zajímavý taky je, že Evropa se na tý uhlíkový stopě podílí jen z malý části, ale ta ekoteroristická zelenorudá verbež netlačí ke zdi amíky,ani asijský státy, jen Evropu…

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Jahodo, marně se maskuješ na relativně nově etablovaný nick na tomto fóru. Tvůj obšournický nenávistný styl psaní a analýza textu tě odhalila.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 14:11)

USA byli již za druhé světové války britskou MI5 dle jednání jejich agentů předchdkyně FBI označeni kovboje bojujícího s indiány, to jejich pojetí. A to myslím američanům zůstalo.
Je to cynické a nefunkční. Sami mají lásku ke zbraním sloužícím k zabíjení a dopřávají si to potěšení je vlastnit a pak mají spoustu starostí o dodržování lidských práv ve světě a musí se zakládat takové organizace s dost děsivými názvy jako "Organizace proti kamenování žen atd...," je to takové jako ,když vrah volá chyťte masového vraha!

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 14:11)

USA je opravdu zvláštní země, kdy "členové veřejnosti" si běžně vyřizují třeba dopravní spory s basebolkou a druhý vyběhne zas s automatickou útočnou puško v ruce a závisí tedy pouze na okolnostech,náhodě, a kdo je v jakém mentálním a zdravotním stavu a kolik stupňů farenheita mu svítí na holou hlavu , jestli se něco stane nebo ne.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 14:11)

Rozdíl mezi Evropou tou kontinentální a USA, je že tady jsou přísné testy pro vstup do ozbrojených a silových složek a vyjma snad URNY, kde se asi pracuje s lidmi nad určitý prách přirozeného pudu sebezáchovy, protože jsou nasazováni též proti jedincům podobných charakteristik, se neberou vyšinutí jedinci a agresivní magoři.
V USA podle toho co páchá naopak agresivita není na škodu a snad největší magoři jsou v soukromých bezpečnostních fimách jako BLACKWATER, kteří jsou americkou armádou, jakožto různými represivními vládami, najímáni na ty nejšpinavější práce.
-------------------------------------------------------------------
Další rozdíl je, že v Evropě panují velmi přísné zákony pro držení a typ zbraně v držení. A logicky útočná semi-automatická puška AK15 nepatří mezi povolenou zbraň pro civila.Neslouží ani k osobní ochraně, tím spíše ne k lovu vysoké, černé zvěře, či snad koroptví, zajíců.
V USA si tuto zbraň může každý psychopat již od 18,5 let koupit v samošce a kadžý bez rozdílu třeba tisíc nábojů k tomu dokoupit ve Walmartu, jakoby to byla kytara nebo běžkové lyže či čutací meruna a kšandy.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 14:11)

Můj osobní názor je na to takový, že ve společnosti existuje určité mizivé procento velmi špatných lidí s sklony k zabíjení a zároveň k labilitě a psychopatii a radikalismu a pak ať už to jsou bílí nebo arabští individua, tak někoho zabijí buď jako tzv. nacističtí radikálové nebo jako muslimští radikálové. Ale nemá to co dělat s islámem ani s zdravým vlastenectvímů.Jsou to pouze extrémní polohy a indivdua s problémy.
Co se týče USA, tak tam většinou jsou problém v školských mladých masových vrahů, takže je vidět, že tam nejde ani o islám ani o nacionalistická radikalismus, ale o frustrovaného jedince s vražednámi sklony a jejich typickou zbraň AK15, což je vojenská puška určená k zabíjení vojáků na bojišti konstruovaná k co nejefektivnějšímu zabíjení živých jedinců.Tudíž americký problém s láskou k zbraním. Jedni tu pušku milují druzí ji proklínají. V případě Londýna se jí takový šílenec v žádném případě nemohl vyzbrojit a to je velmi dobře, jistě vyvinul veškerou snahu ji získat, ale zůstal pouze u nože, což je veliký klad Evropy, protože mohl být pacifikován jedním pořádným chlapem s koulemi co v 24 použil svou znalost rugbyového touche downu a pravidla jedni na něj, všichni na něj.
Nicméně glorifikování těch borců co ho skolili kalí fakt, že v partě co ho zpacifikovala, byla skupinka propuštěného vraha a jeho kamarádů, taky bývalých trestanců,kteří tedy to násilí měli asi na denním pořádku.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 14:11)

Už jsem zvědavej, jak bude zase na webech pod záběry spacifikování londýnskoho teroristy kolemjdoucími, spoustu rádoby inteligentních komentářů, že v americe by ho již kolemjdoucí dávno zastřelili. No jenomže v americe by měl v každé ruce AR-15, takže asi nespacifikovali.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 11:11)

Jednoduchou logikou se dá potvrdit co jsou zač USA. Kdo dělá v noci, kdy každý slušná člověk a čech spí?! No přeci jen ku*vy a zloději! A v USA mají tento časový posun NY GMT-5 až LA GMT--8 hodin. To znamená, že mi jdem v ČR (GMT+1) slušně spát a oni ještě 6-9 hodin nikoliv.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 11:11)

"Plameny mého krbu jsou zajímavější, paní redaktorko, než pořady jakékoliv televizní stanice.."
řekl Miloš po prvním zvolení prezidentem.
Já bych to rozšířil i na tuto diskusi. Jedině já jako rozhodný, vlastenecký, uvědomělý volič ČSSD, tomu dávám smysl, této diskusi.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 11:11)

Klaus je nechutný sedmilhářksý cajzkl a u toho bych zůstal.

Reklama

Přidat komentář