Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

luci (Út, 3. 12. 2019 - 01:12)

Máš pravdu , pěkně se smrskla říše nad kterou slunce nezapadalo . Dnes je jen satelitem své bývalé kolonie . A jak je vidno z toho pojetí jejich demokracie , tak by potřebovali vládu tvrdé ruky . Možná už je pozdě a postupující degradaci už asi nelze zastavit .

ShabbaTot-Jahoda (Po, 2. 12. 2019 - 23:12)

já bych ten národ nepodcenil..to udělal i Napoleon a Hitler a dopadlo to jak to dopadlo.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

oprava:takový národ je neporazitelný

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 09:11)

NJN,takže ne třeba kurdský jako v Turecku , spojenci USA.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 09:11)

Trestanci nebo spojenci, prostě partneři. Jako v rychlé půjčce, s klienta grázlem během minuty znamenající podpis.

Jedovatej (So, 30. 11. 2019 - 04:11)

Zástupci šesti poslaneckých klubů se rozhodli sepsat dopis, v němž žádají zákonodárce Spojených států, aby zatlačili na internetové giganty jako Facebook či Twitter, aby se chovaly zodpovědně v dezinformační válce, která dnes zuří. Jan Farský (STAN) prohlásil, že tyto společnosti v honbě za ziskem štěpí společnost a oslabují demokracii.

Zákonodárci Jaroslav Bžoch (ANO), Jan Lipavský (Piráti), Helena Langšádlová (TOP 09), Jan Farský (STAN), Pavel Žáček (ODS), Jan Bartošek (KDU-ČSL) a Ondřej Veselý (ČSSD) sepsali dopis určený kongresmanům Spojených států v němž žádali, aby se internetové giganty sídlící v USA chovaly zodpovědně a v probíhající hybridní válce bránily šíření dezinformací. K výzvě se nepřipojili zástupci komunistů a hnutí SPD Tomia Okamury.

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Predni-opozicni-politici-pisi-do-americkeho-Kongresu-Donutte-poskytovatele-socialnich-siti-aby-nedovolili-sireni-dezinformaci-605218/diskuse)

----- Velkolepý… něco podobnýho, jako byl zvací dopis v osmašedesátým, to v tý Americe asi budou docela čubrnět, a na tvářích kongresmanů nejspíš rozkvetou dost pobavený úsměvy… ---

Tohle snad trumfne i neskutečně sebestřednýho, arogantního a vulgárního magora Novotnýho, kterej na multikáře vyrazil s dopisem pro pana Putina na ruský velvyslanectví…

Je smutný, ale pro jásavou současnost (vždyť regály v hypermarketech jsou přece plný žrádla, že jo, Jahodovej…) charakteristický, že kritický rozbory najdeme jenom u alternativy, kterou oficiální propaganda vytrvale voznačuje jako proruský média…

Takže zase aeronet… „Česká protektorátní sněmovna nasadila vulgárnímu a sprostému dopisu Pavla Novotného adresovaném Vladimiru Putinovi korunu! Sněmovna pošle přes amerického velvyslance v Praze ufňukaný a žalobný dopis americkým páníčkům do U.S. Kongresu, aby jim pomohli bojovat s dezinformacemi šířenými proruskými aktivisty a zpravodajskou alternativou v ČR! Americké sociální sítě prý nezkoumají, co je a co není pravda, a to je prý špatně a Google, Facebook a Twitter by prý měly mazat příspěvky českých přispěvatelů, ve kterých jsou znaky dezinformací šířených z Ruska! Poslanci kašlou na svobodu slova, která je ukotvena v české Ústavě a s výjimkou SPD a KSČM si s ní dnes sněmovna vytřela politicky uvědomělé pozadí!“ (https://aeronet.cz/news/ceska-protektoratni-snemovna-nasadila-vulgarnimu-a-sprostemu-dopisu-pavla-novotneho-adresovanem-vladimiru-putinovi-korunu-snemovna-posle-pres-americkeho-velvyslance-v-praze-ufnukany-a-zalobny-dopis/) ---- Tolik v úvodu článku z vodkazu, a v tom článku je uvedenej i Novotnýho dopis panu Putinovi… to veledílo fakt stojí za přečtení... --- A za přečtení stojí analýza na https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/11/30/pomnik-pro-vlasovce-pomnik-ceske-televize/, zmíním jen ty příslušníky Kaminského brigády, o nichž Vlk v článku píše: "Ta má na svědomí asi 10 000brutálně zavražděných a umučených civilních obyvatel polského hlavního města, při likvidaci Varšavského povstání. Počínání Kaminského brigády bylo natolik hrůzné, že vyděsilo i naprosto otrlé vedení jednotek SS, pod které brigáda patřila a to včetně samotného Himmlera. Takže Kaminski a pár jeho dalších důstojníků bylo okamžitě zlikvidováno a brigáda rozpuštěna a její soldáti předislokováni k jiným útvarům. Takže 5 000 hrdlořezů od Kaminského bylo následně začleněno do 1. Buňačenkovy divize ROA. Lze tedy konstatovat, že v době Pražského povstání tvořili tihle vrazi z Varšavy celou 1/3jejího početního stavu! Pomník jimbude slušet!" --- Najděte si chvilku...

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 11. 2019 - 06:11)

ha,ha,ha,jha...třeba konečně svitne naděje,třebas taková malinkáá,malinkatáááá,že konečně v USA zakáží Aeronet,tu odpornou,hnusnou,rasistickou,neonacistickou,antisemitskou,dezinformační hnusnou a prolhanou žumpu...Admim Aeronetu je darebák,lump,lotr a prolhaná svině a doufám,že ho pak i deportují z USA ....jedno kam,hlavně že konečně ten grázl vypadne ...třeba na tůru s batohem na horský pochod .....no a co se týče vlasovců,tak to že se jedná o válečné zločince,masové vrahy ,těžké antisemity a rasisty a zbabělce jsem již doložil zhora a i když nerad,musím s tebou v tomto bodu souhlasit.Že je CA po válce střílela jak zajíce?..Ale to dělala každá strana,Američani i Britové taky a dokonce popravovala válečné zločince veřejně a ještě s kamerou...na You Tube to je i s křup,takže jaképak copak.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 01:11)

Jaké znáte židovské vtipy ptá se rabína?Žádné, všechny jsou pravda.
Sovětský státní úředník zahlédne v Moskvě na lavičce v parku Žida, jak se učí hebrejsky.
"Nemrhejte časem, stejně vás tam nepustíme."
"Já vím. To já jen až přijdu do nebe, abych se tam domluvil."
"A co když přijdete do pekla?"
"To nebude problém, rusky už umím."

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 09:11)

NJN, tady to naopak jsou svojské vtiopy, žádný není pravda, a v případě jedovtého Chujské..

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 01:11)

KlausoKalousek patří za mříže a všichni jejich tiší a aktivní společnísci také.Ty miliardy a stamiloony a destetimilony, které se v zájemné symbioze politiků a exponentů pravice a jejich sponzorů a cílových benefikátorů nakradlo a ztratilo z našeho společného účtu je toho dokladem a přáčinou a Kalousek ještě pár let na vrch na blbé keci a demogagický lži o tom, jak se stát zadlužuje a je proto třeba ještě více pravicově krást...

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 01:11)

Já ho taky budu volit. Pan Smetka to dělá dobře, zbyli mu jen dluhy, tak oficiálně dělá v jedné firmě mříže a bokem má ulitou tu miliardu pro děti a rodinu.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 01:11)

A stejně budu volit Klause, jestli bude kandidovat, jako že bude na prezidenta! I kdybych měl skončit na ulici, stejně ho budu volit! Protože je ehm...,pravicovej a pravicově ehm...pocitvej!

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 01:11)

Jaký štěstí je nebejt pod mostem, to máme radost, a za to vděčíme kapitalismu a je to díky Klausovi, díky ty náš zachránce, že nežijeme na chodníku, jak za komunismu a máme co žrát a nejíme jen pučálku a tvrdej chleba s polívkou jak pro prase šlichtu. Díky, že si můžeme našlapat nějaký peníze a již nás neníčíte špatně placenou prací , za kteoru bylo jen komunistikcé auto, vlastní byt a chata, chalupa a dovolená zimní i letní a vošacená, sportovní kroužky a potřeby pro děti , zdarma školy, studium, vysoký školy, cestování na jadran a balaton.
Díky že nežijeme v tom bolševickém bordelu, kde měl každá jen tak málo a nemohl být pod mostem, to je totiž ta pravá svoboda!

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 00:11)

V spoustě případů, se jedná o zneužití těch půjčkařů osob v nouzi, s špatnými znalostmi financí, nervově slabých, atd... a v pravicových vládách to vůbec soudy neřešili, že tihle šmejdi sjednávali půjčky s lidmi, kteřá vlastně nebyli dostatečně fit k těmto půjčkám mentálně ani na splácení, už s tím podvodným ůmyslem, že nesjednávají půjčku, ale sjednávají si zničeného klienta doživotně odkázaného na strhávání z platu, sociálních dávek, důchodu, ztráty střechy nad hlavou, veškerého majetku, který dohledají a to kolikrát zabavili i ten který patřil jinému co žil pouze s nimi v domácnosti...

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

Čím nižší je půjčka a čím kratší čas, tím astronomičtější je RPSN. Jeden z poskytovatelů rychlých půjček, společnost Crediton, dokonce uvádí sazbu nad milion procent - pokud si chcete půjčit 500 korun na sedm dnů, přičemž poplatek za půjčku je 99 korun.
--------------------------------------------------------
Dle mých výpočtů pokud si prodloužíte dobu půjčení one 500 koruny od těchto mega-lichvářů na celý rok tak na konci roku zaplatíte astronomickou raketu horší než výpalné sicilské mafie ve výši 3miliony 159 tisíc 874 Korun.
...................................................................
Neuvěřitelné jak nás tahala celou dobu pravice za fusekli...o demokracii...

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

Mě se nelíbí lidé, kteří pořád vnucují své názory. Kdyby to byly kvalitní názory, tak bych to přešel mlčením, ale nejsou. Je to někdy jako pít ricinový olej. Proč mám pořád číst povrchní komentáře o Benešové? Je to tady někdy jako za trest. Prvoplán, slabé souvislosti, jen co slina na jazyk přinese. Autocenzura žádná. Proč?

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

Já bych se tady politikou příliš nezabýval, protože se po ní hloupne. Příklady vidíme všude kolem sebe. Např. takový Kalousek už je dočista magor, stejně jako Benda a jiní. Politika je horší než alzheimer, to je jistý.

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

Benešová a osobnosti s jeho prezidentstvím spojené jako Benešová ministrině spravedlnosti si konečně posvítili na dluhy lidí a společnost dominantní na trhu Home Credit s nebankovními půjčkami.
Celá pětina dlužníků jsou nekalí s úmyslem nikdy nevrátit a ti ostatní na nich se prostě ten Home Credit zahojí finančně. Mimořádně nemravné. Díky pravicovým vládám se nechalo běžně tyto společnosti již několik dní, patrně hned druhý den po domluvené splatnosti úvěru, což je často v řádu směšných týdnů nebo snad měsíc, navýší dluho o 30% dlužné částky ačkoliv oni naprosto nic netratí prodlením pár dnů. Je to stavěné, aby dlužník nemohl částku nikdy splatit a skončil s exekucí a rozprodáním svého nemovitého majetku a na dlažbě , s rozvodem, s často doživotním dluhem, případně exekucí na důchod a tito "podnikatelé" se doživotně obohacovali na jeho účet pro jeho jedno ovšem neuvážené rozhodnutí o půjčce ve směšné výši kolem řekněme týdení zálohy na plat, jak je běžné vyplácet v zahraničí (okolo 6tisíc-10tisíc většinou).

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

Kdo může říct, že je plně socializován? Každý má vady charakteru, např. doktor House říkal, že všichni lžou. Na druhou stranu, kdyby lidé mluvili jen pravdu, určitě bych si přestal kupovat párky, protože bych se dozvěděl, co do nich dávají, nebo byl už neměl koho volit, protože by se všichni politici sami zkompromitovali.

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

Z textů my odborníci na stylistiku, syntax, kortex a kontext hodně poznáme. Máme lidi jako na dlani.

Reklama

Přidat komentář