Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 22:11)

Jsem uplně zapomě v hodnocení anti-babišovských demonstrací ten jeho pokus uvést do funkce ministryně spravedlnosti mladičkou sotva před 2 lety dostudovanou holčinu z moravy,která si udělala Slovenské Plzeňské Práva a je to spíš kariérní politička s rodinou a dětmi, která i tu konsiliární praxy vlastně vůbec nevykonávala, protože byla 300 km od jejího bydliště a měla rodinu a děti.
To byla účelovka Babiše jak sviňa, ta by jen plnila příkazy shora a to ministr spravedlnosti rozhodně nemá. Potom nevím proč ale protestují proti Benešové, která naopak právní názor a odvahu ho konzistentně zastávat má a Benešová to je člověk a sociální demokrat co je afilate Miloše Zemana, to lidem prostě vadí z pravice. Oni radši ty uhlobarony co ani nežijí tady v ČR.

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 22:11)

Tv Barandov-Soukup-veká show-další hosté-pěkné prostředí-pan dokonalý ostrý hoch a inteligentní-všichni koukejte!

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

Kdepak kapitalismus. To není svoboda.V kapitalismus si bez peněz nemůžete hrát ani na hipíka. Jak jste bez peněz jste prostě bezďák a kroutí vám dvakrát denně ruce za záda policjajti.

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

S bídou by mě vzali na matfiz, tam berou každého, chi chi chi..., ale po prvním ročníku se polovina proseje.

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

Demokratický liberalismus nebo jak to nazývají...! Kočko-pes. Je to jako manželství, ženy a muže. Také nemůže být vždy po jednom bez ohledu na druhého. V duchu liberalismu žijí velká města pod náporem turistů, zejména v pátek, kdy je den majách vyprsených vypitých kůzlátek. Na venkově zas mohou žít klidně ukrajinští dělníci, ti si vše postaví sami a co češi?! Ti si najdou práci v nějakém home kreditu a odírají jiné čechy, pro Berana co žije někde v zahraničí, jak jinak, nemůže v Čechách se cítiti bezpečně.

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

Myslíš si, že jsi chytrý? Udělej si Scio test a pak mluv. Možná, že by tě vzali na Matfyz, možná, že by tě nevzali ani na plzeňská práva.

aladin (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

"Barrandov News
Moje zprávy".....Reklama na alkohol !!! V první řadě by se měla zakázat reklama cílená na malé děti !!! Slouží totiž k vymývání mozků malých dětí a ti jsou pak v dospělosti velmi málo odolní reklamám !!! Co dělají instituce, jako třeba PRÁVA DÍTĚTE ??? To pronásledují kde koho, za to, že dal dítěti facku, ale o tohle se vůbec nezajímají !!! Proč, tečou jim z reklam prachy ???

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

Kapitalsimus prosazují sociální psychopati, není ve skutečnosti demokratický, je to liberální demokracie. Má právě páky, že lidi vlastně myslí, že volí, ale zvolí vždy toho, kdo má více peněz na kampaňa a technologie je na tak velké úrovni a lidi jsou tak zmáklí, jak říkáš od dětí reklamou, že vyhraje kdo více zaplatí.

aladin (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

"Barrandov News
Moje zprávy".......Víte pane Soukup, oni ti mocní potřebuji drogy na ovládání lidí !!! USFT utopili hnutí HIPPIES v drogách !!!

aladin (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

"Barrandov News
Moje zprávy"....Také by za tím mohla být CIA, která dala příkaz BISu, aby vyhlásil, že je u nás plno Ruských špionů proto, aby se Rusové naštvali !!! O tom, že je u nás plno Amerických (CIA) špionů BIS zapomněl říci !!!

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

Pokud by se měla měřit životní úrověň lidí žijících v komunismu, socialismu a kapitalismu, tak si troufám tvrdit, že kapitalismus a komunismus nebude mít moc dobré výsledky, naopak socialismus, tak jak jsme ho žili v řekněme devadesátých létách zpočátku a v 68 někteří tak by měl dobré výsledky. Měřilo by se zdraví řekněme mladých lidí okolo 30 věku různých profesí a jejich rodiný stav a počet sexuálních partnerů, dětí a zejména jejich zdravotní stav, zda kouří, kolik pijí alkoholu a zda sportují a jaká mají BMI včetně sportovní výkonnosti.Jaký jsou vztahy s prarodiči, jak často jsou rozvedení, zda se stýkají s bývalými partnery, počet krizových psychologicky situací vyvolávající stres za život(dle škály, nejvýše, ztráta životního partnera, ztráta zaměstnání, rodiné problémy a svěření dítěte do péče druhého partnera, rozvod, a samozřejmě stav lidských práv v zemi)
Nelze měřit jen tím kdo jak konzumuje, to je měřítko konzumentaristů.

aladin (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

"Prima Krimi
Námořní vyšetřovací služba IX (9)"......v Afghanistanu nemáte co dělat, jste jenom LUPIČI a VRAHOVÉ !!! Přepadení Afghanistánu jste zpunktovali sami zničením WTC !!!

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

Klimatičtí skeptici bych přejmenoval na klimatičtí septici. Pokud by byli opravdu fanatičtí a něco zpochybňovali, tak by si za tím taky měli stát a když jejich verze, že se neotepluje platí, tak ať ručí tím, že když se oteplí, tak budou pověšeni za koule do průvanu a budou tak nafoceni a vyvěšeni na jejich stránku ke každému žvástu co kdy napsali(Kremlik stránky klimaseptik).

29.11. (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

Pak kdo má větší hubu.

aladin (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

"Prima Max
Návrat mušketýrů".... Lidi, to je ale hovadina !!!

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

Kdo viděl "Příběh Sáry Connorové" považuje za hovadinu každý film.

29.11. (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

Trochu se obávám že mají klíč od toho sklepení.

29.11. (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

Já jen,aby jsi věděl,kde jsou nalezlí.Přednáška se opět uskuteční ve středu, jak bylo plánováno. Avšak z technických důvodů jsme nuceni poslední přednášku přesunout mimořádně na 16.00 hodinu, tato přednáška se také výjimečně uskuteční ve Fakultě sociálních studií.

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 17:11)

Kreténi z pražské kavárny a havloidní pakáž dělí lidi na dvě kategorie - na ty, co jsou s nimi, a na ty primitivní nevzdělané hlupáky, kteří ničemi nerozumí, a proto jdou proti nim. A hned vymysleli pro ty hlupáky vhodné názvy - populisti a rasisti. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tato svoloč zcela zapomíná, že už nežije v socialismu, kde bylo možné označit opozici za bezcenné lidi, ale v demokracii, a že v demokracii jsou všichni voliči se stejnou váhou hlasu. Jinak řečeno, pražští nesnášenliví iracionální debílkové se chovají, jako kdyby jiní lidé byli povinni myslet si to, co oni, a pokud to nedělají, jsou jen bezcenná pouliční lůza, která nemá do ničeho právo mluvit. Což jsou typické totalitní manýry. V podstatě se Pražáci sami ustavili do role jakési totalitní vládnoucí strany, která chce všechno řídit. Ale my na ně hážeme bobek a zase nezvolíme jejich Drahoše.

Průzkum 2008 (Pá, 29. 11. 2019 - 16:11)

Pro někoho může být závěr jednoho z posledních průzkumů Eurobarometru mírně překvapivý. Vyplývá z něj, že Češi a většina nováčků v Evropské unii patří k optimistům. Necelá polovina obyvatel České republiky si myslí, že za 20 let se lidem v ČR bude žít lépe.Naopak nejhlubší vrásky na čele obyvatelům Německa, více než dvě třetiny (68 %) z nich zastávají názor, že v roce 2028 bude život horší, a jen pětina je přesvědčena o opaku.

Reklama

Přidat komentář