Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

"Barrandov News
Moje zprávy".....Reklama na alkohol !!! V první řadě by se měla zakázat reklama cílená na malé děti !!! Slouží totiž k vymývání mozků malých dětí a ti jsou pak v dospělosti velmi málo odolní reklamám !!! Co dělají instituce, jako třeba PRÁVA DÍTĚTE ??? To pronásledují kde koho, za to, že dal dítěti facku, ale o tohle se vůbec nezajímají !!! Proč, tečou jim z reklam prachy ???

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

Kapitalsimus prosazují sociální psychopati, není ve skutečnosti demokratický, je to liberální demokracie. Má právě páky, že lidi vlastně myslí, že volí, ale zvolí vždy toho, kdo má více peněz na kampaňa a technologie je na tak velké úrovni a lidi jsou tak zmáklí, jak říkáš od dětí reklamou, že vyhraje kdo více zaplatí.

aladin (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

"Barrandov News
Moje zprávy".......Víte pane Soukup, oni ti mocní potřebuji drogy na ovládání lidí !!! USFT utopili hnutí HIPPIES v drogách !!!

aladin (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

"Barrandov News
Moje zprávy"....Také by za tím mohla být CIA, která dala příkaz BISu, aby vyhlásil, že je u nás plno Ruských špionů proto, aby se Rusové naštvali !!! O tom, že je u nás plno Amerických (CIA) špionů BIS zapomněl říci !!!

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

Pokud by se měla měřit životní úrověň lidí žijících v komunismu, socialismu a kapitalismu, tak si troufám tvrdit, že kapitalismus a komunismus nebude mít moc dobré výsledky, naopak socialismus, tak jak jsme ho žili v řekněme devadesátých létách zpočátku a v 68 někteří tak by měl dobré výsledky. Měřilo by se zdraví řekněme mladých lidí okolo 30 věku různých profesí a jejich rodiný stav a počet sexuálních partnerů, dětí a zejména jejich zdravotní stav, zda kouří, kolik pijí alkoholu a zda sportují a jaká mají BMI včetně sportovní výkonnosti.Jaký jsou vztahy s prarodiči, jak často jsou rozvedení, zda se stýkají s bývalými partnery, počet krizových psychologicky situací vyvolávající stres za život(dle škály, nejvýše, ztráta životního partnera, ztráta zaměstnání, rodiné problémy a svěření dítěte do péče druhého partnera, rozvod, a samozřejmě stav lidských práv v zemi)
Nelze měřit jen tím kdo jak konzumuje, to je měřítko konzumentaristů.

aladin (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

"Prima Krimi
Námořní vyšetřovací služba IX (9)"......v Afghanistanu nemáte co dělat, jste jenom LUPIČI a VRAHOVÉ !!! Přepadení Afghanistánu jste zpunktovali sami zničením WTC !!!

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

Klimatičtí skeptici bych přejmenoval na klimatičtí septici. Pokud by byli opravdu fanatičtí a něco zpochybňovali, tak by si za tím taky měli stát a když jejich verze, že se neotepluje platí, tak ať ručí tím, že když se oteplí, tak budou pověšeni za koule do průvanu a budou tak nafoceni a vyvěšeni na jejich stránku ke každému žvástu co kdy napsali(Kremlik stránky klimaseptik).

29.11. (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

Pak kdo má větší hubu.

aladin (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

"Prima Max
Návrat mušketýrů".... Lidi, to je ale hovadina !!!

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

Kdo viděl "Příběh Sáry Connorové" považuje za hovadinu každý film.

29.11. (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

Trochu se obávám že mají klíč od toho sklepení.

29.11. (Pá, 29. 11. 2019 - 20:11)

Já jen,aby jsi věděl,kde jsou nalezlí.Přednáška se opět uskuteční ve středu, jak bylo plánováno. Avšak z technických důvodů jsme nuceni poslední přednášku přesunout mimořádně na 16.00 hodinu, tato přednáška se také výjimečně uskuteční ve Fakultě sociálních studií.

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 17:11)

Kreténi z pražské kavárny a havloidní pakáž dělí lidi na dvě kategorie - na ty, co jsou s nimi, a na ty primitivní nevzdělané hlupáky, kteří ničemi nerozumí, a proto jdou proti nim. A hned vymysleli pro ty hlupáky vhodné názvy - populisti a rasisti. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tato svoloč zcela zapomíná, že už nežije v socialismu, kde bylo možné označit opozici za bezcenné lidi, ale v demokracii, a že v demokracii jsou všichni voliči se stejnou váhou hlasu. Jinak řečeno, pražští nesnášenliví iracionální debílkové se chovají, jako kdyby jiní lidé byli povinni myslet si to, co oni, a pokud to nedělají, jsou jen bezcenná pouliční lůza, která nemá do ničeho právo mluvit. Což jsou typické totalitní manýry. V podstatě se Pražáci sami ustavili do role jakési totalitní vládnoucí strany, která chce všechno řídit. Ale my na ně hážeme bobek a zase nezvolíme jejich Drahoše.

Průzkum 2008 (Pá, 29. 11. 2019 - 16:11)

Pro někoho může být závěr jednoho z posledních průzkumů Eurobarometru mírně překvapivý. Vyplývá z něj, že Češi a většina nováčků v Evropské unii patří k optimistům. Necelá polovina obyvatel České republiky si myslí, že za 20 let se lidem v ČR bude žít lépe.Naopak nejhlubší vrásky na čele obyvatelům Německa, více než dvě třetiny (68 %) z nich zastávají názor, že v roce 2028 bude život horší, a jen pětina je přesvědčena o opaku.

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 18:11)

Výsledky průzkumu jsou zcela logické a dají se snadno interpretovat. Němečtí magoří, kteří svou zemi přeplnili kudrnáči a muslimáky a zjišťují, že frekvence islamistických atentátů a četnost kriminality se proto zvyšuje, musí mít zákonitě negativní vizi budoucnosti. Kdežto my, bez muslimáků, jsme a budeme v pohodě.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 29. 11. 2019 - 17:11)

no bodeť by průměrný Čech nebyl spokojený s EU,když má v obchodech regály plného žrádla,nadprůměrné výplaty,svobodu pohybu a vyádření,náboženství a podnikání...prostě se MÁ!...A vůbec na něj neplatí nějací kverulanti ,co neustále lají na EU,NATO a USA!...jO a Němci že se bojí,že bude hůře?...Když tam maj v potravinách vše levnější a kvalitnější jak v Česku?...Ti se maj tak dobře,že když bude mírněji hůře,tak to ani nepostřehnou...Tak Průzkume...a nyní zase jiný,můj průzkum a ten říká,že u českého národa je nejoblíbenější Karel IV s 20 %...pak T.G.Masaryk s 19 % a pak Václav Havel s 18 %.....a to oblůiba Václava Havla neustále stoupá z 11 % v roce 2007 na 18 % v roce 2019....Zato obliba mistra Jana Husa klesá z 5 % na 4 % v roce 2019....Karel Gott pak stoupá z 1 % v roce 2007 na 10 % v roce 2019.....no...!..Co to znamená?!...Že Jedovatej si může lát na EU,NATO a USA jak bude chtít a Havla ščít...prd mu to bude platné,neb Václav Havel a jeho obliba raketově stoupá a již vbzrzku předstihne jak Karel 4-byl to antisemita a za jeho vlády bylo pogromů na Židy,tak T.G.Masaryka,který zase nepřál církci ...Havel je všechny předežene a Hus upadne v zapomění dějin,....

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 29. 11. 2019 - 17:11)

no a loupežník,válečný zločinec,masový vrah ,žhář a náboženský fanatik-Jan Žižka z Trocnova nemá v průzkumech ani Ň procenta!...Více k tomu Novinky cz odkamad jsem tento supr průzkum opsal.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 29. 11. 2019 - 17:11)

ha,ha,ha a tímto Jedovatej reaguji na tvoje a Rakatového tapetky zhora,že vás to baví,to muselo dát ale práce a času...ha,ha,ha,ha,jo a v Británii mají veselé vánoce,odpoledne tak nějaký jihadista s kudlou pobodal kolem 10 lidí...však já jsem prorokoval ,že budou mít nejen veselé vánoce,ale i petardového Silvestra,neb jim tam Turek vrací jihadisty z IS.....akorát nevím,proč je kolem toho islámského teroristy takový humbuk a imrverenonstop přenos onlajn do TV a na internet....to si již průměrný britán jako nezvykl?..

Jedovatej (So, 30. 11. 2019 - 04:11)

""ha,ha,ha a tímto Jedovatej reaguji na tvoje a Rakatového tapetky zhora," --- Jahodovej, jedno český přísloví praví: Kdo se směje, nemá čemu, podobá se přihlouplému... a na tebe to padne jako ulitý. Není každýmu shůry dáno, Jahodovej, i když je celkem překvapivý, že tebe, jako věrnýho služebníka Nejvyššího, ve frontě na rozum dost odbyli, ale co už, každej je nějakej... Budu stručnej - je prostě zjevný, že vůči Rakatovejm a mejm příspěvkům nenacházíš solidní protiargumenty, takže jen vopakovaně čmáráš ty svý moudra, který se roděj ve tvý propagandou dokonale zpracovaný palici... ---

„jo a v Británii mají veselé vánoce,odpoledne tak nějaký jihadista s kudlou pobodal kolem 10 lidí...“, píšeš, další útok nožem v v nizozemským Haagu… a s náčelnictvem Evropský socialistický unie to ani nehne, dál bude největší nepřítel Rusko, dál budou největší vohrožení životního prostředí plastový uchošťoury… a černoprdelnická europoslankyně bude dál hrát na city, prolejvat krokodýlí slzy a tahat do naší republiky nebohý syrský sirotečky, narozený někde v Pákistánu, nebo Afghánistánu pomalu před dvaceti lety…

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 15:11)

Byl bych rád, kdybychom se vrátili k ideálům listopadu 1989.

Reklama

Přidat komentář