Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 12:11)

Věřím, že tvé pominutí smyslů je jen dočasné, když jsi napsal, že jsem mezi bezpečné státy zapomněl uvést USA. Nebyly, nejsou a nebudou bezpečné, protože je to ze své podstaty násilná civilizace, neboť tam mají volný prodej zbraní (takže potom vrahové např. ve školách střílí jako na frontě), protože tam mají násilné negry a řádí tam drogové mafie. Pokud jsi stále v euforii z bezpečných USA, vzpomeň si, co v USA dělají policajti, když zastaví auto - řidič musí zůstat sedět a policajt s odepnutým pouzdrem na pistoli opatrně zezadu přistupuje k řidiči. A pokud chceš spáchat sebevraždu, stačí otevřít okénko a nečekaně sáhnout do skříňky v palubní cesce.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

no a zde v ČR,banánové republice tě zase oškube exekutor napojený na StB minulost,stejně jako jejïch hlavní donedávna šéf...agent StB...jak to kuře z Kosteleckých uzenin...ČR ,země exekutorem stíhaná,na miliony stíhaných,StB opět mučí,ničí,kazí....a co exekutor ,co má na starosti ubožáky,okradené z H-Systemu,?...Taky estébák!

Rakato (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

Exekutoři jsou solí této země. Dříve si kde kdo napůjčoval, a pak nesplácel a chichotal se do hrstičky. Ale takovým exekutoři zatrhli tipec. Teď musí každý vyčůraný dlužník bránit i svou ledničku nebo pěkné kožené boty, a dobře mu tak. Na lidi musí být přísnost, o tom žádná. Už dost na tom, že se dnes umožňují osobní bankroty.
-------------------------------------------------------------------
Lidé od H -systému hodně vytrpěli. Na ekonomická a právní jelita z nich, kteří bez dohody zainvestovali do cizího majetku a naivně si mysleli, že si cizí nemovitost nechají, si ale exekutor musí posvítit. Jak by k tomu přišli ti ostatní z H - systému, kteří se z domků vystěhovali? Právo platí pro každého. Dostanou od státu odškodné za pomalé prosazování práva, a odchod z nemovitosti. Takoví squatery my v Česku nesnášíme.

Jedovatej (So, 30. 11. 2019 - 04:11)

Tohle možná někomu bude na prvej pohled připadat tvrdý... ale podle mýho pravdivý. Takovejch roků je vobyvatelstvu vtloukaná vosvěta vo finanční gramotnosti... a exekucí přibejvá a přibejvá. Proč asi? Protože anosocanskej cirkus vysílá jasný signály, že se postará - a tak zjemnil podmínky voddlužení, což je jen státem legalizovaná krádež. --- Netvrdím, že je vobyvatelstvo malý země v srdci Evropy nějak zvlášť poučitelný, ale místo nekonečnejch seriálů, nepřesvědčivejch výkonů různejch "VIP", který předváděj nadšení u plotny, či tančej, by bylo dost vhodný aspoň vobčas zařadit nějakej ten dokumentík vo těch, který si nabrali půjčky, nespláceli, přišli vo všechno, a skončili na ulici. Takovej detail špinavejch, rozervanejch hadrů, nebo všemožný havěti po nich lezoucí by asi moh bejt dost přesvědčivej... Pochopitelně mi nejde vo slzama zvlhlý voči dojatejch bezmozků, blekotajících cosi vo tom, že se stát vo takový lidi musí postarat... to vopravdu ne, jde mi vo vodstrašující příklady, takže jen houšť a větší kapky... --- Je to ale běh na dost dlouhou trať - jak dlouho vlastně v klídku provozovali svý kšefty "šmejdi", který prodávali především seniorům mnohonásobně předražený krámy? Jo, tohle běželo dlouhý roky... i když doslova každej z těch účastníků zájezdu už musel vědět, že je to parádní šméčko, rozhodla vidina gulášku se čtyrma zadara, k tomu zadara plastovej květináč a štangle salámu... tak hurá na vejlet, je to zadarmo... No, nebylo, fakt velký překvápko.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 00:11)

O tu to kauzu jsem se podrobněji nezabýval, takže nevím, kdo je v právu, přestože v přirozeném právu jsou jistě i ti co ty domky postavili, tedy firmy, co též přišli o peníze a stavěli zadarmo.
Jak se to vše vlastně stalo, kde nastal zádrhel.Zřejmě banka, která přestala hradit výstavbu...
Takže zase kapitalismus...

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 23:11)

Tak má být ten půjčující peníze pojištěný a nesjednávat s člověkem půjčku, který je podivný a nebude patrně schopný zaplatit.
Když to udělají tak pak mají prostě smůlu. Asi jako když nějaký zahradnictví nezakryje kytky a zničí jim je kroupy, taky blbost podnikatele. Nebo když koupí sýry s tím, že je prodá a neprodá a sýry utečou...

Návštěvník (Čt, 28. 11. 2019 - 23:11)

Mít stáj a věnovat se jezdectví, tak bych Novotnýho s jeho koňskou hlavou zapřáhnu do vozu a nechám ho táhnout po Řeporyjích.

Návštěvník (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

Mi trochu vytanulo na mysl, jak to, že ti Japonci jsou tak inteligentní, ti co jezdí k nám do Prahy na výlet a na svatby a vůbec víme na co sem turisti jezdí, si zašpásovat v těch velkých měkých postelích s výhledem na hradčana a vltavu. No protože, tam je průměrně inteligentní v podstatě negramota, ty jejich znaky se naučit a k tomu spoustu pravidel k životu, čajových obřadů, morálního kodexu, karate, umění sebeovládání gejší apod., že většina průměrných je úplně přetížena a totálně nemá roupy jak Novotný, protože jednoduchým testem by prostě nebyla ten správný japonec a byla by naprosto znemožněna, že by ho už nikdo nikam do médií nepozval.
Ale když u nás tento asociál má za zády kapitalismus tak vleze i do ČT a kamkoli.-

Rakato (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

Globalizace je prima, protože máš velký výběr zboží třeba z Číny nebo jižní Ameriky, umožňuje specializaci států na to, co umí a větší výrobní série, ale blbé je, že teď máme žluté mužíčky a kudrnáče skoro v kuchyni, a každý má svůj názor. Za první republiky jsme házeli na Čínu bobek a zákeřný žlutý mužík byl vítaným zpestřením každé detektivky. Dnes něco hodíš na internet o Číně, a Petříčkovi zvoní telefon od čínského vyslance, že to už je přes čáru. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tak tady máme indikátor: slovo "negr". Dokud si svobodně můžeš říct "negr" a nezavřou tě, máme svobodu. Až tě za to začnou napadat a pronásledovat jako v USA, budeme vědět, že jsme v hajzlu a jsme stejné vypatlané čubky, jako ty v USA.

Návštěvník (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

Než Trump, který se taky narodil se zlatou či platinovou a drahokami vysázenou lžičko v ústech, je mi sympatický Ike Turner. První sex měl v 6ti letech. Šel kolem a zavolala si ho k sobě sousedka a další zas asi v osmi. Za znásilnění to nepovažoval, tehdy se tomu říkala radost a zábava. Chlapec jistě neměl žádné následky, akorát se pomuchloval s dospělou ženskou.
Dnes nesmíte pomalu ani kouknout směrem k vnadné dívce odhalující téměř vše v přiléhavých legínách , že je jí vidět každý záhyb i venušin hrbolek a čárka. Protože by jste byl Harraser.
Takže navrhuji prodávat pro muže klapky na oči, jak maj koně pro jízdy prahou v husté dopravě.Táhnout a neplašit se...toť úděl muže ve feminstkami připraveném anti-patriarchálním paradigmatu. Brzby budem existovat jen v spermabance, tedy jen ti vhodní k plození.Ostatní někde na rozptylové loučce, kde postaví starostka parkoviště jako ten debil z Phy 6.

Rakato (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

Hrdost nám chybí, to je celé. Teprve Hřib a spratek Novotný nám ukázali cestu. Američané se nebojí, že jim Čína zdraží zboží a Rusové neprodají kaviár. Ještě že máme Zemana, který to zkusí uraženým Rusům a Číňanům vysvětlit. U Číňanů je to snadné - jste čubky, protože jste slibovali miliardy investic a slovo nedodrželi. A Rusové? Vyhodil bych rusofoba Petříčka, stejně je to ministerská ostuda, vítač, a objímal se s Ukrajinci.

Návštěvník (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

Prostě Rusko je pro západní paradigma příliš patriarchální. Dokud tam nebudou feministky u vesla, tak je budou propagandou drtit a nevopřou si o ně ani kolo pomyslně.

Návštěvník (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

Měli bychom udělat gesto a přijmout děti z řeckých táborů ?
Spíš bych tam jako gesto poslal na pomoc těm dětem ty co je chtějí přijmout, aby je oblékali, učili, hráli si s nimi, prožívali s nimi život a všemožně jim ho ve svém volném čase a zdarma za jejich úsilí, čas, peníze zkvalitňovali. How dare you! To chtít po nás!

Návštěvník (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

Tím by se to schizma Kalousek-Pekarová vyřešilo a měli by jsme Kalouska, to je kretén, na kterého jsme již zvyklí jak na zarostlá nehet, hemeroidy, zlého psa souseda, otylou manželku, raní kocovinu, agresivní řidiče, tchýně apod.

Návštěvník (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

Kolika lidem ještě nedošlo, že Kalousek je verbální manipulátor a idot, lepší než Rath, neumí tak dlouho žvanit o ničem, ale o to lže na kratším formátu vydatněji.
Včera šlo v tv s ministriní financí za ANO a ten je schopnej udělat na pětníku votočku.
Ano, za Kalouska zvedl plat učitelům asi o 150 Kč!Ať se de bodnout. Ministr inkopetentní, umí jen žvanit. Jen dělal mlhu a bohatí zatím se pakovali, o to mu šlo.

aladin (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

"TV Barrandov
Jasně a stručně".....Já pobouřen nejsem !!! Je mi to jedno !!!

aladin (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

"TV Barrandov
Duel Jaromíra Soukupa"....Troch jste se pane Soukup v tom pořadu utápěl .

28.11. (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

Pane,trochu mi to připomíná rozkradli tombolu.

Rakato (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

Kdo odolá pokušení, když se zhasne? Když necháš klíček v nastartovaném autě, desátý chodec ti s ním odjede. Vždy ve střehu. (A dítě nech doma, nevoz ho sebou. Děti se kradou také.)

aladin (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

"TV Barrandov
Duel Jaromíra Soukupa"......EKOLOGIE je jen uměle vytvořený BUSINESS pro 1% obyvatel planety !!!

Reklama

Přidat komentář