Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Pro Toníka (Pá, 29. 11. 2019 - 17:11)

Pamatuj si, po mně můžeš házet hovnama jak chceš, ale pamatuj, po mně to steče a zůstanu pan Čistý. Ale ty se v těch hovnech a pomluvách utopíš. Ne já, já v tom plavat umím, ale ty v tom zhebneš na smrad.

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 16:11)

Nelžu, slovo svině jsi použil ale bylo to před dvěma roky a bylo to na tomto vlákně na Jirkovu adresu, který psal tehdy na vlákno Ježíš Kristus, Boží Syn. Napadal jsi tu tehdy velmi nechutně Mare a k tomu jsi připsal: "Je tu ještě jedna taková svině, Jirka." Píšu tu pořád, že mám v tomto sloní paměť. Čím ti Jirka tehdy ublížil? Ničím, já také ne, jenom o tobě píšu pravdu.-------------------------Ona by se dala z tebe pýcha přímo stírat ve velkém.------------Tvá videa a tvé psaní jsou všechna v tomto stylu: JÁ JSEM JÁ!!! a ostatní jsou .o.v.n.o."---------------Nejsi sám, takových jájínků už tu na doktorce bylo.

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 14:11)

* Zajímá se o chlapecké předkožky,* Tak tady tomu je zcela jinak, ty mne jako takové nezajímají ---------------------jenom bojuju proti ohavnému kryptonáboženství, cirkumfetišismu. Toho si všimli už liberální muslimové, něco tu okopčím z jejich stránek------------------- Satanova firma poškodí Alláhovo stvoření v Koránu.------------------------------

Satan nabádá, aby lidstvo odstranilo části těla, které Bůh stvořil. Alláh nám o tom říká v následující pasáži.-------------------------

Súra Al-Nisá - Ženy; verše 119 - 120-------------------------

(Satan řekl:) a dám jim zbloudit a vzbudím v nich vášně a nařídím jim, aby uřezávali uši dobytka a nařídím jim, aby zohyzdili stvoření Boží! "ten, kdo si bere Satana za ochránce místo Boha, ten utrpí ztrátu zjevnou. On jim slibuje a vášně v nich vzbuzuje, avšak to, co jim slibuje Satan, není nic, leč klam.----------------------------------

Můžete vidět, že Satan zavazuje, aby lidé měnili to, co Bůh původně utvořil. Skutečnost, že se v Koránu mluví o uších dobytka, že je jeho vůle změnit Alláhovo stvoření je omezena pouze na toto. Satanův cíl je, aby lidé změnili to, co Bůh vytvořil, tedy nejen uříznutí uší skotu. Z prohlášení: "zavelím jim a oni změní stvoření Alláha", zahrnuje všechny věci které Bůh stvořil, včetně penisu dítěte.----------------------------

Aby mohl Satan provést svůj slib, musí Satan najít způsob, jak by přinutil lidi, aby plnili jeho touhy. Když se podíváme na Satanovy způsoby, tak uvidíme, že to dělá tak, že inspiruje slova a výroky, které jsou mimo Korán, tedy různé příběhy z doslechu a ty Satan zděluje jako Boží poselství.------------------------------

Súra 6; Al-A´nán - Dobytek; verš 112-----------------------------

A toto jsme učinili každému poslu nepřátele: satany z lidí i džinů, kteří si vzájemně našeptávají slova plná bludů. Kdyby pán chtěl, nebyli by tak činili: ponech je tedy v tom, co si vymýšlejí!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/cesta-koranu/--------------------------
a k tomu ještě přidám dva linky---------------------------https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/co-bible-doopravdy-rika-o-rutinni-kojenecke-obrizce/---------------a--------------https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/moje-biblicka-cesta-k-intaktivismu/-------------MÁ INTAKTIVISTICKÁ ČINNOST JE BIBLICKY PODLOŽENÁ A BIBLICKY OBHAJITELNÁ-----------------doporučil bych přečíst si celou rubriku NÁBOŽENSTVÍ A OBŘÍZKA na mých osvětových webovkách--------------------------------------------Jiříčku, jen si tu sopti ale nevím, koho tím oslníš a koho tím přesvědčíš. Milan svým nepatřičným příspěvkem pouze dodal vodu pro tvůj křivácký mlýn. Ledvina z chlastu ještě nikomu nikdy nepraskla, jenže tak pyšný člověk jako ty nikdy nepochopí, že jsou lidé, kteří si dokáží udělat legraci i sami ze sebe.

Skutečný Hvězdoslav (Pá, 29. 11. 2019 - 13:11)

Slovo krysa jsem použil, slovo svině ne. Lžeš, vymýšlíš si v přímém přenosu za pochodu. Ty se bavíš, jak mně rupají nervy? Tak to jsi pravý kristovec. To asi píšeš pod inspirací Ducha svatého. Mimochodem mně nervy nerupají, nějaký smysl to asi má, znovuzrozený křesťane. Je to osvěta. Vlastně děláš osvětu. Takto vypadá znovuzrozený křesťan. Zajímá se o chlapecké předkožky, chlastá, až mu praskne ledvina a baví se provokováním ostatních diskutujících. Podle jeho slov se baví, když díky jeho provokacím údajně někomu rupají nervy. Když mu napíše Mima nebo Milan, že takto by se asi kristovec vedený Duchem svatým chovat neměl, tak se tomu vysměje. Kdo je víc. Já jsem Tonda Vlas a já můžu všechno. Na mě metr není.

Skutečný Hvězdoslav (Pá, 29. 11. 2019 - 12:11)

Takže už jsi zalhal tím, jaké používáš výrazivo. Ty nedokážeš napsat jedinou větu, kde bys nelhal. Už podsouváš slovo výhrůžka a stavíš se do ublíženecké role. Přitom já ti nijak neubližuji. Nepsal jsem tu o tobě. Ty jsi tu psal jako první a tak často, že jsem musel natočit video, kde jsem popřel tvé lži a výmysly. Jsi největší krysa tohoto serveru. Jsi umanutý zlý člověk, který si libuje v nekonečných konfliktech. Nehledáš nikdy smír, jen nenávist a svár. Nikdy jsi nebyl normálním člověkem, natož křesťanem. Už mi dej konečně pokoj a najdi si někoho jiného, po kom se budeš vozit. Rozumíš česky?

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 13:11)

*Už mi dej konečně pokoj a najdi si někoho jiného, po kom se budeš vozit. Rozumíš česky?*-------------------------------Pouze reaguju na tvé ataky. A bavím se tím, jak ti rupají nervy. Jestli to čte Matrix, tak se určitě baví také.

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 13:11)

*Už mi dej konečně pokoj a najdi si někoho jiného, po kom se budeš vozit. Rozumíš česky?*-------------------------------Pouze reaguju na tvé ataky. A bavím se tím, jak ti rupají nervy. Jestli to čte Matrix, tak se určitě baví také.

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 13:11)

A kdo o mně psal pomluvy na Grano Salis? Kryštof Kolumbus? Jen si tu klidně sopti, mně tím ublížit nemůžeš. Ztrapňuješ se tím sám. Lidem s jiným názorem nadáváš do krys a sviní. Mně tím ublížit nemůžeš. Jen tu dáváš najevo, co jsi zač.

Skutečný Hvězdoslav (Pá, 29. 11. 2019 - 12:11)

Výhrůžky? Já ti tu píšu výhrůžky, ochlasto? Já ti tu píšu, že pokud si o mně budeš vymýšlet, tak se budu bránit. Tedy budu to vyvracet a po každém tvém výmyslu ti napíšu, že sis to vymyslel, flaško. Skutečně si nedáš nikdy pokoj?

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 11:11)

Já o tobě žádné výmysly nepíšu a i Zkoumal se přesvědčil, že takové výhrůžky na mě vůbec neplatí. Pokud tě to baví, tak si piš. Vydáváš tu tím svědectví sám o sobě. Tak si tu klidně piš.

Skutečný Hvězdoslav (Pá, 29. 11. 2019 - 11:11)

Jsi ubožák, troska trpící bájnou lhavostí. Pokud mi tu budeš dokola psát výmysly o mně, budu na to dokola reagovat, že máš vypitý mozek. Když dáš pokoj, nebudu na tebe reagovat. Jenom na tobě, záleží, co si vybereš flaško.

Skutečný Hvězdoslav (Pá, 29. 11. 2019 - 11:11)

Musel jsem udělat registraci. Co není z tohoto nicku, není ode mě. Co píše flaška, jsou jeho alko výmysly.

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 11:11)

Ale nejsou, kdyby tu byl někdo z KD, třeba taková Kateřina, tak mi to dosvědčí. Nedivím se ti, že se nechceš znát k tomu, cos tam psal. Já jsem si tě tam ale moc nevšímal. Zajímavý jsi pro mne nebyl. Všímám si tě až od té doby, kdy jsi tu nechutně začal napadat Mare. Ty totiž poslední dobou, až na to, že někdy děláš miliuse, nic jiného než urážlivě napadat neumíš. Jako bych tu na doktorce neměl dost trápení s jetým Zkoumalem. Tak k tomu ještě ty se švihlým Matrixem.

Skutečný Hvězdoslav (Pá, 29. 11. 2019 - 10:11)

Takže ty mi nedáš pokoj nikdy? Pořád budu muset hledat, co si tady vymýšlíš? Proč to děláš?

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 11:11)

Nemusíš nic hledat. Na KD jsi jisté věci napsal. Tam to za tebe při ostražitosti tamního admina nikdo jiný napsat nemohl, jako je to na denním pořádku tu na doktorce. V tomto mám paměť sloní. Ale jak vidím, ty tu paměť nemáš nebo, což je mnohem pravděpodobnější, si jisté věci vůbec pamatovat nechceš. Chlastem totiž ztrátu své paměti zdůvodňovat nemůžeš. Neboj, Korsaka nemám.

Skutečný Hvězdolav (Pá, 29. 11. 2019 - 10:11)

Znovu tě vyzývám, nechej mě na pokoji, věnuj se diskusi se svými pobožnými známými. Nemám zájem o komunikaci s tebou. Nechtěj mě být! Nedokážeš se ovládnout ani v tomto, flaško?

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 10:11)

Ty se nedokážeš ovládnout. Kdybys mě tu urážlivě nenapadal tak nereaguju. Ano, udělal jsem jednu velkou chybu, že jsem vůbec reagoval na multinickovy provokace, když tu on o tobě a někdy pod tvým jménem psal. Ale teď už snad rozliším, co je od tebe a co jsou fejky, které psal pod tvým jménem.

Pravý Hvěznoslav (Pá, 29. 11. 2019 - 10:11)

Toli není psycholog a ty jsi prostě člověk, který chce být za každou cenu v centru pozornosti, byť by to bylo negativní, proto tady vypisuješ svoje historky z alkoholických excesů. Já proti tobě žiju řádně, nemám tvé problémy, nejsem troska jako ty. Nechce se mi s tebou trávit čas, věnuj se svým pobožným kamarádům, nevzpomínej na mě. Já se o tebe opravdu nezajímám, jsi pro mě nudný a prázdný. Nevíš, kam matříš, v hlavě máš vymeteno. Pořád hledáš, kdo ti ublížil, ale ublížil sis sám sobě, flaško. Nechej mě na pokoji!

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 10:11)

* Nechej mě na pokoji!*-----------------Já si nezačal, pouze jsem se ti jenom bránil. Do tvého hledáčku jsem se stejně dostal jenom proto, že jsem tu hájil Mare, kterou jsi tu velmi sprostě a nechutně napadal. První nechutná videa jsi natočil o ní.

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 10:11)

Nic jsem si nevymyslel. Jenom hořce lituju, že jsem ti tehdy zavolal. To už se znovu stát nemůže, protože si nepamatuju tvé číslo. To, že jsi gay je mě zcela ukradené. Projevil ses tu ale jako křivák toho největšího kalibru. Na OSACRu ses naučil opravdu "pěkné" věci. Tu zlobu jsi přejal od Toliho, i když to popíráte oba. Ty to popíráš z principu a Toli na tvou adresu napsal, že nemůžeš být jeho produktem, protože on psychopata vyprodukovat nedokáže. Toli jenom dává ruce od tebe, svého evidentního produktu, pryč. On mi také nemůže přijít na jméno, protože jsem tam několikrát na jeho adresu napsal, že pokud je psycholog a píše posudky pro soud, který rozhoduje o dětech, že udělali kozla zahradníkem. Pak se nedivím, že někdy soudy rozhodují tak otřesně, jako v případě, o kterém bylo včera v Blesku.

Reklama

Přidat komentář