Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Skutečný Hvězdolav (Pá, 29. 11. 2019 - 10:11)

Tonda Vlas je podle mě ještě více postižený než multinick. Zatímco multinick to měl jen jako hru a záměr, tedy každý poznal, že ty role, co střídá, jsou jeho způsob zábavy, tak Tonda Vlas je mystifikátor zřejmě v důsledku alkoholického postižení. Další telefonát s ním ale absolvovat nebudu. Jenom pro ostatní znovu opakuji, že 80 - 90% toho, co o mně píše Tonda Vlas, si vymyslel nebo zkreslil. Ale nebaví mě to dokola vypisovat. Vůbec tady nemám záměr psát. Občas si chci jen něco přečíst. Zajímá mě myšlení pobožných, ano to mě baví sledovat.

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 10:11)

* Vůbec tady nemám záměr psát. Občas si chci jen něco přečíst. Zajímá mě myšlení pobožných, ano to mě baví sledovat.*------------------------------------------------To ti teda tak věřím, v křesťanském prostředí ses pohyboval hodně dlouho, ty u letničních. K tomu rozumy tu na doktorce sbírat nemusíš. A pokud sem nebudeš psát, tak tu nikomu chybět nebudeš. Mně teda rozhodně ne. Ono je "velmi slušné" někoho jmenovitě pomlouvat na serveru, v tomto případě "Grano Salis", kam ten dotyčný vůbec nechodí. Jenže na OSACRu napsali, že mě tam pomlouváš. Proto to vím.-----------------------------------Teď ti už nikdy nebudu opakovat, co jsi kde napsal, protože jsem zjistil, že to nemá vůbec žádný smysl. Tobě se nedá věřit ani to, když řekneš DOBRÝ DEN. Když ty řekneš DOBRÝ DEN, tak můžu vzít jed na to, že bude zrovna kolem půlnoci.

Assissi (Pá, 29. 11. 2019 - 09:11)

Ok

Skutečný Hvězdolav (Pá, 29. 11. 2019 - 09:11)

Ne, my nemáme "kamarády" jako ty----- aha, možná jsi ještě myslel, že mám jen gaye jako kamarády. To je zase další pověra. Kromě přítele mám jen jednoho dalšího kamaráda. Pak mám spíše jen známé. Tzn. mám čísla v telefonu a zavoláme si párkrát v roce. To je všechno. Takže jsem reálně jen v kontaktu se dvěma gayi - přítelem a jedním dalším kamarádem. Zbytek lidí, s kterými se stýkám, jsou heteráci. Matka, brácha, ségra, sousedi, kámošky, kolegové, kolegyně. I když u těch nevím, ani jsem se neptal. Čili vyvracím další pověru, že gay žije nějak oddělený v nějaké speciální komunitě obklopen dalšími gayi. Možná to tak funguje v nějaké čtvrti v San Franciscu, ale tady na severní Moravě v běžných městech a vesnicích určitě ne. Tak jsem poučil nevědomé křesťany o sekulárním světě a nyní si můžou zase psát o svém náboženství. To vám tady narušovat určitě nechci. Piště si o vaší víře čím jak nejvíce můžete. Mně to vůbec nevadí. Zareaguji jen pokud bude někdo psát fikce jako Tonda Vlas nebo kdysi multinick, ale ten to už nedělá si myslím.

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 09:11)

Multinick píše fikce ale já ne. Moc dobře si pamatuju, co jsi na KD psal, V tomto mám paměť sloní.

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 09:11)

Jdi někam, cirkufetišisto !

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 09:11)

Ubožáku, stejně tu každý pozná, že je to fejk.

Skutečný hvězdoslav (Pá, 29. 11. 2019 - 08:11)

"...Žijte NORMÁLNÍ život..." ○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○ :-DDD----------- Myslím, že to tady píše někdo z křesťanů. Multinicka by už tato komedie nebavila, když pochopil, o co tady jde. Takže nějaký pobožný se mě snaží přesvědčit, že nežiju normální život. Ale žiju. Úplné normální život. Nežiju v homo domě, ale v domě z cihel a betonu stejně jako heteráci. Nejím homo jídla, ale běžná jídla jako všichni ostatní. Nejezdím homo dopravním prostředkem, ale tím, jakým jezdí kdokoli jiný. Nedýchám homo vzduch, ale stejné jako ostatní. Tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Můj život se neliší v ničem od běžného heterosexuála. A že se nestarám o malé děti . to už v mém věku taky často heteráci mají dávno děcka odrostlá, dospělá a žijou sami. Manželé přesto zůstávájí spolu, případně jsou rozvedeni nebo vdovci apod. Je to právě legrační, jak si stále křesťané představují, že sexuální orientace nějak zásadně mění život. Nemění. Jsou to jen pověry, která pramení z toho, že křesťan žije ve svém skleníku a nikdy nepřemýšlel, ani nepoznal žádné jiné lidi kromě těch svých spoluvěřících.

Skutečný hvězdoslav (Pá, 29. 11. 2019 - 08:11)

"...nemáte své vlastní kamarády?" ○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○ Ne, my nemáme "kamarády" jako ty. My nejsme homo.------------------ Mně je jedno, zda jsi homo nebo hetero. Už jsem říkal ve videu, že nemám zájem se s nikým setkávat. Asi si stále někdo myslí, že sem píšu. Nepíšu. Teď ano, z nicku skutečný hvězdoslav, samozřejmě ten někdo může zneužít. Tak pak udělám registraci. Ale myslím, že to už nedělá multimick, ten není tak blbý a pochopil, o co tu jde, spíše to tu teď dělá někdo z věřících.

Tonda Vlas (Pá, 29. 11. 2019 - 09:11)

A kdo z věřících by měl k takovému jednání důvod. Nikdo, zase si tu hraješ na miliuse.

Skutečný hvězdoslav (Pá, 29. 11. 2019 - 08:11)

Žijete si tady svůj virtuální svět, virtuální přátelé, virtuální diskuze, nemáte své vlastní kamarády?? Křesťané, myslíte že je to v pořádku a Bohu se to líbí. Žijte NORMÁLNÍ život tam venku. ------ To jsem nepsal já. Proto je nesmysl reagovat, že nejsi homo.

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 00:11)

Žijete si tady svůj virtuální svět, virtuální přátelé, virtuální diskuze, nemáte své vlastní kamarády?? Křesťané, myslíte že je to v pořádku a Bohu se to líbí. Žijte NORMÁLNÍ život tam venku.

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 05:11)

"...Žijte NORMÁLNÍ život..."
○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
:-DDD

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 05:11)

"...nemáte své vlastní kamarády?" ○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
Ne, my nemáme "kamarády" jako ty. My nejsme homo.

Návštěvník (Čt, 28. 11. 2019 - 17:11)

https://youtu.be/4ANI_fyVVBM

Jirka (Čt, 28. 11. 2019 - 17:11)

Nesetkal jsem se s křesťanem, který by měl v oblibě takové sluníčkaření, spíš naopak, každému to bylo odporné. Na takové jednání, ať už vychází z přetvářky a úmyslné manipulace nebo z prosté naivity, se nechají utáhnout leda tak nábožensky založení lidé, kteří mezi náboženstvími nedělají rozdíly, anebo nevěřící, kteří pokládají křesťany právě za pouhé humanistické sluníčkáře.

mima (Čt, 28. 11. 2019 - 17:11)

Zdravím nonu ( Touhu ) věz, že každý určitě pozná co píšeš ty a co nepíšeš. Známe tě dost dobře na to, aby jsme rozlišili tvé příspěvky, byť pod Touhou. Ten člověk, či co to je :-) by lépe udělal, kdyby vzal lopatu a něco užitečného udělal pro společnost či bližního. Je pravda, že pokud jí neumí držet v ruce, taky i tou lopatou by ublížil, ne jen svými příspěvky. Takže by to vyšlo asi na stejno. Doufejme, že už ví kdo je, dočasný zánik paměti se vrátil do původního stavu :-)

Tonda Vlas (Čt, 28. 11. 2019 - 17:11)

Doufám, že mé příspěvky také poznáš. I on tu občas někdo píše nesmysly pod mým jménem. Já už jsem pak na toho otrapu nemínil reagovat, zaklapl jsem komp a šel jsem spat. Proto v tom kontextu beru Milanovu výtku jako nepatřičnou, i když, jak už jsem tu napsal, povšechnou pravdu v tom Milan určitě má.

mima (Čt, 28. 11. 2019 - 17:11)

Poznám Tony, a nedělej si zbytečné starosti, my od Tebe víme jak to je. A taky tě už tady známé a jsme na tvé straně.

Touha (Čt, 28. 11. 2019 - 17:11)

Víš co, Mimo, kdo ví kdo to je a co ho trápí. A moc díky

Reklama

Přidat komentář